אני בוחר בצארמאנדרטום
אוקי.. באיזה פוקימון אתה בוחר לזמן?
אני בוחר בצארמאנדרטום
אוקי.. באיזה פוקימון אתה בוחר לזמן?
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
אלך לחפש פוקימוניםOriginally posted by Zakum@Jul 18 2008, 09:22 AM
בנג'י
"ובכן, בחרת בסינדקוויל" אומר אוק ומביא לך את הדיסק האדום שמוחתם עליו סינדקוויל. +אתה מקבל כונן דיסקים נוח שנילבש על זרוע היד+10 דיסקים ריקים ופוקידע משוכללת אשר מיתעדכנת בכל חיבור למחשב. "והנה מתנה קטנה ממני לך" מחייך אוק ומביא לך טלפון. "למקרה חירום, היתקשר אלי" אומר אוק ומחייך.
*מה תעשה עכשיו?*
1.אלך להיתאמן עם סינדקוויל מול מאמנים אחרים.
2.אלך לחפש פוקימונים.
3.אעשה משימה.
עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
מי יודע איזה תגמול לא אקבל...Originally posted by Zakum@Jul 19 2008, 12:51 PM
יוקי
אוקי.. מה תעשה עכשיו?
רוצה לקחת משימה מפרופסור אוק? מי יודע איזה תיגמול תקבל..
טוב נו אני אסתכן ואקח ממנו משימה.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אלכס
אתה מתחיל ללכת ביער ורידיאן. הדרך ארוכה ולכן יכך זמן עד שתגיע.
בזמן שאתה הולך אתה שומע רעשים מוזרים מאחד השיחים. מה תעשה?
ריוגה
אתה מכניס דיסק ריק אל תוך כונן הדיסקים, וחוט זוהר עוטף את פוצ'יאנה המעולף. כעבור שניות מעטות הדיסק נישלף החוצא ואתה רואה על הדיסק ציור של פוצ'יאנה.
מזל טוב! תפסת פוצ'יאנה!
תום
צ'ארמנדר משתמש בגחלת ווידל מיתעלף. מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק ריק.
2.אעזוב אותו.
דיימונד
אתה חוזר אל המעבדה של פרופסור אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך.
טום
אתה בוחר לזמן את צ'ארמנדר ומכניס את הדיסק האדום אל תוך הכונן. צ'ארמנדר מזומן לקרב.
קטרפי מתחיל ליברוח.
בנג'י
אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור אוק אל השדה של פאלט הקטנה. אתה מטייל לך בשדה וניתקל בפידג'י פראי. מה תעשה?
1.אבדוק עליו בפוקידע שלי.
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו.
יוקי
אתה חוזר אל המעבדה של פרופסור אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך.
אלך לראות מה זהOriginally posted by Zakum@Jul 20 2008, 06:54 AM
אלכס
אתה מתחיל ללכת ביער ורידיאן. הדרך ארוכה ולכן יכך זמן עד שתגיע.
בזמן שאתה הולך אתה שומע רעשים מוזרים מאחד השיחים. מה תעשה?
'אממ... זה ממש פשוט' אני אחשוב לעצמי בדרך לעיר ורידיאןOriginally posted by Zakum@Jul 20 2008, 08:54 AM
יוקי
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אעזוב אותו ואחפש פוקימון אחר.Originally posted by Zakum@Jul 20 2008, 03:54 AM
בנג'י
אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור אוק אל השדה של פאלט הקטנה. אתה מטייל לך בשדה וניתקל בפידג'י פראי. מה תעשה?
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
אלכס
אתה מיתקרב לשיח ולפתע רשת ארוכה לוכדת אותך. "מה תפסנו היום?" אתה שומע קול מבוגר מאחוריך, וכשאתה מסובב את ראשך אתה רואה איש מבוגר בתילבושת שחורה ועליה מצוייר ראש של מיוטו. "תביא לי את הפוקימונים שלך" אומר לך האיש ומיתקרב אליך בצעדים איטיים.
יוקי
אתה מתחיל ללכת ביער ורידיאן ולאט לאט מיתרחק מהעיירה פאלט. הדרך לורידיאן די אוכה ויכך זמן עד שתגיע.
בזמן שאתה הולך לך, אתה ניתקל בזיגזגון קטן ופראי שמנסה ליתפוס את הזנב שלו.
בנג'י
אתה עוזב את הפיג'י וניתקל ברטטה פראי. מה תעשה?
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו.
"לא!!" אני אומר ומוציא את סינדקוילOriginally posted by Zakum@Jul 20 2008, 07:02 AM
אלכס
אתה מיתקרב לשיח ולפתע רשת ארוכה לוכדת אותך. "מה תפסנו היום?" אתה שומע קול מבוגר מאחוריך, וכשאתה מסובב את ראשך אתה רואה איש מבוגר בתילבושת שחורה ועליה מצוייר ראש של מיוטו. "תביא לי את הפוקימונים שלך" אומר לך האיש ומיתקרב אליך בצעדים איטיים.
'אממ.. הגיע הזמן לבדוק את פוציאנה' אני יחשוב לעצמי ואז הגיד "צא פוציאנה!"Originally posted by Zakum@Jul 20 2008, 09:02 AM
יוקי
אתה מתחיל ללכת ביער ורידיאן ולאט לאט מיתרחק מהעיירה פאלט. הדרך לורידיאן די אוכה ויכך זמן עד שתגיע.
בזמן שאתה הולך לך, אתה ניתקל בזיגזגון קטן ופראי שמנסה ליתפוס את הזנב שלו.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
אני מחזיר את טריי'קו וממשיך בדרכי לעיר ורידיאןOriginally posted by Zakum@Jul 20 2008, 08:54 AM
ריוגה
אתה מכניס דיסק ריק אל תוך כונן הדיסקים, וחוט זוהר עוטף את פוצ'יאנה המעולף. כעבור שניות מעטות הדיסק נישלף החוצא ואתה רואה על הדיסק ציור של פוצ'יאנה.
מזל טוב! תפסת פוצ'יאנה!
אלכס
אתה מזמן את סינדקוויל מכונן הדיסקים והאיש המוזר בחליפת המיוטו זז כמה צעדים אחורה. "אם אתה רוצה קרב, אני אסדר לך" משיב האיש בחיוך ומזמן מכונן הדיסקים שלו פוצ'יאנה אפל ועצבני. "חסל את הפוקימון שלו בנשיכה!" מצווה האיש על הפוצ'יאנה שלו.
יוקי
אתה מכניס את הדיסק של פוצ'יאנה אל כונן הדיסקים ופוצ'יאנה מזומן לקרב. ניראה שזיגזגון מיתעלם ממך ומהפוצ'יאנה שלך. זיגזגון ממשיך לשחק עם עצמו.
ריוגה
אתה מגיע לעיר ורידיאן. השעה 12:00 בלילה.
מה תעשה?
אני אבדוק עם המרכז פותחOriginally posted by Zakum@Jul 20 2008, 09:10 AM
ריוגה
אתה מגיע לעיר ורידיאן. השעה 12:00 בלילה.
מה תעשה?
אני אעזוב אותו ואחפש פוקימון אחר. אקזוטי יותר.Originally posted by Zakum@Jul 20 2008, 04:02 AM
בנג'י
אתה עוזב את הפיג'י וניתקל ברטטה פראי. מה תעשה?
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו.
~since 20.6.07~
~~~אסף~~~
~אני שומר שבת~
סינדקויל מסך עשן ואז מתקפת מהירות 3 פעמים ובסיום גחלת!Originally posted by Zakum@Jul 20 2008, 07:10 AM
אלכס
אתה מזמן את סינדקוויל מכונן הדיסקים והאיש המוזר בחליפת המיוטו זז כמה צעדים אחורה. "אם אתה רוצה קרב, אני אסדר לך" משיב האיש בחיוך ומזמן מכונן הדיסקים שלו פוצ'יאנה אפל ועצבני. "חסל את הפוקימון שלו בנשיכה!" מצווה האיש על הפוצ'יאנה שלו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)