Guylamed*
*נא להגיב בהשקעה!
אתה רואה את המאמן מתעלם ממך והוא הולך לישון במיטה העליונה שבמד שמאל,אתה רואה את הירח עולה,אתה רואה פוקימון מסתורי מאוד מסתובב ליד העיירה מרופי.
Cyndaquil
ארון אומר:"אל תשחרר אותו דרפיון!",אתה מרגיש כאב חד יותר ויותר מתחיל לעלות,אתה רואה את פוקאבו שלך נלחם באומץ רב נגד הבידריל והיאנמגה שמחזירים קרב טוב.
OmerPoke*
אש אומר לך:"הירח האדום נותן לבני האדם לעבור לעולם מיוחד עולם שאם הוא לא יהיה העולם הזה ייהרס לעד",אתה רואה את אלקיד שלך יוצא מין הפוכדור אתה רואה אותו שמח מאוד.
Akainu
אתה רואה פתח גדול יחסית שנפתח פתאום אתה נכנס לשם ואתה רואה צינור מוזר מאוד,אתה רואה את עצמך נלחם מול קורן,ואת שלישית האחים נלחמים מול הילד הזה,בסוף הצינור אתה מגיע למעין שביל ארוך מאוד.
Avi
אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.
מיכאל 357
אתה רואה שזה הוא פוקימון מעופף אגדי שעף לו לכיוון השמיים,אתה רואה פתח מוזר מאוד נפתח והוא נעלם,אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה כלום,אתה רואה את עצמך בתוך מקום אפל וחשוך.
ErWin*
אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.
Barfon2
אתה ממשיך בדרך ואתה רואה שלט שבו כתוב "דרך מספר אחד,דרך של התחלה חדשה,פוקימונים חדשים וחברים חדשים",אתה רואה חור קטן באדמה שבתוכו יש פוקימון בצורת חפרפרת שישן שנת ישרים.
אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Guylamed*
האיש בעל המסכה אומר לך בקול רגוע:"קומסון,זה הפוקימון שאתה רואה,קומסון הוא מסוג קרח מחוזו הוא מחוז אישו הוא חי אך ורק באזורי קרח קשים,למשל צפון האי סינבר,מערת הקרח,קרחון הפלא וסביבת העיר סנופויט".
OmerPoke*
אש צוחק ואומר:"הירח האדום הוא בחלל אין סיכוי שאני מגיע לשם,פיקאצ'ו מוכן לקרב מול האלקיד של עומר?",אתה שומע קול של פיקאצ'ו שאומר:"פיקה פי!".
Akainu
אתה ממשיך בשביל ואתה רואה פוקימון מפחיד מתקרב אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"אתה ליאור נכון,אם כן שיימין מחכה לך אם לא תושמד כליל!".
מיכאל 357
אתה שומע קול מהדהד שאומר:"אתה בבור העולם ההפוך,אתה ברגע שראית אותי אתה והפוקימון שלך וכול מי שראה אותי נלקח איתי לעולם הזה עד עוד מאה שנות עולם הפוך".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
הפוקימון הענקי אומר לך:"אוקיי עלה לי על הגב",אתה רואה את הפוקימון מתקרב אליך והוא עושה תנועה שהוא מחכה שתעלה אליו,אתה עולה אליו והוא מתחיל לטוס במהירות לכיוון מסוים,כעבור כמה שניות אתה רואה שיימין בצורת שמיים שאומר לך:"שלום לך,ליאור".
מיכאל 357*
*אין להשתמש ב-@ ו]: זה מ''ת ולא נו''ד!
הקול אומר לך:"כמו שאמרתי לך קודם,תחכה מאה שנות עולם הפוך תראה אור ותחזור לעולם שלך,זה די פשוט שחושבים על זה,עוד אני הולך לישון,נתראה בעוד מאה שנות עולם הפוך".
"אוקיי בא נצחיל קדימה בטרי!" אני צועק וראה שבטרי מוכן לרק וכך גם הפיקאצו של אש אני אומר לבטרי:"בטרי אם אתה תצליח לנצח בקרב הזה אני מבטיח שאני ייתן לך פרס גדול שאתה ממש ממש תואב אז תנסה כמה שיותר חזק ותוכל לנצח" ואז אני פונה לאש ואומר עם חיוך:"אם לא כפת לך אני יתחיל.. קדימה אלקיד אגרוף ברק!" אני פוקד על בטרי ומחכה לתגובה שלו אני חושב לעצמי:"אש עבר הרבה אבל עם קצת אמונה יש לי סיכוי לנצח ואני בטוח בזה!" אני יוציא את מיגמרו שתיצפה בקרב ורואה שהיא מרגישה יותר טוב אז אני אומר לה:"אם בטרי יתעלף את תיהי אחריו אז תהי מוכנה" אני יחייך אלייה ויוציא מהתיק את הטלפון
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)