Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 61 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 913
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi
    הריאולו אומר לך בקול תשוש אך חזק:"אני חבר של שיימין,השני שיכול לעבור בין המימדים,אני לא יכול להיות מבוית אני שייך לחברי אינכומונה!",אתה רואה פתח מוזר שנפער באדמה ואתה רואה את ריאולו קופץ לתוכו.
    אני אומר לעצמי: "טוב נו, נחפש פוקימון אחר או אותו פוקימון שאפשר לתפוס אותו", אני מתחיל לחפש פוקימון חזק וטוב לצוות שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Guylamed*
    *נא להגיב בהשקעה!
    אתה רואה את המאמן מתעלם ממך והוא הולך לישון במיטה העליונה שבמד שמאל,אתה רואה את הירח עולה,אתה רואה פוקימון מסתורי מאוד מסתובב ליד העיירה מרופי.

Cyndaquil
    ארון אומר:"אל תשחרר אותו דרפיון!",אתה מרגיש כאב חד יותר ויותר מתחיל לעלות,אתה רואה את פוקאבו שלך נלחם באומץ רב נגד הבידריל והיאנמגה שמחזירים קרב טוב.

OmerPoke*
    אש אומר לך:"הירח האדום נותן לבני האדם לעבור לעולם מיוחד עולם שאם הוא לא יהיה העולם הזה ייהרס לעד",אתה רואה את אלקיד שלך יוצא מין הפוכדור אתה רואה אותו שמח מאוד.

Akainu
    אתה רואה פתח גדול יחסית שנפתח פתאום אתה נכנס לשם ואתה רואה צינור מוזר מאוד,אתה רואה את עצמך נלחם מול קורן,ואת שלישית האחים נלחמים מול הילד הזה,בסוף הצינור אתה מגיע למעין שביל ארוך מאוד.

Avi
    אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.

מיכאל 357
    אתה רואה שזה הוא פוקימון מעופף אגדי שעף לו לכיוון השמיים,אתה רואה פתח מוזר מאוד נפתח והוא נעלם,אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה כלום,אתה רואה את עצמך בתוך מקום אפל וחשוך.

ErWin*
    אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.

Barfon2
    אתה ממשיך בדרך ואתה רואה שלט שבו כתוב "דרך מספר אחד,דרך של התחלה חדשה,פוקימונים חדשים וחברים חדשים",אתה רואה חור קטן באדמה שבתוכו יש פוקימון בצורת חפרפרת שישן שנת ישרים.

אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.

3. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed*
    *נא להגיב בהשקעה!
    אתה רואה את המאמן מתעלם ממך והוא הולך לישון במיטה העליונה שבמד שמאל,אתה רואה את הירח עולה,אתה רואה פוקימון מסתורי מאוד מסתובב ליד העיירה מרופי.
    מה היה לי להגיב מעבר לזה??
    ----------------------------------------
    "הממ... מעניין מה זה הפוקימון הזה...?" אשאל את עצמי "לא משנה מה זה אני אגלה מה זה!" אמרתי לעצמי בשקט. כי פחדתי להעיר את המאמן השני. "לילה טוב" אמרתי לעצמי והלכתי לישון.
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אתה רואה פתח גדול יחסית שנפתח פתאום אתה נכנס לשם ואתה רואה צינור מוזר מאוד,אתה רואה את עצמך נלחם מול קורן,ואת שלישית האחים נלחמים מול הילד הזה,בסוף הצינור אתה מגיע למעין שביל ארוך מאוד.

אני מבקש ממי שעשה את זה שימחוק את "מחוז הרטלין" אני לא מעיף אף אחד רק שמי שעשה את זה יגיד לי ושיתנצל.
    'מענין לאן השביל הזה מוליך.טובבוא נבדוק תשביל המוזר הזה' אני הולך בשביל הארך המאוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerPoke*
    אש אומר לך:"הירח האדום נותן לבני האדם לעבור לעולם מיוחד עולם שאם הוא לא יהיה העולם הזה ייהרס לעד",אתה רואה את אלקיד שלך יוצא מין הפוכדור אתה רואה אותו שמח מאוד.
    "אי ךאלקיד התרפא ככה?" אני שואל ומתפלא ואז שואל אותו:"אתה רוצה לבוא איתי לירח האדום ולחקור שם?" ואז אני פונה לאש ושואל אותו:"אתה ופיקצו גם רוצים לבוא?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ]
    מיכאל 357
    אתה רואה שזה הוא פוקימון מעופף אגדי שעף לו לכיוון השמיים,אתה רואה פתח מוזר מאוד נפתח והוא נעלם,אתה מסתכל מסביבך ואתה לא רואה כלום,אתה רואה את עצמך בתוך מקום אפל וחשוך.
    [/[/FONT]
    ״מה לעזאזל?!״ אני אומר ״איפה אני?! טריקו אתה כאן?״ אני שואל ומנסה למצוא אותו.

קרדיט לmcshay

7. משתמש מנוסה
    Guylamed*
    האיש בעל המסכה אומר לך בקול רגוע:"קומסון,זה הפוקימון שאתה רואה,קומסון הוא מסוג קרח מחוזו הוא מחוז אישו הוא חי אך ורק באזורי קרח קשים,למשל צפון האי סינבר,מערת הקרח,קרחון הפלא וסביבת העיר סנופויט".

OmerPoke*
    אש צוחק ואומר:"הירח האדום הוא בחלל אין סיכוי שאני מגיע לשם,פיקאצ'ו מוכן לקרב מול האלקיד של עומר?",אתה שומע קול של פיקאצ'ו שאומר:"פיקה פי!".

Akainu
    אתה ממשיך בשביל ואתה רואה פוקימון מפחיד מתקרב אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"אתה ליאור נכון,אם כן שיימין מחכה לך אם לא תושמד כליל!".

מיכאל 357
    אתה שומע קול מהדהד שאומר:"אתה בבור העולם ההפוך,אתה ברגע שראית אותי אתה והפוקימון שלך וכול מי שראה אותי נלקח איתי לעולם הזה עד עוד מאה שנות עולם הפוך".

8. משתמש מנוסה
    Guylamed*
    *נא להגיב בהשקעה!

Cyndaquil
    ארון אומר:"אל תשחרר אותו דרפיון!",אתה מרגיש כאב חד יותר ויותר מתחיל לעלות,אתה רואה את פוקאבו שלך נלחם באומץ רב נגד הבידריל והיאנמגה שמחזירים קרב טוב.

OmerPoke*

Akainu

Avi
    אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.

מיכאל 357

ErWin*
    אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.

Barfon2
    אתה ממשיך בדרך ואתה רואה שלט שבו כתוב "דרך מספר אחד,דרך של התחלה חדשה,פוקימונים חדשים וחברים חדשים",אתה רואה חור קטן באדמה שבתוכו יש פוקימון בצורת חפרפרת שישן שנת ישרים.

אגיד בלחישה :"לא כדי להאיר אותו אז כדי שאלך לחפש פוקימונים אחרים"

9. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן מאוד בצורת עיגול ירוק,אתה רואה אותו פצוע מאוד,אתה רואה לידו עוד פוקימון יותר גדול ושחור שמתקיף אותו בעזרת כדורי צל שחורים כמו הלילה.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]Guylamed
    Akainu
    אתה ממשיך בשביל ואתה רואה פוקימון מפחיד מתקרב אליך ואתה שומע אותו אומר לך:"אתה ליאור נכון,אם כן שיימין מחכה לך אם לא תושמד כליל!".

אני אומר לפוקימון"כן אני ליאור.טוב אלך לפגוש אותו" אני הולך לפגוש את שיימין
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    []
    מיכאל 357
    אתה שומע קול מהדהד שאומר:"אתה בבור העולם ההפוך,אתה ברגע שראית אותי אתה והפוקימון שלך וכול מי שראה אותי נלקח איתי לעולם הזה עד עוד מאה שנות עולם הפוך".
    @מה?!״ אני צועק לעבר הקול ״ו.. איך אני יוצא מפה?!״

קרדיט לmcshay

12. משתמש מנוסה
    Akainu
    הפוקימון הענקי אומר לך:"אוקיי עלה לי על הגב",אתה רואה את הפוקימון מתקרב אליך והוא עושה תנועה שהוא מחכה שתעלה אליו,אתה עולה אליו והוא מתחיל לטוס במהירות לכיוון מסוים,כעבור כמה שניות אתה רואה שיימין בצורת שמיים שאומר לך:"שלום לך,ליאור".

מיכאל 357*
    *אין להשתמש ב-@ ו]: זה מ''ת ולא נו''ד!
    הקול אומר לך:"כמו שאמרתי לך קודם,תחכה מאה שנות עולם הפוך תראה אור ותחזור לעולם שלך,זה די פשוט שחושבים על זה,עוד אני הולך לישון,נתראה בעוד מאה שנות עולם הפוך".

13. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed*
    האיש בעל המסכה אומר לך בקול רגוע:"קומסון,זה הפוקימון שאתה רואה,קומסון הוא מסוג קרח מחוזו הוא מחוז אישו הוא חי אך ורק באזורי קרח קשים,למשל צפון האי סינבר,מערת הקרח,קרחון הפלא וסביבת העיר סנופויט".
    " נשמע מעניין" אומר לו " למה לא ענית לי קודם ששאלתי אותך מי אתה?" אשאל אותו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

14. משתמש מנוסה
    Barfon2
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן מאוד בצורת עיגול ירוק,אתה רואה אותו פצוע מאוד,אתה רואה לידו עוד פוקימון יותר גדול ושחור שמתקיף אותו בעזרת כדורי צל שחורים כמו הלילה.
    אשמח עם תגיד איזה פוקימונים ולא תיאורים

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerPoke*
    אש צוחק ואומר:"הירח האדום הוא בחלל אין סיכוי שאני מגיע לשם,פיקאצ'ו מוכן לקרב מול האלקיד של עומר?",אתה שומע קול של פיקאצ'ו שאומר:"פיקה פי!".
    "אוקיי בא נצחיל קדימה בטרי!" אני צועק וראה שבטרי מוכן לרק וכך גם הפיקאצו של אש אני אומר לבטרי:"בטרי אם אתה תצליח לנצח בקרב הזה אני מבטיח שאני ייתן לך פרס גדול שאתה ממש ממש תואב אז תנסה כמה שיותר חזק ותוכל לנצח" ואז אני פונה לאש ואומר עם חיוך:"אם לא כפת לך אני יתחיל.. קדימה אלקיד אגרוף ברק!" אני פוקד על בטרי ומחכה לתגובה שלו אני חושב לעצמי:"אש עבר הרבה אבל עם קצת אמונה יש לי סיכוי לנצח ואני בטוח בזה!" אני יוציא את מיגמרו שתיצפה בקרב ורואה שהיא מרגישה יותר טוב אז אני אומר לה:"אם בטרי יתעלף את תיהי אחריו אז תהי מוכנה" אני יחייך אלייה ויוציא מהתיק את הטלפון
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 13 מתוך 61 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •