Guylamed*
האיש אומר לך:"כי לא חשבתי שזה יהיה מעניין,שמי לא חשוב אני סתם חייל במלחמה מורכבת מאוד",אתה שומע בכריזה את האחות ג'וי שאומרת:"המאמן גיא המאמן גיא הצ'ימצ'אר שלך בריא ושלם,אנא גש לקבלה כדי לראות אותו".
OmerPoke*
אש אומר לפיקאצ'ו שלו:"פיקאצ'ו בוא נתחיל עם המטען הכבד,מכת וולט!",אתה רואה את פיקאצ'ו מתחיל לרוץ ואתה רואה שקיצי חשמל מתאספים סביבו ויוצרים מגן חשמל ענק.
מיכאל 357*
הקול אומר לך:"מאה שנות עולם הפוך זה בערך חמש דקות עולם רגיל,לילה טוב",אתה מחכה עוד שנייה ועוד שנייה אך אתה מרגיש שאתה מתחיל להזדקן די במהירות כעבור כמה דקות שאתה כבר חלש אתה שומע קול מוכר שאומר לך:"הנה חוזרים",אתה רואה אור ואתה חוזר לעולם האמיתי.
Barfon2
הפוקדע אומר:"ג'וזימרו הפוקימון העל חושי האפל,ג'וזימרו הוא פוקימון רשע מאוד ששונא את רנקורוסו פוקימון העל חושי המואר ואת תת ההתפתחויות שלו".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
*בתגובה הקודמת עשיתי 4 שורות.. וגם בזו
"חח לא ניראה לי עכשיו בטרי תשתמש באגרוף חשמל מול מכת הוולט ותשאב את כל החשמל ממנה ותשמש בה נגדו!"
אני אומר לבטרי ואז אומר למיגמרו:"את זוכרת את המים שהיינו בהם שנלחמתי בעומר? את חושבת שתוכלי להישתמש בהם בגוף שלך? כי אחרי הכל את פוקימון מים" אומר לה בבושה ואז הסתכל על הקרב והצלצל עם הטלפון לאימי ואגיד לה:"היי אמא זה עומר נלחמתי נגד מישהו חזק שניצח בכמה ליגות ועכשיו אני נלחם נגד..את לא תאמיני אש קאטצם!" אומר בשמחה ואגיד לה:"אני צריך לנתק ביי" אנתק את השיחה והסתכל על מהלך הקרב
OmerPoke*
*אתה אל תגיד לי מה לעשות ואני יודע לזהות מתי לתת ומתי לא בגלל זה אני לא נותן לך עכשיו את הכוכב שמגיע לך!
מכת הברק של הפיקאצ'ו של אש פוגעת באלקיד שלך שעף אל עברך,אתה רואה חתך קל בידו השמאלית של האלקיד שלך,אתה רואה את פיקאצ'ו קם והוא מוכן להמשיך לנצח.
Akainu
שיימין אומר לך:"ליאור,אחד מבניו של ארסיאוס פאלקיה אמר להוא זיהה מישהו כמוך אך במימד אחר לו קראו לירן בכלל והוא היה מאמן עוצמתי מאוד אך המימד הושמד באמצע קרב שלו בגלל הפוקימון דיאוקסיס,אתה רוצה להילחם מולי בסופו של הקרב אם תנצח תוכל לתפוס אותי!".
Barfon2
אתה רואה את הג'וזימרו הזה מתחיל לפחד מין הטורצ'יק שלך,אתה רואה את היונירן מתקרב אליך בחיבה ואתה שומע קול חיבה של הכרת תודה,אתה מבין שהוא רוצה להיות שלך.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
*אם הוא משתמש במתקפת נגד תסיים מתי שמתנגש כי יש לי מה לעשות באמצע
"אלקיד מכת ברק על עצמך בשביל להיטען כמו שעשיתה פעם ואז תישתמש באגרוף ברק!" אני צועק לו ואז מוריד את התיק מהגב זורק על הדשא ואז קם ומעודד אותו.
אני פונה לאש ואומר:"אש איך זה לקרב השני שלי?" עם חיוך ולוחק את התיק ומחפש שם משהו שהוכל להביא למיגמרו כדי שלא תיהיה רעבה.
אני מחפש בסביבה אם עובר פוקימון אשר צופה בנו ואז אני נזכר ומספר לאש על איך פגשתי את אלקיד בהתחלת המסע שלי
Guylamed*
אתה רואה שצ'ימצ'אר מהנהן בחוזקה,אתה רואה אותו קופץ משמחה אך אתה רואה שהוא נופל במהירות רבה והוא מתקשה לקום,האחות ג'וי אומרת:"הוא בסדר אך הוא צריך לנוח קצת".
OmerPoke*
אתה רואה שמיג'ומרו שלא מוכנה לאכול את האוכל שנתת לה והיא ממשיכה לצפות בקרב של פיקאצ'ו נגד אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש באגרופי רעם חזקים ואחרי כול שלושה אגרופים הוא שולח מתקפת מכת ברק חזקה אך פיקאצ'ו מתחמק מכול מתקפה.
Akainu
שיימין אומר לך:"ברור לי שאתה זה שתתקוף ראשון אני מקווה שלא התחלת עם פוקימון מים בגלל שאני מתמחה במתקפות עשב,אם יש לך פוקימון עשב אני יהיה במצב הרגיל שלי,אם באש אני יהיה במצב השמיים".
Barfon2
אתה שומע את קולו החמוד של יונירן שאומר:"יוני רן!",אתה רואה שמין פיו של יונירן יש יוצא מתקפת על חושי חזקה שמעיפה את ג'וזימרו,אתה רואה את יונירן זוהר ואחרי זה אתה רואה דבורן חזק ויפה.
היונירן הפראי התפתח לדבורן פראי!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
אתה רואה את שיימין מתקרב אל עבר פרח יפה וורוד שיש בכיסאו אחרי זה אתה רואה אור,אור כמו של התפתחות אך אתה רואה שהוא נפתח ואתה רואה שיימין בעל כנפיים,את שיימין המכונף,אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב.
Barfon2
הדבורן הפראי שעזרת לו להתפתח מיונירן שמח מאוד והוא קופץ לידיים שלך,אתה רואה שגם טורצ'יק מחבבת אותו.
*אני מצטער שזה לא מושקע אבל זה מה שהיה לי.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)