Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 61 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה רואה את שיימין מתקרב אל עבר פרח יפה וורוד שיש בכיסאו אחרי זה אתה רואה אור,אור כמו של התפתחות אך אתה רואה שהוא נפתח ואתה רואה שיימין בעל כנפיים,את שיימין המכונף,אתה רואה את צ'ימצ'אר מוכן לקרב.

Barfon2
    הדבורן הפראי שעזרת לו להתפתח מיונירן שמח מאוד והוא קופץ לידיים שלך,אתה רואה שגם טורצ'יק מחבבת אותו.
    *אני מצטער שזה לא מושקע אבל זה מה שהיה לי.
    לא נורא שזה לא מושקע אותי זה מספק

2. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed*
    אתה רואה שצ'ימצ'אר מהנהן בחוזקה,אתה רואה אותו קופץ משמחה אך אתה רואה שהוא נופל במהירות רבה והוא מתקשה לקום,האחות ג'וי אומרת:"הוא בסדר אך הוא צריך לנוח קצת".
    "טוב צ'ימצ'אר אתה מוכן? פוקדור צא!" אומר בהתלהבות מרובה, בזמן שהפוקדור מתנדנד אתפלל שצ'ימצ'אר יילכד בו ואחשוב על כל המסע הקטן שעברתי.
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerPoke*
    אתה רואה שמיג'ומרו שלא מוכנה לאכול את האוכל שנתת לה והיא ממשיכה לצפות בקרב של פיקאצ'ו נגד אלקיד,אתה רואה שאלקיד משתמש באגרופי רעם חזקים ואחרי כול שלושה אגרופים הוא שולח מתקפת מכת ברק חזקה אך פיקאצ'ו מתחמק מכול מתקפה.

אני חושב לעצמי:"שכחתי שפיקאצו מהיר מאוד.. חבל שבטרי לא יודע מתקפה מהירה אבל יש לי רעיון" בטרי תטען את עצמך בעזרת מכת חשמל ותשמר את החשמל עם סיבוב ידיך ותעמוד במקום אל תיתקוף פשוט תשאיר את הטעינה ותנוח עד שאני יגיד לך ואז אני אומר למיגמרו:"אל תידאגי בטרי יכול לנצח כל אחד הוא חזק מספיק בשביל כולם התכסיסים של עומר היו מעצבנים אבל עכשיו זה קרב צמוד ואני כמעט בטוח שבטרי ינצח"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Guylamed*
    הפוכדור שלך נשאר בידך והוא לוכד את צ'ימצ'אר במהירות ובגלילות,אתה מאושר,אתה רואה את הבחור שהיה איתך בחדר שאומר לך:"מה לא יצאת לתפוס אותו?".
    תפסת צ'ימצ'אר זכר שיודע גלגל להבה וגחלת,איבדת פוכדור אחד.

OmerFake*
    פיקאצ'ו ממשיך להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שהאלקיד שלך יודע והוא מצליח לשולח,אתה רואה את זנבו של פיקאצ'ו מתחיל לזהור בליל הירח האדום,פיקאצ'ו מתקיף את אלקיד והוא מעיף אותו לעברך.

Akainu
    צ'ימצ'אר קופץ לעברו של שיימין מצב השמיים שמשתמש בעלי תער שהודף צ'ימצ'אר לכיוון ברצפה,אתה רואה אותו קם במהירות והוא נראה עצבני מאוד,אתה רואה משהו מוזר בעיניו של צ'ימצ'אר.

Barfon2
    *יונירן התפתח לדבורן כבר רק שתדע.
    הפוכדור שלך נזרק במהירות לכיוונו של הדבורן,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד,אתה והטורצ'יק שלך מאוד מאושרים.
    לכדת דבורן,זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד,מתקפה עתידית,איבדת פוכדור אחד.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi
    אתה מסתובב בדרכך ואתה רואה פוקימון קטן בצבע ירוק כהה,אתה רואה אותו מאוד עייף,אתה רואה סימן סגול על ידו השמאלית.
    אני אומר לעצמי: "בוא נחפש פוקימון אחר, גם לו יש סימן אז הוא של אגדי" ומחפש פוקימון אחר בשביל לקחת אותו לצוות שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed*
    הפוכדור שלך נשאר בידך והוא לוכד את צ'ימצ'אר במהירות ובגלילות,אתה מאושר,אתה רואה את הבחור שהיה איתך בחדר שאומר לך:"מה לא יצאת לתפוס אותו?".
    "יש תפסתי צ'ימצ'אר! יש לי עכשיו גם פוקימון מסוג אש שיכול לפצות על החולשות של טרטוויג" אומר בקול
    "מה זאת אומרת לצאת לתפוס אותו, אני הצלתי אותו מנפילה לאגם, שזה הרסני לפוקימון אש ושאלתי אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי לצוות אז לא הייתי צריך לצאת החוצה בשביל לתפוס אותו" אומר למאמן ,אוציא את צ'ימצ'אר ואת טרטוויג מהפוקדורים שלהם ואומר להם "צ'ימצ'אר, טרטוויג, מה תרצו לעשות עכשיו?"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]Guylamed
    Akainu
    צ'ימצ'אר קופץ לעברו של שיימין מצב השמיים שמשתמש בעלי תער שהודף צ'ימצ'אר לכיוון ברצפה,אתה רואה אותו קם במהירות והוא נראה עצבני מאוד,אתה רואה משהו מוזר בעיניו של צ'ימצ'אר.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אתה מרגיש בסדר? למדת מתקפה חדשה?אתה מפעיל תיכולת שלך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Guylamed*

OmerFake*
    פיקאצ'ו ממשיך להתחמק מכול מתקפה ומתקפה שהאלקיד שלך יודע והוא מצליח לשולח,אתה רואה את זנבו של פיקאצ'ו מתחיל לזהור בליל הירח האדום,פיקאצ'ו מתקיף את אלקיד והוא מעיף אותו לעברך.

Akainu

Barfon2
    *יונירן התפתח לדבורן כבר רק שתדע.
    הפוכדור שלך נזרק במהירות לכיוונו של הדבורן,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד,אתה והטורצ'יק שלך מאוד מאושרים.
    לכדת דבורן,זכר שיודע על-חושי,ראיית העתיד,מתקפה עתידית,איבדת פוכדור אחד.
    אוולה בטעות רשמתי יונירן XD

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerFake*
    *רשמתי שאני אומר לבטרי לא לתקוף!
    "בטרי תשתמש במכת חשמל על עצמך בשביל להיות בשיא עוצמה ואז תסובב את הידיים כדי שהחשמל לא יתפוגג" ואז אני חושב:"בגלל שפיקאצו מהיר ברגע שהוא יתקרב לבטרי לבטרי יהיה סיכוי למתקפה קריטית" בטרי אל תזוז רק תסובב את הידיים כדי לשמר את האנרגיה ותחכה עד שאני יגיד לך ואז תשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שלך עם כל הטעינה ועם כל החוזק שנעגר לך!" אני יושב על הדשא ומתנשף ומסתכל על הירח האדום אשר רמרהיבה אותי כי זה דבר שלא ראיתי כל ימי חיי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    Guylamed*
    האיש אומר לך:"אני מדבר על פוקימון הקרח שמסתובב בחוץ,יש לך עשב יש לך אש יש לך קורבן יש לך תופס,אתה יכול לתפוס אותו העשב יגרום לו לצאת מין המחבוא והאש ילכוד אותו בשבילך".

OmerFake*
    *אופס...
    פיקאצ'ו משתמש במתקפת זריזות מאוד חזקה שגורמת למכת הברק להתנדף,אתה רואה שלושה כוכבי זריזות משתגרים לעברך ולעבר מיג'ומרו וגם לעברו של האלקיד.

Akainu
    אתה רואה את צ'ימצ'אר מאוד עצבני והוא מתחיל לשרוט באופן פראי בשיימין,אתה רואה את הפוקימון שליווה אותך לפה יוצר ענן שחור ורעיל,אתה רואה את שיימין עף לכיוון הענן והוא מתחיל לשאוב את הענן הרעיל.

Avi
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיח של ברי אורן ואתה רואה שמשהו מסתכל עליך שם משהו עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה חבורת רטטה עוברים שם ואתה רואה שברגע שהם מגיעים לשיח המשונה הם נעלמים.

Barfon2
    אתה רואה נער צעיר שאומר לך:"מצטער אבל עם הפוקימונים האלה לא תוכל לנצח במכון העיר ג'ול-ריו,העיר של הירח הלבן הבוהק",אתה רואה את טורצ'יק ואת דבורן מבולבלים מין מה שהילד אמר להם.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה רואה את צ'ימצ'אר מאוד עצבני והוא מתחיל לשרוט באופן פראי בשיימין,אתה רואה את הפוקימון שליווה אותך לפה יוצר ענן שחור ורעיל,אתה רואה את שיימין עף לכיוון הענן והוא מתחיל לשאוב את הענן הרעיל.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ אל הענן הרעיל ותשאב אותו גם כמו שיימן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    Akainu
    שיימין פוגע בצ'ימצ'אר ואומר לך:"ליאור,מה שאני מנסה לעשות זו המתקפה המיוחדת שלי להבת זרעים אני ורק אני יכול לעשות את זה צ'ימצ'אר היה יכול למות אם לא הייתי עוצר אותו,אתה חשבת על זה שאני הפוקימון מנקה האוויר,המתקפה הזו שואבת אוויר רעיל והופכת אותו לנקי מאוד אך בזה גורמת לפיצוץ חזק מאוד".

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    שיימין פוגע בצ'ימצ'אר ואומר לך:"ליאור,מה שאני מנסה לעשות זו המתקפה המיוחדת שלי להבת זרעים אני ורק אני יכול לעשות את זה צ'ימצ'אר היה יכול למות אם לא הייתי עוצר אותו,אתה חשבת על זה שאני הפוקימון מנקה האוויר,המתקפה הזו שואבת אוויר רעיל והופכת אותו לנקי מאוד אך בזה גורמת לפיצוץ חזק מאוד".
    אני אומר לשימין "לא" אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ מהר ושרוט את שיימן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה רואה שהאוויר המזוהם ששיימין שאב נגמר ועכשיו שצ'ימצ'אר שלך כול-כך קרוב,אתה רואה את שיימין זוהר ואתה רואה שהוא משתמש בלהבת הזרעים שהוא סיפר לך לפני מספר דקות,אתה רואה שמין גופו של שיימין יוצא פיצוץ כה אדיר שמביס את צ'ימצ'אר שלך בלי להתאמץ,שיימין אומר:"זוהי מתקפה אגדית".
    הפסדת לשיימין צורת השמיים!

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה רואה שהאוויר המזוהם ששיימין שאב נגמר ועכשיו שצ'ימצ'אר שלך כול-כך קרוב,אתה רואה את שיימין זוהר ואתה רואה שהוא משתמש בלהבת הזרעים שהוא סיפר לך לפני מספר דקות,אתה רואה שמין גופו של שיימין יוצא פיצוץ כה אדיר שמביס את צ'ימצ'אר שלך בלי להתאמץ,שיימין אומר:"זוהי מתקפה אגדית".
    הפסדת לשיימין צורת השמיים!
    אני ומר לשיימין"במה לא היה ליסיכוי מול פוקימן אגדי אתה חזק מידי בשביל צ'ימצ'אר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 15 מתוך 61 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •