אני חושב לעצמי:"להחזיר לשולח" מחייך ואז אומר לבטרי:"תחכה שהכוכב יהיה קרוב אלייך ממש ותשתמש באגרוף חשמל כדי להחזיר לשולח!" אני חושב לעצמי :"ככה אפשר להיתמודד עם הזריזות של פיקאצו להישתמש בה נגדו!" אני מחזיר את מיגמרו לפוקדור כדי שלא תיפגע ואני מתחמק מהכוכב הזריז אשר עובר מעליי וחותך שערה מראשי אני אומר לאלקיד:"ברגע שאתה מחזיר את הכוכב תעלה עליו ושאתה קרוב לפיקאצו תשתמש באגרוף חשמל מטווח אפס!" אגיד ואצחק בצחוק מרושע ואז אזכר שמיגמרו רצתה לצפות בקרב אז אני אחזיר אותה מהפוקדור לזירה
Guylamed*
אתה יוצא החוצה ואתה רואה את אותו הפוקימון שהבחור הזה אמר לך שקוראים לו קומסון,אתה רואה אותו מתחיל לברוח בגלל שהצ'ימצ'אר שלך השיג אותך והוא מתחיל לרדוף אחריו.
OmerFake*
אתה מרגיש כאב חד ביד ימין שלך,אתה רואה שגם אלקיד ומיג'ומרו נפגעו מזה,אתה מבין שזוהי הזריזות של פיקאצ'ו שעכשיו מתקרב אל עבר אלקיד שסוף סוף פוגע בו בעזרת אגרוף ברק.
Akainu
שיימין אומר:"אני מצטער ליאור,אני כבר זקן להיות הפוקימון שלך,אבל אני בכול זאת רוצה לתת לך מתנה,המתנה היא ביצת פוקימון אגדי,יום אחד היא תפקע להיות פוקימון חזק מאוד,שאם קצת אימונים הוא יכול ללמוד מתקפה אגדית,עכשיו צא לשלום ליאור הצ'ימצ'אר שלך בסדר הוא חזר לפוכדור שלו",אתה רואה אור חזק אחרי זה אתה רואה אותך בעיר מרופי ואיתך ביצת פוקימון.
קיבלת משיימין ביצת פוקימון!
Avi
אתה שומע רעש חזק שאחרי זה אתה רואה את עצמך במערה מוזרה,אתה רואה גם את חבורת הרטטה שנעלמו איתך,אתה רואה את אותם העיניים האדומות מסתכלות עליך.
"זו ההזדמנות" אחשוב ואז אגיד לאלקיד:"עכשיו תטען את עצמך שהוא עייף ותשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שאתה יכול לעשות עליו!" אני צועק בשמחה ואז מרגיש בכאב בידי ומקווה שהוא יעבור אני מחזיק את מיגמרו ואומר לה:"אל תידאגי אחרי הקרב אני ייקח אתכם למרכז הפוקימונים שם תוכלו לפגוש חברים ולהיתרפא" ואז אני אומר לאלקיד תנסה להישתמש באגרוף חשמל כמה שיותר קרוב כי הוא מותש!" ואז אצחק ואחשוב לעצי:"וואו אני לא מאמין שהצלחתי לפגוע בפיקאצו של אש קאטצאם המפורסם! אחרי שאני ייקח את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים מלך לקרב מכון מול מנהיג המכון של העיר" אני יוריד את מיגמרו ואגיד לה:"קדימה אנחנו עומדים לנצח בואי נעודד את בטרי!" ואז אני מתחיל לעודד אותו שוב ושוב
כינוי:כינוי שלכם בפורום. bloodphonix
שם במשחק:בעברית גםשם משפחה. אבי גר'בי
תמונה:רק ספיירט ולא תמונת ענק.
פוקימוןהתחלתי:מהרשימה פיפלאפ/סינדקויל/טריקו [מי שלא תפוס [
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אם אתם רוצים לתפוס פוקימון מסוים. סינדקויל [שלא יתפתח] והורקוס
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Guylamed*
אתה רואה שצ'ימצ'אר לא מצליחים לצאת מין הקרח,אתה רואה את קומסון משתמש במתקפת פריזר גם על סניזל שמתחמק וגורם לזה שטרטוויג להיפגע,לאי אומר לך:"אלף סליחות,סניזל מתקפת צל",אתה רואה את סניזל נעלם והוא פוגע בקומסון.
Akainu
אתה מסתכל בשמיים ואתה רואה באחד העננים שהוא בצורת שיימין,אתה רואה בענן השני את צורתו של צ'ימצ'אר ועוד ענן עם צורתך,אתה מבין ששני העולם קשורים,אתה רואה מאמן צעיר בעל מחשב כף יד בידו השמאלית שאומר לך:"אז הענן שלך נראה יפה או לא,תגיד אתה רוצה קרב מולי?".
"תודה אש" אגיד עם גיחוח ואז אגיד לאלקיד:"אלקיד תשתמש בכוח הטעינה שלך עם הידיים ותשאב את הברק של מכת החשמל ואז תשתמש עם הכוח באגרוף חשמל בשיא המהירות!" אומר וא אגיד למיגמרו:"מיגמרו את יכולה לעשוצ לי טובה?לכי לחפש על העצים ברים בשביל שיהיה לנו גם לך וגם לבטרי אל תאכלי אותם אני שומך עלייך"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)