Akainu
צ'ימצ'אר שוב משתמש בגחלת אך לירון משתמש בפצצת פלאש אדירה שהופכת את הגחלת לאוויר חם,פצצת הפלאש ממשיכה להתקדם לכיוונו של צ'ימצ'אר שהופך את גופו לאש בצורת גלגל והוא מעלים את המתקפה,אתה מבין שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה.
צ'ימצ'אר למד גלגל להבה!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ולירון משתמש בגלגל פלדה,שני המתקפות מתנקשות זה בזה ואתה רואה לפניך צ'ימצ'אר ואגרון.
לירון של עומר התפתח לאגרון!
Avi
אתה שומע שוב זעקת כאב אך אתה שומע צליל בראשו שאומר לך:"עזור לי ולאחי אנא ממך צוות פלזמה רודף אחריו אתה אחד היחידים שיכול להציל אותנו מצוות פלזמה והמלך המזויף איי ג'יי".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
*דיברתי על מיקודם בקרב שלי ושל אש
"עומר אני לא מוכן עוד לקרב חוזר .. אני צריך להיתחזק וכרגע אני יותר מדי מאוכזב דרך אגב יש לך במקרה גרגר לחץ? אני ממש צריך אחד" אומר באכזבה ואז אלך לה איש שהאחות גוי סירפה שאם מנצחים אותו הוא מביא ברי ואומר לו:"באתי לאתגר אותך אם אני ינצח אני מקבל ברי לחץ נכון?" אשאל בתמיאה ואז הוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם:"תתכוננו לקרב כי זה יהיה כניראה קרב קשה אבל אם נזכה אלקיד אתה תוכל להיתפתח אתם רוצים לנסות?" אשאל אותם בחיבה אחייך אליהם ואשאל את האיש:"אז אתה מוכן לקרב מהיר אך קטלני?" אחייך אליו ואגיד לבטרי:"אתה ריאשון צא לקרב!" אני מסתכל ורואה שהוא נכנס לזירה
OmerFake**
הנער אומר לך:"שיט המשטרה פה להתראות ילד",אתה רואה אותו פשוט בורח משם,אתה רואה שני שוטרים אומרים לך:"אתה ראית את המבוקש מספר אחד שלנו,גרי אוק?".
Avi
אתה רואה פוקימון קטן עם אוזניים ועיניים גדולות אתה מזהה אותו בתור ויקטיני הפוקימון הכוכבי השובב,הוא אומר לך:"שלום נכון פגשת את זרקום המעצבן הזה אני שונא פשוט שונא אותו ושלא תשאל אותי למה!".
*תגיד מה ווינר עושה?
"אני לא יודע את השם של האיש אבל היה פה איש שאמרו לי שהוא מחלק ברי וגם האחות גוי היתנהגה מוזר.. אתם יכולים לספר לי מה קורה פה?" אשאל ואז אגיד:"יותר מידי דברים מוזרים קוראים ולא הגיוניים מה זה לעזאזל?!" אני אכעס ואגיד לו:"אם לא אכפת לך אני אמשיך בדרכי" אני יצא מהמקום אלך ליציאה מהעיר ואלך לכיוון גול רוי בלי להיתחשב במה שקרה פשוט אחשוב מה יקרה ואמחק מזכרוני כ מה שקרה שם אני יצא ואחפש עצי ברי ופוקימונים פראיים שבהם הוכל להילחם ואז לתפוס אני אומר לאלקיד:"תחפש פוקימונים פראיים בסביבה ומיגמרו תחפשי עצים של ברי"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)