Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 61 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    צ'ימצ'אר שוב משתמש בגחלת אך לירון משתמש בפצצת פלאש אדירה שהופכת את הגחלת לאוויר חם,פצצת הפלאש ממשיכה להתקדם לכיוונו של צ'ימצ'אר שהופך את גופו לאש בצורת גלגל והוא מעלים את המתקפה,אתה מבין שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה.
    צ'ימצ'אר למד גלגל להבה!

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi
    אתה שומע צליל מפחיד של זעקת כאב,אתה רואה שהעיניים האדומות מתרוממות ואתה רואה פוקימון ענק שלושה מטרים כמו זרקום הוא ענק,אתה רואה שזה זרקום.
    אני אומר בקול: "וואו, זה כבוד גדול לראות אותך, האגדי זרקום, אותך אני בטוח לא יכול ללכוד אותך כי אתה אגדי, אתה צריך משהו?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    צ'ימצ'אר שוב משתמש בגחלת אך לירון משתמש בפצצת פלאש אדירה שהופכת את הגחלת לאוויר חם,פצצת הפלאש ממשיכה להתקדם לכיוונו של צ'ימצ'אר שהופך את גופו לאש בצורת גלגל והוא מעלים את המתקפה,אתה מבין שצ'ימצ'אר למד גלגל להבה.
    צ'ימצ'אר למד גלגל להבה!
    אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד למדת גלגל להבה.עכשיו תגלגל ותשתמש בגלגל להבה על לירון ואז מיד גחלת עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    Akainu
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ולירון משתמש בגלגל פלדה,שני המתקפות מתנקשות זה בזה ואתה רואה לפניך צ'ימצ'אר ואגרון.
    לירון של עומר התפתח לאגרון!

Avi
    אתה שומע שוב זעקת כאב אך אתה שומע צליל בראשו שאומר לך:"עזור לי ולאחי אנא ממך צוות פלזמה רודף אחריו אתה אחד היחידים שיכול להציל אותנו מצוות פלזמה והמלך המזויף איי ג'יי".

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון;837735
    [B
    Avi[/B]
    אתה שומע שוב זעקת כאב אך אתה שומע צליל בראשו שאומר לך:"עזור לי ולאחי אנא ממך צוות פלזמה רודף אחריו אתה אחד היחידים שיכול להציל אותנו מצוות פלזמה והמלך המזויף איי ג'יי".
    אני אומר לו: "אין בעיה, אני יעזור לכם, אחיך הוא ראשיאם נכון?, אבל אני צריך להתחזק בפוקימון חזקים כדי להביס אותם".

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    Avi
    זרקום אומר לך:"כן ראשיהם הוא אחי,עכשיו צוות פלזמה רק מתחיל את הכיבוש שלו כאן הם פה רק שבוע הם לא מוכנים הפוקימונים החזקים שלהם מגיעים אחרונים לוקח להם לפחות חודש להתארגן לתוכנית המאורגנת הראשונה שלהם הם בינתיים רק גונבים כסף מין כול מיני מקומות".

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi
    זרקום אומר לך:"כן ראשיהם הוא אחי,עכשיו צוות פלזמה רק מתחיל את הכיבוש שלו כאן הם פה רק שבוע הם לא מוכנים הפוקימונים החזקים שלהם מגיעים אחרונים לוקח להם לפחות חודש להתארגן לתוכנית המאורגנת הראשונה שלהם הם בינתיים רק גונבים כסף מין כול מיני מקומות".
    אני אומר לזרקום: "בסדר, בזמן הזה גם יתארגן, יתפוס פוקימונים חזקים כדי להשיג את המטרה לחסל אותם, יש לך המלצה לפוקימון טוב מולם?".

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    Avi
    זרקום אומר לך:"כן תשתמש ב...",אתה רואה אור חזק ואתה מוצא את עצמך במקום של דרך מספר אחד,אתה רואה את הצ'רמנדר שלך לידך ואת הרטטה ממקודם אך אתה לא רואה את זרקום.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה ולירון משתמש בגלגל פלדה,שני המתקפות מתנקשות זה בזה ואתה רואה לפניך צ'ימצ'אר ואגרון.
    לירון של עומר התפתח לאגרון!
    "שיט הקרב זה היה קשה.קשה להביס אגרון" אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תפחד מגודלו.תקפוץ לאויר ומשם תמשתמש בגלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה רואה את אגרון של עומר משתמש בקרן על חזקה מאוד שפוגעת ומביסה אחת ולתמיד את צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שומע קול קטן שאומר:"צ'ימצ'אר אתה צריך להמשיך,ויקי",אתה רואה את צ'ימצ'אר מתרומם בעזרת מתקפה על חושית אך לא של אגרון אתה רואה שהוא כאילו בובה על חוטים.

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi
    זרקום אומר לך:"כן תשתמש ב...",אתה רואה אור חזק ואתה מוצא את עצמך במקום של דרך מספר אחד,אתה רואה את הצ'רמנדר שלך לידך ואת הרטטה ממקודם אך אתה לא רואה את זרקום.
    אני אומר בקול: "שיט, זרקום, לא אמר לי איזה פוקימון אני צריך להשתמש, אני צריך לעזור אבל אני צריך פוקימון חזק או אפילו אגדי קטן כדי שיעזור לשישייה שלי".

חתימה בשיפוצים.

12. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake**
    *עומר התערב בזה אש לא ברח.
    אתה שומע קול שחצני למדי והוא אומר:"נו אז פגשת באשי נואשי אני מבין שהוא אכזב אותך הוא אכזב גם את החברים הכי טובים שלו בעבר".
    *דיברתי על מיקודם בקרב שלי ושל אש
    "עומר אני לא מוכן עוד לקרב חוזר .. אני צריך להיתחזק וכרגע אני יותר מדי מאוכזב דרך אגב יש לך במקרה גרגר לחץ? אני ממש צריך אחד" אומר באכזבה ואז אלך לה איש שהאחות גוי סירפה שאם מנצחים אותו הוא מביא ברי ואומר לו:"באתי לאתגר אותך אם אני ינצח אני מקבל ברי לחץ נכון?" אשאל בתמיאה ואז הוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם:"תתכוננו לקרב כי זה יהיה כניראה קרב קשה אבל אם נזכה אלקיד אתה תוכל להיתפתח אתם רוצים לנסות?" אשאל אותם בחיבה אחייך אליהם ואשאל את האיש:"אז אתה מוכן לקרב מהיר אך קטלני?" אחייך אליו ואגיד לבטרי:"אתה ריאשון צא לקרב!" אני מסתכל ורואה שהוא נכנס לזירה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    הנער אומר לך:"שיט המשטרה פה להתראות ילד",אתה רואה אותו פשוט בורח משם,אתה רואה שני שוטרים אומרים לך:"אתה ראית את המבוקש מספר אחד שלנו,גרי אוק?".

Avi
    אתה רואה פוקימון קטן עם אוזניים ועיניים גדולות אתה מזהה אותו בתור ויקטיני הפוקימון הכוכבי השובב,הוא אומר לך:"שלום נכון פגשת את זרקום המעצבן הזה אני שונא פשוט שונא אותו ושלא תשאל אותי למה!".

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake**
    הנער אומר לך:"שיט המשטרה פה להתראות ילד",אתה רואה אותו פשוט בורח משם,אתה רואה שני שוטרים אומרים לך:"אתה ראית את המבוקש מספר אחד שלנו,גרי אוק?".
    *תגיד מה ווינר עושה?
    "אני לא יודע את השם של האיש אבל היה פה איש שאמרו לי שהוא מחלק ברי וגם האחות גוי היתנהגה מוזר.. אתם יכולים לספר לי מה קורה פה?" אשאל ואז אגיד:"יותר מידי דברים מוזרים קוראים ולא הגיוניים מה זה לעזאזל?!" אני אכעס ואגיד לו:"אם לא אכפת לך אני אמשיך בדרכי" אני יצא מהמקום אלך ליציאה מהעיר ואלך לכיוון גול רוי בלי להיתחשב במה שקרה פשוט אחשוב מה יקרה ואמחק מזכרוני כ מה שקרה שם אני יצא ואחפש עצי ברי ופוקימונים פראיים שבהם הוכל להילחם ואז לתפוס אני אומר לאלקיד:"תחפש פוקימונים פראיים בסביבה ומיגמרו תחפשי עצים של ברי"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה משהו מוזר מתחיל לעוף באוויר אתה מזהה שזה פוקימון אך אתה לא מצליח לזהות איזה סוג הוא בגלל שהוא מרוחק מדי,אתה רואה שלט קטן מאוד שאומר:"יצאתם מין הגבול של דרך מספר אחד,נכנסתם לעיר ג'ול-ריו עיר האימונים הקרבות של סוף והתחלה".

עמוד 24 מתוך 61 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •