Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 61 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Avi
    אתה רואה את כול פוקימוני של האזור מתחילים לרוץ בבהלה מי אודיש עד לרטטה אתה רואה שריפות בעצים כמו שלא ראית בחיים שלך אתה מבין כמה גדול כוחו של הויקטיני הזה שפגשת.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה רואה בשיחים ויקטיני קטן מאוד הוא אומר לך:"לא בבקשה אל תעצור אותי אם תפסיק את העל-חושי שלי צ'ימצ'אר יפסיד ולזה אני לא נותן,אפשרות ההפסד לא ניתנת,אני לא משתמש בעל-חושי על אגרון הוא לא עמד להפסיד".
    אני אומר לויקטני"אוקי אבל למה לא תרצה שצ'ימצ'אר יפסיד בקרב.גם אני לא רוצה שהוא יפסיד אבל למה אתה לא רוצה שצ'ימצ'אר שלי יפסיד? בגלל שניכם סוג אש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    Akainu
    ויקטיני אומר לך:"אני פשוט אוהב לעזור לפוקימוני אש וגם אני אוהב פוקימונים יותר קטנים ממני,אתה רוצה שאני אפסיק אז ביי",אתה רואה אותו נעלם פתאום,ואתה רואה את צ'ימצ'אר מתמוטט,עומר אומר לך:"מה פה קורה פה?".

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi
    אתה רואה את כול פוקימוני של האזור מתחילים לרוץ בבהלה מי אודיש עד לרטטה אתה רואה שריפות בעצים כמו שלא ראית בחיים שלך אתה מבין כמה גדול כוחו של הויקטיני הזה שפגשת.
    אני אומר לויקטיני: "אתה אגדי חזק מאוד ואתה חייב להציל את זרקום וראשיאם מצוות פלזמה הזהכדי שננצח טתם כמובן".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    ויקטיני אומר לך:"אני פשוט אוהב לעזור לפוקימוני אש וגם אני אוהב פוקימונים יותר קטנים ממני,אתה רוצה שאני אפסיק אז ביי",אתה רואה אותו נעלם פתאום,ואתה רואה את צ'ימצ'אר מתמוטט,עומר אומר לך:"מה פה קורה פה?".
    אני אומר לעומר"ויקטני היה פה הוא השתמש בעל חושי על צ'ימצ'אר שלי כדי לעזור לו לנצח בקרב.אך ויקטני הלך וצ'ימצ'אר יצא מעל חושי והפסיד בקרב.כמו שאמר לי ויקטני"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    Akainu
    עומר אומר לך:"טוב נניח תחליף את צ'ימצ'אר בשיימין עכשיו בוקר הוא ישתנה לצורת השמיים שלו מה שיוכל לעזור לנצח את אגרון החלש שלי זאת אומרת הוא חזק אך עכשיו הוא די חלש בגלל קרן העל ורוב המתקפות שהוא וצ'ימצ'אר השתמשו.

Avi
    אתה רואה את הלהבות של השריפה רק גדלות וגדלות אתה שומע את קולו של ויקטיני שאומר לך:"אני בחיים לא אסלח לראשיהם וזרקום מצידי שצוות פלזמה ישמיד אותם אני פשוט שונא אותם שונא אותם!".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    עומר אומר לך:"טוב נניח תחליף את צ'ימצ'אר בשיימין עכשיו בוקר הוא ישתנה לצורת השמיים שלו מה שיוכל לעזור לנצח את אגרון החלש שלי זאת אומרת הוא חזק אך עכשיו הוא די חלש בגלל קרן העל ורוב המתקפות שהוא וצ'ימצ'אר השתמשו.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לעומר"טוב איך שתרצה.אך זה לא היה הוגן.למה שלא קודם נרפא את הפוקימונים ואז נעשה קרב אגרון נגד שיממן שלך.מה אתה אומר עומר?" אני מוציא את שיימן מתוך הפוכדור שלו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Akainu
    עומר אומר לך:"לא עוצרים באמצע קרבות בקרב מכון אתה מצפה שהמנהיג פשוט ייתן לך ללכת בשביל לרפות את הפוקימונים שלך ושהוא לא יכול הבנת לא הולכים אגרון חזק מספיק בשביל קרב נגד שיימין ועוד לנצח תוציא אותו עכשיו או שתיחשב כמפסיד בקרב זה".

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    עומר אומר לך:"לא עוצרים באמצע קרבות בקרב מכון אתה מצפה שהמנהיג פשוט ייתן לך ללכת בשביל לרפות את הפוקימונים שלך ושהוא לא יכול הבנת לא הולכים אגרון חזק מספיק בשביל קרב נגד שיימין ועוד לנצח תוציא אותו עכשיו או שתיחשב כמפסיד בקרב זה".
    אני מוציא את שימן ואומר לו"להבת זרעים על ועלי טער על ארגון של עומר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Akainu
    אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.

Barfon2
    הפוקדע אומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי פיקאצ'ו הוא הפוקימון הכי מהיר שאפשר למצוא בקנטו הוא חזק והוא יודע להשתמש במגוון סוגים,המתקפות של הפיקאצ'ו של וולקנר הם:מכת וולט,מכת ברק,על חושי וסופה חשמלית".
    אגיד לוולקנר: "בוא נראה אותך עומד בזה, קדימה דבורן תשתמש ראיית העתיד על התקפה שפיקאצ'ו ישתמש כדי להתחמק ממנה ".

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake**
    האחות ג'וי אומרת לך:"חבל שסיברת לו זה היה אולי מזכה אותו מכול האשמות החמורות שהיו לו,מה זה?",אתה רואה במרכז העיר יש משהו אתה רואה קרחון ענק מגיע משום מקום ואתה רואה שמאליו יש איש מוזר בעל גלימה שחורה כמו הלילה ומסכה כחולה כמו הקרח והוא אומר:"אני מסכת הקרח ואני באתי בזה שאני אספר לכם מקרה באמת באותו יום של מותו של לירנס ג'ר לי".
    אני מפעיל הקלטה בטלפון ואז אומר לו:"אוקיי תספר לי מה קרה אז אבל חסר לך אם אתה משקר לי" אומר לו במבט כועס והמשיך להקליט טת דיבוריו ואז הסתכל לו בעניים ואחפש פרט אשר יכול לגלות לי מי הוא
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    מסכת הקרח אומר:"אני אף פעם לא משקר אולי אני רשע וגנב וגם רוצח אך אני לא שקרן,אני חטפתי את דייזי אוק ופניתי לגרי אוק המסכן בידיעה שאם הוא לא ירצח את לירנס ג'ר לי אני ארצח את דייזי אוק בדם קר,הנה מכתב שלירנס כתב לפני מותו,פרופסור גרי אוק היקר אני באמת מוקיר לך תודה על זה שאתה נתת לי את המחקר הזה אך אני שמעתי על המקרה של דייזי אוק אחותך אני מוכן לזה שתרצח אותי".

Akainu
    אתה רואה עננת אוויר מזוהם ששיימין צורת השמיים שואב אותו ואתה רואה את הפרחים הוורודים שלו הופכים להיות שחורים ומזוהמים כמו הלילה האפל ביותר,אתה רואה את אגרון שעומד להשתמש בקרן על מיוחדת מאוד,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו והן גורמות הרס כה רב.

Barfon2
    אתה רואה ברק אדיר מגיע לשמיים אך הוא נעלם בשדה כוח מוזר,אתה רואה את מכת הברק של פיקאצ'ו פוגעת בדבורן,אתה רואה את דבורן משותק בגלל מכת הברק ההיא,אתה רואה שוב את שדה הכוח המוזר ומכת הברק של דבורן מפספסת את פיקאצ'ו.

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake**
    מסכת הקרח אומר:"אני אף פעם לא משקר אולי אני רשע וגנב וגם רוצח אך אני לא שקרן,אני חטפתי את דייזי אוק ופניתי לגרי אוק המסכן בידיעה שאם הוא לא ירצח את לירנס ג'ר לי אני ארצח את דייזי אוק בדם קר,הנה מכתב שלירנס כתב לפני מותו,פרופסור גרי אוק היקר אני באמת מוקיר לך תודה על זה שאתה נתת לי את המחקר הזה אך אני שמעתי על המקרה של דייזי אוק אחותך אני מוכן לזה שתרצח אותי".
    אני מפסיק להקליט ואז אומר לו:"יחסית לרוצח אתה נחמד למה אמרתה לי את זה?" אני הולך מי שם נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות גוי לישמוע את ההקלטה ואז אני שואל אותה:"את חושבת שהוא שיקר? והינה מכתב שהוא הביא לי" אני מושיט לה את המכתב
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה רואה עננת אוויר מזוהם ששיימין צורת השמיים שואב אותו ואתה רואה את הפרחים הוורודים שלו הופכים להיות שחורים ומזוהמים כמו הלילה האפל ביותר,אתה רואה את אגרון שעומד להשתמש בקרן על מיוחדת מאוד,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו והן גורמות הרס כה רב.
    אני אומר לשיימן"עלי טער על אגרון של עומר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    *אתה לא מבין כלום הוא נואם לפני כול העיר הוא לא הביא לך שום מכתב,המרכז הרוס אין לך טלפון גם שנה את ההודעה עכשיו.

Akainu
    אתה רואה שעלי התער לא פוגע באגרון בגלל השריון החזק שלו,הפוקדע אומר לך:"אגרון מתמחה במיוחד במתקפות חזקות במיוחד והגנה חזקה מאוד מתקפות חלשות כמו עלי תער לא משפיעות אליו".

עמוד 26 מתוך 61 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •