Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 61 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Guylamed*
    קלירו אומרת:"הפוקימון שלי הוא פוקימון חזק מאוד ונדיר מאוד,כמובן באתי מהמחוז הגדול ביותר והוא סינו,הפוקימונים שלי הוא קרינדוס זוהר!".
    לקלירו יש קרינדוס זוהר!

OmerFake**
    *בוא נחשוב אולי אימונים?
    גרי אומר לך:"שמע ילד אתה אולי לא יודע אבל דרך מספר שתיים נמצאת אחרי העיר ספטרה,העיר של המכון השני וזו העיר ג'ול-ריו אחריו יש את יער החרקים המסתורי שממנו אף אחד לא חזר בלי לתפוס פוקימון חרק".
    גרי נוסף לדף הדמויות!

Akainu
    אתה רואה את שיימין שלך חלש מאוד והוא לא יכול לסבול יותר,אתה רואה אותו מאבד את הכנפיים שלו לאט,לאט אתה רואה את הירח של הלילה של סוף החודש,אתה רואה את שיימין חוזר לצורתו המקורית,צורת האדמה שלו.

Barfon2
    אתה רואה את דבורן כבר חלש מאוד והוא לא יכול לסבול יותר,אתה רואה את פיקאצ'ו משתמש במכת ברק שמביסה אחת ולתמיד את דבורן שלך,אתה רואה אותו חלש מאוד.
    זה קרב 2 על 2?

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Guylamed*
    *מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.
    אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.

OmerFake**
    *אז פוקימון מים יודע לשחות זה לא אומר להוא אמור ללמוד מתקפות.
    אתה נכנס למכון ואתה רואה מאמן בעל שיער שחור,כובע כחול וחולצה אדומה,אתה רואה אותו נלחם מול מאמן גובה מאוד,אתה רואה שבזירה יש צ'ימצ'אר ופיקאצ'ו.

Barfon2
    *כן אתה יכול להחליף.
    אתה רואה את וולקנר מחזיר את פיקאצ'ו שלו ואתה רואה שהוא מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור אתה רואה אלקיד גדול ויפה,אתה רואה שהוא חזק מאוד,אתה רואה שתי ניצוצות סטטיים יוצאים מין ידיו.
    לוולקנר יש אלקיד!

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake**
    *אז פוקימון מים יודע לשחות זה לא אומר להוא אמור ללמוד מתקפות.
    אתה נכנס למכון ואתה רואה מאמן בעל שיער שחור,כובע כחול וחולצה אדומה,אתה רואה אותו נלחם מול מאמן גובה מאוד,אתה רואה שבזירה יש צ'ימצ'אר ופיקאצ'ו.

!
    "אז אלקיד מה?" אומר לעצמי ואז אחשוב :' אני מקווה שמיגמרו לו תפסיד מהר בגלל שהיא תילחם ריאשונה ואני רואה שגם לו יש פוקימון חשמל' אני יושב על כיסא בצד וצופה בקרב בהתפעלות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה את הצ'ימצ'אר רץ במהירות גבוהה לכיוונו של הפיקאצ'ו והוא מביס את הפיקאצ'ו הזה אחת ולתמיד,האיש הגבוהה אומר לילד:"עוף,הפסדת בקרב מכון העיר ג'ול-ריו!".
    המכון של העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,למנהיג המכון יש צ'ימצ'אר!

5. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה רואה את הצ'ימצ'אר רץ במהירות גבוהה לכיוונו של הפיקאצ'ו והוא מביס את הפיקאצ'ו הזה אחת ולתמיד,האיש הגבוהה אומר לילד:"עוף,הפסדת בקרב מכון העיר ג'ול-ריו!".
    המכון של העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,למנהיג המכון יש צ'ימצ'אר!
    'המממ' אחשוב לעצמי ואז הזכר שמתקפות מים סופר אפקטיביות עליו.. אני פונה למנהיג המכון ואומר:"אז אתה מוכן לקרב נגדי?" אני אומר לו:"זה היה קרב טוב הצימצאר שלך מהיר כך גם האלקיד שלי, בא נתחיל"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    מנהיג המכון אומר לך:"לצערי הנער הזה,גמר את הכוחות המיוחדים של הצ'ימצ'אר שלי אז אני אשתמש בפוקימון אחר יותר עוצמתי ממנו,אתה עדיין רוצה קרב מכון,נעים מאוד צ'רלס",אתה רואה את זירת הקרב שלו חמה מאוד,אתה רואה תמונות של פוקימוני אש בכול מקום.
    למנהיג המכון קוראים צ'רלס!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    מנהיג המכון אומר לך:"לצערי הנער הזה,גמר את הכוחות המיוחדים של הצ'ימצ'אר שלי אז אני אשתמש בפוקימון אחר יותר עוצמתי ממנו,אתה עדיין רוצה קרב מכון,נעים מאוד צ'רלס",אתה רואה את זירת הקרב שלו חמה מאוד,אתה רואה תמונות של פוקימוני אש בכול מקום.
    למנהיג המכון קוראים צ'רלס!
    "נעים מאוד,לוקאס" אומר לו בחיבה ואז אומר לו:"אז מי יוציא את הפוקימון ריאשון? אתה יודע מה אני יתחיל צאי מיגמרו!" אצעק והוציא את מיגמרו מהפוקדור ואומר לה:"בהצלחה"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

8. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    צ'רלס הולך לצד השני לא הזירה והוא אומר לעצמו בלחש:"מיג'ומרו,פוקימון מסוג מים,אז אני צריך פוקימון אש עם כוח חשמלי,רוטום,צורת תנור אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך רוטום אך שנראה כאילו הוא השתנה.
    לצ'רלס יש רוטום צורת התנור[צורת האש]

9. Water, Earth, Fire, Air.
    "מה לעזא?" אלחש ואגיד למיגמרו:"מיגמרו את זוכרת את המים ששיחקת בהם? תנסי להיתרכז בהם ולהישתמש בהם כמתקפה!" אני אומר לה ואז מסתכל אם היא יכולה לילמוד מתקפת מים
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה שיוצא מין הפה של מיג'ומרו סילון מים קטן יחסית אך שמצליח לפוגע ברוטום צורת התנור שמתעצבן,צ'רלס אומר לרוטום שלו בקור רוח:"רוטום תשתמש במכת ברק,אחרי זה תשתמש בחימום יתר",אתה רואה מכת ברק יוצא מין גופו המתכתי של רוטום אתה רואה את סילון הברקים מתקרב אל עברה של מיג'ומרו שלמדה אקדח מים.
    מיג'ומרו למדה אקדח מים!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה רואה שיוצא מין הפה של מיג'ומרו סילון מים קטן יחסית אך שמצליח לפוגע ברוטום צורת התנור שמתעצבן,צ'רלס אומר לרוטום שלו בקור רוח:"רוטום תשתמש במכת ברק,אחרי זה תשתמש בחימום יתר",אתה רואה מכת ברק יוצא מין גופו המתכתי של רוטום אתה רואה את סילון הברקים מתקרב אל עברה של מיג'ומרו שלמדה אקדח מים.
    מיג'ומרו למדה אקדח מים!
    "עכשיו מיגמרו תיתגלגלי לצד בשביל להיתחמק ואז תתקרבי אליו ותשתמשי מקרוב באקדח מים!" אומר לה בחיוך ואז אומר למנהיג המכון:"היא לא הפוקימון היחיד שלי"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    צ'רלס אומר לך:"אז מה זה קרב אחד על אחד בלי אפשרות להחליף,אם המיג'ומרו שלך הפסידה הפסדת בקרב הזה",אתה רואה את מיג'ומרו מתחמקת מין מכת הברק אך אתה מבין שזו הייתה מלכודת בגלל שאתה רואה את רוטום משתמש בחימום יתר שפוגע במיג'ומרו שלך.
    קרב מכון העיר ג'ול-ריו הוא אחד על אחד!

13. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    צ'רלס אומר לך:"אז מה זה קרב אחד על אחד בלי אפשרות להחליף,אם המיג'ומרו שלך הפסידה הפסדת בקרב הזה",אתה רואה את מיג'ומרו מתחמקת מין מכת הברק אך אתה מבין שזו הייתה מלכודת בגלל שאתה רואה את רוטום משתמש בחימום יתר שפוגע במיג'ומרו שלך.
    קרב מכון העיר ג'ול-ריו הוא אחד על אחד!
    "זה לא יעזור לך כי עכשיו הרותום שלך צריך לנוח מהתחממות היתר ומיגמרו עכשיו מהר תשתמשי בסטירה ואז באקדח מים!" אצעק לה עם הרבה ביטחו ןעצמי ואז אחשוב:'אני מקווה שמיגמרו תצליח זה הקרב השני שלה אחרי זה נגד אלקיד'
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה סימן מוזר על ידה השמאלית של מיג'ומרו שלך,אתה רואה את רוטום מתאושש במהירות רבה מאוד וצ'רלס אומר לרוטום שלו:"רוטום תראה ללוקאס ולמיג'ומרו שלו איך נלחמים מכת ברק",אתה רואה שוב סילוני חשמל מתקרבים אל עבר מיג'ומרו המפוחדת.

15. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה רואה סימן מוזר על ידה השמאלית של מיג'ומרו שלך,אתה רואה את רוטום מתאושש במהירות רבה מאוד וצ'רלס אומר לרוטום שלו:"רוטום תראה ללוקאס ולמיג'ומרו שלו איך נלחמים מכת ברק",אתה רואה שוב סילוני חשמל מתקרבים אל עבר מיג'ומרו המפוחדת.
    "זה לא יצליח לך הפעם!" אומר לו ואז אגיד למיגמרו:"עכשיו תקפצי אחורה ואזא תשתמשי בצעקה בשביל לבלבל את רוטום ובזמן שהוא לא מוכן תשתמשי באקדח מים!"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 29 מתוך 61 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •