Guylamed*
*מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.
אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.
OmerFake**
*אז פוקימון מים יודע לשחות זה לא אומר להוא אמור ללמוד מתקפות.
אתה נכנס למכון ואתה רואה מאמן בעל שיער שחור,כובע כחול וחולצה אדומה,אתה רואה אותו נלחם מול מאמן גובה מאוד,אתה רואה שבזירה יש צ'ימצ'אר ופיקאצ'ו.
Barfon2
*כן אתה יכול להחליף.
אתה רואה את וולקנר מחזיר את פיקאצ'ו שלו ואתה רואה שהוא מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור אתה רואה אלקיד גדול ויפה,אתה רואה שהוא חזק מאוד,אתה רואה שתי ניצוצות סטטיים יוצאים מין ידיו.
לוולקנר יש אלקיד!
OmerFake**
מנהיג המכון אומר לך:"לצערי הנער הזה,גמר את הכוחות המיוחדים של הצ'ימצ'אר שלי אז אני אשתמש בפוקימון אחר יותר עוצמתי ממנו,אתה עדיין רוצה קרב מכון,נעים מאוד צ'רלס",אתה רואה את זירת הקרב שלו חמה מאוד,אתה רואה תמונות של פוקימוני אש בכול מקום.
למנהיג המכון קוראים צ'רלס!
"מה לעזא?" אלחש ואגיד למיגמרו:"מיגמרו את זוכרת את המים ששיחקת בהם? תנסי להיתרכז בהם ולהישתמש בהם כמתקפה!" אני אומר לה ואז מסתכל אם היא יכולה לילמוד מתקפת מים
OmerFake**
אתה רואה שיוצא מין הפה של מיג'ומרו סילון מים קטן יחסית אך שמצליח לפוגע ברוטום צורת התנור שמתעצבן,צ'רלס אומר לרוטום שלו בקור רוח:"רוטום תשתמש במכת ברק,אחרי זה תשתמש בחימום יתר",אתה רואה מכת ברק יוצא מין גופו המתכתי של רוטום אתה רואה את סילון הברקים מתקרב אל עברה של מיג'ומרו שלמדה אקדח מים.
מיג'ומרו למדה אקדח מים!
OmerFake**
צ'רלס אומר לך:"אז מה זה קרב אחד על אחד בלי אפשרות להחליף,אם המיג'ומרו שלך הפסידה הפסדת בקרב הזה",אתה רואה את מיג'ומרו מתחמקת מין מכת הברק אך אתה מבין שזו הייתה מלכודת בגלל שאתה רואה את רוטום משתמש בחימום יתר שפוגע במיג'ומרו שלך.
קרב מכון העיר ג'ול-ריו הוא אחד על אחד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)