Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 61 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerPoke
    אתה רואה את הפוכדור ששלחת לכיוונו של אלקיד מתחיל ללכוד אותו,פעם ראשונה,פעם שנייה,פעם שלישית,נלכד,אתה מרגיש אושר רב מאוד בגלל שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.
    לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף רעם ומכת ברק,איבדת פוכדור.

Akainu
    פרופסור איקרן אומר לך:"אני מצטער אבל אני צריך קודם לנצח את הצ'ימצ'אר הזוהר הזה,טורוס מתקפת קרן!",אתה רואה את טורוס מתחיל לרוץ בכיוונו של הצ'ימצ'אר הזוהר שמתחיל לברוח,הפרופסור אומר לך:"טוב עכשיו אפשר לערוך קרב".

Avi
    צ'רמנדר רץ לעברו של הפוקימון הפראי שמתחיל לברוח בגלל הלהבה של צ'רמנדר,הילד אומר לך:"תודה רבה,זה היה אודיש הוא הציק לי הרבה זמן הוא פוקימון עשב אז הוא מפחד מהאש".

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    OmerPoke
    אתה רואה את הפוכדור ששלחת לכיוונו של אלקיד מתחיל ללכוד אותו,פעם ראשונה,פעם שנייה,פעם שלישית,נלכד,אתה מרגיש אושר רב מאוד בגלל שתפסת את הפוקימון הראשון שלך.

.
    "צא אלקיד!,צא מיגמרו!" אני עושה היכרות בין הפוקימונים שלי ושואל אותם:"לאן תרצו להמשיך עכשיו? ואלקיד ברוך הבא לצוות" אני אומר בחיוך בזמן שאני מסדר את התיק
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    אתה רואה את אלקיד שולח יד לעברה של מיג'ומרו וגם היא שולחת יד,אתה רואה שהם לוחצים ידיים בידידות,אתה מוצא את המפה בתיק שלך ואתה רואה את העיר ג'ול-ריו קרובה מאוד,אתה נזכר שיש שמה את המכון הראשון.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke
    אתה רואה את אלקיד שולח יד לעברה של מיג'ומרו וגם היא שולחת יד,אתה רואה שהם לוחצים ידיים בידידות,אתה מוצא את המפה בתיק שלך ואתה רואה את העיר ג'ול-ריו קרובה מאוד,אתה נזכר שיש שמה את המכון הראשון.
    אני פונה לאלקיד ואומר לו:"אתה רוצה כינוי? אם כן אז יש לי אחד בשבילך! בטרי אתה אוהב את הכינוי?" ואז אני מסתכל על מיגמרו ואומר לה:"את מוכנה לקרב המכון הריאשון שלנו? אנחנו ננצח על בטוח יחד אנחנו הצוות שמושלם!"ואז מחייך ומסתכל מסביב על העצים מחפש ברים בשביל הפוקימונים שלי
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Akainu
    פרופסור איקרן אומר לך:"אני מצטער אבל אני צריך קודם לנצח את הצ'ימצ'אר הזוהר הזה,טורוס מתקפת קרן!",אתה רואה את טורוס מתחיל לרוץ בכיוונו של הצ'ימצ'אר הזוהר שמתחיל לברוח,הפרופסור אומר לך:"טוב עכשיו אפשר לערוך קרב".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפרופסור"אין בעיה.צא צ'ימצ'אר לקרב" אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    אתה שומע קול שליו מאחוריך שאומר לך:"שלום לך מאמן צעיר,ראיתי שאתה תפסת לך אלקיד,אתה רוצה קרב פוקימונים שניים על שניים,כאן ליד האגם של העיירה היפה ביותר במחוז".

Akainu
    אתה רואה את הטורוס של פרופסור איקרן מוכן לקרב,אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך מוכן לקרב,פרופסור איקרן אומר לך:"נו ליאור תיתן את המתקפה הראשונה שלך!".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    אתה רואה את הטורוס של פרופסור איקרן מוכן לקרב,אתה רואה את הצ'ימצ'אר שלך מוכן לקרב,פרופסור איקרן אומר לך:"נו ליאור תיתן את המתקפה הראשונה שלך!".
    אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ אל רגליו של טארוס ושרוט את רגליו בשריטות חזקות"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke
    אתה שומע קול שליו מאחוריך שאומר לך:"שלום לך מאמן צעיר,ראיתי שאתה תפסת לך אלקיד,אתה רוצה קרב פוקימונים שניים על שניים,כאן ליד האגם של העיירה היפה ביותר במחוז".

.
    אני מסתכל מאחוריי ואומר:"אני מצטער אבל אני צריך לתת למיגמרו שלי קצת מנוחה אחרי הכל זה הקרב הריאשון שלה בא נשב קצת לייד האגם ואני ייתן לה לשחות קצת ולבנתיים נדבר ושהיא תהיה יותר אנרגטית נעשה קרב בסדר?" ואז מחייך אל מיגמרו ואל בטרי(אלקיד)
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

9. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    המאמן אומר לך:"אוקיי גם אני והפוקימונים שלי רוצים מנוחה קלה,אגב שמי עומר,בקנטו,ג'וטו,הואן וסינו הייתי מוכר בתור אלוף כאן אני סתם מאמן שרוצה לנצח,כמוך,אתה רוצה אחרי המנוחה קרב שתיים על שתיים?".
    פגשת את עומר [אותי].

Akainu
    צ'ימצ'אר רץ לעברו של טורוס שלא זז,אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לשרוט את הטורוס ואתה רואה שזה לא מזיז לו,פרופסור איקרן מסביר לך בקול מלומד ומרשים:"יש לי שישה פוקימונים,כול אחד מצטיין בדבר אחר,מהירות,הגנה,תקיפה,תקיפה מיוחדת,הגנה מיוחדת ועמידות,אתה נלחם מול טורוס שמצטיין בהגנה גבוהה מאוד לכן מתקפות פיזיות כמו שריטה של צ'ימצ'אר לא ישפיעו כול כך".

אם אתם רוצים לכנות את הפוקימונים שלכם בשמות תכתבו לי בכוכבית.

10. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    Hgss1234
    אתה רואה את הטסוטג'ה שלך קופץ לעברו של הפוקימון הפראי בעזרת חבטה חזקה מאוד,אך הפוקימון הפראי הודף את המתקפה הזו בעזרת מסך אור חזק,אתה מסתנוור בגלל האור של מסך האור.
    אני אלך לילד ואגיד לו "בוא נברח מפה כל עוד אנחנו יכולים" ולטסוטג'ה "תעקב אותו ואחרי זה בוא איתנו".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    צ'ימצ'אר רץ לעברו של טורוס שלא זז,אתה רואה את צ'ימצ'אר מתחיל לשרוט את הטורוס ואתה רואה שזה לא מזיז לו,פרופסור איקרן מסביר לך בקול מלומד ומרשים:"יש לי שישה פוקימונים,כול אחד מצטיין בדבר אחר,מהירות,הגנה,תקיפה,תקיפה מיוחדת,הגנה מיוחדת ועמידות,אתה נלחם מול טורוס שמצטיין בהגנה גבוהה מאוד לכן מתקפות פיזיות כמו שריטה של צ'ימצ'אר לא ישפיעו כול כך".

אם אתם רוצים לכנות את הפוקימונים שלכם בשמות תכתבו לי בכוכבית.
    אני אומר לצ'ימצ'אר"צעקה על הטוארוס של פרופסור"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke
    המאמן אומר לך:"אוקיי גם אני והפוקימונים שלי רוצים מנוחה קלה,אגב שמי עומר,בקנטו,ג'וטו,הואן וסינו הייתי מוכר בתור אלוף כאן אני סתם מאמן שרוצה לנצח,כמוך,אתה רוצה אחרי המנוחה קרב שתיים על שתיים?".
    פגשת את עומר [אותי].
    *כינוי לאלקטבז בטרי*אני מזמין אותך להיות שותך שלי אני יודע שלא רשמתי בהתחלה אבל אולי תסכים חח
    "שלום לי קוראים לוקאס ואני חדש פה באזור נעים להכיר ו הממ.. תרצה אולי להישצטרף איתי למסע?" אני אומר בחיוך ומסתכל על מיגמרו שוחה במים בהנאה ואז מוציא מהתיק את הטלפון שלי אך קולט שאין לי בטרייה אני מבקש מבטרי:"אתה יכול לסובב את הידיים ואז לגעת באנטנה כדיי להטעין את הפלאפון שלי בבקשה?"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

13. משתמש מנוסה
    Hgss1234
    אתה רואה את טסוטג'ה בורח איתך ועם הילד ואתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לאגם העיירה מרופי והוא מתחיל לשתות ממנו,הילד אומר לך:"תודה לך,אני חייב לך".

OmerPoke
    *זה אלקיד ולא אלקטבז ואני היריב של כולם ולא שותף.
    האלקיד שלך לוקח את מכשיר שלך והוא מתחיל להטעין אותו,אתה שומע את עומר אומר לך:"מצטער לוקאס אני לא משחק שותפות".

Akainu
    *צעקה משפיעה את ההתקפה לא?[אני שואל על אמת כי אין לי מושג].
    אתה שומע צליל דק מאוד שיוצא מין פניו של צ'ימצ'אר והוא צועק:"צ'ימצ'אר צ'י!",אתה רואה את הטורוס של הפרופסור מתחיל לרוץ לעברו של הצ'ימצ'אר.

14. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Hgss1234
    אתה רואה את הטסוטג'ה שלך קופץ לעברו של הפוקימון הפראי בעזרת חבטה חזקה מאוד,אך הפוקימון הפראי הודף את המתקפה הזו בעזרת מסך אור חזק,אתה מסתנוור בגלל האור של מסך האור.

Guylamed
    טרטוויג מתחיל לרוץ לעברו של הפוקימון הפראי בזריזות רבה מאוד,אך הפוקימון שולח מתקפת גחלת חזקה,אתה רואה את טרטוויג מתחיל לסגת לעברך.

Cyndaquil
    אתה רואה את הפוקאבו שלך הולך לכיוון העלים ואתה רואה אותו מתחיל לנמנם,אתה מבין שנפלת לפוקימון די מרגיז,אתה שומע את הנחירות של פוקאבו:"פוק פוקאבו".

OmerPoke
    *למה יוצא לך לפעמים כתב כחול?
    מיג'ומרו נפגע ממכת ברק שהפוקימון הפראי שולח,אך הוא מצליח להתאושש במהירות רבה,והוא מתחיל לתקוף את הפוקימון הפראי מסוג חשמל בסטירות חזקות.

Akainu
    צ'ימצ'אר קופץ על אחד העצים בשביל להפתיע את הפוקימון הפראי,אתה רואה אותו קופץ על הפוקימון הפראי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם,אתה מזהה שהפוקימון הפראי הוא צ'ימצ'אר זוהר.
    טרטוויג חזור אליי (לא לפוקדור)! אומר לו
    ארוץ אל הילד במהירות הגבוהה ביותר שלי ואנסה להגן עליו מהפוקימון הפראי.טרטוויג תשתמש עכשיו בצעקה כדי להבהיל את הפוקימון הפראי! " ילד עכשיו זה הזמן לברוח!" אומר לו, טרטוויג תשתמש בנשיכה הכי חזקה שלך!
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

15. Water, Earth, Fire, Air.

OmerPoke
    *זה אלקיד ולא אלקטבז ואני היריב של כולם ולא שותף.
    האלקיד שלך לוקח את מכשיר שלך והוא מתחיל להטעין אותו,אתה שומע את עומר אומר לך:"מצטער לוקאס אני לא משחק שותפות".

.
    "אין בעיה רוצה לשמור על קשר? הינה תקליד את המספר" אני מושיט לך את הטלפון ואחרי שאתה מקליד אני מתקשר לאמא שלי ואומר:"היי אמא תקשיבי מצאתיח חבר ותפתסתי לעצמי אלקיד! אני יעדכן אותך בהמשך ביי אמא" ואז אני מושיט לך את הטלפון ושואל:"אתה צריך שיחה? יש לי סוללה מלאה כך שלא תבזבז את שלך ושתסיים נוכל לערוך את הקרב אני חושב שהפוקימונים מוכנים"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 3 מתוך 61 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •