Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 61 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake**
    אתה רואה את מיג'ומרו מתבלבלת מין מה שאמרת לה והיא נפגעת במכת הברק,אתה רואה אותה מתחילה לסבול מין מכת הברק הממשיכה שוב ושוב,אתה רואה אותה סובלת מאוד,אתה רואה את צ'רלס ממשיך לפקוד על הרוטום האכזרי שלו להשתמש במכת ברק.

אני פתחתי את ע''מ 30 אז אף אחד לא מקבל פרס!

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    OmerFake**
    אתה רואה את מיג'ומרו מתבלבלת מין מה שאמרת לה והיא נפגעת במכת הברק,אתה רואה אותה מתחילה לסבול מין מכת הברק הממשיכה שוב ושוב,אתה רואה אותה סובלת מאוד,אתה רואה את צ'רלס ממשיך לפקוד על הרוטום האכזרי שלו להשתמש במכת ברק.
    *עמוד 30!! זה מי שמגיב אחריך פשוט (
    "אוי לא מיגמרו תשתמשי באקדח מים דרך החשמל שיפגע ברוטום!" אומר לה ואחכה שתשתמש באקדח מים חזק בשביל לעבור את הברקים הקטנים
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    *תראה את ההודעה שכתבתי בהודעות...
    אתה רואה אותה נופלת על רצפת המכון בחוזקה,אתה רואה את הרוטום הקטלני מסיים את מכת הברק ועכשיו הוא עובר למתקפת רעם קטלנית,אתה רואה ענן שחור מגיע מעל מיג'ומרו ואתה רואה ברק גדול פוגע בה.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    *תראה את ההודעה שכתבתי בהודעות...
    אתה רואה אותה נופלת על רצפת המכון בחוזקה,אתה רואה את הרוטום הקטלני מסיים את מכת הברק ועכשיו הוא עובר למתקפת רעם קטלנית,אתה רואה ענן שחור מגיע מעל מיג'ומרו ואתה רואה ברק גדול פוגע בה.
    "לא!!" אצעק ואז אגיד לה "מהר תקפצי עליו ותשתמשי באקדח מים חזק!" אני אחשוב לעצמי:' יכול להיות שאני יפסיד אבל בקרב החוזר שצימצאר שלו ירגיש יותר טוב אני יילחם עם אלקיד'
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה את שמיג'ומרו לא יכולה לזוז,אתה רואה אותו מעולפת על קרקע זירת הקרב,אתה מבין שאתה הפסדת,צ'רלס אומר לך:"עוף מפה הפסדת את תג המכון של העיר ג'ול-ריו",אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתרוממת ונופלת שוב.
    הפסדת לצ'רלס מנהיג המכון!

6. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה רואה את שמיג'ומרו לא יכולה לזוז,אתה רואה אותו מעולפת על קרקע זירת הקרב,אתה מבין שאתה הפסדת,צ'רלס אומר לך:"עוף מפה הפסדת את תג המכון של העיר ג'ול-ריו",אתה רואה את מיג'ומרו שלך מתרוממת ונופלת שוב.
    הפסדת לצ'רלס מנהיג המכון!
    "חכה רק רגע אתה יכול להודיע לי מתי שצימצאר שלך היתרפא? אני רוצה לערוך נגדך קרב חוזר אני עם פוקימו ןאחר ואתה עם צימצאר בכל מקרה ביי אני יחזור עוד שעה" אומר לו ואז הוציא את הפוקדע והסתכל על הערך של רוטום בפוקדע
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

7. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    הפוקדע אומר לך:"רוטום,פוקימון הפלזמה,רוטום יכול לשנות את עצמו מסוג רוח וחשמל לחשמל ואש,חשמל וקרח,חשמל ועשב,חשמל וכנף וגם חשמל ומים כול צורה ניתנת לו בצורת מכשיר חשמלי כגון תנור,מקרר ומאוורר ועוד,הסוגים האלה מאפשרים לו מתקפות חדשות שרוטום הרגיל לא יכול ללמוד".

8. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    הפוקדע אומר לך:"רוטום,פוקימון הפלזמה,רוטום יכול לשנות את עצמו מסוג רוח וחשמל לחשמל ואש,חשמל וקרח,חשמל ועשב,חשמל וכנף וגם חשמל ומים כול צורה ניתנת לו בצורת מכשיר חשמלי כגון תנור,מקרר ומאוורר ועוד,הסוגים האלה מאפשרים לו מתקפות חדשות שרוטום הרגיל לא יכול ללמוד".
    "הממ מעניין.. טוב אני ילך לחפש ברי כדי לפתח את בטרי" אני מפעיל את מצב חיפוש הברי בפוקדע ושם על ברי לחץ ואני עוקב אחרי האיתותים של הפוקדע עד שאני מגיע למקום
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

9. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    הפוקדע אומר לך:"מצב איתור ברים פועל,ברי אורן נמצא עשרים מטרים מפה לכיוון צפון,ברי סיטרויוס שלושים וארבע מטרים דרומה,ברי לחץ שתי קילומטר צפון מזרח,בתוך יער החרקים כול הברים נמצאים".

10. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    הפוקדע אומר לך:"מצב איתור ברים פועל,ברי אורן נמצא עשרים מטרים מפה לכיוון צפון,ברי סיטרויוס שלושים וארבע מטרים דרומה,ברי לחץ שתי קילומטר צפון מזרח,בתוך יער החרקים כול הברים נמצאים".
    אני עוקב אחרי האיתותים של ברי הלחץ ומוציא את מיגמרו ואלקיד ואומר להם:"תקשיבו עכשיו אם נמצא ברי לחץ הוא יכול לפתח אחד מי כם מי רוצה להיתפתח ריאשון?" אני אומר להם בשמחה והמשיך לעקו אחרי איתותי הברי לחץ
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

11. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה שני פוקימוני חרק שאתה מזהה אותם בתור שני סייטרים נלחמים על ברי שדומה מאוד לתיאור של האחות ג'וי מהעיר מרופי לברי לחץ אתה רואה אחד מהם אוכל את הברי ואתה רואה לפניך סיזור וסייטר,אתה רואה את האיתותים של הפוקדע אחר ברי הלחץ נפסק.

12. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה נכנס ליער החרקים ואתה רואה שני פוקימוני חרק שאתה מזהה אותם בתור שני סייטרים נלחמים על ברי שדומה מאוד לתיאור של האחות ג'וי מהעיר מרופי לברי לחץ אתה רואה אחד מהם אוכל את הברי ואתה רואה לפניך סיזור וסייטר,אתה רואה את האיתותים של הפוקדע אחר ברי הלחץ נפסק.
    ""נו באמת.." אומר לעצמי ואז אפעיל את חיפוש הפוקדע מחדש ואבדוק אם יש עוד ברי לחץ בסביבה אני אומר לבטרי:"אז מי החלטתם שיתפתח ריאשון?" ומחייך לשניהם
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

13. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    אתה רואה את מיג'ומרו מפעילה את הפוקדע בפעולה שפת הפוקימון והיא אומרת לך:"אני ובטרי החלטנו שנתחלק בברי הלחץ חצי וחצי ככה שנינו נתפתח",אתה שומע את קולו של בטרי שאומר לך:"נכון ואז מיג'ומרו המפותחת תנצח את צ'רלס והרוטום ואו הצ'ימצ'אר שלו!".

14. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake**
    אתה רואה את מיג'ומרו מפעילה את הפוקדע בפעולה שפת הפוקימון והיא אומרת לך:"אני ובטרי החלטנו שנתחלק בברי הלחץ חצי וחצי ככה שנינו נתפתח",אתה שומע את קולו של בטרי שאומר לך:"נכון ואז מיג'ומרו המפותחת תנצח את צ'רלס והרוטום ואו הצ'ימצ'אר שלו!".
    "טוב מאוד חח איזה חמודים אתם יחד" אומר להם והראה שהם מסמיקים "אל תידאגו אנחנו נימצא ברי!" אני מכבה את פעולת הדיבור ומפעיל שוב את הפעולה מציאת ברי על ברי לחץ
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. משתמש מנוסה
    OmerFake**
    הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הסיזור תופס את המיג'ומרו שלך ואת הסייטר תופס את האלקיד שלך,אתה רואה שהם משתמשים במתקפה מסוימת בשביל לנסות ולהביס את שני הפוקימונים שלך.

עמוד 30 מתוך 61 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •