Guylamed*
קרינדוס משתמש בראשיית זן חזקה והוא פוגע בצ'ימצ'אר לפני שהוא מספיק לפגוע בו בעזרת הגחלת,אתה רואה שהצ'ימצ'אר שלך הובס אחת ולתמיד,אתה רואה את טרטוויג המפוחד מפני קרינדוס.
OmerFake**
הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הילד אומר לך:"מה תעשה עם הסייטר הפראי שחיסלת,לפי מה שראיתי והמחקר שלי אליו אומר שהוא יודע חבטת ג'יגה וזו מתקפה טובה דווקא".
Monster
כעבור כמה שניות של ריצה אתה מגיע לעיר גדולה מאוד אתה רואה איש צעיר עם שיער שחור וצ'ימצ'אר איתו נלחם נגד איזה מגבי פראי,אתה רואה את אותו האיש לוכד את המגבי הזה.
ErWin.W*
אתה רואה את סינדווקויל ממשיך להתקיף את הפיקאצ'ו הפראי,אתה רואה את הטסוטג'ה הפראי והזוהר מתקרב אליך והוא מתעלף לידך.
Barfon2
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה חבורת אברא וראלטס נלחמים זה בזה,אתה רואה גם חבורת פיג'י וספירו נלחמים בשמיים,ליד האגם אתה רואה חבורת קרבי נלחמת נגד חבורת קורפיש.
The necromancer nilasak
אתה רואה את מדקיפ שלא יכול לזוז בגלל שגיבל תופס אותו יותר מדי חזק,הילד אומר לך:"השיניים של גיבל מסוכנות מאוד ברגע שהוא מכניס לשם משהו קשה מאוד יהיה להוציא אותו בשלמות".
Zoro
אתה רואה את הפוקימון הפראי משתמש בגחלת חזקה שגורמת לטסוטג'ה שלך לברוח במהרה לכיוונך,אתה רואה שזה בעצם צ'רמנדר פראי וחזק מאוד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תן לי לבדוק" אומר ואבדוק את המתקפות של סייטר ואז אחשוב לעצמי:"אם הוא ישתמש שוב ברוטום לא יהיה לי סיכוי בגלל שחשמל סופר אפקטיבי על צעופף אבל בטרי יילחם והוא יהיה לי מעופף" אני מסתכל בפוקדע על התוצאות של המתקפות ורואה שהילד צדק וסייטר יודע התנגשות גיגה ועוד כמה מתקפות אני מוציא מהתיק שלי פוקדור ומוכן לתפיסה ואז ניזכר:"אני מקווה שיש פה חנות באזור אני צריך עוד פוקדורים" אני זורק על סייטר את הפוקדור בידי ומחכה שייתפס לבנתיים אתה אומר לאלקיד:"אתה תארח לו חברה בסדר? אתם תיהיהו חברים טובים ואז תוכלו בקרב זוגות להישתמש באסטרטגיות טובות בייחד
OmerFake*
*בואנה אתה די חוצפן מה זאת אומרת "אני רואה שיש לו חבטת ג'יגה",זה אני אומר איזה מתקפות על זה תגיד שלום לכוכב מספר שתיים.
הפוקדע אומר לך:"המתקפות של הסייטר הזה הם,חבטת ג'יגה,חתך סייפר,ניב מים,סופת טייפון ימית".
Monster
האיש אומר לך:"כן אני כן,נעים מאוד צ'רלס מנהיג מכון ג'ול-ריו בהווה ובעבר מנהיג מכון במחוז הואן,הייתי מנהיג מכון גם מסוג אש,אחרי אחי הוא היה מנהיג מסוג לחימה קראו לו ריילי הוא היה הלוחם הכי חזק שהכרתי".
לצ'רלס יש מגבי!
The necromancer nilasak
אתה רואה שהמדקיפ שלך לא מצליח לזוז,הילד אומר לך:"מהר תחזיר אותו לפוכדור,אחרת הוא ישתמש במתקפת גיליוטינה שתחסל את מדקיפ!".
Zoro
הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
OmerFake*
*מה שמעצבן אותי זה שאתה רואה שיש לו כמה מתקפות הניסוח הנכון הוא "...אני בודק איזה מתקפות יש ל??? וזהו!".
הילד אומר לך:"אמרתי לך אני עושה מעקב אחרי הסייטר הזה כבר די הרבה זמן ובינתיים ראיתי שהוא משתמש רק במתקפת חבטת ג'יגה",הפוכדור שלך נזרק,נדנוד ראשון,חזרה ליד שלך אתה רואה את הסייטר בורח לתוך היער.
Monster
צ'רלס אומר לך:"אני אחכה לך,רק שמעתי מעומר הבחור על האגרון שיש לך רק שני פוקימונים,צ'ימצ'אר חזק ושיימין די חלש אם יורשה לי לומר למה כי הוא תיאר את הקרב בניכם די בקלות".
Zoro
אתה רואה את הפיג'י שראית קודם מתיישב לך על הכתף והוא מתחיל לנקר לך את אוזן ימין בצורה נחמדה,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי ממשיך לרדוף אחרי אותו הילד שראית קודם.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)