Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 61 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake*
    *בואנה אתה די חוצפן מה זאת אומרת "אני רואה שיש לו חבטת ג'יגה",זה אני אומר איזה מתקפות על זה תגיד שלום לכוכב מספר שתיים.
    הפוקדע אומר לך:"המתקפות של הסייטר הזה הם,חבטת ג'יגה,חתך סייפר,ניב מים,סופת טייפון ימית".

Monster
    האיש אומר לך:"כן אני כן,נעים מאוד צ'רלס מנהיג מכון ג'ול-ריו בהווה ובעבר מנהיג מכון במחוז הואן,הייתי מנהיג מכון גם מסוג אש,אחרי אחי הוא היה מנהיג מסוג לחימה קראו לו ריילי הוא היה הלוחם הכי חזק שהכרתי".
    לצ'רלס יש מגבי!

The necromancer nilasak
    אתה רואה שהמדקיפ שלך לא מצליח לזוז,הילד אומר לך:"מהר תחזיר אותו לפוכדור,אחרת הוא ישתמש במתקפת גיליוטינה שתחסל את מדקיפ!".

Zoro
    הצ'רמנדר הפראי משתמש שוב ושוב בגחלת שגורמת לטסוטג'ה פחד גדול מאוד,הילד מתחיל לברוח לכיוונו של דרך מספר אחד,אתה רואה פיג'י קטן מרחף לו בשמיים.
    אבל מדקים לא מפעיל צעקה?
    -------------------------------
    מדקיפ תשתמש באוזן שלך כדי להשתחרר,ואז צעקה מטווח 0,ואחרי זה תחזור.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro
    אתה רואה את הפיג'י שראית קודם מתיישב לך על הכתף והוא מתחיל לנקר לך את אוזן ימין בצורה נחמדה,אתה רואה את הצ'רמנדר הפראי ממשיך לרדוף אחרי אותו הילד שראית קודם.
    "צ'ארמנדר!" אני אצעק "אני לא אתן לך ליפגוע בילד, סטונג'ה צא החוצה ותישתמש בחבטה" אני אצעק לו "פיג'י רוצה גם לעזו לי?" אני אשאל אותו

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.

Monster
    צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.

The necromancer nilasak
    *הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.
    אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.

Zoro
    אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.

4. משתמש מנוסה
    Zoro
    אתה שומע את קולו של הפיג'י שאומר:"פיג'י פי",אתה רואה את הפיג'י עף במהירות רבה מאוד והוא מצליח להפיל את הצ'רמנדר הפראי לתוך אגם שבאמצע דרך מספר אחד.
    "כל הכבוד פיג'י" אני אומר לו "עכשיו סטונג'ה כנס למים ותישתמש בחבטה בכל הכוח" אני אגיד לסטונג'ה

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    אתה שומע לא שומע אף קול,אתה רואה משהו מאוד מוזר קורה לפוקדע שלך,הילד אומר לך:"הפוקדע לא עובד בגלל הקרינה של הירח המלא והפוקימון השובב,נסה מחר בלילה",אתה רואה פוקימון חרק כחול שאתה מזהה בתור הרקרוס מתחיל לשוטט לו ביער לבדו.
    *אני יכול לבדוק מתקפות בפוקדע?
    "מוזר.. הירח המלא הזה עושה לי בעיות אבל הההרקרוס הזה.. מעניין איזה מתקפות הוא יודע" אומר לעצמי ואז הוציא את בטרי ואגיד לו:"בטרי אתה יכול להגיד להרקרוס שיבוא לפה? אני רוצה ליראות אותו מקרוב הוא נראה ממש חזק" אחכה לתגובה של בטרי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    OmerFake*

Monster
    צ'רלס אומר לך:"עדיין אגדי זה אגדי,טוב אני ממליץ לך לתפוס פה באזור פוקימון מים אני מתמחה בסוג אש",אתה מסתכל סביבך ואתה רואה קורפיש משחק לו באגם.

The necromancer nilasak
    *הוא לא יכול לפתוח את הפה שלו בגלל גיבל.
    אתה רואה את מדקיפ לא מגיב,אתה מבין שהגיבל ניצח אותו בעזרת נשיכה חזקה מאוד,אתה מבין שעשית טעות שאמרת למדקיפ שלך להתנפל על הגיבל לפני שהתאמנת איתו.

Zoro
    אבל הגיבל אכל אותו
    -----------------------------------------
    מדקיפ תחזור,עכשיו גיבל,מה אתה רוצה,תגיד לי,שאתה תוקף סתם כך את הילד הזה?

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצרלס"תודה על הטיפ" אני מוצא את שיימן מהפוכדור שלו ואמר לו"עלי טער על קורפיש אני רוצה לתפוס את הקורפיש זה הוא יעזור לי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    *לא הפוקדע לא עובד ביער החרקים בליל ירח מלא.
    בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.

Monster
    אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".

The necromancer nilasak
    הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.

9. משתמש מנוסה
    מה איתי?

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]OmerFake[
    Monster
    אתה רואה ילד קטן בעל משקפיים שאומר לך:"היי למה אתה מנסה להתקיף את הקורפיש שלי,אהה ילד תגיד לי,אני מנסה ללמד אותו לשחות ואתה מנסה להרוס לי!".
    [/FONT]
    אני אומר לילד"אה תקשיב חשבתי שהקורפיש הזה פראי אז חשבתי לתפוס אותו מכיון שהוא עזור לי במכון אש של העיר.אך מצטער ובהצלחה בלמידת אותו גלישה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם..
    "מה לעזאזל קורה פה?" אומר בהפתעה ואז ההרים את מיגמרו ואלקיד והעקוב אחרי הרקרוס ואומר לבטרי בלחישה:"תגיד לו שאתה מזמין אוץו לקרב אם אנחנו מנצחים אזהוא מצטרף אליינו למסע עם הוא מנצח אז הוא יקבל אורן ברי" אחכה שאלקיד יעשה מה שאמרתי לו
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".

Monster
    הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".
    פגשת את ניק,לניק יש קורפיש!

Zoro
    תגיד להתראות!

13. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    בטרי אומר להרקרוס:"אלק אלקיד!",אתה רואה את ההרקרוס מתקרב אליך והוא משתמש באגרוף ממוקד שפוגע בך,במיג'ומרו ובבטרי שלך,אתה רואה אותו מתחיל לברוח לתוך היער והוא נעלם.

Monster

The necromancer nilasak
    הגיבל הפראי מוציא לך לשון ומתחיל לברוח,הילד אומר לך:"תודה ילד",וגם הוא הולך משם אך לכיוון ההפוך מין הגיבל הפראי,אתה רואה משהו נוצץ בשמיים.
    אני שואל את הילד שלידי: "תגיד מה זה שם בשמיים"?,זה נראה לי כמו משהוא מיוחד"ואנסה להסתכל טוב טוב עליו.

14. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה את שהבטרי שלך לא מוכן לדבר עם ההרקרוס הפראי הזה בגלל שהוא התקיף אותך אותו ואת מיג'ומרו,אתה רואה שיש בו אנרגיה סטטית גבוה מאוד,אתה שומע את הפוקדע אומר:"המתקפות של הרקרוס הם אגרוף ממוקד".
    !
    "כנראה הוא לא שווה את זה" אומר לעצמי ואחזור אל העיר ואחפש שם את האחות גוי ואז אשאל אותה:"תגידי מה הולך עם מרכז הפוקימונים?התחלתם לבנות אותו מחדש?" אחייך אלייה ואז הכנס למכון ואבדוק אם מנהיג המכון שם ואצעק:"יש פה מישהו? זה לוקאס באתי לקרב חוזר" אחכה לתשובה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [
    Monster
    הילד אומר לך:"אני לא מנסה ללמד אותו את המתקפה גלישה אני מלמד אותו להיות במים בכללי,שמעת על דבר כזה פוקימון מים עם פחד לשחות,רוצה קרב שמי ניק ואתה?".
    פגשת את ניק,לניק יש קורפיש!

]
    אני אומר לניק"כן שמעתי על פוקימון כזה.טוב איןן בעיה אשמח לקרב.אני אלחם עם שיימן שלי אתה עם קורפיש?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 34 מתוך 61 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •