Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 61 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    התחלה:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.
    "צא סקווירטל !" אני מזנקת לילד.
    "סקווירטל תשתמש בגלגול !" אני פוקדת עליו .
    בעודו נלחם אני אומרת לסקווירטל "סקווירטל ,אני מצטערת שלא הכרנו כל כך,
    אבל אני המאמנת שלך ,סרינה.ואני יודעת שאתה הבחירה הכי טובה שתהיה לי כול החיים !"
    אני אומרת לו ,בעוד אני מחכה שהפוקימון יתעלף ואביא את הילד הביתה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    צ'רלס אומר לך:"אני תפסתי אותו ביער אטרנה במחוז סינו,המחוז הגדול ביותר בעולם היה די קשה,הוא במקור חשמל רוח אבל בעזרת שהבאתי לו תנור הוא אש חשמל".
    "בסדר בא מלך למכון שלך" אומר לו ואחייך ואז אלך לכיוון חזרה לה עיר למכון ואבדוק עם עכשיו שיצאתי מיער החרקים הפוקדע שלי יכול לעבוד
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.

Monster
    *השם שלך זה ליאור ולא לי
    ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.

Barfon2
    אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.

Zoro
    אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.

Spamer Girl
    *גלגול זה מהלך הגנתי.
    סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.

4. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    הפוקדע אומר:"הפוקדע פועל במאה אחוזים",אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס אומר לך:"נו אתה תשתמש במיג'ומרו שלך נכון,צא צ'ימצ'אר!",אתה רואה לפניך את אותו צ'ימצ'אר שנילחם כנגד הפיקאצ'ו של המאמן שהיה לפניך.

Monster
    *השם שלך זה ליאור ולא לי
    ליאו אומר לך:"לא הייתי סומך על זה שאני אנצח אני פשוט בושה למאמנים,תגיד אני יכול להיות השותף שלך או היריב שלך?",אתה שומע צעדי ענק ואתה רואה אגרון ענקי מתקרב ואליו עומד עומר.

Barfon2
    אתה רואה מרקורו מטייל לו בסביבה ואתה רואה גיבל זוהר רודף אחריו והוא משתמש בשלהבת דרקון בשביל להציק למרקורו הקטן הזה.

Zoro
    אתה רואה מאמן צעיר בעל שיער בלונדיני וגיטרה מנגן לו לחבורת פוקימוני כנף ורוח חזקים,אתה רואה את פיג'יוטו שלך מתחיל לנקר לך את הראש במהירות רבה מאוד.

Spamer Girl
    *גלגול זה מהלך הגנתי.
    סקווירטל מחייכת אליך ואת רואה שהפוקימון הפראי הוא גם סקווירטל אך הוא זוהר,שני הסקווירטלים מתחילים להילחם בחוזקה כול אחד מנסה להוביל,את רואה שהסקווירטל שלך מנצחת.
    אחשוב לעצמי: "הגיבל הזה נראה לי ממש טוב הוא גם זוהר!"
    אגיד לגיבל: "היי תפסיק להציק לו רוצה קרב תלחם מולי, קדימה דבורן צא!, על חושי!"

5. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    "בסדר צאי מיגמרו!" אומר והוציא את מגימרו מהפוקדור והראה שהיא נמרצת להתחיל את הקרב"אז מי מתחיל ?" אשאל אותו בחיוך בזמן שאני מלא ביטחון עצמי
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    [B
    Spamer Girl
    *גלגול זה מהלך הגנתי.
    בגלל שאמרת ששלי ניצחה ,אז אני עושה תגובת ניצחון ...מקווה שהתכוונת
    שהיא באמת באמת ניצחה ..
    אני אומרת לילד הקטן ."תחזור הביתה ,ואל תצא לשדות ,זה מסוכן ,תחשוב מה היה קורה אם זה היה
    מונפרנו." אני אומרת ומתקדמת לכיוון השדות עם הסקווירטל שלי .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    *השם שלך זה ליאור ולא לי
    אני אומר לליאו"בכיף תהיה השותף שלי אני אשמח שהיה לי שותף" אני אומר לעומר"הי עומר מה אתה עושה פה עם האגרון שלך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro
    .
    "אתה רוצה שנילך אליו?" אני אשאל את פיג'יוטו והתקדם לכיוון הילד

9. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.

Monster
    עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".

Barfon2
    אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.

Zoro
    פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.

Spamer Girl
    הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".

10. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה את בטרי יוצא מין הפוכדור והוא צופה בקרב בצפייה מרוכזת,אתה רואה את הצ'ימצ'אר של צ'רלס משתמש בגחלת חזקה מאוד שעומדת לפגוע במיג'ומרו בחוזקה רבה למרות שהמתקפה מסוג אש.
    "מיגמרו אקדח מים בכל החוזק!" אומר לה אוז הראה שזה פוגע בגחלת החשוב לעצמי:"בגלל שהגחלת היא בעצם אש קטנה זה אומר שהיא תתהדה לא? יופי יהיה ערפל זה בדיוק מה שאני צריך" אחייך ואחכה ליראות מה קרה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

11. משתמש מנוסה
    OmerFake*

Monster
    עומר עונה לך:"סתם משוטט לי,שום דבר לא יכול לפגוע באגרון שלי נכון,אז הוא לא צריך עדיין מרכז פוקימונים ואני די עייף אז אני ביקשתי מין אגרון שייקח אותי לעיר ספטרה".

Barfon2
    אתה מוציא את דבורן שלך שלא הספיק לנוח מין הקרב הקשה נגד וולקנר,אתה רואה שדבורן שלך חלש מאוד והוא לא יכול לנצח אפילו רטטה חלש ועלוב,אתה רואה את הגיבל הזוהר משתמש בזעם דרקון שפוגע בדבורן ומביס אותו.

Zoro
    פיג'יוטו עושה לא עם הראש,אתה רואה משהו מוזר בכנפו הימנית של פיג'יוטו,אתה רואה מין סימן סגול,אתה רואה אותו נחלש שנייה אחרי שנייה אחרי שנייה.

Spamer Girl
    הילד אומר לך:"תודה רבה גברתי תודה רבה סקווירטל להתראות",את רואה ילדה מתאמנת לה עם סטרפטור וקרינדוס זוהר בשדות,הילדה אומרת לך ידידותי:"היי מה נשמע?".
    אומר לעצמי: "איך שחכתי את הקרב, מצטער דבורן חזור" והניח לגיבל שילך.
    והתחיל ללכת למרכז הפוקימונים הקרוב.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    אני אומר לעומר"אוקי .איפה זההעיר ספרטה? גם בעיר הזאת יש מכון? רק שתדע אם תרצה תוכל לצפות בקרב נגד מנהיג המכון ג'ולי ריו.אחרי שאני ארפא את פוקימוני אני אלחם נגד."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [B
    Spamer Girl
    "אני בסדר מה איתך? " אני אומרת לה ,קצת נדהמת כמה היא דומה לי .(שמתי את הספרייט שאתה שמת למישהי כזאת XD)"וואו ,יש לך קרינדוס זוהר ,כמה שהוא יפה ." אני אומרת לה ,ואני מלטפת את הקרינדוס .
    "אוי !איזה לא מנומסת אני ,שחכתי לומר לך מי אני .אני סרינה וזה סקווריטל איתי ,מי את?" אני אומרת לה ומחייכת.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר

Zoro
    "פיג'יוטו, מה קרה לך?" אני אומר בלחץ" תחזיק מעמד!" אני אומר לו והולך לילד שמנגן לפוקימונים

15. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה שאקדח המים מפספס את המטרה שלו והוא פוגע בקרקע,אך הגחלת לא מפספסת והיא פוגעת בחוזקה רבה במיג'ומרו שלך,צ'רלס אומר לצ'ימצ'אר שלו:"צ'ימצ'אר אתה ואני עובדים יחד כבר חמש שנים הגיע הזמן התפתחות!",אתה רואה את צ'ימצ'אר זוהר בזוהר ההתפתחות ואתה רואה לפניך מונפרנו מסוכן מאוד.
    הצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח למונפרנו!

Monster
    עומר אומר לך:"לא בעיר ספטרה אין מכון העיר הבאה שיש בה מכון היא העיר לוליה,אחריה העיר מדריץ,בסדר היי ליאו מה נשמע",אתה רואה את ליאו מנופף לשלום לעומר.

Barfon2
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיירה מרופי ואתה רואה שוב את ג'פרי,הבחור שנפגשת איתו ממוקדם,ג'פרי אומר לך:"אהה זה אתה,נו איך הלך נגד וולקנר?".

Zoro
    אתה רואה אותו מתחיל להיחלש לאט מאוד אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו ואתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי מה בשבילך?".

Spamer Girl
    *להבא תשימי את כול הדברים בכוכבית לפני ההודעה או אחריה ולא בתוכה בסדר?
    הילדה אומרת לך:"נעים מאוד סרינה שמי קרולינה אבל החברים קוראים לי קלירו,ונעים מאוד סקווירטל,אני מבינה שאת טיפוס של פוקימוני מים,אני טיפוס של פוקימוני עשב דווקא".
    נפגשת עם קלירו\קרולינה!

עמוד 37 מתוך 61 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •