Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 61 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Guylamed
    *אין לו נשיכה יש לו חבטה אז אני משנה את זה לפי זה בסדר.
    הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,אתה שומע את הצעקה של טרטוויג בחוזקה,אתה רואה את הפוקימון הפראי מתחיל להשתולל מזעם,בטעות אתה רואה אותו נופל לאגם,אתה רואה שיש לו להבה קטנה בזנב,אתה מבין שהפוקימון הזה יכול לטבוע.

OmerPoke
    עומר אומר לך:"טוב אז אני מוכן לקרב,תוציא את הפוקימון הראשון שלך לקרב,ובראשון אני לא מתכוון לפוקימון ההתחלתי אני מדבר על הפוקימון שתפתח איתו את הקרב הזה,הקרב השלישי שלי במחוז הזה".

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    OmerPoke
    עומר אומר לך:"טוב אז אני מוכן לקרב,תוציא את הפוקימון הראשון שלך לקרב,ובראשון אני לא מתכוון לפוקימון ההתחלתי אני מדבר על הפוקימון שתפתח איתו את הקרב הזה,הקרב השלישי שלי במחוז הזה".
    אני חושב קצת ואז צועק:"צא בטרי!" ואז מחכה שתוציא פוקימון ומסתכל על מיגמרו נהנת במים לבנתיים ואני מחייך אלייה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    כינוי בפורום: מיכאל
    שם במשחק:מייקל*
    תמונה:http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr126.png
    פוקימוןהתחלתי:טריקו
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות: לתפוס פיצ׳ו או צ׳ארמאנדר*

קרדיט לmcshay

4. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    אתה רואה את האלקיד שלך מאושר,עומר מוציא פוכדור לבן כמו השלג ואומר:"ארון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך ארון עם שריון מתכת מדהים,אתה רואה את השמש בוהקת על שריוניו וגורמת לו לנצוץ.
    יש לעומר ארון!

מיכאל 357
    תגיב להתחלה שבסוף ע''מ 1.

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    כינוי:erwin
    שם במשחק:שיין מילאנו

תמונה:
    פוקימוןהתחלתיסינקדיקוויל
    פוקימונים:לאלגעת
    תגי מכון:לא לגעת.
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
    בקשות:באלי לתפוס את העשב החדש .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    *צעקה משפיעה את ההתקפה לא?[אני שואל על אמת כי אין לי מושג].
    אתה שומע צליל דק מאוד שיוצא מין פניו של צ'ימצ'אר והוא צועק:"צ'ימצ'אר צ'י!",אתה רואה את הטורוס של הפרופסור מתחיל לרוץ לעברו של הצ'ימצ'אר.
    לא יודע
    אני אומצר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז קפוץ על גבו של טרוס ונסה לשלוט בו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Hgss1234
    אתה רואה את הטסוטג'ה שלך קופץ לעברו של הפוקימון הפראי בעזרת חבטה חזקה מאוד,אך הפוקימון הפראי הודף את המתקפה הזו בעזרת מסך אור חזק,אתה מסתנוור בגלל האור של מסך האור.

Guylamed
    טרטוויג מתחיל לרוץ לעברו של הפוקימון הפראי בזריזות רבה מאוד,אך הפוקימון שולח מתקפת גחלת חזקה,אתה רואה את טרטוויג מתחיל לסגת לעברך.

Cyndaquil
    אתה רואה את הפוקאבו שלך הולך לכיוון העלים ואתה רואה אותו מתחיל לנמנם,אתה מבין שנפלת לפוקימון די מרגיז,אתה שומע את הנחירות של פוקאבו:"פוק פוקאבו".

OmerPoke
    *למה יוצא לך לפעמים כתב כחול?
    מיג'ומרו נפגע ממכת ברק שהפוקימון הפראי שולח,אך הוא מצליח להתאושש במהירות רבה,והוא מתחיל לתקוף את הפוקימון הפראי מסוג חשמל בסטירות חזקות.

Akainu
    צ'ימצ'אר קופץ על אחד העצים בשביל להפתיע את הפוקימון הפראי,אתה רואה אותו קופץ על הפוקימון הפראי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם,אתה מזהה שהפוקימון הפראי הוא צ'ימצ'אר זוהר.
    "פוקאבו!!!" אני צועק חזק.
    'הוא ממש עולה ליה על העצבים.
    "קדימה תתעורר פוקאבו חייבים לעזור לילד!"

8. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed
    *אין לו נשיכה יש לו חבטה אז אני משנה את זה לפי זה בסדר.
    הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,אתה שומע את הצעקה של טרטוויג בחוזקה,אתה רואה את הפוקימון הפראי מתחיל להשתולל מזעם,בטעות אתה רואה אותו נופל לאגם,אתה רואה שיש לו להבה קטנה בזנב,אתה מבין שהפוקימון הזה יכול לטבוע.

OmerPoke
    "אם יש לו להבה בזנב זה כנראה... צ'ארמנדר! אני רוצה צ'ארמנדר!" אמרתי לעצמי. "טרטוויג תחלץ את צ'ארמנדר מהמים!"
    אמרתי לטרטוויג
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerPoke
    אתה רואה את האלקיד שלך מאושר,עומר מוציא פוכדור לבן כמו השלג ואומר:"ארון אני בוחר בך!",אתה רואה לפניך ארון עם שריון מתכת מדהים,אתה רואה את השמש בוהקת על שריוניו וגורמת לו לנצוץ.
    יש לעומר ארון!

"אני ייתן לך להתחיל אז קדימה אני מחכה ודרך אגב ארון מגוטו לא?" אני מוציא את הפוקדע וסורק את ארון ואז שואל את בטרי:"מוכן לקרב הריאשון שלך איתי?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    התחלה:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.
    אני מוציא את טריקו ואומר לו״ אני יודע שעוד לא הספקנו לעשות הכרות רשמית אבל אני המאמן שלך ואני צריך את עזרתך כרגע״ אני אומר לו ומצביע על הילד ״אתה רואה את הילד ההוא שם? הוא מותקף ע״י פוקימון ואנחנו צריכים לעזור לו בסדר?״ אני שואל את טריקו ורץ איתו לעבר הילד.

קרדיט לmcshay

11. משתמש מנוסה
    Guylamed
    אתה מוציא את הפוקימון ואתה רואה שזה בעצם צ'ימצ'אר פראי,אתה רואה אותו ספוג מים ואת הלהבה שלו מתחילה לדעוך לאט,לאט אתה רואה אותו אומר בחולשה:"צ'ימצ'אר צ'י".

Cyndaquil
    אתה רואה אותו מתהפך על הצד השני,ואתה רואה את הילד ואת הפוקימון הפראי צוחקים בגלל הפוקימון שלך,אתה מבין שבחרת פוקימון מבאס מאוד,אתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לדרכו ולצד השני הולך הילד.

OmerPoke
    עומר אומר לך:"תפסתי את ארון בהואן,במערת הגרניט",הפוקדע אומר לך:"ארון,מחוז הואן,פוקימון כיפת הפלדה,ארון הוא פוקימון מאוד אגרסיבי שמעצבנים אותו הוא יכול לנצח די במהירות,ארון חי בדרך כלל במערות חשוכות ולחות".

Akainu
    אתה רואה את זה כמו בהילוך איטי,צ'ימצ'אר קופץ במהירות על טורוס שמתחיל לרוץ אל עבר העצים והוא זורק את הצ'ימצ'אר שלך לשם,אתה רואה את פרופסור איקרן חושב על מהלך מסוים מאוד.

מיכאל 357
    אתה וטריקו רצים במהירות לכיוונם של הילד והפוקימון הפראי,אתה רואה שהפוקימון הפראי קולט את הטריקו שלך בזווית עינו והוא מתחיל לברוח,אתה רואה שזה בעצם סקווירטל פראי.

ErWin
    תגיב להתחלה בסוף העמוד הראשון.

12. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Guylamed
    אתה מוציא את הפוקימון ואתה רואה שזה בעצם צ'ימצ'אר פראי,אתה רואה אותו ספוג מים ואת הלהבה שלו מתחילה לדעוך לאט,לאט אתה רואה אותו אומר בחולשה:"צ'ימצ'אר צ'י".

Cyndaquil
    אתה רואה אותו מתהפך על הצד השני,ואתה רואה את הילד ואת הפוקימון הפראי צוחקים בגלל הפוקימון שלך,אתה מבין שבחרת פוקימון מבאס מאוד,אתה רואה את הפוקימון הפראי הולך לדרכו ולצד השני הולך הילד.

OmerPoke
    עומר אומר לך:"תפסתי את ארון בהואן,במערת הגרניט",הפוקדע אומר לך:"ארון,מחוז הואן,פוקימון כיפת הפלדה,ארון הוא פוקימון מאוד אגרסיבי שמעצבנים אותו הוא יכול לנצח די במהירות,ארון חי בדרך כלל במערות חשוכות ולחות".

Akainu
    אתה רואה את זה כמו בהילוך איטי,צ'ימצ'אר קופץ במהירות על טורוס שמתחיל לרוץ אל עבר העצים והוא זורק את הצ'ימצ'אר שלך לשם,אתה רואה את פרופסור איקרן חושב על מהלך מסוים מאוד.

מיכאל 357
    אתה וטריקו רצים במהירות לכיוונם של הילד והפוקימון הפראי,אתה רואה שהפוקימון הפראי קולט את הטריקו שלך בזווית עינו והוא מתחיל לברוח,אתה רואה שזה בעצם סקווירטל פראי.

ErWin
    תגיב להתחלה בסוף העמוד הראשון.
    אני מקווה שהסימני קריאה בסדר אני פשוט רוצה לבטא את העצבים של הדמות חח D :
    -------------------------
    "אני לא מאמ..." אני אומר לעצמי ושותק בעודי מסתכל על פוקאבו העצן.
    "אולי תקשיב לי כבר?"
    'רגע אחד' אני אומר בראש ומוציא את הפוקידע מן התיק.
    "הפעלת שפת פוקימונים" אני אומר בקול בכדי לבדוק את הפטנט של הפוקידע ואם הוא עובד

13. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    Guylamed
    "צ'ימצ'אר! בוא אליי אני אקח אותך למרכז הפוקימונים, רוצה להצטרף לצוות שלי ושל טרטוויג?" אומר לו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אני אומר לצ'ימצ'אר"טפס על העצים.בוא נראה מה התוכנית של הפרופסור קודם ואז נתקוף"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    התחלה:
    יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.
    "אוי ואבוי!" אני אומר ורץ לעזור לילד כאשר אני מוציא את הפוקימון שלי
    "צא סינדיקוויל!" אני אומר
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

עמוד 4 מתוך 61 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •