Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 61 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 913
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    [B][U]OmerFake[/U
    Monster
    ליאו אומר לך:"טוב אנחנו שותפים באופן רשמי ליאור,הוא צדק דוד עומר אתה באמת משהו מיוחד,טוב אני והוופר שלי נעודד אותך ביציאה ואני רוצה שתנצח,אגב שמעת שהצ'ימצ'אר של צ'רלס התפתח?".
    אתה וליאו שותפים באופן רשמי!
    [B][/B[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"אז המצב ישתנה.אני אצטרך להשיג פוקימון מים חזק.אז אחרי המרכס הפוקימונים.תעזור לי למצוא פוקימון מים שיעזור לי לקרב המכון ה1 שלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    *ראשית כול זה מונפרנו שנית אתה לא יצאת מין המכון.
    צ'רלס אומר לך:"אז מיג'ומרו שלך התפתחה ביג דיל,לא מונפרנו שלי לא נח צא מין המכון עד שגם האלקיד שלך לא התפתח אין לך מה לעשות פה",אתה יוצא מין המכון ואתה רואה פוקימון כחול ואדום בעל זרועות צרות אך ארוכות מאוד והם משמיד את העיר.
    *אני קורא להיתפתחות פיטצאמארו כי אין לי כוח לשם הארוך
    "זה דיאוקסיס" אומר בלחישה ואחשוב לעצמי:'אני זוכר שפעם שמעתי עליו אבל אנ ילא זוכר מתי' "פיטצאמארו אקדח מים חזק ובטרי אגוף רעם!" אפקוד עליהם ואחשוב לעצמי:'וואו דיאוקסיס ממש נדיר מעניין אם הוא ישנה צורה'
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    *אתה יכול לתת לה כינוי אתה יודע
    אתה רואה את דיאוקסיס משתנה מצורת המתקפה שלו לצורת המהירות שלו והוא מתחמק במהירות והוא שוב חוזר למצב התקיפה שלו והוא מתחיל לשגר לכול מקום פצצות-על חושי חזקות מאוד.

Monster
    אתה וליאו מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום נערים לרפות את הפוקימונים?",ליאו מהנהן והיא לוקחת את הפוכדורים שלכם,אחרי כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוכדורים,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה קוארוהי הולך לו בסביבה.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]OmerFake
    Monster
    אתה וליאו מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום נערים לרפות את הפוקימונים?",ליאו מהנהן והיא לוקחת את הפוכדורים שלכם,אחרי כמה דקות היא מחזירה לכם את הפוכדורים,אתה וליאו יוצאים מין המרכז ואתה רואה קוארוהי הולך לו בסביבה.
    *תוכל להביא לי ספרייט שלו
    אאני אומר לליאו"תגיד מהם הסוגים של קוארוהי?אם הסוג שלו מים.אז שווה לי לתפוס אותו ולהכניס אותו לשישיה שלי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    *אתה יכול לתת לה כינוי אתה יודע
    אתה רואה את דיאוקסיס משתנה מצורת המתקפה שלו לצורת המהירות שלו והוא מתחמק במהירות והוא שוב חוזר למצב התקיפה שלו והוא מתחיל לשגר לכול מקום פצצות-על חושי חזקות מאוד.
    .
    *מה דפקתה לי פה דיאוקסיס חח ודרך אגב מעכשיו אני יקרה לה באבל זה הכינוי
    ------------------------------------
    "באבל תשתמשי באקדח מים פעם נוספת רק שהפעם תעלי על אלקיד ותעשי את זה ובטרי תשתמש במכת חשמל כדי שייצא מים מחושמלים עכשיו שנייכם!" אפקוד עליהם והסתכל על שילוב המתקפות שלהם
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    *שיניתי לה
    באבל קופצת על בטרי אך המהלך שאמרת להם לעשות לא עובד בגלל שבאבל מתחשמלת בחוזקה ממכת הברק של בטרי,דיאוקסיס שהוא במצב התקיפה שלו מנצל את זה בשביל להשתנות למצב מהירות והוא בורח משם אחת ולתמיד אל תוך היער.

7. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    *שיניתי לה
    באבל קופצת על בטרי אך המהלך שאמרת להם לעשות לא עובד בגלל שבאבל מתחשמלת בחוזקה ממכת הברק של בטרי,דיאוקסיס שהוא במצב התקיפה שלו מנצל את זה בשביל להשתנות למצב מהירות והוא בורח משם אחת ולתמיד אל תוך היער.
    *תודה רבה
    אני נותן לבאבל יד כדי שתקום ואז אומר לבטרי:"פעם הבאה תכוון רק על המים.. תגידו חשבתם פעם לנסות להיתחרות בקבות תחרות?" אשאל אותם בחיוך ואז אלך לאחות גוי ואשאל אותה:"תגידי יש פה תחרות פוקימונים בסביבה?"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

8. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה פיצוץ אדיר שגורם שרפה אדירה באמצע יער החרקים,אתה רואה ספינת אוויר ענקית מגיחה מין העננים,אתה שומע קול של פיראט שאומר:"ארר,תביאו אליי את דיאוקסיס זה עכשיו,הוא המפתח לאוצר שלי!".

9. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה פיצוץ אדיר שגורם שרפה אדירה באמצע יער החרקים,אתה רואה ספינת אוויר ענקית מגיחה מין העננים,אתה שומע קול של פיראט שאומר:"ארר,תביאו אליי את דיאוקסיס זה עכשיו,הוא המפתח לאוצר שלי!".
    "אם הוא מדבר על האוצר שאני חושב עליו אז זה אומר שדיאוקסיס רק רצה להגן עליינו" אומר לעצמי ואז אגיד לפירט:"תעוף מפה ומהר!" אצעק עליו ואגדי לבאבל:"תשתמשי באקדח מים ובטרי תנפץ אותו בעזרת אגוף רעם וכך ייצא מתקפת בועות!" אצחק לפוקימונים שלי ואומר לכל העיר להיצטרף אליי ולעזור לי
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה שהעולם מתחיל לאט,לאט להחשיך ואתה רואה את עצמך בעולם אחר פתאום,אתה שומע קול שאומר לך:"לוקאס,הגיע הזמן שניפגש,רק שתדע שניסית לפגוע בי זה די פגע בי,נעים מאוד דיאוקסיס",אתה מסתובב ואתה רואה את דיאוקסיס שפגשת לפני מספר שניות.

Monster
    *תת התפתחות של סוואנה[מעופף מים מאישו].
    ליאו אומר לך:"קול,הוא מתפתח לסוואנה והוא מאוד חזק אומנם מתקפת חשמל אחת הוא גמור וחבל אבל בכול זאת אחלה פוקימון הוא מפצה על סוג המעופף שלו מפני אש בגלל סוג המים שלו".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]OmerFake
    Monster
    *תת התפתחות של סוואנה[מעופף מים מאישו].
    ליאו אומר לך:"קול,הוא מתפתח לסוואנה והוא מאוד חזק אומנם מתקפת חשמל אחת הוא גמור וחבל אבל בכול זאת אחלה פוקימון הוא מפצה על סוג המעופף שלו מפני אש בגלל סוג המים שלו".
    אני אומר לליאו"פוקימון מים ומעופף זה טוב." אני מוציא את שימן ואומר לו" תשתמש בעלי טער על סוונה הזה בכל הכוח""

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    Monster
    *הוא עוד לא סוואנה הוא עוד קוארוהי.
    שיימין משתמש בעלי תער שמביסות על קוארוהי במהירות די רבה,ליאו אומרת לך:"תסתכל רגע על הכנף הימנית שלו,היא פצועה והיא מורעלת,הקוארוהי הזה הורעל ממתקפת רעל חזקה למדי!".

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    *הוא עוד לא סוואנה הוא עוד קוארוהי.
    שיימין משתמש בעלי תער שמביסות על קוארוהי במהירות די רבה,ליאו אומרת לך:"תסתכל רגע על הכנף הימנית שלו,היא פצועה והיא מורעלת,הקוארוהי הזה הורעל ממתקפת רעל חזקה למדי!".
    אני ניגש אל קוארוהי ואומר לו"בוא כנס לפוכדור שלי ואני אביא אותך למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי טרפא אותך ותהיה בריא כמו שור"אני מוציא פוכדור בשביל שיכנס אליו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    Monster
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את קוארוהי שמח מאוד אך פצוע מאוד,אתה רואה מאמן צעיר שאומר לשלושה פוקימונים שלושה שאתה מזהה בתור גלסיאון,פלריון ואספיון,אתה רואה עוד מאמנת שאומרת לו:"די לי תירגע".
    פגשת את לי שיש לו גלסיאון,פלריון ואספיון,לכדת קוארוהי נקבה שיודעת חבטה וניקור מקדחה,איבדת פוכדור אחד.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את קוארוהי שמח מאוד אך פצוע מאוד,אתה רואה מאמן צעיר שאומר לשלושה פוקימונים שלושה שאתה מזהה בתור גלסיאון,פלריון ואספיון,אתה רואה עוד מאמנת שאומרת לו:"די לי תירגע".
    פגשת את לי שיש לו גלסיאון,פלריון ואספיון,לכדת קוארוהי נקבה שיודעת חבטה וניקור מקדחה,איבדת פוכדור אחד.
    אני ניגש אל לי ואומר לו"הי לי יש לך שם יפה.תגיד למה אתה בוכה פה?.אם רצית לדעת שמי הוא ליאור ואני מאמן פוקימונים וזה שותפי ליאו גם מאמן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 41 מתוך 61 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •