Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 61 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 913
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake*
    אתה רואה שהעולם מתחיל לאט,לאט להחשיך ואתה רואה את עצמך בעולם אחר פתאום,אתה שומע קול שאומר לך:"לוקאס,הגיע הזמן שניפגש,רק שתדע שניסית לפגוע בי זה די פגע בי,נעים מאוד דיאוקסיס",אתה מסתובב ואתה רואה את דיאוקסיס שפגשת לפני מספר שניות.
    "אני מצטער" אומר בבושה ואז אגיד לו:"על מה הם דיברו שאתה המפתח? והם דיברו על אוצר של אבן הנצח נכון?" אשאל אותו והוציא את הפוקימונים שלי ואז אפנה ואומר:"אלה הפוקימונים שלי מקווה שאתה יכול לדבר איתם תכירו"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    מונפרנו של צ'רלס קופץ בעזרת אגרוף מך חזק מאוד שמפיל ומביס את מיג'ומרו שלך,אתה מרגיש דה ז'ה וו כמו מה שקרה עם רוטום צורת האש שלו,צ'רלס אומר:"מונפרנו תחזור,ילד שוב פעם הפסדת".
    הפסדת שוב את תג המכון.

Monster
    אתה רואה את פיג'יוט חוזר וגופו נראה מלא להבות,אתה קולט את סטרפטור משתמש בציפור אמיצה וכעת יש לו שדה חשמלי אדיר,משני הכיוונים של שיימין מגיעים שני הפוקימונים של עומר.

Barfon2
    *פתחת את ע''מ 40 אתה יכול לקבל את אחד משלושת הקופים של דור 5,תגיד לי איזה אתה רוצה בה''פ.
    ג'פרי קופץ למעלה והוא חוסם את דרכך והוא אומר לך:"נו אתה רוצה קרב או לא,אני לא אתן לך לזוז עד שתילחם מולי ברור?".

The necromancer nilasak
    אתה רואה את השוטרת ג'ני מתקרבת אליך והיא אומרת לך לא מרוצה:"תחזיר לילד את מה שגנבת ממנו,עכשיו או שתסבול ממני ומין הפוקימונים שלי ותוכרז כפושע ולא תוכל להשתתף בליגות למיניהם".
    פגשת את השוטרת ג'ני.

Zoro*
    אתה רואה את פיג'יוט מגרש במהירות רבה מאוד שניים מין הפוקימונים את טוטודייל ואת פיפלאפ,אך סקווירטל נשאר להילחם בחוזקה רבה מאוד.

Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"לצערי אין תחרויות סרט במחוז הזה,מצטערת את צריכה לבחור בלהיות פוקימון מאסטר,את רוצה נגדי קרב,סתם שאלה זה הולך להיות בטח קרב מעניין עם תנצחי אני אתן לך מידע מדויק איפה נימצא מרארובא,פוקימון האש חרק".

שמעו אם אתם אומרים "פתחתי את ע''מ" מעכשיו [מע''מ 50]אסור להגיד את זה מי שיעשה את זה יגרום לזה שהפרס יעלם לעד,וגם אם אני פותח את הע''מ אף אחד לא מקבל פרס.
    אגיד לג'פרי: "מצטער כל הפוקימונים שלי חולים ולא יכולים להלחם בגלל שהפסדתי לוולקנר אני חייב לקחת אותם למרכז הפוקימונים, ואחריי שנפגש שוב, אני מבטיח לך שאני ילחם מולך שאני יהיה עם עוד פוקימונים, אז עכשיו תן לי לעבור בבקשה"

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה את הפוקימונים שלך איתך,דיאוקסיס אומר לך:"שמע לוקאס רק אתה פה הפוקימונים שלך בכדור הארץ ולא פה,וכן הם דיברו על אבן הנצח,המשימה שלך לוקאס היא להכשיל את הצוות פיראט האבן,בהצלחה",אתה רואה אור גדול ואתה מוצא את עצמך שוב בכדור הארץ.

Monster
    לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.

Barfon2
    ג'פרי לא זז והוא אומר לך:"יש לך מרכז פוקימונים מאחוריך,קח את זה,זה פוכדור של קוף המים,הוא יודע אקדח מים ומכת מים",אתה מחזיק פוכדור אדום ולבן ואתה מבין שקיבלת אותו למתנה.
    קיבלת מג'פרי את קוף המים!

4. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה את הפוקימונים שלך איתך,דיאוקסיס אומר לך:"שמע לוקאס רק אתה פה הפוקימונים שלך בכדור הארץ ולא פה,וכן הם דיברו על אבן הנצח,המשימה שלך לוקאס היא להכשיל את הצוות פיראט האבן,בהצלחה",אתה רואה אור גדול ואתה מוצא את עצמך שוב בכדור הארץ.

Monster
    לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.

Barfon2
    ג'פרי לא זז והוא אומר לך:"יש לך מרכז פוקימונים מאחוריך,קח את זה,זה פוכדור של קוף המים,הוא יודע אקדח מים ומכת מים",אתה מחזיק פוכדור אדום ולבן ואתה מבין שקיבלת אותו למתנה.
    קיבלת מג'פרי את קוף המים!
    אגיד לג'פרי: "אוא אני מאוד מעריך את זה תודה רבה לך, עכשיו אני באמת יחזק אותו ובקרב שלנו בפגישה הבאה הוא ינצח אותך" ואשאל אותו בנוסף: "תגיד הוא גם יעזור לי במכון בעיר ג'ול ריו כי סוג מכון שם הוא אש?

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro*
    אתה רואה את פיג'יוטו שלך נלחם בחוזקה רבה אך שלושת הפוקימונים מתקיפים אותו באופן קשה מאוד והם מנצחים אותו,אתה רואה ילד קטן אומר לך:"זה שד-המוות,יש פה כמה סוגים של פוקימונים שמנסים להרוס את העיר,שלושת פוקימוני המים שניצחת נקראים צלחת-ימית אך יש קבוצה בלתי מנוצחת אחת והיא שד-המוות".
    "למה אתה מיתכוון בלהרוס את העיר?" אני שואל את הילד בזמן שאני מחזיר את פיג'יוטו לפוכדור

6. משתמש מנוסה
    Barfon2
    ג'פרי עונה לך:"כן,מכון ג'ול-ריו הוא מתמחה בסוגי אש,אומנם יש פוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד שמשנה את סוגו,יש למנהיג המכון את רוטום מה שנותן לו פוקימון אחד שבעה סוגים,רוח,חשמל,אש,קרח,עשב,מים וכנף בפוקימון אחד".

Zoro*
    הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.
    פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אני מספר לפוקימונים שלי מה קרה לי ואז אומר להם:"תקשיבו אני צריך שתצליחו לתאם את המתקפה שלכם יש לי רעיון באבל אתה תשתמש באקדח מים כסילון חד ואז אלקיד תקפוץ לץוכו ותתפוס את התנופה ותשתמש באגרוף רעם!" אחייך אליהם ואז הוריד אותם ואגיד להם:"עכשיו תשתמשו בסילון רעם!"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה נער צעיר בעל שיער לבן קופץ מין הצפלין של הצוות "פיראט האבן" אתה רואה אותו משתמש באספיון שפוגע בבאבל שלך וגם בבטרי שלך.

אני מוסיף עוד מעט לכולם יריבים בנוסף אליי,לכול אחד יריב שונה,אתם תיפגשו איתו במהלך המשחק.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה נער צעיר בעל שיער לבן קופץ מין הצפלין של הצוות "פיראט האבן" אתה רואה אותו משתמש באספיון שפוגע בבאבל שלך וגם בבטרי שלך.

אני מוסיף עוד מעט לכולם יריבים בנוסף אליי,לכול אחד יריב שונה,אתם תיפגשו איתו במהלך המשחק.
    "אתה לא עומד לנצח!" אני אומר לו ואז אומר לבאבל:"תשתמשי בסטירה ובטרי תשתמש באגרוף רעם הכי חזק שלך!" לבנתיים אני הוציא את הפוקדקס ואבדוק אם יש ברי לחץ בסביבה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה שהפוקדע לא מראה שום ברי לחץ באזור,אתה רואה את אספיון שניצח כבר את באבל שלך,אתה רואה את בטרי שלך מנסה להדוף את המתקפות של אספיון שמנסה שוב לפגוע בבאבל שלך,אתה רואה את אלקיד שלך כבר מתעייף.

שמתי לכול אחד יריב נא לבדוק בע''מ אחד איפה שרוב הדברים ביריבים.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה שהפוקדע לא מראה שום ברי לחץ באזור,אתה רואה את אספיון שניצח כבר את באבל שלך,אתה רואה את בטרי שלך מנסה להדוף את המתקפות של אספיון שמנסה שוב לפגוע בבאבל שלך,אתה רואה את אלקיד שלך כבר מתעייף.

שמתי לכול אחד יריב נא לבדוק בע''מ אחד איפה שרוב הדברים ביריבים.
    אני חושב חזק בראש ומקווה שיאוקסיס ישמע:'אני חייב עזרה בבקשה דיאוקסיס' אומר לבטרי: "בטרי תשתמש במכת ברק בשביל להיטען!" אחייך אליו
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"אין שום בעיה,לוקאס!",אתה רואה את הצפלין של הצוות "פיראט האבן" פתאום נעלם ואיתו גם האספיון והמאמן שלו,אתה רואה את באבל שלך פצוע מאוד ואת אלקיד מנסה לטפל בה.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Zoro*
    הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.
    פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב!
    "וואו סינת'יה" אני אומר בהיתלהבות "את כאן כדי לעצור את פוקימוני הרוח?" אני שואל אותה "אם כן אני יכול לעזור לך?"

14. משתמש מנוסה
    Zoro*
    סינת'יה אומרת לך:"אני פה כדי לבקר ידידים אבל ברגע ששמעתי שיש פוקימונים שמנצלים את כוחם העל טבעי למטרות רשע,אני פה עם הפוקימון האסור ספיריטוב ועוד כמה פוקימונים כדי לעצור אותם,רוצה לעזור לי ילד?".

15. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"אין שום בעיה,לוקאס!",אתה רואה את הצפלין של הצוות "פיראט האבן" פתאום נעלם ואיתו גם האספיון והמאמן שלו,אתה רואה את באבל שלך פצוע מאוד ואת אלקיד מנסה לטפל בה.
    "דיאוקסיס אתה יכול בבקשה לרפא את באבל?,ודרך אגב יש לך במקרה ברי לחץ?" אשאל אותו בחביבות ואז אגיד לבטרי:"אל תידאג דיאוקסיס יטפל בה" אחייך אליו ואלייה ואחכה לתשובה מדיאוקסיס
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 42 מתוך 61 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •