OmerFake*
אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה את הפוקימונים שלך איתך,דיאוקסיס אומר לך:"שמע לוקאס רק אתה פה הפוקימונים שלך בכדור הארץ ולא פה,וכן הם דיברו על אבן הנצח,המשימה שלך לוקאס היא להכשיל את הצוות פיראט האבן,בהצלחה",אתה רואה אור גדול ואתה מוצא את עצמך שוב בכדור הארץ.
Monster
לי קם ומתעצבן ואומר לך:"אני לא בוכה אף פעם ועל זה אתה תשלם,גלסיאון קרן קרח!",אתה שומע קול מוכר שאומר:"מגבי להביור!",אתה רואה מגבי מגן עליך והוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שקוראים לה להביור,אתה רואה את צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו מאחוריך.
Barfon2
ג'פרי לא זז והוא אומר לך:"יש לך מרכז פוקימונים מאחוריך,קח את זה,זה פוכדור של קוף המים,הוא יודע אקדח מים ומכת מים",אתה מחזיק פוכדור אדום ולבן ואתה מבין שקיבלת אותו למתנה.
קיבלת מג'פרי את קוף המים!
Barfon2
ג'פרי עונה לך:"כן,מכון ג'ול-ריו הוא מתמחה בסוגי אש,אומנם יש פוקימון אחד ופוקימון אחד בלבד שמשנה את סוגו,יש למנהיג המכון את רוטום מה שנותן לו פוקימון אחד שבעה סוגים,רוח,חשמל,אש,קרח,עשב,מים וכנף בפוקימון אחד".
Zoro*
הילד אומר לך:"הם משלטים טרור בכול מקום,כולם מפחדים מהם היותם סוג רוח,מאמנים רבים מנסים לעצור אותם ובעזרת זה העיר נהרסת",אתה שומע קול נשי רגוע שאומר לך:"מה שצריך זה פוקימון רוח אופל כמו ספיריטוב שלי,נעים מאוד סינת'יה",אתה רואה מאחוריך את אלופת סינו לשעבר סינת'יה.
פגשת את סינת'יה! לסינת'יה יש ספיריטוב!
OmerFake*
אתה רואה שהפוקדע לא מראה שום ברי לחץ באזור,אתה רואה את אספיון שניצח כבר את באבל שלך,אתה רואה את בטרי שלך מנסה להדוף את המתקפות של אספיון שמנסה שוב לפגוע בבאבל שלך,אתה רואה את אלקיד שלך כבר מתעייף.
שמתי לכול אחד יריב נא לבדוק בע''מ אחד איפה שרוב הדברים ביריבים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)