Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 61 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    [

Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"לא נראה לי,מרקגרגו תשתמש בסערת אש על שלושת פוקימוני החרק המעצבנים האלה עכשיו!",את רואה ענן ענק של אש שמתחיל לירות על שלושת פוקימוני החרק שמתחילים לברוח.
    אני שמה לב שכבר מאוחר ,ואני אומרת לקלירו ~
    "טוב , כבר מאוחר,אני הולכת למרכז הפוקימונים לקבל חדר,ביי"
    ואז אני זזה ומחפשת את מרכז הפוקימונים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    צ'רלס צוחק לך בפנים והולך חזרה למכון,אתה רואה ילד קטן שאומר לך:"אם תנצח אותי אני אתן לך שלושה ברי לחץ ואלקייזר החפץ שמפתח את האלקטבז שלך לאלקטוויר אתה רוצה,אבל אתה צריך לנצח אותי בקרב של שניים על שניים בלי אפשרות להחליף!".
    "אין בעיה בא נתחיל,תוציא את הפוקימון שלך" אומר לילד והוציא את אלקיד מהפוקדור ואומר לו:"אם אנחנו מנצחים בקרב הזה נוכל לפתח אותך ואלקטיוויר" אני אומר לילד:"תראה לי בבקשה את הברי ואלקייזר"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך לך ואתה רואה אותו משתמש בגלגל להבה שוב פעם ושוב פעם וגם פוגע בהם ומביס אותם הפעם לתמיד,אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך אליך שוב פעם,אתה רואה את דרטיני קם והוא מתחיל לברוח לאגם.

אני אומר למונפרנו"תודה על העזרה הרבה שנתת לי.ניתן לדרטיני לברוח" אני מחזיר לפוכדור את קורא וזורק פוכדור על גיבל המעולף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    צ'רלס צוחק לך בפנים והולך חזרה למכון,אתה רואה ילד קטן שאומר לך:"אם תנצח אותי אני אתן לך שלושה ברי לחץ ואלקייזר החפץ שמפתח את האלקטבז שלך לאלקטוויר אתה רוצה,אבל אתה צריך לנצח אותי בקרב של שניים על שניים בלי אפשרות להחליף!".

Monster
    *אחרי שתצא מין הקרח?
    אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בכול שלושת פוקימוני הדרקון האויבים,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות אתה רואה מונפרנו חזק ומאיים לפניך.
    צ'ימצ'אר שלך התפתח למונפרנו!

Barfon2
    אתה שומע קול שאומר לך:"נו נסה להגיע לפה ילדון,זורא תשתמש בכדור צל עכשיו!",אתה שומע פיצוץ שמגיע ממש מעליך,אתה שומע את צעקת האימה של טורצ'יק הפצועה שלך קוראת לעזרה.
    ארוץ לטורצ'יק הרים אותה בידים והגיד ללון: "הפעם ניצחת אותי אבל פעם הבאה לא" והלך למרכז הפוקימון במהרה לרפא את הייפו וטורצ'יק המסכים

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    *אכפת לך שאני אשנה את הילד לשאדו[אני רק אומר לך שלא תופתע שאני אומר שזה שאדו!]
    שאדו אומר לך:"נעים מאוד שאדו,צא שאדו-לוגיה אני בוחר מלך עופות סוגי השאדו!",אתה רואה פוכדור שחור שממנו יוצא לוגיה שחור כמו הלילה!
    אתה נפגשת עם שאדו והקרב התחיל!

Monster
    הפוכדור שלך משתחרר מידיך במהירות רבה מאוד אל עברו של גיבל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה מונפרנו קופץ משמחה אתה שומע קול שאומר לך:"נו,נו,נו תראו מה יש לנו כאן מאמן צעיר עם גיבל ומונפרנו מזכיר לי את אש".
    איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ומטאור דרקון!

Barfon2
    לון תופס אותך בחולצה והוא אומר לך:"זוכר זה קרב שלוש על שלוש אתה לא יכול לברוח נשאר לך הדבורן החלש שלך,כדי לעשות את זה מעניין אני לא אשתמש בפוקימוני אופל אלה גם בסוג על-חושי!".

Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"חכי רגע,אני לא מסיימת קרבות לפני שאחד הצדדים מפסיד,אז או שזה הפסד טכני לך או שממשיכים ולא מאוחר רק חמש אחר הצהריים עוד שעתיים יתחיל להחשיך,מרקגרגו תשתמש בפצצת אש!",את רואה את מרקגרגו מתחיל להשתמש בפצצת אש.

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    שאדו אומר לך:"נעים מאוד שאדו,צא שאדו-לוגיה אני בוחר מלך עופות סוגי השאדו!",אתה רואה פוכדור שחור שממנו יוצא לוגיה שחור כמו הלילה!
    אני חושב לעצמי:' דיאוקסיס אם אתה רוצה שאני יעזור לך תעזור לי קודם קדימה בא לקרב אני צריך לנצח אותו כדי לפתח את אלקיד ואז הוא יהיה חזק והוכל לעזור לך יותר מה אתה אומר?' אומר לשאדו:"תגיד איפה תפסתה את הפוקימון הזה? אף פעם לא ראיתי לוגיה שחורה" אני מנסה לעכב אותו עד שדיאוקסיס יענה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    OmerFake*

Monster
    הפוכדור שלך משתחרר מידיך במהירות רבה מאוד אל עברו של גיבל,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה מונפרנו קופץ משמחה אתה שומע קול שאומר לך:"נו,נו,נו תראו מה יש לנו כאן מאמן צעיר עם גיבל ומונפרנו מזכיר לי את אש".
    איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ומטאור דרקון!

Barfon2
    לון תופס אותך בחולצה והוא אומר לך:"זוכר זה קרב שלוש על שלוש אתה לא יכול לברוח נשאר לך הדבורן החלש שלך,כדי לעשות את זה מעניין אני לא אשתמש בפוקימוני אופל אלה גם בסוג על-חושי!".

Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"חכי רגע,אני לא מסיימת קרבות לפני שאחד הצדדים מפסיד,אז או שזה הפסד טכני לך או שממשיכים ולא מאוחר רק חמש אחר הצהריים עוד שעתיים יתחיל להחשיך,מרקגרגו תשתמש בפצצת אש!",את רואה את מרקגרגו מתחיל להשתמש בפצצת אש.
    אגיד ללון: "טוב אם אתה רוצה, חזרי טורצ'יק,היית מעולה עשית כל מה שיכולת"
    "קדימה דבורן צא!!! הכול תלויי בךךך!!!!!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון;855272
    [B
    Monster[/B]
    [B]איבדת פוכדור אחד,תפסת גיבל זכר שיודע דופק דרקון ו
    אני אומר למאמן"הי אני לא מזכיר את אש,אני יותר חזק מימנו,אש חלש ביותר,אז תגיד לי מי אתה?ומה אתה רוצהה מימני?אז אם אני תופס פוקימונים שיש לאש."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    [B][U]OmerFake[/U
    Spamer Girl
    "תאמיני לי שאני הייתי רוצה להילחם איתך ,אבל השעון שלך בטח מקולקל ,כי עכשיו 6 וארבעים ושתיים דקות ."
    מתי שאני הולכת לאחור אני מרגישה כאב ברגל ,אני חושבת שזה פצצת האש של מרקגרגו .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

10. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.

Monster
    המאמן אומר לך די ברוגז:"נעים מאוד אש,אש קאצ'ם המאמן החלש שאתה המאמן המתחיל יותר חזק ממנו,ואתה מי אתה בדיוק ואני,אני רוצה קרב קצר של שלוש על שלוש,הפיקאצ'ו,גיבל ועוד פוקימון שלי נגד הגיבל,המונפרנו והשיימין שלך".

Barfon2
    לון מחזיק פוכדור והוא אומר לך ולפוכדור:"עכשיו המשחק האמיתי מתחיל צא דבורן אני בוחר בך!",אתה רואה דבורן בדיוק כמו שלך אך בצבעים אחרים אתה רואה מבט אפל בעיניו של לון,אתה מבין שהדבורן שלו הוא דבורן זוהר ודי חזק.
    ללון יש דבורן זוהר!

Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.

11. משתמש מנוסה
    [
    Spamer Girl
    קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.
    "אמא זה כואב" אני אומרת וקצת מתקשה ללכת .
    "אתה יכולה לעזור לי ללכת למרכז ?" אני שואלת אותה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [
    Monster
    המאמן אומר לך די ברוגז:"נעים מאוד אש,אש קאצ'ם המאמן החלש שאתה המאמן המתחיל יותר חזק ממנו,ואתה מי אתה בדיוק ואני,אני רוצה קרב קצר של שלוש על שלוש,הפיקאצ'ו,גיבל ועוד פוקימון שלי נגד הגיבל,המונפרנו והשיימין שלך".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לאש"אתה הפסדת כבר ב4 ליגכות באמת הפיקאצ'ו שלך ממשיך להפסיד .אז אתה חלש.אבל אין בעיה קרב משולש מיד מגיע.אני חזק "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    Monster
    אש אומר לך:"טוב,צא אינפרנייפ אני בוחר בך ידידי הוותיק,אתה יודע שהוא נלחם כמו שצריך בהרבה מכונים,בארטהום,קנלייב,סנופויינט וגם בעיר סאנישור".
    לאש יש אינפרנייפ!

Spamer Girl
    קלירו מוציאה שלושה ברים אחד כחול וירוק אחד לבן כולו ואחד סגול וצהוב,את רואה שקלירו מערבבת את שלושת הברים בתוך קערת עץ חומה ויוצרת מין עיסה אפורה,היא מורחת את העיסה המוזרה הזו על המקום הנגוע ברעל הווידל,ואת מרגישה יותר טוב.

14. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.

Monster

Barfon2
    לון מחזיק פוכדור והוא אומר לך ולפוכדור:"עכשיו המשחק האמיתי מתחיל צא דבורן אני בוחר בך!",אתה רואה דבורן בדיוק כמו שלך אך בצבעים אחרים אתה רואה מבט אפל בעיניו של לון,אתה מבין שהדבורן שלו הוא דבורן זוהר ודי חזק.
    ללון יש דבורן זוהר!

Spamer Girl
    אגיד לדבורן שלי: "את תידאג אתה יותר חזק מהדבורן שלו זה שהדבורן שלו בצבעים שונים זה לא אומר כלום אז עכשיו צא לראיית העתיד"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה המתקפה הזאת עושה ראיית העתיד?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אש אומר לך:"טוב,צא אינפרנייפ אני בוחר בך ידידי הוותיק,אתה יודע שהוא נלחם כמו שצריך בהרבה מכונים,בארטהום,קנלייב,סנופויינט וגם בעיר סאנישור".
    לאש יש אינפרנייפ!

אני מוציא את קורא מהפוכדור שלו ואומר לו"תשתמש במקתפת ניקור ומקדחה על איינפרימפ של אש.אני סומך שתפגגע בו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 47 מתוך 61 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •