Guylamed
אתה רואה אותו מהנהן לך,אתה רואה את הלהבה שלו מתחילה לדעוך יותר ויותר,אתה מבין שעוד כמה שניות הוא יהיה מעולף והוא יהיה מותש מדי בשביל להילחם.
Cyndaquil
הפוקדע אומר:"מצב שפת הפוקימונים מתחיל לפעול עכשיו,ההוראות בקוליות מתחילות:נא כוון את המכשיר לכיוונו של הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר ותדבר איתו,ברגע שהוא יענה לך אתה תשמע את זה בשפת האדם,ברגע שאתה מדבר שומעים את זה בשפת פוקימון שהוא הפוקימון מדבר שומעים את זה בשפת בני האדם".
OmerPoke
אתה מבין את ארון מתחיל לרוץ לכיוונו של אלקיד בעזרת ריצת פלדה שפוגעת באלקיד בחוזקה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה יכול עכשיו להספיק לזלזל בי נכון,עוד פעם אחת אתה והאלקיד שלך הולכים להפסיד".
Akainu
אתה רואה את צ'ימצ'אר מטפס על העצים,פרופסור איקרן אומר לטורוס שלו:"טורוס תחזור לסביבת ההגנה שלך,חכה למהלך היריב,ואז תשתמש בחבטת ג'יגה מיוחדת".
מיכאל 357
אתה וטריקו רואים את אותו הסקווירטל רץ לכיוון האגם של העיירה מרופי,אתה רואה אותו קופץ לאגם,אתה מסתכל לתוכו ואתה רואה שהאגם מאוד,מאוד עמוק ושרק פוקימוני מים יכולים לשחות שמה.
ErWin
אתה רואה את הסינדווקויל שלך שמח מאוד מזה שהוא יוצא מין הפוכדור,אתה רואה את הפוקימון הפראי מאוד דומה לסינדווקויל שלך אבל הוא נראה גדול יותר,אתה מזהה שהוא קוויבה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
Guylamed
אתה רואה בניין אדום גדול בעיירה הקטנה ששמה רשום:"מרכז הפוקימונים של העיירה מרופי",אתה מתחיל לרוץ לשם ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא שואלת:"מה בשבילך נערי?".
Cyndaquil
אתה שומע קול עייף שמגיע מכיוונו של פוקאבו שאומר לך:"כי אני לא רוצה להילחם,ואני לא מוכן להקשיב לך עד שתיתן לי ברי אורן עסיסי,לילה טוב ילדון",אתה שומע שוב נחירות.
OmerPoke
אתה קולט את מיג'ומרו מסתכלת על הקרב בסקרנות בזמן שארון פוגע באלקיד ששמו בטרי,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קשה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה מבין למה אני זכיתי באליפויות של ארבעת המחוזות,אגב ארון התפתחות!",אתה רואה את ארון מתחיל לזהור ואחרי זה אתה רואה לירון חזק מאוד.
הארון של עומר התפתח ללירון!
Akainu
צ'ימצ'אר לא יכול להשתמש בצעקה שתפגע בטורוס של הפרופסור בגלל המרחק בין השניים,אתה שומע עדיין צליל קטן מאוד של צ'ימצ'אר זועם,אתה רואה את הלהבה של הצ'ימצ'אר שלך מתחילה לגדול בגלל הזעם שבו.
מיכאל 357
אתה מחכה דקה,עוד דקה,אתה מחכה משהו קרוב לעשר דקות אבל הסקווירטל הזה לא יוצא מין המים,אתה מרגיש את טריקו על הכתף שלך נח מין הריצה הזו.
ErWin
*הוא יודע חבטה לא שריטה.
סינדווקויל מתחבא מאחוריך בגלל שהוא מפחד מין הקוויבה הזה,אתה מבין שרק נס יעזור לך,אתה רואה את הילד מתקרב אליך ואומר לך:"אני אקרא לפרופסור בינתיים תעסיק את הפוקימון הזה",אתה רואה את הילד רץ אל עבר המעבדה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)