Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 61 ראשוןראשון ... 414950515253 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 913
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    Monster
    אתה רואה את קורא שלך נרדם לך על הבטן ואתה מנסה לקום ואתה מרגיש שמישהו מושך אותך כלפי מעלה אתה רואה שצ'רלס עזור לך לקום,צ'רלס אומר לך:"תגיד אתה רוצה להתמודד בקרב המכון שלנו תענה כן או לא?".

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רלס"כן בשמחה אני חושב שאני מספיק חזק נגדך.אך קודם תביא לרפא את הפוקימונים שלי.הם עיפים ופצועים מהקרבות שנלחמו בהם היום"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    אתה רואה את בטרי שלך קופץ מיד אך גם גייר רוצה להילחם אתה רואה את שניהם רבים ואת באבל מנסה להפריד,צ'רלס אומר לך:"בוא נעשה קרב משולש,שלושה פוקימונים שלי ושלושה מהצד שלך,ככה כול הפוקימונים שאני נתתי לך ילחמו".

Monster
    צ'רלס אומר לך:"אני מצטער אבל אני כבר טיפלתי בזה,בבית הספר למנהיגי מכון שנה בית חובה לדעת איך מטפלים בפוקימון פצוע בלי להשתמש בשיקויים ואו האחות ג'וי,אל תדאג זה יהיה קרב שניים על שניים ומספיק שיהיה לך ניצחון אחד אתה תזכה בתג טוב?".

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    אתה רואה את בטרי שלך קופץ מיד אך גם גייר רוצה להילחם אתה רואה את שניהם רבים ואת באבל מנסה להפריד,צ'רלס אומר לך:"בוא נעשה קרב משולש,שלושה פוקימונים שלי ושלושה מהצד שלך,ככה כול הפוקימונים שאני נתתי לך ילחמו".
    .
    "חשבתי שזה קרה אחד על אחד,זה החוקים של המכון הריאשון,לא?" אומר בתמיהה ואז אומר לו בצחקוק:"אבל בשביל מה יש חוקים?,בשביל לישבור אותם, קדימה באבל גייר ובטרי כנסו לקרב" אומר בחיוך ואחכה ליראות איזה פוקימונים צרלס יוציא
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    צ'רלס אומר לך:"אני מצטער אבל אני כבר טיפלתי בזה,בבית הספר למנהיגי מכון שנה בית חובה לדעת איך מטפלים בפוקימון פצוע בלי להשתמש בשיקויים ואו האחות ג'וי,אל תדאג זה יהיה קרב שניים על שניים ומספיק שיהיה לך ניצחון אחד אתה תזכה בתג טוב?".
    אני אומר לצרלס"אוקי נשמע לי טוב.רגע נילחם פה או בזירת הקרב שלך שנמצאת במכון שלך?.לי לא משנה איפה נילחם.העיקר נילחם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    צ'רלס אומר לך:"לפעמים צריך באמת לשבור חוקים,נגד מי אני אלחם קודם נגד גייר,באבל או בטרי שהתפתח לא מזמן,כן שכחתי הקרב שלנו,צא מגבי אני בוחר בך נערי,הפוקימון הכי חדש שלי!",אתה רואה לפניך מגבי יפה מאוד וגם חזק מאוד.

Monster
    צ'רלס אומר לך:"בוא למכון אומנם לא חובה להילחם דווקא שמה פשוט שמה הפוקימונים שלי נמצאים באימונים והם לא עליי אומנם המונפרנו שלי איתי אבל זה לא מספיק,יאללה בוא",צ'רלס רץ לכיוון המכון.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    צ'רלס אומר לך:"בוא למכון אומנם לא חובה להילחם דווקא שמה פשוט שמה הפוקימונים שלי נמצאים באימונים והם לא עליי אומנם המונפרנו שלי איתי אבל זה לא מספיק,יאללה בוא",צ'רלס רץ לכיוון המכון.
    אני אומר לצרלס"אוקי אני ארוץ איתך למכון ואז אנו ילחם שם" אני מחזיר את כול הפפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ורץ עם צ'רלס למכון שלו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    צ'רלס אומר לך:"לפעמים צריך באמת לשבור חוקים,נגד מי אני אלחם קודם נגד גייר,באבל או בטרי שהתפתח לא מזמן,כן שכחתי הקרב שלנו,צא מגבי אני בוחר בך נערי,הפוקימון הכי חדש שלי!",אתה רואה לפניך מגבי יפה מאוד וגם חזק מאוד.
    .
    "אין בעיה אז בא נצא לקרב באבל צאי לקרב!" אומר בחיוך והראה את באבל נכנסת לקרב "אז מי יתחיל" אומר לו בחיוך ואחכה לתשובה מימנו
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    צ'רלס אומר למגבי שלו:"מוכן מגבי מוכן לקרב הראשון שלנו ביחד,זכור את האימונים שלנו,את התיאום המושלם שלנו יחד,המאמן הזה לוקאס הוא מאמן מצוין אך בינו לבין הפוקימונים שלו אין תיאום".

Monster
    אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס כבר בעמדתו,אתה רואה את השופט של המכון שאומר לך וגם לצ'רלס:"הקרב יהיה שניים על שניים אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב עד שאחד הפוקימונים של אחד הצדדים מפסיד".

9. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    צ'רלס אומר למגבי שלו:"מוכן מגבי מוכן לקרב הראשון שלנו ביחד,זכור את האימונים שלנו,את התיאום המושלם שלנו יחד,המאמן הזה לוקאס הוא מאמן מצוין אך בינו לבין הפוקימונים שלו אין תיאום".
    "במקומך לא הייתי בטוח" אומר לו בחיוך ואומר לבאבל:"אל תילחצי את יכולה לנצח אני סומך עלייך,תקשיבי מה את צריכה לעשות תשתמשי באקדח מים ואז בצעקה שאת משגרת אותו כדי שייתפזרו מים בכל מקום בסדר?" אחייך אלייה ואז התחיל את הקרב
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

Monster
    אתה וצ'רלס מגיעים למכון,אתה רואה את צ'רלס כבר בעמדתו,אתה רואה את השופט של המכון שאומר לך וגם לצ'רלס:"הקרב יהיה שניים על שניים אסור להחליף פוקימונים בזמן הקרב עד שאחד הפוקימונים של אחד הצדדים מפסיד".
    אני מוציא לקרב את גיבל את קורא לקרב.אני אומר לצרלס"תוציא את הפוקימונים שלך.אתה הולך להפסיד לי היום"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה את מגבי ואת צ'רלס באותה תנוחה,אתה מבין שזה מה שנקרא תיאום מושלם,אתה רואה את באבל שלך משתמשת באקדח מים אך מגבי מצליח להדוף את המתקפה שלך בעזרת גחלת חזקה שיוצרת אדים כמו בסאונה.

Monster
    צ'רלס זורק פוכדור לשמיים וממנו יוצא טורקול חזק מאוד,אתה רואה את גיבל מתחיל לפחד מין הטורקול של צ'רלס,אתה רואה מבטו של צ'רלס מלא ביטחון שאומר לך:"טוב הסיבוב הראשון יהיה טורקול נגד גיבל השני יהיה מונפרנו נגד מונפרנו,הולך?".
    לצ'רלס יש טורקול!

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    צ'רלס זורק פוכדור לשמיים וממנו יוצא טורקול חזק מאוד,אתה רואה את גיבל מתחיל לפחד מין הטורקול של צ'רלס,אתה רואה מבטו של צ'רלס מלא ביטחון שאומר לך:"טוב הסיבוב הראשון יהיה טורקול נגד גיבל השני יהיה מונפרנו נגד מונפרנו,הולך?".
    לצ'רלס יש טורקול!
    אני אומר לצ'רס"טוב בסדר אני מסכים לקרב הזה" אני אומר לגיבל"אל תפחד מטורקול אש חלש על אדמה.אז תהיה בסדר.צא תשתמש בדופק דרקון ואז מטאור דרקון על טורקול"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerFake*
    אתה רואה את מגבי ואת צ'רלס באותה תנוחה,אתה מבין שזה מה שנקרא תיאום מושלם,אתה רואה את באבל שלך משתמשת באקדח מים אך מגבי מצליח להדוף את המתקפה שלך בעזרת גחלת חזקה שיוצרת אדים כמו בסאונה.
    ",טוב מאוד" אומר לבאבל ואז אשאל את צרלס:"אז מותר להחליף פוקימונים?" אחייך אל באבל ואומר לה:"תקשיבי תשתמשי בסטירה" אחייך ואחכה ליראות אם היא תצליח
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה את באבל שלך מפחדת מין המגבי הזה בגלל שאתה רואה אותו משתמש במתקפה שנקראת עשן פחד,צ'רלס אומר לך:"שני דברים,אחד כן אתה יכול להחליף פוקימונים בזמן הקרב אך זה קרב שלוש על שלוש לא יותר מזה יותר משלושה פוקימונים אסור לך,דבר שני המתקפה ששיגרתי גורמת לפוקימון הנפגע לפחד מכול דבר למספר שניות".

Monster
    צ'רלס אומר לך:"טעות מספר אחד של מאמן רגיל על מנהיג מכון,לנסות לנצח אותו על סמך סוגים,טורקול שלי יודע קרן קרח,תחשוב מה יקרה שאותה מתקפה תפגע מטווח אפס בגיבל שלך?",אתה רואה את מטאור הדרקון מגיע במטאור אחד בלבד אך דופק הדרקון הורס ומשמיד את המטאור שלך.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]OmerFake[/U
    Monster
    צ'רלס אומר לך:"טעות מספר אחד של מאמן רגיל על מנהיג מכון,לנסות לנצח אותו על סמך סוגים,טורקול שלי יודע קרן קרח,תחשוב מה יקרה שאותה מתקפה תפגע מטווח אפס בגיבל שלך?",אתה רואה את מטאור הדרקון מגיע במטאור אחד בלבד אך דופק הדרקון הורס ומשמיד את המטאור שלך.
    אני אומר לגיבל"תשתמש בדופק דרקון על טורקול.ולאחר שיפגע בדראכו מטאור על טורקול.אני סומך שתביס אותו בקלות"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 51 מתוך 61 ראשוןראשון ... 414950515253 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •