OmerFake*
אתה רואה את סופת הברקים החזקה של אלקטבז משתוללת בחוזקה רבה,אתה רואה את רנפורה נעלם,את גייר ואת באבל נפגעים ממנו ואת צ'רלס הודף את זה בעזרת המונפרנו שלו,לאחר סערה קשה אתה רואה את אלקטבז מותש.
Monster
ריילי אומר לך בזמן שהוא מעיף את סופת הברקים לשמיים:"סגר הילה היא לא מתקפה שניתנת לפגיע באויב,היא גורמת לזה ששטח מסוים לא הפגע בחומרה רבה,כגון פצצות,שרפות ועוד,זה ברור לך ילד?".
Barfon2*
אתה רואה את הלהבה הקטנה ביותר שראית בחיים שלך יוצאת מין פיה של הטורצ'יק שלך,אתה רואה את גוביטו הודף את האש במהירות רבה,אתה רואה את ג'פרי ממשיך לשחק במחשב שלו והוא לא מתעניין בקרב שלו נגדך.
פיקא'צו:
אתה מנסה לברוח בהצלחה מין הילד המוזר הזה,אתה רואה עיתון מתנופף לו בשטחו האפל והרטוב של דרך מספר אחד הדשאית,אתה רואה שלושה פוקימוני אגם,את מג'יקרפ,גולדין ואת הורסי יצאו מהמים בטעות.
מחר אני עושה הגרלה על הפוקימון הידוע בתור ויקטיני.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
OmerFake*
רנפורה חוזר לזירה והוא משתמש במתקפת אש חזקה שאתה מזהה בתור סערת אש,אתה רואה שדה כוח להבתי שפוגע באלקטבז,בך,בצ'רלס,בבאבל,בגייר,ביער ובפוקימוני היער המסכנים שלא עשו רע לאף אחד.
Monster
*בסדר אני מוציא אותך.
ריילי אומר לך:"אם היער יושמד איתו יושמד סלבי,שומר היער הזה ואם זה יקרה דיאגלה ינקום את נקמת בנו על בני האדם,הוא ישמיד את כול העולם רק בשביל לשחזר את סלבי מחדש,ברור?".
Barfon2*
ג'פרי אומר לך:"זלזול,אני מפעיל את הגוביטו שלי דרך המחשב,ככה אני יודע בדיוק אך לתכנן את הקרב שלי,הבנת,המחשב שלי הוא המכשיר הכי חזק בעולם הוא פוקדע עוצמתי,על פוקימונים,אנשים מתקפות ואפילו מהלכי קרב".
פיקא'צו:
אתה שומע את הטסוטג'ה שלך אומר:"טסו,טסוטג'ה!",אתה רואה אותו רץ אל עבר ההורסי הפראי שמשגר אל עברו של טסוטג'ה מתקפת קרן בועות חזקה מאוד שאומנם פוגעת בצורה חזקה מאוד אך לא פועלת על הטסוטג'ה שלך,אתה רואה את גולדין דוחף את המג'יקרפ לאגם ושניהם קופצים לתוך האגם.
הזוכה בהגרלה הוא פיקא'צו,אתה מקבל ויקטיני שיודע להבה קוסמית,ההגרלה התבצעה בעזרת האתר random.org
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
Barfon2*
ג'פרי סוגר את המחשב שלו והוא מכניס אותו לכיס השמאלי שלו,הוא אומר לגוביטו שלו בביטחון רב כמו מאמן אמיתי:"בוא נראה לילד הזה מזה אומר להיות מוח חזית לשעבר תשתמש במתקפת שוק להבה!",אתה רואה חבל אש מתקרב אל טורצ'יק.
אני בובי בוטן כן
שדה האש הבוער מוסיף לשריון האש של הצ'רמנדר הזוהר והוא והצ'רמנדר שלך נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד ברגליים שלך ואתה רואה שהדשא של האזור נשרף במהירות.
פיקא'צו:
אתה רואה את טסוטג'ה ואת הורסי מתחילים להילחם בחוזקה רבה,אתה רואה את הורסי משתמש בסערת בועות חזקה מאוד,אתה רואה כאלף בועות מתחילות לרחף באזור באיטיות רבה מאוד.
אגיד לטורצ'יק: "אל תבהלי ממנו תחמקי מהלהבה הזאתי ותמקדי את האנרגיה שלך בפה ותיצרי להבה ותשגרי אותה בכל הכוח לעבר הגוביטו כדי ליצור גחלת קדימה אני מאמין בך את יכולה לעשות את זה".
"געכשיו בוא ניראה מי המאמן יותר חזק ,עכשיו אתה רציני". אגיד לג'פרי.
~~~~~~~~~~~~~
אחי בבקשה להבא לשים לב כתבתי כבר פעמיים לטורצ'יק לעשות דברים ושוב לא רשמת כלום על מה שרשמתי לטורצ'יק שים לב להבא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)