Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 61 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 913
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake*
    צ'רלס אומר:"רנפורה,אני סומך אליך שתנצח את האלקטבז הזה במתקפה אחת!",אתה רואה את רנפורה משתמש במכת ברק חזקה מאוד שמפספסת את אלקטבז אך פוגעת לך בכתף,אתה מבין את הטקטיקה של צ'רלס עכשיו,לפגוע ביריב שלו ואז לנצח.

Monster
    המאמן אומר לך:"אכן,שמי הוא ריילי אך אני לא משתמש בכדור הילה אני משתמש בסגר הילה על ההדף הזה,זוכר אש,בדיוק כמו באי איירון שבסינו,אני הצלתי לך את החיים",אתה שומע את אש אומר:"פיקאצ'ו תמשיך להשתמש בפיצוצי חשמל!".
    פגשת בריילי!
    Barfon2*
    ג'פרי אומר לך בקול זריז:"מתקפות מעופף כמו ניקור לא מי יודע כמה חזקות על גוביטו שלי",אתה רואה אותו שוב משחק במחשב הכחול והמוזר שלו ואת גוביטו משתמש בעל-חושי שלא נותן לטורצ'יק אפשרות בריחה.

פיקא'צו:
    *בבקשה תשתמש ב " וב '.
    הילד אומר לך:"אני הוא אומן המלכודות,אני גורם לאנשים להאמין שפוקימון פראי מסוכן תוקף אותי ואז אני תוקף אותם ואת הפוקימונים שלהם,אז מה דעתך אלי?".
    אני מחזרי את טסוטג'ה לפוכדור שלו והולך משם לדרך 1

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    אתה רואה את סופת הברקים החזקה של אלקטבז משתוללת בחוזקה רבה,אתה רואה את רנפורה נעלם,את גייר ואת באבל נפגעים ממנו ואת צ'רלס הודף את זה בעזרת המונפרנו שלו,לאחר סערה קשה אתה רואה את אלקטבז מותש.

Monster
    ריילי אומר לך בזמן שהוא מעיף את סופת הברקים לשמיים:"סגר הילה היא לא מתקפה שניתנת לפגיע באויב,היא גורמת לזה ששטח מסוים לא הפגע בחומרה רבה,כגון פצצות,שרפות ועוד,זה ברור לך ילד?".

Barfon2*
    אתה רואה את הלהבה הקטנה ביותר שראית בחיים שלך יוצאת מין פיה של הטורצ'יק שלך,אתה רואה את גוביטו הודף את האש במהירות רבה,אתה רואה את ג'פרי ממשיך לשחק במחשב שלו והוא לא מתעניין בקרב שלו נגדך.

פיקא'צו:
    אתה מנסה לברוח בהצלחה מין הילד המוזר הזה,אתה רואה עיתון מתנופף לו בשטחו האפל והרטוב של דרך מספר אחד הדשאית,אתה רואה שלושה פוקימוני אגם,את מג'יקרפ,גולדין ואת הורסי יצאו מהמים בטעות.

מחר אני עושה הגרלה על הפוקימון הידוע בתור ויקטיני.

3. משתמש סופר ספאמר
    OmerFake*
    אתה רואה את סופת הברקים החזקה של אלקטבז משתוללת בחוזקה רבה,אתה רואה את רנפורה נעלם,את גייר ואת באבל נפגעים ממנו ואת צ'רלס הודף את זה בעזרת המונפרנו שלו,לאחר סערה קשה אתה רואה את אלקטבז מותש.

Monster
    ריילי אומר לך בזמן שהוא מעיף את סופת הברקים לשמיים:"סגר הילה היא לא מתקפה שניתנת לפגיע באויב,היא גורמת לזה ששטח מסוים לא הפגע בחומרה רבה,כגון פצצות,שרפות ועוד,זה ברור לך ילד?".

Barfon2*
    אתה רואה את הלהבה הקטנה ביותר שראית בחיים שלך יוצאת מין פיה של הטורצ'יק שלך,אתה רואה את גוביטו הודף את האש במהירות רבה,אתה רואה את ג'פרי ממשיך לשחק במחשב שלו והוא לא מתעניין בקרב שלו נגדך.

פיקא'צו:
    אתה מנסה לברוח בהצלחה מין הילד המוזר הזה,אתה רואה עיתון מתנופף לו בשטחו האפל והרטוב של דרך מספר אחד הדשאית,אתה רואה שלושה פוקימוני אגם,את מג'יקרפ,גולדין ואת הורסי יצאו מהמים בטעות.

אני מוציא את טסוטג'ה ואומר לו יילתקוף את הורסי בחבטה בכל הכוח''

4. משתמש מנוסה
    OmerFake*

Monster

Barfon2*

פיקא'צו:

אגיד לג'פרי: "זלזול לא יעזור לך אני ינצח אותך בסוף אתה תראה".
    ואגיד לטורצ'יק: "קדימה תתרחקי מהגוביטו הזה רחוק ותנסי שוב לעשות את האש בפה וליצור גחלת שתיפגע בגוביטו".

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]OmerFake
    Monster

[[/FONT][/COLOR]
    * אפשר לאר להשתף בהגרלה לא בא לי עוד פוקימון אש בשישיה שלי
    אני אומר לריילי"טוב הבנתי.אבל מה זה אכפת לך עם היער יחוסל בין הקרב של עומר לאש.לי זה לא אכפת?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    "בטרי קדימה תתרכז ותקשיב לי,אל תיתייחס אליו רק תקשיב,תירגע,תשתמש ברעם" אומר ל וברוגע ואחייך אליו ואומר להם:"אל תידאגו,קדימה תעודדו אותו" ואומר לצרלס:"למה אתה מתחבא? אתה מפחד?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    רנפורה חוזר לזירה והוא משתמש במתקפת אש חזקה שאתה מזהה בתור סערת אש,אתה רואה שדה כוח להבתי שפוגע באלקטבז,בך,בצ'רלס,בבאבל,בגייר,ביער ובפוקימוני היער המסכנים שלא עשו רע לאף אחד.

Monster
    *בסדר אני מוציא אותך.
    ריילי אומר לך:"אם היער יושמד איתו יושמד סלבי,שומר היער הזה ואם זה יקרה דיאגלה ינקום את נקמת בנו על בני האדם,הוא ישמיד את כול העולם רק בשביל לשחזר את סלבי מחדש,ברור?".

Barfon2*
    ג'פרי אומר לך:"זלזול,אני מפעיל את הגוביטו שלי דרך המחשב,ככה אני יודע בדיוק אך לתכנן את הקרב שלי,הבנת,המחשב שלי הוא המכשיר הכי חזק בעולם הוא פוקדע עוצמתי,על פוקימונים,אנשים מתקפות ואפילו מהלכי קרב".

פיקא'צו:
    אתה שומע את הטסוטג'ה שלך אומר:"טסו,טסוטג'ה!",אתה רואה אותו רץ אל עבר ההורסי הפראי שמשגר אל עברו של טסוטג'ה מתקפת קרן בועות חזקה מאוד שאומנם פוגעת בצורה חזקה מאוד אך לא פועלת על הטסוטג'ה שלך,אתה רואה את גולדין דוחף את המג'יקרפ לאגם ושניהם קופצים לתוך האגם.

הזוכה בהגרלה הוא פיקא'צו,אתה מקבל ויקטיני שיודע להבה קוסמית,ההגרלה התבצעה בעזרת האתר random.org

8. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    רנפורה חוזר לזירה והוא משתמש במתקפת אש חזקה שאתה מזהה בתור סערת אש,אתה רואה שדה כוח להבתי שפוגע באלקטבז,בך,בצ'רלס,בבאבל,בגייר,ביער ובפוקימוני היער המסכנים שלא עשו רע לאף אחד.

Monster
    *בסדר אני מוציא אותך.
    ריילי אומר לך:"אם היער יושמד איתו יושמד סלבי,שומר היער הזה ואם זה יקרה דיאגלה ינקום את נקמת בנו על בני האדם,הוא ישמיד את כול העולם רק בשביל לשחזר את סלבי מחדש,ברור?".

Barfon2*
    ג'פרי אומר לך:"זלזול,אני מפעיל את הגוביטו שלי דרך המחשב,ככה אני יודע בדיוק אך לתכנן את הקרב שלי,הבנת,המחשב שלי הוא המכשיר הכי חזק בעולם הוא פוקדע עוצמתי,על פוקימונים,אנשים מתקפות ואפילו מהלכי קרב".

פיקא'צו:
    אתה שומע את הטסוטג'ה שלך אומר:"טסו,טסוטג'ה!",אתה רואה אותו רץ אל עבר ההורסי הפראי שמשגר אל עברו של טסוטג'ה מתקפת קרן בועות חזקה מאוד שאומנם פוגעת בצורה חזקה מאוד אך לא פועלת על הטסוטג'ה שלך,אתה רואה את גולדין דוחף את המג'יקרפ לאגם ושניהם קופצים לתוך האגם.

הזוכה בהגרלה הוא פיקא'צו,אתה מקבל ויקטיני שיודע להבה קוסמית,ההגרלה התבצעה בעזרת האתר random.org
    אגיד לג'פרי: "עם ככה אז אתה לא באמת מאמן אמיתי, אתה לא יוצר קשר ושיטוף פעולה עם הפוקומון שלך, בלי מחשב אתה תדע להלחם לא נכון?. ועכשיו נחזור לקרב, קדימה טורצ'יק תתרחקי מהגוביטו שוב כמה שאת יכולה לתנסי שוב ליצור אש בפה שלך וליצור גחלת חזקה."

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אני בובי בוטן כן
    אתה רואה את שלושת הצ'רמנדרים הפראיים משתמשים בשריון אש הם רצים אליך,אתה רואה את העצים שהשלישייה הצ'רמנדרים עוברים לידם נשרפים כמו אש בשדה קוצים,אתה רואה שאתה נמצא בשדה אש עם ארבעה צ'רמנדרים.

פיקא'צו:
    ההתחלה שלך נמצאת בסוף העמוד הראשון,נא לצטט אותי ולכתוב יותר מחצי שורה.
    אני מוצי את צ'רמנדר ואומר לו "צ'רמנדר צא והישתמש בחבטה על הצרמנדר הכועס הזוהר עכשיו צא"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

10. משתמש סופר ספאמר
    OmerFake*

Monster
    *בסדר אני מוציא אותך.

Barfon2*

פיקא'צו:

אני אומר לטסוטג'ה ''שהוא יכול לנצח אותו בקלות''כדי לחזק את הביטחון העצמי שלו
    ואני אומר לו גם'' לתקוף את הורסי שוב בחבטה אבל הפעם תרוץ מהר יותר ''

11. משתמש מנוסה
    Barfon2*
    ג'פרי סוגר את המחשב שלו והוא מכניס אותו לכיס השמאלי שלו,הוא אומר לגוביטו שלו בביטחון רב כמו מאמן אמיתי:"בוא נראה לילד הזה מזה אומר להיות מוח חזית לשעבר תשתמש במתקפת שוק להבה!",אתה רואה חבל אש מתקרב אל טורצ'יק.

אני בובי בוטן כן
    שדה האש הבוער מוסיף לשריון האש של הצ'רמנדר הזוהר והוא והצ'רמנדר שלך נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד ברגליים שלך ואתה רואה שהדשא של האזור נשרף במהירות.

פיקא'צו:
    אתה רואה את טסוטג'ה ואת הורסי מתחילים להילחם בחוזקה רבה,אתה רואה את הורסי משתמש בסערת בועות חזקה מאוד,אתה רואה כאלף בועות מתחילות לרחף באזור באיטיות רבה מאוד.

12. משתמש סופר ספאמר
    Barfon2*
    ג'פרי סוגר את המחשב שלו והוא מכניס אותו לכיס השמאלי שלו,הוא אומר לגוביטו שלו בביטחון רב כמו מאמן אמיתי:"בוא נראה לילד הזה מזה אומר להיות מוח חזית לשעבר תשתמש במתקפת שוק להבה!",אתה רואה חבל אש מתקרב אל טורצ'יק.

אני בובי בוטן כן
    שדה האש הבוער מוסיף לשריון האש של הצ'רמנדר הזוהר והוא והצ'רמנדר שלך נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד ברגליים שלך ואתה רואה שהדשא של האזור נשרף במהירות.

פיקא'צו:
    אתה רואה את טסוטג'ה ואת הורסי מתחילים להילחם בחוזקה רבה,אתה רואה את הורסי משתמש בסערת בועות חזקה מאוד,אתה רואה כאלף בועות מתחילות לרחף באזור באיטיות רבה מאוד.
    אני אומר לטסוטג'ה ''שהבועות האלו בקושי ישפיע עליו ''
    ואחר כך אני אומר לו ''לתקוף את הורסי בצעקה ואז בחבטה בכל הכוח שלך''

13. משתמש מנוסה
    Barfon2*

אני בובי בוטן כן

פיקא'צו:
    אגיד לטורצ'יק: "אל תבהלי ממנו תחמקי מהלהבה הזאתי ותמקדי את האנרגיה שלך בפה ותיצרי להבה ותשגרי אותה בכל הכוח לעבר הגוביטו כדי ליצור גחלת קדימה אני מאמין בך את יכולה לעשות את זה".
    "געכשיו בוא ניראה מי המאמן יותר חזק ,עכשיו אתה רציני". אגיד לג'פרי.
    ~~~~~~~~~~~~~
    אחי בבקשה להבא לשים לב כתבתי כבר פעמיים לטורצ'יק לעשות דברים ושוב לא רשמת כלום על מה שרשמתי לטורצ'יק שים לב להבא.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    *בסדר אני מוציא אותך.
    אני אומר לריילי"אה לא ידעתי זאת.טוב אני מבין אז" אני ממשיך ללכת ביער וצועק"סלבי שומר היער צא החוצה .נו צא החוצה"אני מכין תפוכדור של מונפרנו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    "תפסיק לפגוע ביער ובפוקימונים שלי שבחוץ!" אומר לו בכעס והחזיר את באבל וגייר לפוקדור,אשאוף ואומר לבטרי:"בטרי תקשיב!,תשתמש באגרוף רעם הכי חזק שלך ותעשה את זה כמה שיותר מהר" אומר לו ואז אומר לו:"אנחנו חייבים להיות מתואמים"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 58 מתוך 61 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •