Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 61 ראשוןראשון ... 9495758596061 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerFake*
    אתה רואה את אלקטבז מסתכל על גייר ועל באבל ואתה רואה את אגרוף הברק שלו מתחיל לגדול למימדי ענק והוא משגר את אגרוף הברק בצורת סופת ברקים חזקה מאוד באותו זמן רנפורה משתמש בגל רוחות,אתה רואה את שתי המתקפות מתנגשות זו בזו ונאבקות בחוזקה.

Monster
    ריילי אומר לך:"יש היום ירח מלא!",אתה שומע צעקה דקה ואתה רואה פתח קטן וממנו יוצא פוקימון מעופף ירוק שאתה מזהה בתור סלבי,אתה מרגיש את רעידת אדמה מתחילה פתאום,ריילי אומר:"עומר,אש הוא מגיע!".

Barfon2*
    טורצ'יק משתמשת שוב בגחלת אך היא לא מצליחה להשתמש,ג'פרי אומר לך:"טוב אני מבין שהגחלת הייתה גחלת מזויפת",אתה רואה את טורצ'יק מתחילה לנקר את גוביטו ברגליים את אתה רואה שזה לא עובד אליו.

פיקא'צו:
    הטסוטג'ה שלך משתמש בזנב שלו בשביל לפגוע בהורסי בצורה קשה,אתה רואה את הבועות פוגעות בכול האזור ומרטיבה אותה בחוזקה,אתה רואה את הורסי שגם נפגע מהבועות שלו והוא מובס,טסוטג'ה קופץ לך על הכיס והוא מוציא פוכדור,אתה מבין שהוא רוצה לצרף את הורסי לצוות.

מי שיפתח את ע''מ 60 יקבל ביצת דיאוקסיס,אם אני פותח אכלתם אותה...

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    OmerFake*
    אתה רואה את אלקטבז מסתכל על גייר ועל באבל ואתה רואה את אגרוף הברק שלו מתחיל לגדול למימדי ענק והוא משגר את אגרוף הברק בצורת סופת ברקים חזקה מאוד באותו זמן רנפורה משתמש בגל רוחות,אתה רואה את שתי המתקפות מתנגשות זו בזו ונאבקות בחוזקה.
    "יופי אלקטבז,עכשיו תשתמש ברעם בשביל לחזק את האגרוף!" אומר לו בחיוך ואומר לפוקימונים שלי:"קדימה סתכלו איזה חזק בואו נעודד אותו" אחייך אליהם ואגיד לצרלס:"לא רק לך יש ציאום מושלם,ובשביל תאום לא צריך לפגוע בסביבה!" אומר לו בכעס
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    ריילי אומר לך:"יש היום ירח מלא!",אתה שומע צעקה דקה ואתה רואה פתח קטן וממנו יוצא פוקימון מעופף ירוק שאתה מזהה בתור סלבי,אתה מרגיש את רעידת אדמה מתחילה פתאום,ריילי אומר:"עומר,אש הוא מגיע!".
    אני אומר לריילי"מאכפת לי מהירח המלא? ומי מגיע?פאלקיה?" אני מוציא את מונפרנו ואזאומר לו"תשתמשבגלגל להבה ותסתובבכל חלקי העיר שכך היער ישרף ואז תפגע בסלבי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Barfon2*
    ג'פרי סוגר את המחשב שלו והוא מכניס אותו לכיס השמאלי שלו,הוא אומר לגוביטו שלו בביטחון רב כמו מאמן אמיתי:"בוא נראה לילד הזה מזה אומר להיות מוח חזית לשעבר תשתמש במתקפת שוק להבה!",אתה רואה חבל אש מתקרב אל טורצ'יק.

אני בובי בוטן כן
    שדה האש הבוער מוסיף לשריון האש של הצ'רמנדר הזוהר והוא והצ'רמנדר שלך נלחמים זה בזה בחוזקה רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד ברגליים שלך ואתה רואה שהדשא של האזור נשרף במהירות.

פיקא'צו:
    אתה רואה את טסוטג'ה ואת הורסי מתחילים להילחם בחוזקה רבה,אתה רואה את הורסי משתמש בסערת בועות חזקה מאוד,אתה רואה כאלף בועות מתחילות לרחף באזור באיטיות רבה מאוד.
    אני מחזיר את צ'רמנדר שלי לפוקדור שלו ומידה אני נותן ספרינט מטורף לסוף דרך 1

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

5. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה רואה את צ'רלס מחייך חצי חיוך מאולץ אתה רואה שהוא שולח יד לכיוונך והוא אומר:"רנפורה עכשיו!",אתה שומע צליל כול-כך חזק שקורע את האוזניים שלך,אתה רואה את גל הרוחות וסופת החשמל שעד עכשיו נאבקו זו בזו נשלחות בצורה מפחידה אל אלקטבז ששלוח את ידיו להגן עליו,אתה רואה שדה כוח שמגן עליו,אתה מבין שאלקטבז למד מסך אור.
    אלקטבז למד מסך אור!

Monster
    ריילי אומר לך:"לא שמעת על האגדה של סלבי ויער החרקים אני מבין,האגדה אומרת שכול ירח מלא מי שקורא לסלבי נעלם איתו,רעידות האדמה אומרות שדיאגלה בא,לקחת את מי שקרא לסלבי הבן שלו כדי להשמיד אותו!".

אני בובי בוטן כן
    אתה רץ לכיוון העיר ג'ול-ריו אך אתה רואה שלושה צוותי גיבוי עם חבורת האחיות ג'וי שמטפלות בכול פוקימוני האגם,אתה רואה גם חבורה של נערים יותר מבוגרים ממך בעלי מדי ז'קט בצבע אדום בהיר.

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    OmerFake*
    אתה רואה את צ'רלס מחייך חצי חיוך מאולץ אתה רואה שהוא שולח יד לכיוונך והוא אומר:"רנפורה עכשיו!",אתה שומע צליל כול-כך חזק שקורע את האוזניים שלך,אתה רואה את גל הרוחות וסופת החשמל שעד עכשיו נאבקו זו בזו נשלחות בצורה מפחידה אל אלקטבז ששלוח את ידיו להגן עליו,אתה רואה שדה כוח שמגן עליו,אתה מבין שאלקטבז למד מסך אור.
    אלקטבז למד מסך אור!
    .
    "טוב מאוד אלקטבז עכשיו תשתמש באגרוף רעם מתי שהוא מיתעושש מהמתקפה הקודמת!" אומר לו בחיוך ואצחק ואומר לצרלס:"אתה רואה? לא חייבים לפגוע אחד בשני בשביל תיאום"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    ריילי אומר לך:"לא שמעת על האגדה של סלבי ויער החרקים אני מבין,האגדה אומרת שכול ירח מלא מי שקורא לסלבי נעלם איתו,רעידות האדמה אומרות שדיאגלה בא,לקחת את מי שקרא לסלבי הבן שלו כדי להשמיד אותו!".
    אני אומר לריילי"אה דיאלגה רוצה להרוג אותי.בכיף יהרוג אותי" אני אומר "אני זה קראשסלבי יבוא.אותי אתה רוצה להרוג.אז תהרוג אותי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    OmerFake*

Monster

Barfon2*
    טורצ'יק משתמשת שוב בגחלת אך היא לא מצליחה להשתמש,ג'פרי אומר לך:"טוב אני מבין שהגחלת הייתה גחלת מזויפת",אתה רואה את טורצ'יק מתחילה לנקר את גוביטו ברגליים את אתה רואה שזה לא עובד אליו.

פיקא'צו:
    הטסוטג'ה שלך משתמש בזנב שלו בשביל לפגוע בהורסי בצורה קשה,אתה רואה את הבועות פוגעות בכול האזור ומרטיבה אותה בחוזקה,אתה רואה את הורסי שגם נפגע מהבועות שלו והוא מובס,טסוטג'ה קופץ לך על הכיס והוא מוציא פוכדור,אתה מבין שהוא רוצה לצרף את הורסי לצוות.

מי שיפתח את ע''מ 60 יקבל ביצת דיאוקסיס,אם אני פותח אכלתם אותה...
    אני אומר לו ''בסדר''
    וזורק על הורסי פוכדור

9. משתמש מנוסה
    OmerFake*
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה וצ'רלס אומר:"זה הזמן רנפורה,הרס כוחות עכשיו!",אתה רואה את רנפורה משתמש בגל כחול שמביס את האלקטבז שלך במהירות הבזק,צ'רלס מחזיר את הרנפורה שלו והוא אומר לך:"בשביל לנצח אותי,תלמד את אגדת מחוזינו,מחוז האורטלון" והוא הולך משם.
    אלקטבז שלך הובס,3-2 לצ'רלס הפסדת בקרב המכון!

Monster
    אתה רואה את סלבי נוגע לך במצח ואתה רואה אור חזק ואתה רואה שאתה במין מקדש מוזר,אתה רואה שלט ואתה לא מזהה את הכתב,אתה שומע קול גברי שאומר לך:"אני מצטער ארסיאוס אבל זה שלי ורק שלי!",אתה שומע קול אחר שאומר:"אתם עוד תשלמו על זה!".

פיקא'צו:
    *יש לך מזל.
    הפוכדור שטסוטג'ה מביא לך נזרק בחינניות רבה לכיוונו של הורסי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את טסוטג'ה שמח מאוד על הלכידה של ההורסי החדש שלך.
    לכדת הורסי נקבה,שיודעת סופת בועות וקרן בועות,איבדת פוכדור אחד.

10. משתמש סופר ספאמר
    OmerFake*
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה וצ'רלס אומר:"זה הזמן רנפורה,הרס כוחות עכשיו!",אתה רואה את רנפורה משתמש בגל כחול שמביס את האלקטבז שלך במהירות הבזק,צ'רלס מחזיר את הרנפורה שלו והוא אומר לך:"בשביל לנצח אותי,תלמד את אגדת מחוזינו,מחוז האורטלון" והוא הולך משם.
    אלקטבז שלך הובס,3-2 לצ'רלס הפסדת בקרב המכון!

Monster
    אתה רואה את סלבי נוגע לך במצח ואתה רואה אור חזק ואתה רואה שאתה במין מקדש מוזר,אתה רואה שלט ואתה לא מזהה את הכתב,אתה שומע קול גברי שאומר לך:"אני מצטער ארסיאוס אבל זה שלי ורק שלי!",אתה שומע קול אחר שאומר:"אתם עוד תשלמו על זה!".

פיקא'צו:
    *יש לך מזל.
    הפוכדור שטסוטג'ה מביא לך נזרק בחינניות רבה לכיוונו של הורסי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה אתה רואה את טסוטג'ה שמח מאוד על הלכידה של ההורסי החדש שלך.
    לכדת הורסי נקבה,שיודעת סופת בועות וקרן בועות,איבדת פוכדור אחד.

אני שואל אותו ''למה הוא כל כך שמח שלכדתי את הורסי?''

11. משתמש מנוסה
    פיקא'צו:
    טסוטג'ה שלך לא מגיב לשאלה הזו שלך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן צעיר מתאמן עם חמישה פוקימוני אש שונים,רוטום צורת אש,מונפרנו,מגבי,טורקול ורנפורה,אתה רואה אותו עייף אך מרוצה הוא אומר להם:"יופי חברים תחזרו למנוחה".

12. משתמש סופר ספאמר
    פיקא'צו:
    טסוטג'ה שלך לא מגיב לשאלה הזו שלך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן צעיר מתאמן עם חמישה פוקימוני אש שונים,רוטום צורת אש,מונפרנו,מגבי,טורקול ורנפורה,אתה רואה אותו עייף אך מרוצה הוא אומר להם:"יופי חברים תחזרו למנוחה".
    אני ניגש אליו ושואל אותו עם הוא רוצה קרב 2 על 2

13. משתמש מנוסה
    פיקא'צו:
    *למה הודעות כאלה קצרות?
    האיש אומר לך:"אני נלחם קרבות אחד על אחד,או שלוש על שלוש,בשביל לתת לילדים שרוצים להגשים את חלומם בלהיות מאסטר פוקימון את התג הראשון שלהם,תג הלהבה,נעים מאוד,צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו".
    שם התג הראשון נקרא:"תג הלהבה"!

14. משתמש סופר ספאמר
    פיקא'צו:
    *למה הודעות כאלה קצרות?
    האיש אומר לך:"אני נלחם קרבות אחד על אחד,או שלוש על שלוש,בשביל לתת לילדים שרוצים להגשים את חלומם בלהיות מאסטר פוקימון את התג הראשון שלהם,תג הלהבה,נעים מאוד,צ'רלס מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו".
    שם התג הראשון נקרא:"תג הלהבה"!
    אני ינסה להאריך אותם
    ---------------------------------
    אני אומר לו ''שלום שמי איתי ואני מהעיר מרופי ''
    ואחר כך אני אומר לו ''בסדר נלחם בקרב 1 על 1''
    ואני מוציא את הורסי

15. משתמש מנוסה
    פיקא'צו:
    צ'רלס אומר לך בקלילות רבה ובזריזות:"נעים מאוד איתי,הקרב יהיה אחד על אחד,אין אפשרות להחליף אין אפשרות לפרוש,קרב אמיתי זה ברור לך איתי מהעיירה מרופי,צא מונפרנו!".

עמוד 59 מתוך 61 ראשוןראשון ... 9495758596061 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •