כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
Hgss1234
הילד עונה לך בחוצפה:"אמרת שאני לא חייב לך כלום אז למה לי לענות לך",אתה רואה אותו מתחיל לרוץ לבית מסוים בעיירה מרופי,אתה רואה איש מוזר בעל שיער כחול כמו הים,עוד איש מוזר עם שיער אדום כמו אש ואיש מוזר אחרון בעל שיער ירוק כמו הדשא.
Guylamed
האחות ג'וי לוקחת במהירות את הצ'ימצ'אר והיא אומרת:"בליסי וצ'לסי קדימה לחדר מספר אחד!",אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני פוקימונים רצים במהירות עם אלונקה שעל האלונקה נמצא צ'ימצ'אר.
Cyndaquil
אתה מחפש ברי אורן ואתה מוצא שלושה ברים שונים,אחד כחול טהור,אחד ירוק וחום והאחרון ירוק,הפוקדע אומר:"מצב סריקת ברים מופעל:הברי הכחול הוא ברי אורן,הירוק חום ברי ראז,הירוק הוא ברי בלאק".
OmerPoke
אתה רואה את לירון של עומר משגר קרן-על שפוגעת באלקיד שבקושי מצליח להתאושש,עומר אומר לך:"נו ילד אתה מבין שאסור לפקפק באף אחד עד שמכירים אותו כמו שצריך".
Akainu
אתה רואה שהמהלך לא מצליח בגלל שטורוס התחמק מין צ'ימצ'אר שנפל על הפנים,אתה רואה אותו מובס,פרופסור איקרן מתקרב אל הצ'ימצ'אר שלך והוא נותן לו ברי כחול שמרפא את צ'ימצ'אר,פרופסור איקרן מחזיר את הטורוס שלו לפוכדור וחוזר למעבדה,אתה שומע קול שאומר לך:"נו אז הפסדת לפרופסור אני מבין",אתה מסתובב ואתה רואה שלושה נערים כול אחד עם שיער בצבע אחר,אחד בצבע אדום,השני בכחול והשלישי בירוק.
הפסדת לפרופסור איקרן!
מיכאל 357
טריקו נותן מתקפת אגרוף על המים והוא נופל לתוכו,המהירות הבזק הוא גם יוצא,אתה רואה אותו מתנשף והוא ספוג מים,אתה מבין שתפיסת הסקווירטל הזה זה מקרה אבוד.
Barfon2
תגיב להתחלה שבעמוד הראשון בסופו.
" אני מקווה שהוא יהיה בסדר" אני חושב לעצמי, אני מוציא את טרטוויג כדי לדבר איתו קצת,=מאסטר פלריון;821299]
Guylamed
האחות ג'וי לוקחת במהירות את הצ'ימצ'אר והיא אומרת:"בליסי וצ'לסי קדימה לחדר מספר אחד!",אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני פוקימונים רצים במהירות עם אלונקה שעל האלונקה נמצא צ'ימצ'אר.
"לא הספקנו להכיר אז.. נעים מאוד אני גיא המאמן שלך" אומר לטרטוויג
נערך לאחרונה על ידי guylamed, 09-24-2010 בשעה 05:11 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Guylamed
אתה שומע את טרטוויג אומר לך בשמחה:"טרטווי טרטוויג!",האחות ג'וי מגיעה אליך בהבעה מודאגת:"אתה במקרה המאמן של הצ'ימצ'אר הזה או שהוא פראי?".
Cyndaquil
פוקאבו אוכל את הברי בתיאבון רב והוא מתחיל לומר לך:"תודה לך הייתי רעב,עכשיו אני מוכן לקרב!",אתה מרגיש שנפלת על פוקאבו די מוזר,אבל אתה רואה הבעה רצינית בעיניו ואתה מבין שהוא לא צוחק.
Akainu
שלושת האנשים אלה אומרים פה אחד:"כן אנחנו אחים,אנחנו שלישיה",האיש בעל השיער הירוק אומר:"נעים מאוד,דנטו",האיש בעל השיער האדום אומר:"נעים מאוד,פוד",האיש בעל השיער הכחול אומר:"נעים מאוד,קרון".
פגשת את דנטו,פוד וקרון!
מיכאל 357
הפוקדע אומר:"מצב שפת פוקימון מתחיל פעולה,הנה הוראות קוליות,פתח את הפוקדע,תפעיל את המצב,דבר עם הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר,כוון אליו קודם את המכשיר,מה שהפוקימון ישמע זה את שפת הפוקימון ושהוא יענה לך אתה תשמע את שפת בני-האדם,מצב שפת הפוקימון מושלם".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Cyndaquil
אתה מחפש קרב ואתה רואה מאמן יותר מבוגר ממך בעל שיער צהוב וחולצה כחולה,אתה רואה אותו מתבונן בשמיים הכחולים של המחוז היפה הזה,אתה שומע קול שחצני שאומר:"נו באמת וולקנר,קרב אחד של אחד על אחד בסדר",האיש ששמו וולקנר אומר:"לא פלינט עם קרבות נגדך אני סיימתי ביום שעזבתי את סאנישור".
OmerPoke
מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו:"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.
Akainu
שלישית האחים אומרים לך:"כן אנחנו מאמנים אנחנו היינו פעם מנהיגי מכון,אולי במחוז הכי רחוק בעולם,מחוז אישו,המחוז הכי מרוחק אנחנו פשוט לא מאמינים שתקעו אותנו בפינת העולם!".
Barfon2
טורצ'יק שלך רצה לכיוון הפוקימון הפראי שנותן לה מתקפת חבטה מדהימה בפנים,אתה רואה אותה מתרגזת מאוד והיא מתחילה ובלי הצלחה להתקיף את הפוקימון הפראי שקופץ אל עבר השמיים,אתה רואה את הפוקימון פורס כנפיים ומתחיל לעוף.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)