Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 61 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Guylamed
    אתה שומע את טרטוויג אומר לך בשמחה:"טרטווי טרטוויג!",האחות ג'וי מגיעה אליך בהבעה מודאגת:"אתה במקרה המאמן של הצ'ימצ'אר הזה או שהוא פראי?".
    "הצ'ימצ'אר פראי אבל אני מאוד רוצה להיות מאמן שלו" אומר לאחות ג'וי
    "טרטוויג אתה רוצה את צ'ימצ'אר בצוות שלנו?" אשאל אותו
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [B]Guylamed[/]
    מיכאל 357
    הפוקדע אומר:"מצב שפת פוקימון מתחיל פעולה,הנה הוראות קוליות,פתח את הפוקדע,תפעיל את המצב,דבר עם הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר,כוון אליו קודם את המכשיר,מה שהפוקימון ישמע זה את שפת הפוקימון ושהוא יענה לך אתה תשמע את שפת בני-האדם,מצב שפת הפוקימון מושלם".
    אני מכוון את הפוקדע אל סקווירטל ופועל על פי ההוראות ואומר ״זה ההזדמנות האחרונה שאני נותן לזה״ ואז פונה אל סקווירטל ואומר לו״אני מאמן פוקימונים ואני רוצה שתצתרף למסע איתי. אתה מוכן?״

קרדיט לmcshay

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Guylamed
    טרטוויג מחייך אליך ומהנהן בראשו,האחות ג'וי אומרת לך בדאגה:"אם זה במצב,בוא איתי לחדר מספר אחד לראות את הצ'ימצ'אר שלך",היא מובילה אותך ואת טרטוויג לחדר טיפולים שבתוכו אתה רואה את צ'ימצ'אר מתאושש.

Cyndaquil
    האיש ששמו וולקנר אומר לך בסנוביות:"לא",לעומת זאת האיש ששמו פלינט אומר לך בלהט:"זה פוקאבו!אני הלחם נגדך ילד!",אתה רואה את העיניים של פלינט הנוצצות מרוב אושר מלראות פוקאבו.
    פגשת את וולקנר ואת פלינט!

Akainu
    דנטו אומר לך:"נמאס לנו להיות שם,רחוקים מהכול באנו לכאן לחקור את המקום הזה,וגם בשביל להתאמן אני והאחים שלי במשלחת למשך שלוש שנים בעוד כמה חודשים אנחנו חוזרים למכון שלנו עם פוקימונים חדשים וחזקים מאוד".

מיכאל 357
    אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא!",אתה רואה את סקווירטל יוצא מין המים ומוציא לך לשון גדולה והוא חוזר למים,אתה שומע קול מעוצבן שאומר:"עכשיו יש לו עסק איתי!",אתה רואה את טריקו שלך קופץ למים ותוך דקה הוא חוזר עם סקווירטל שמתחנן לחזור למים.

4. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Guylamed
    טרטוויג מחייך אליך ומהנהן בראשו,האחות ג'וי אומרת לך בדאגה:"אם זה במצב,בוא איתי לחדר מספר אחד לראות את הצ'ימצ'אר שלך",היא מובילה אותך ואת טרטוויג לחדר טיפולים שבתוכו אתה רואה את צ'ימצ'אר מתאושש.

Cyndaquil
    האיש ששמו וולקנר אומר לך בסנוביות:"לא",לעומת זאת האיש ששמו פלינט אומר לך בלהט:"זה פוקאבו!אני הלחם נגדך ילד!",אתה רואה את העיניים של פלינט הנוצצות מרוב אושר מלראות פוקאבו.
    פגשת את וולקנר ואת פלינט!

Akainu
    דנטו אומר לך:"נמאס לנו להיות שם,רחוקים מהכול באנו לכאן לחקור את המקום הזה,וגם בשביל להתאמן אני והאחים שלי במשלחת למשך שלוש שנים בעוד כמה חודשים אנחנו חוזרים למכון שלנו עם פוקימונים חדשים וחזקים מאוד".

מיכאל 357
    אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא!",אתה רואה את סקווירטל יוצא מין המים ומוציא לך לשון גדולה והוא חוזר למים,אתה שומע קול מעוצבן שאומר:"עכשיו יש לו עסק איתי!",אתה רואה את טריקו שלך קופץ למים ותוך דקה הוא חוזר עם סקווירטל שמתחנן לחזור למים.
    "אז אלחם בפלינט" אני מחזיר לו בצורה בה אמר לי.
    "נעים מאוד אני שון,עם מי אתה מתכוון להלחם?" אני שואל בסקרנות.

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

OmerPoke
    מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו:"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.

אני צועק:"לאא!" ואז רץ תופס את מיגמרו ומגן עליה מהפיצוץ עם גופי בעודי סובל"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    אתה מחפש קרב ואתה רואה מאמן יותר מבוגר ממך בעל שיער צהוב וחולצה כחולה,אתה רואה אותו מתבונן בשמיים הכחולים של המחוז היפה הזה,אתה שומע קול שחצני שאומר:"נו באמת וולקנר,קרב אחד של אחד על אחד בסדר",האיש ששמו וולקנר אומר:"לא פלינט עם קרבות נגדך אני סיימתי ביום שעזבתי את סאנישור".

OmerPoke
    מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו:"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.

Akainu
    שלישית האחים אומרים לך:"כן אנחנו מאמנים אנחנו היינו פעם מנהיגי מכון,אולי במחוז הכי רחוק בעולם,מחוז אישו,המחוז הכי מרוחק אנחנו פשוט לא מאמינים שתקעו אותנו בפינת העולם!".

Barfon2
    טורצ'יק שלך רצה לכיוון הפוקימון הפראי שנותן לה מתקפת חבטה מדהימה בפנים,אתה רואה אותה מתרגזת מאוד והיא מתחילה ובלי הצלחה להתכיף את הפוקימון הפראי שקופץ אל עבר השמיים,אתה רואה את הפוקימון פורס כנפיים ומתחיל לעוף.
    אוציא את הפוקדע ואגדיר אופציה של מידע על הפוקימון הפראי, אגיד לט'ורצ'יק:" על תתעצבני, הכול יהיה טוב אם תקשיבי לי"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר להם"אוקי תהנו פה" אני הולך אל עבר העיר הבאה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Guylamed
    "צ'ימצ'אר! איך אתה מרגיש?" אשאל אותו, "כמה זמן אצטרך לחכות עד שיחילים סופית?" אשאל את האחות ג'וי
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    [B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/]
    מיכאל 357
    ״תקשיב טריקו״ אני אומר ״אם הוא לא רוצה זו זכותו ואני לא עומד להכריח אותו. חוץ מזה, הוא נראה לי מאוד חלש אז לא כדאי לתפוס אותו בכל מקרה״ אני אומר לסקווירטל כדי להתגרות בו שילחם איתי.

קרדיט לmcshay

10. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    Hgss1234
    הילד עונה לך בחוצפה:"אמרת שאני לא חייב לך כלום אז למה לי לענות לך",אתה רואה אותו מתחיל לרוץ לבית מסוים בעיירה מרופי,אתה רואה איש מוזר בעל שיער כחול כמו הים,עוד איש מוזר עם שיער אדום כמו אש ואיש מוזר אחרון בעל שיער ירוק כמו הדשא.
    אני אשאל אותם "מי אתם?".

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Hgss1234*
    *קיבלת כוכב אדום על אי השקעה עוד שניים כאלה ואתה עף!
    האיש בעל השיער האדום אומר לך:"אני פוד,אחי עם השיער הירוק הוא דנטו,ואחי עם השיער הכחול הוא קולן".
    פגשת את פוד,קולן ודנטו!

Guylamed
    האחות ג'וי אומרת לך:"הוא יצטרך להיות פה כול הלילה בערך,אתה מוזמן להתארח באחד מחדרי האורחים,האם אתה מעוניין בזה?".

Cyndaquil
    פלינט אומר לך בקול נרגש:"אני אשתמש בפלריון שלי הוא פוקימון מאוד חזק,הוא אולי נראה חלש אבל ברגע שהוא משתמש ביכולות להבת הגיהינום,אתה מרגיש כאילו אתה מפסיד",וולקנר אומר לך ולפלינט:"תעשו מה שבא לכם רק תעפו מפה".
    לפלינט יש פלריון!

OmerPoke
    עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.

Akainu
    דנטו אומר לך:"תגיד,ילד אתה רוצה קרב נגדי או נגד אחיי?",אתה רואה במבטים שלהם מבט רציני מאוד לא כמו שהם דיברו איתך,אלה מבטים כועסים ומוכנים לקרבות טובים.

מיכאל 357
    אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".

Barfon2
    אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא אכפת פשוט לא אכפת לי הוא מעצבן אותי!",אתה שומע קול רם שאומר לך:"ביי טורצ'יק ביי ילד",אתה רואה את הפוקימון הזה פשוט מסתלק משם.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    דנטו אומר לך:"תגיד,ילד אתה רוצה קרב נגדי או נגד אחיי?",אתה רואה במבטים שלהם מבט רציני מאוד לא כמו שהם דיברו איתך,אלה מבטים כועסים ומוכנים לקרבות טובים.
    אני אומר להם"כן.יש לי פוקימון 1.אז מי מכם ילחם נגדי.או שתרצוקרבזוגות אחד מכם ילחם איתינגדשניים מיכם וכל עם פוקימון 1.מה אתם אומרים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Hgss1234*
    האיש בעל השיער האדום אומר לך:"אני פוד,אחי עם השיער הירוק הוא דנטו,ואחי עם השיער הכחול הוא קולן".
    פגשת את פוד,קולן ודנטו!

Guylamed
    האחות ג'וי אומרת לך:"הוא יצטרך להיות פה כול הלילה בערך,אתה מוזמן להתארח באחד מחדרי האורחים,האם אתה מעוניין בזה?".

Cyndaquil
    פלינט אומר לך בקול נרגש:"אני אשתמש בפלריון שלי הוא פוקימון מאוד חזק,הוא אולי נראה חלש אבל ברגע שהוא משתמש ביכולות להבת הגיהינום,אתה מרגיש כאילו אתה מפסיד",וולקנר אומר לך ולפלינט:"תעשו מה שבא לכם רק תעפו מפה".
    לפלינט יש פלריון!

OmerPoke
    עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.

Akainu

מיכאל 357
    אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".

Barfon2
    אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא אכפת פשוט לא אכפת לי הוא מעצבן אותי!",אתה שומע קול רם שאומר לך:"ביי טורצ'יק ביי ילד",אתה רואה את הפוקימון הזה פשוט מסתלק משם.
    אני רואה את פלריון ומתחי לחשוש מן העוצמה שהוא משדר ומיולתיו של פלינט לא מעוילות.
    "אוקיי פוקאבו מוכן להלחם?" בוא תראה לי מה אתה יודע!" אני אומר לו ונותן לו את חופש הבחירה.
    באותו הזמן אני גם מסתכל לכיוונו של וולקנר ומתעלם ממנו עקב היחס שלו.

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    Hgss1234*
    אני אומר להם "שלום, שמי סטיבן וזה טסוטג'ה הפוקימון ההתחלתי שלי".

-------------
    מצטער שלא הגבתי פשוט יש לי בעיה באינטרנט ואני לא כל היום בבית.
    כשאני יכול אני מגיב והיום הגבתי כבר 3-4 פעמים.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. משתמש מנוסה

Guylamed
    "הממ... כן! לנוח זה אף פעם לא מזיק" אומר לאחות ג'וי "מה עוד יש לעשות פה?"
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    יעזור לי לדעת מה השעה במשחק כי עכשיו לא בדיוק לילה
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

עמוד 7 מתוך 61 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •