פורסם במקור על ידי
מאסטר פלריון
Hgss1234*
פוד אומר לך:"אני מבין שהתחלת עם פוקימון מסוג עשב,אתה רוצה להילחם נגדי בקרב אחד על אחד",אתה רואה את שני האחים האחרים דנטו וקרון יושבים על איזשהו סלע קטן בצד העיר.
Guylamed
האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".
Cyndaquil
אתה רואה את וולקנר קם מין הסלע שעליו הוא נח והוא ממשיך בדרכו לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את פוקאבו מתרגש לקראת הקרב הראשון שלו אתה רואה את פלריון שגם הוא להוט לקראת הקרב,פלינט אומר לך:"שאני אתחיל או שאתה?".
OmerPoke
*המיג'ומרו שלך כבר נפגעה מהמתקפה זהו היא לא יכולה להתחמק.
עומר אומר לך:"אין בעיה ממש אין בעיה שאתה מחליף,האמת,לירון תחזור,צא גליסקור אלוף מעופפי האדמה!".
אתה רואה לפניך גליסקור ענק ומרהיב שכנראה יכול לנצח אותך במתקפה אחת.
יש לעומר גליסקור!
Akainu
דנטו אומר לך:"תגיד לי מה סוג הפוקימון שלך,כי רק ככה אנחנו נלחמים,זה היה ככה גם במכון שלנו",אתה רואה את השמש הבוהקת בשמיי הבוקר של העיירה מרופי.
Avi
אתה ממשיך בדרכך ודרך מספר אחד ואתה רואה שיח קטן שבתוכו יש משהו שזז,אתה מרגיש את הרוח הקלילה של בוקר שמישי של יום שבת מתחילה לנשב,אתה מרגיש את הפוכדור של הצ'רמנדר שלך משחק לך ביד.
ErWin*
*אני מבקש תגובות מושקעות עוד שניים כאלה ואתה עף!
אתה שומע את קולו וקטן והמפוחד של סינדווקויל שלא מוכן להילחם נגד הקוויבה הפראי הזה בגלל שהקוויבה הזה בטוח יותר חזק ממנו,אתה רואה את העיניים האדומות והכועסות של אותו קוויבה פראי שרוצה להתקיף כבר את הפוקימון החלש שלך.
כעונש למי שלא משקיע בתגובות שלו [קיבל כוכב אדום]בפעם הבאה שאני מגיב אני דופק לו את המשחק [גורם לו דברים רעים],לעומת זאת מי שמשקיע בתגובות שלו[מעל ארבעה שורות מלאות]ויקבל כוכב כחול אני נותן לו אוטומטית לנצח בקרב[תחשבו על זה אם אתם משקיעים בקרב מכון],רק שתדעו לפעמים אני דופק שחקנים סתם בשביל הכיף.