Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 61 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 913
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    OmerPoke
    אתה רואה שהאלקיד שלך לא מתפתח אפילו לא מגלה סימן להתפתחות,עומר אומר לגליסקור בקור אכזרי:"גליסקור שלי זוכר איך הצלתי אותך שהיית עוד גליגר קטן מידיו האכזריות של איזה שהוא אלקטבז אכזרי בעיר סאנישור,זה הקטן של אלקטבז תנקום את נקמתך בו,סיים את זה בניב קרח!",אתה רואה את שיניו החדות של גליסקור הופכות לניבי קרח חדים כתער,הניבים האלה מתקרבים אל עברו של אלקיד שלא יכול לעשות כלום.

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    OmerPoke
    אתה רואה שהאלקיד שלך לא מתפתח אפילו לא מגלה סימן להתפתחות,עומר אומר לגליסקור בקור אכזרי:"גליסקור שלי זוכר איך הצלתי אותך שהיית עוד גליגר קטן מידיו האכזריות של איזה שהוא אלקטבז אכזרי בעיר סאנישור,זה הקטן של אלקטבז תנקום את נקמתך בו,סיים את זה בניב קרח!",אתה רואה את שיניו החדות של גליסקור הופכות לניבי קרח חדים כתער,הניבים האלה מתקרבים אל עברו של אלקיד שלא יכול לעשות כלום.
    *זה ארבע שורות דרך אגב
    אני עוצם עיניים וחושב:"זה הכל באשמתי.." ואז צועק לבטרי:"עכשיו תקפוץ ותעלה עליו!" ואז אומר למיגמרו:"אני עוד מעט מכניס אותך אז תיהי מוכנה קדימה" "בטרי אתה יכול לעשות את זה תאמין בעצמך אנחנו יכולים לנצח!!" אני מסתכל על הדשא ורואה שהוא גבוה ואז חושב:"אם בטרי יוכל להיתחבא בדשא ואז להפתיע את גליסקור זה יכול להיות מתקפה קריטית" בטרי תקפוץ לתוך הדשא ותזוז מצד לצד כך שלא יוכל לתפוס אותך ועכשיו אגרוף חשמל על הדשא עצמו!" אני חושב לעצמי:"ברגע שגליסקור ייגע באחד מקצבות הדשא הוא יתחשמל"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    *שלוש.
    אתה רואה את המבט המותש של אלקיד שכבר ספג יותר מדי,אתה רואה את המבט המודאג של מיג'ומרו ואת המבט המרושע של עומר שאומר:"חסל אותו עכשיו בניב אש,זכור את האלקטבז זכור אותו ותשנא את אלקטבז,את אלקיד ואת אלקטוויר,זכור איך הוא והחברים שלו הכריחו אותך לעזוב את מי שאהבת,את ההורים שלך,הם חטפו אותך שהיית עוד גליגר קטן,חסל אותו עכשיו בעזרת ניב אש",אתה רואה את הניבים של גליסקור מתחילים לעלות באש הוא עף לכיוונו של אלקיד,אתה מבין שאתה צריך להחליף עכשיו את האלקיד שלך במיג'ומרו.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke
    *שלוש.
    אתה רואה את המבט המותש של אלקיד שכבר ספג יותר מדי,אתה רואה את המבט המודאג של מיג'ומרו ואת המבט המרושע של עומר שאומר:"חסל אותו עכשיו בניב אש,זכור את האלקטבז זכור אותו ותשנא את אלקטבז,את אלקיד ואת אלקטוויר,זכור איך הוא והחברים שלו הכריחו אותך לעזוב את מי שאהבת,את ההורים שלך,הם חטפו אותך שהיית עוד גליגר קטן,חסל אותו עכשיו בעזרת ניב אש",אתה רואה את הניבים של גליסקור מתחילים לעלות באש הוא עף לכיוונו של אלקיד,אתה מבין שאתה צריך להחליף עכשיו את האלקיד שלך במיג'ומרו.
    אני מזיל דמעה אשר נוכעת בריצפה ומתנפצת "חזור בטרי!" אני צועק ומחזיר אוו לפוקדור:"אל תידאג אתה תיהיה בטוח פה נלחמתה טוב מאוד תנוח הרבה ואני מצטער שאיכזבתי אותך.." אני אומר לכיוון הפוקדור של בטרי ואז לוקח את הפוקדור של מיגמרו:"מיגמרו צאי!"אני צועק בעצב בעודי מזיל עוד דמעה אשר יורדת מהעין ללחי ולה אדמה "תיזהרי בקרב ותנסי להיות כמה שיותר חזקה אני סומך עלייך את יכולה לעשות את זה! את חזקה ואת הפוקימון שלי את לא יכולה להפסיד!" אני צועק ואז מוציא את בטרי מהפוקדור ונותן לו לצפות בקרב בעודי אומר לו:"אל תידאג נלחמתה טוב מאוד ולא ראיתי כזה קרב מרתק מאז הייתי קטן תמשיך כך אתה הפוקימון שלי" ואז אני מנסה לחייך לו אבל לא מצליח בגלל העצב שלי ואני מניח את הפוקדור לעדו ואומר:"ברגע שתרצה לחזור תגיד לי ואני יחזיר אותך"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    אתה רואה את הינפו מוכן לקרב ואת צ'ימצ'אר מוכן יותר לקרב,דנטו אומר:"אני השופט של הקרב הזה,כול צד רשאי להשתמש אך ורק בפוקימון אחד,הקרב יגמר שצד אחד לא יכול להילחם,האם זה ברור",קורן אומר לדנטו:"כן זה ברור,לך זה ברור ליאור?".
    אני אומר לדנטו"כן החוקים ברורים לי.הצ'ימצ'אר שלי יכול לתקוף ראשון או שינפו יתקוף ראשון.לי זה לא משנה מי תוקף ראשון בקרב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    OmerPoke*
    *עכשיו זה ארבע,אבל הסיכויים שאתה תנצח את האלוף של ארבע המחוזות בלי אימונים הוא 1%.
    עומר אומר בקול עצבני:"ככה אתה רוצה לשחק אני מבין,תחזור גליסקור,צא לירון תשתמש בפיצוץ פלאש!",אתה רואה כדור אור ענק עשוי מתכת מתקרב במהירות ובחוזקה לכיוונה של המיג'ומרו שלך.

Akainu
    קורן אומר לך:"בוא ניתן לך להתחיל ליאור,אני מחכה לראות טקטיקה צעירה וחדשה,אני מכיר טיפוס אחד ניצל את החולשה הכי גדולה של מים ובעזרת מהירות רבה הוא הצליח לנצח די בקלות,למרות שהוא ישתמש באש".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    קורן אומר לך:"בוא ניתן לך להתחיל ליאור,אני מחכה לראות טקטיקה צעירה וחדשה,אני מכיר טיפוס אחד ניצל את החולשה הכי גדולה של מים ובעזרת מהירות רבה הוא הצליח לנצח די בקלות,למרות שהוא ישתמש באש".
    אני אומר לקורן"תודה לך ועל הטיפ שנתת לי" אני אומר לצ'ימצ'אר" טוב תרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז קפוץ לאויר ותנחת מאוחרי ינפו ושרוט אותו מהר לפני שישתמש במתקפת נגד עליך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke*
    *עכשיו זה ארבע,אבל הסיכויים שאתה תנצח את האלוף של ארבע המחוזות בלי אימונים הוא 1%.
    עומר אומר בקול עצבני:"ככה אתה רוצה לשחק אני מבין,תחזור גליסקור,צא לירון תשתמש בפיצוץ פלאש!",אתה רואה כדור אור ענק עשוי מתכת מתקרב במהירות ובחוזקה לכיוונה של המיג'ומרו שלך.

.
    *אחוז זה לא כלום
    אני אומר למיגמרו:"תשתמשי בסטירה הכי חזקה שלך על הכדור כך שיחזור לשולח!" ואז אומר לה להיתכופף ולהיתחבא בבדשא בעודי אומר זאת אפנה אל בטרי ואשאל אותו:"אתה מרגיש יותר טוב חבר?" ואני מחייך אליו והפעם מצליח ואומר לו:"מיגמרו יכולה לנצח נכון? בא נעודד אותה!" ואז אני מתחיל לעודד וצועק:"מיגמרו את יכולה לנצח!"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

9. משתמש מנוסה
    OmerPoke*
    *כן אבל הסיכויים לא לטובתך
    אתה רואה את מיג'ומרו מתכופפת מין המתקפה ואתה רואה את האלקיד שלך משתמש באגרוף רעם ששולח את זה בחזרה ללירון,עומר אומר:"תכניס גם את אלקיד שלך לקרב זה יהיה קרב זוגות,גליסקור צא!",אתה רואה את גליסקור יוצא מין הפוכדור שלו במין ערפל מוזר מאוד.

Akainu
    צ'ימצ'אר רץ במהירות לכיוונו של הינפו והוא נותן לו שריטה חזקה לפנים,הינפו מתעצבן ואתה רואה את קורן מסתכל על התנועות של הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה את הינפו מתחיל לאגור מים מין הזירה בשביל לשגר אותם על צ'ימצ'אר.

hgss1234 פרש מין המשחק אם תביאו אנשים שהירשמו למ''ת הזה אני אצ'פר אתכם.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    צ'ימצ'אר רץ במהירות לכיוונו של הינפו והוא נותן לו שריטה חזקה לפנים,הינפו מתעצבן ואתה רואה את קורן מסתכל על התנועות של הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה את הינפו מתחיל לאגור מים מין הזירה בשביל לשגר אותם על צ'ימצ'אר.

hgss1234 פרש מין המשחק אם תביאו אנשים שהירשמו למ''ת הזה אני אצ'פר אתכם.
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תחפש מהר עץ קרוב שתוכל לטפס עליו וכך תתחמק ממתקפת המים שלו.אז לך חפש עץ שטטפס עליו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke*
    *כן אבל הסיכויים לא לטובתך
    אתה רואה את מיג'ומרו מתכופפת מין המתקפה ואתה רואה את האלקיד שלך משתמש באגרוף רעם ששולח את זה בחזרה ללירון,עומר אומר:"תכניס גם את אלקיד שלך לקרב זה יהיה קרב זוגות,גליסקור צא!",אתה רואה את גליסקור יוצא מין הפוכדור שלו במין ערפל מוזר מאוד.
    *אמרתי בחידון שלי שיבואו ירשמו ויגידו שאני הבאתי אוותם
    "אין לי בעיה"אני אומר בחיוך לעומר ושם לב שגליסקור קצת עייף אני אומר למיגמרו:"תשתמשי בסטירה על גליסקור בכל הכוח!" "בטרי תשתמש באגרוף חשמל בכל הכוח עם שני אגרופיך!" אני אומר להם בעודי רואה ששניהם מתאמצים מאוד אני לוקח מהתיק Potion ומביא לבטרי כדי שיתרפא
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    OmerPoke
    *התכוונתי בחתימה,ירד לך הכוכב בגלל שכתבת באנגלית תכתוב שיקוי להבאה וגם אין לך שיקוי.
    אתה רואה את שיניו של גליסקור הופכות לברקים ואתה רואה גם את לירון רץ לעברו של אלקיד,אתה רואה שהם בתיאום מושלם בגלל שגם אלקיד וגם מיג'ומרו נפגעו באותו זמן והם עפו לאותו המקום.

Akainu
    אתה רואה שבעזרת המחשבה הזריזה שלך צ'ימצ'אר התחמק מין משאבת ההידרו שעכשיו הינפו שלח אליו,אתה רואה את צ'ימצ'אר בראש עץ גבוה מאוד,קורן אומר להינפו בקול:"הינפו קדימה אחריו!",אתה רואה את הינפו קופץ בחוזקה לעברו ושניהם עכשיו על ראשם של שני עצי ברי אורן ענקים.

13. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Hgss1234*
    פוד אומר לך:"אני מבין שהתחלת עם פוקימון מסוג עשב,אתה רוצה להילחם נגדי בקרב אחד על אחד",אתה רואה את שני האחים האחרים דנטו וקרון יושבים על איזשהו סלע קטן בצד העיר.

Guylamed
    האחות ג'וי אומרת לך:"בינתיים יש לנו פה רק את המרפאה,את חדרי האורחים ואת מכונת ההחלפות האצטדיון של בנוי עדיין בגלל שהקמנו את המרכז הזה רק לפני מספר ימים בערך".

Cyndaquil
    אתה רואה את וולקנר קם מין הסלע שעליו הוא נח והוא ממשיך בדרכו לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה את פוקאבו מתרגש לקראת הקרב הראשון שלו אתה רואה את פלריון שגם הוא להוט לקראת הקרב,פלינט אומר לך:"שאני אתחיל או שאתה?".

OmerPoke
    *המיג'ומרו שלך כבר נפגעה מהמתקפה זהו היא לא יכולה להתחמק.
    עומר אומר לך:"אין בעיה ממש אין בעיה שאתה מחליף,האמת,לירון תחזור,צא גליסקור אלוף מעופפי האדמה!".
    אתה רואה לפניך גליסקור ענק ומרהיב שכנראה יכול לנצח אותך במתקפה אחת.
    יש לעומר גליסקור!

Akainu
    דנטו אומר לך:"תגיד לי מה סוג הפוקימון שלך,כי רק ככה אנחנו נלחמים,זה היה ככה גם במכון שלנו",אתה רואה את השמש הבוהקת בשמיי הבוקר של העיירה מרופי.

Avi
    אתה ממשיך בדרכך ודרך מספר אחד ואתה רואה שיח קטן שבתוכו יש משהו שזז,אתה מרגיש את הרוח הקלילה של בוקר שמישי של יום שבת מתחילה לנשב,אתה מרגיש את הפוכדור של הצ'רמנדר שלך משחק לך ביד.

ErWin*
    *אני מבקש תגובות מושקעות עוד שניים כאלה ואתה עף!
    אתה שומע את קולו וקטן והמפוחד של סינדווקויל שלא מוכן להילחם נגד הקוויבה הפראי הזה בגלל שהקוויבה הזה בטוח יותר חזק ממנו,אתה רואה את העיניים האדומות והכועסות של אותו קוויבה פראי שרוצה להתקיף כבר את הפוקימון החלש שלך.

כעונש למי שלא משקיע בתגובות שלו [קיבל כוכב אדום]בפעם הבאה שאני מגיב אני דופק לו את המשחק [גורם לו דברים רעים],לעומת זאת מי שמשקיע בתגובות שלו[מעל ארבעה שורות מלאות]ויקבל כוכב כחול אני נותן לו אוטומטית לנצח בקרב[תחשבו על זה אם אתם משקיעים בקרב מכון],רק שתדעו לפעמים אני דופק שחקנים סתם בשביל הכיף.
    "תתחיל אתה" אני אומר לו כאשר אני להוט להתחיל את הקרב הראשון שלי.

14. Water, Earth, Fire, Air.
    OmerPoke
    *התכוונתי בחתימה,ירד לך הכוכב בגלל שכתבת באנגלית תכתוב שיקוי להבאה וגם אין לך שיקוי.
    אתה רואה את שיניו של גליסקור הופכות לברקים ואתה רואה גם את לירון רץ לעברו של אלקיד,אתה רואה שהם בתיאום מושלם בגלל שגם אלקיד וגם מיג'ומרו נפגעו באותו זמן והם עפו לאותו המקום.
    *גם פרסמתי אותך גם השקעתי בתגובה..*שוב ארבע שורות דרך אגב
    אני חושב לעצמי:"רעם לא יפגע בבטרי וחבטה תוכל להיתאזן עם הסטירות" אני אומר לבטרי ומיגמרו:"תתחלפו ביריבים! בטרי תשתמש באגרוף חשמל על איירון ומיגמרו תשתמשי בסטירה על ארון תעשו זאת באותו הזמן ומתי שהם תוקפים אתכם תחליפו מקומות כך לא תיפגעו" ואז אני מוציא את הפוקדקס ומשתמש במצב דיבור פוקימון ואומר להם למקרה שלא הבינו מה שאמרתי לפני אני חושב לעצמי שוב:"לעומר יש פוקימונים מגוונים ומתקפות מגוונות אני חייב ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות כדי שיהיו חזקים לקרבות הבאים" אני אומר לבטרי:"תשתמש בכוח הטעינה שלך בכך שאתה מסובב את הזרועות ואז תשתמש באגרוף חשמל חזק במיוחד עם טעינה"
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    OmerPoke
    [COLOR=red][FONT=Arial]
    Akainu
    אתה רואה שבעזרת המחשבה הזריזה שלך צ'ימצ'אר התחמק מין משאבת ההידרו שעכשיו הינפו שלח אליו,אתה רואה את צ'ימצ'אר בראש עץ גבוה מאוד,קורן אומר להינפו בקול:"הינפו קדימה אחריו!",אתה רואה את הינפו קופץ בחוזקה לעברו ושניהם עכשיו על ראשם של שני עצי ברי אורן ענקים.
    אני אמר לצ'ימצ'אר"קפוץ לענף שעליו ינפו נמצא ותנסה לחותוך אותו עם שריטוץת ולאחר מכן חזור במהרה לענף שלך.כך ינפו יפגע מהנפילה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 9 מתוך 61 ראשוןראשון ... 78910111959 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •