אז ככה, התחלתי לשחק במשחק Pokemon White על מערכת Nintendo DSi.
ב19.09.2010 משמע ארבעה ימים תמימים.
אז מה אומר? את האמת? אני קצת התאכזבתי. זה לא מה שחשבתי כלל.
בואו נתחיל מזה שכל המשחק אבל כולו מבוסס רק על הפוקימונים החדשים, ואני בהחלט לא מבין מדוע
הרי ש649 סוגים שונים, למה כל המשחק להתבסס רק על 150?
זה כלכך טיפשי.. יש כלכך הרבה סוגים כבר, ומתמקדים רק באילה. תודה רבה באמת שממש לקראת סיום
נזכרים "להזכיר" לנו שזה לא דיג'ימון, אלה באמת פוקימונים סוגים מכל הדורות! תודה נינטנדו! לא נשכח את זה!
דבר נוסף זה הגרפיקה, היא כלכך זולה ולא מושקעת בכלל, הקרבות, הפוקימונים מאחורה, העצים, המים, הכל!! איך שזה נראה, פשוט מזכיר לי את POKEMON RED/BLUE/YELLOW.. מרובע, צולע, מיושן. בהחלט לא מתאים לנינטנדו 2010.
ולא, אני לא אומר שאין קטעים יפים במשחק, כמו לדוגמא הגשרים, המכונים, וכל מיני קטעים גרפיים לא רעים בכלל. אבל ברוב המשחקיות(הקרבות) זה פשוט זוועתי, כלכך מרובע ומגעיל. לדעתי הקרבות בפוקימון דאימונד פירל פלטינום סול סילבר וגולד הירט, נראים טוב בהרבה. אך ורק בגלל הקטעים הגרפיים(אין המון כאלה) הציון האישי שלי, 7.
בנוסף, המשחקיות. וואו, זה כלכך חוזר על עצמו, שום דבר חדש, מרתק, כאילו וואווו כלכך הרבה דורות ומשחקים
מה לא.. שימו לב כמה עברנו כאן,
Pokemon Red
Pokemon Blue
Pokemon Yellow
2--
Pokemon Gold
Pokemon Silver
Pokemon Crystal
3--
Pokemon Ruby
Pokemon Saphire
Pokemon Emerald
4---
Pokemon Pearl
Pokemon Daimond
Pokemon Platina
Pokemon Soul Silver
Pokemon Gold Hearth
5--
Pokemon Black
Pokemon White..
אז ביחיאת דינק!!! תחדשו משהו נינטנדו, ב3 וחצי ימים, (כמובן שבנטו אולי זה יום אחד כי יושנים, אוכלים, עובדים, יוצאים, וכל מיני כאלה) רובנו כבר סיימנו את המשחק ש"עבדתם עליו כלכך קשה" במשך כמה? שנה? שנתיים?.
ובכלל כל הקטע הזה של הצוותים? כאילו מה? רוקט? מגמה? אקוואה? גלקטיק פלזמה? סורי, אני עצרתי בLCD..
ואם כבר זה ככה.. שלא לדבר על הפוקימונים עצמם, שרובם נראים כמו דיג'ימונים, משנת 2001, כולם כבר יצורים שנראים רע, משעממים לגמרי, כבר לכל סוג פוקימון יש 20 כאלה שדומים לו, כמו לדוגמא לכלב, או לדג מים, או הארון קבורה ההזוי הזה עם הידיים, או הפוקימון הזה שדומה לדאבל מק רויאל זה שנראה כמו בניין, מזה זה? פשוט עצוב! כל פוקימון חוזר על עצמו לגמרי! ואני חוזר שוב על השאלה שלי, למה לעזאזל לא להכניס את כולם? למה רק בסוף?
אז הנה, אחרי שסיימתי את הליגה תפסתי את ההזוי הזה השחור, ועברתי את השלושה ערים האלה עם המאמנים כל אחד רמה 65 בערך + -... וסיימתי עוד הפעם את הליגה רק שהפעם היה הרבה יותר קשה, אבל בכל זאת סיימתי. מה הלאה? כלום! פשוט כלום, שנה של ציפיה והנה, שלושה ימים של משחק, האמת? די משעמם..
נינטנדו, זה לא מה שציפינו..בכללי אני נותן למשחק הזה 6, וגם זה בחסד.
אני בטח שלא אחכה לגרסה האנגלית, ובטח שלא אשחק בה, מצידי שתצא מחר. סגרתי את הבסטה..