Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אז ככה, התחלתי לשחק במשחק Pokemon White על מערכת Nintendo DSi.
    ב19.09.2010 משמע ארבעה ימים תמימים.
    אז מה אומר? את האמת? אני קצת התאכזבתי. זה לא מה שחשבתי כלל.
    בואו נתחיל מזה שכל המשחק אבל כולו מבוסס רק על הפוקימונים החדשים, ואני בהחלט לא מבין מדוע
    הרי ש649 סוגים שונים, למה כל המשחק להתבסס רק על 150?
    זה כלכך טיפשי.. יש כלכך הרבה סוגים כבר, ומתמקדים רק באילה. תודה רבה באמת שממש לקראת סיום
    נזכרים "להזכיר" לנו שזה לא דיג'ימון, אלה באמת פוקימונים סוגים מכל הדורות! תודה נינטנדו! לא נשכח את זה!
    דבר נוסף זה הגרפיקה, היא כלכך זולה ולא מושקעת בכלל, הקרבות, הפוקימונים מאחורה, העצים, המים, הכל!! איך שזה נראה, פשוט מזכיר לי את POKEMON RED/BLUE/YELLOW.. מרובע, צולע, מיושן. בהחלט לא מתאים לנינטנדו 2010.
    ולא, אני לא אומר שאין קטעים יפים במשחק, כמו לדוגמא הגשרים, המכונים, וכל מיני קטעים גרפיים לא רעים בכלל. אבל ברוב המשחקיות(הקרבות) זה פשוט זוועתי, כלכך מרובע ומגעיל. לדעתי הקרבות בפוקימון דאימונד פירל פלטינום סול סילבר וגולד הירט, נראים טוב בהרבה. אך ורק בגלל הקטעים הגרפיים(אין המון כאלה) הציון האישי שלי, 7.
    בנוסף, המשחקיות. וואו, זה כלכך חוזר על עצמו, שום דבר חדש, מרתק, כאילו וואווו כלכך הרבה דורות ומשחקים
    מה לא.. שימו לב כמה עברנו כאן,
    Pokemon Red
    Pokemon Blue
    Pokemon Yellow
    2--
    Pokemon Gold
    Pokemon Silver
    Pokemon Crystal
    3--
    Pokemon Ruby
    Pokemon Saphire
    Pokemon Emerald
    4---
    Pokemon Pearl
    Pokemon Daimond
    Pokemon Platina
    Pokemon Soul Silver
    Pokemon Gold Hearth
    5--
    Pokemon Black
    Pokemon White..

אז ביחיאת דינק!!! תחדשו משהו נינטנדו, ב3 וחצי ימים, (כמובן שבנטו אולי זה יום אחד כי יושנים, אוכלים, עובדים, יוצאים, וכל מיני כאלה) רובנו כבר סיימנו את המשחק ש"עבדתם עליו כלכך קשה" במשך כמה? שנה? שנתיים?.
    ובכלל כל הקטע הזה של הצוותים? כאילו מה? רוקט? מגמה? אקוואה? גלקטיק פלזמה? סורי, אני עצרתי בLCD..
    ואם כבר זה ככה.. שלא לדבר על הפוקימונים עצמם, שרובם נראים כמו דיג'ימונים, משנת 2001, כולם כבר יצורים שנראים רע, משעממים לגמרי, כבר לכל סוג פוקימון יש 20 כאלה שדומים לו, כמו לדוגמא לכלב, או לדג מים, או הארון קבורה ההזוי הזה עם הידיים, או הפוקימון הזה שדומה לדאבל מק רויאל זה שנראה כמו בניין, מזה זה? פשוט עצוב! כל פוקימון חוזר על עצמו לגמרי! ואני חוזר שוב על השאלה שלי, למה לעזאזל לא להכניס את כולם? למה רק בסוף?
    אז הנה, אחרי שסיימתי את הליגה תפסתי את ההזוי הזה השחור, ועברתי את השלושה ערים האלה עם המאמנים כל אחד רמה 65 בערך + -... וסיימתי עוד הפעם את הליגה רק שהפעם היה הרבה יותר קשה, אבל בכל זאת סיימתי. מה הלאה? כלום! פשוט כלום, שנה של ציפיה והנה, שלושה ימים של משחק, האמת? די משעמם..
    נינטנדו, זה לא מה שציפינו..בכללי אני נותן למשחק הזה 6, וגם זה בחסד.
    אני בטח שלא אחכה לגרסה האנגלית, ובטח שלא אשחק בה, מצידי שתצא מחר. סגרתי את הבסטה..
    נערך לאחרונה על ידי darkn, 09-23-2010 בשעה 11:08 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    באמת צודק!
    צריך לעשות איזור חדש שלא מבוסס על שום דור...

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

3. משתמש מנוסה
    עזוב למה זה רק זה? תשים לב איך קרב נראה, פשוט זוועה... זה מה שציפית?

4. משתמש מנוסה
    כן המשחקיות לא משהו זה הגיע למצב שהגעתי בערך לחצי משחק ובא לי לפרוש זה משעמם כזה... זה כאילו לא אותו פוקימון הישן והטוב אולי זה בגלל שה ביפנית לא יודע איך להסביר המשחק לא ממכר כמו הקודמים למרות שיש שיפורים בגראפיקה עוד

5. משתמש מנוסה
    המשפחה שלי רבה תוך כידי וזה הוסיף לגוון של הדברים שאמרתה ברור שאתה שונא את נינטדו וברור שכל מישחק זה חידוש של הקודם וברור שאני כמו כולם הדבר הראשון שאמרתי אחרי שראיתי את המישחק היה מישחק מזויף כן אולי האנגלית ישנה משהוא המהירות איטית וזה גורם למשיכה הרצון הוא לשחק עוד ועוד עברתי מכון 1 וזה ניראה רע מאוד אני מקווה שישתפרו בהמשך כי אני אוהב את הזאנר של משחקי הפוקימון

6. משתמש מנוסה
    תאמין לי שאני לא שונא את נינטנדו בכלל, לא סתם יש לי גם NDSL וגם NDSi עם צ'יפ הכי יקר.
    אני מאוד אוהב את נינטנדו, רק שהם אכזבו ובגדול, ואין קשר לאנגלית, תאמין לי, זה לא ישנה כלום עם במקום ddfg45!! יהיה כתוב MAX Potion...

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    למה בדיוק הנושא הזה טוב?
    היוצרים יקראו את זה ויגידו "מה עשינו?"?
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •