אני שעשיתי את המדריך לפנינה ויהלום, לב זהב ונשמת כסף וכל האחרים הוא אמר לי מיליון פעם לתקן אבל בחיים לא התלוננתי, למה? כי ידעתי שהוא צודק.
הוא המנהל הכי טוב בפורום ( במשחקים ) ואין שום ויכוח
אסור להוריד אותו בחיים
אני שעשיתי את המדריך לפנינה ויהלום, לב זהב ונשמת כסף וכל האחרים הוא אמר לי מיליון פעם לתקן אבל בחיים לא התלוננתי, למה? כי ידעתי שהוא צודק.
הוא המנהל הכי טוב בפורום ( במשחקים ) ואין שום ויכוח
אסור להוריד אותו בחיים
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
אין לי זכות להוריד אותו מניהול אבל יש פה הנהלה ולהם כן יש זכות וגם לך אין זכות אבל אתה לא מבין שיש משתמשים רבים שמבינים בפוקמון אם זה חיים או לא יודע מי אני לא מחשיב את עצמי כי כרגע אין לי מה לנהל יש לי דברים חשובים יותר בחיים זה ניראה לך הגיוני שלכל הפורומים באתר יהיו בחירות ורק למשחקים לא יהיה?כאילו מה כל כך מיוחד בפורום משחקים שלא עושים בחירות?תענה לי.
זה כבר החלטה של הנהלה בכל זאת המשחקים רק יצאו לדעתי מי שעושה הכי הרבה מדריכים ומראה הכי הרבה ידע צריך לנהל את התת פורום הזה אותו דבר כמו חיים שעשה מדריכים ללב זהב ונשמת כסף והיה מנהל לתקופה מסויימת.
אני חושב שזה מגוחך...
לפי מה שראיתי הוא אחד המנהלים הטובים והוא משקיע רבות בפורום.
במקום להתלונן אולי לשמוע לעצות שלו ולהפנים?
אני גם ממליץ להעלות מנהל נוסף לידו בגלל העומס...
אין לי דבר נגדו רבונו של עולם למה אתם לא מבינים פשוט לא ניראה לי הגיוני שיש באתר כל כך הרבה פורומים ויש בחירות כל כמה חודשים ורק לפורום משחקים אין בחירות כאילו מה זה פורום עד כדאי כך מיוחד?האמן לי שאני מכיר פה משתמשים שיכולים לקחת את הניהול של הפורום הזה לידיים ואני רשום פה מ2008 ואני מכיר כמה כאלה.
אוי אתה לא יודע איזה טעות עשית חח
בכל מקרה,
ההצעה שלך לא מתקבלת, ואין צורך לפרט בכלל.
נעול.
נ.ב
לא צריך שהוא ירד בשביל להוסיף מנהלים חדשים.. היו מקרים מעולם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)