Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien

קרדיט לבר

פוקימון המסע האחרון של ויקטיני:
    דמויות:

Spoiler ספוילר

פרק ראשון-הבריחה הגדולה:
    "תביאו אותו אליי אני צריך את כוחו של אותו הפוקימון בשביל לשלוט בעולם!" נשמע קול גברי צועק על שלושה אנשים בחדר חשוך עם מעט אור הבוקע מין החלון הימני,קול של אישה אומר לאותו קול גברי שצועק:"כן מאסטר אני וחברי נביא את הפוקימון שאתה רוצה,את ויקטיני,פוקימון הניצחון",הקול הרם של אותו גבר אומר:"מצוין ג'סי,ג'יימס ודורינו אתם מצוות רוקט וזו המשימה האחרונה שלכם אם תצליחו תקודמו אם לא תפוטרו ברור",שני קולות מצטרפים לקולה של אותה אחת בשם ג'סי:"כן המפקד",שלושת האנשים יצאו מין החדר של מנהיג צוות רוקט במחוז אישו המחוז החדש שהתגלה לצוות רוקט לפני כחמישה חודשים.

באותו זמן במקום אחר לחלוטין במקדש ויקטיני קול של אישה נשמע,קול של אישה שמתייסרת על משהו,על מות משפחתה לפני מספר ימים בגלל תאונת דרכים,האישה הזו אומרת:"או ויקטיני האדיר או ראשיהם הגדול וזרקום הכביר למה או למה לקחתם לי את אוהבי ואת ילדי למה אני עכשיו בודדה קחו גם אותי קחו לשמיים",קול של ילד קטן אומר:"או לא יוריקט את צריכה לעזור לי,בקרוב צוות רוקט יגיע הנה ואת תצטרכי לעזור לי לעשות בריחה די גדולה מהמקדש הזה,אני מבקש ממך לא דורש אם נצליח במשימה,תקבלי משאלה אחת משאלה אחת בלבד זה ברור יוריקט את צריכה לעזור לי לויקטיני",האישה ששמה הוא יוריקט אומר:"ברור אני אעזור לך ויקטיני אם אני אצליח אני אוכל לבקש ממך שתיקח אותי לאוהבי,לבעלי ולילדי הקטנים שאתה לקחת ממני רק לפני מספר ימים,אני כול-כך מתגעגעת אליהם",ויקטיני אומר לאישה ששמה הוא יוריקט:"בואי נסלק" נשמע צליל בום חזק ואז בדיוק אז שלושת חברי צוות רוקט דורינו,ג'סי וג'יימס נכנסו למקדש,פוכדורים שלופים ואיתם גם מין אקדח מוזר בצבעים שחור וכחול,אליו יש רק את האות אר באנגלית,האות שמסמלת את צוות רוקט,ג'סי אומר לשתי הבנות:"הוא לא כאן ג'סי ודורינו נצטרך לדווח למנהיג",דורינו אומרת בזעם לג'יימס:"הוא יפטר אותנו,אנחנו יודעים יותר מדי הוא יחסל אותי אותך ואת ג'סי,ג'יימס".
    המשך יבוא...
    פרק 2:ההתחלה הגדולה!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק טוב תרחיב תפרקים הבאים.היו שגיאות כתיב
    בכלי פרק סבבה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    איפה היו שגיאות כתיב?

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    "בואי נסלק" "ששמה הוא יוריקט אומר:" בעיקרון שכחת רק אות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    לא הבנת ויקטיני אומר ליוריקט בואי נסתלק ויוריקט היא בת אז זה לא טעות כתיב זה פשוט לא כתבתי ברור.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    פרק מעולה
    מחכה לפרק הבא!

7. משתמש מנוסה
    היה קצת קשה לקרוא את הפרק בגלל פיסוק בעייתי קצת וניסוחים לא מושלמים.
    בכל אופן, אני ממליץ לך לשים את המדריך דמויות בתוך ספויילר. גם כי זה ארוך, וגם כי זה בעתיד יעשה ספויילרים על הפוקימונים שיש לדמויות. וחבל...

תמשיך לכתוב, אתה תשתפר!

8. משתמש מנוסה
    מחר או מחרתיים אני עושה את פרק 2 וזה פרק יפה כי אז הסיפור של הגיבורים מתחיל ומגלים למה ג'סי וג'יימס בלי מיאו.

9. משתמש מנוסה
    פרק שני-ההתחלה הגדולה:
    ילד קטן עם שיער שחור ועיניים כחולות כמו הים התעורר לו שבוע אחרי מה שקרה באותו מקדש,הוא התעורר מסיוט,קולה של אימו של אותו ילד שאומרת לו:"ירוני צ'רלס ויוקה פה,אתה צריך לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלך מהפרופסור היום זוכר?",הילד ששמו ירון קופץ מין המיטה שלו בשמחה רבה,הוא נזכר בחלום שהוא חלם באותו לילה לפני מספר ימים,זה היה חלום מוזר על אישה שהמשפחה שלה מתה,הוא חלם על מאורעות מקדש ויקטיני,אמו של ירון מחייכת אליו הוא רואה את שני חבריו צ'רלס ילד שחור שיער ועיניים חומות ואת יוקה ילדה עם שיער ג'ינג'י ועיניים ירוקות כמו הדשא,צ'רלס זוכר מה שקרה אתמול בצהריים,צ'רלס,ירון ויוקה יוצאים מביתו של ירון בדיוק בשעה שהם קבעו,הם נכנסו למעבדה של פרופסור אוק,שנמצא בקנטו הרחוקה מאישו,שלושתם נכנסו למעבדה והם רואים איש צעיר בערך בגיל שלושים שערו בצבע חום כמו עיניו של צ'רלס,שלושתם פגשו את גרי אוק הפרופסור החדש של המחוז,אחרי פטירתו המצערת של סמואל אוק,הוא נותן לכול אחד מהם את הפוקימון המועדף שלו:ירון קיבל צ'רמנדר,צ'רלס קיבל טוטודייל ויוקה קיבלה טורצ'יק,כולם קטנים מאוד וחמודים מאוד.

באותו זמן במפקדה של צוות רוקט מחוז אישו:
    הקול הגברי שוב אומר בכעס על שלושה אנשים אך הם לא החבורה ג'יימס,ג'סי ודורינו,אלה על שלושה אנשים חדשים הקול אומר להם בזעם רב מאוד:"נו צוות רוקט מספר שתיים איקס,אתם רוצים שאני אשלח אתכם במקום מי שהרס את צוות גאלקטיק וחיסל אחת ולתמיד את הציידת ג'יי,צוות רוקט מספר שלוש ווי הצוות של ג'סי ג'יימס ומיאו שנהרג בתאונת דרכים לפני מספר שבועות,תאונה מצערת נכון אבל אנחנו נחיה עם זה" קול חדש של גבר צרוד שאומר:"אדוני אני אביא לך את ויקטיני ואני מוכן להתחייב בחיים שלי זה מובן".
    הקול הגברי אומר:"הישמר לנפשך בוץ'!".

באותו זמן במחוז סינו,ליד עמוד החנית:
    "את בסדר יוריקט,אני מצטער שלקחתי אותנו כול-כך רחוק מהבית" קולו של ויקטיני נשמע מאחורי עמוד החנית שלפני מספר שנים שימש את סיירוס מצוות גאלקטיק ליצור עולם חדש,בהצלחה יתרה אם מותר לי לומר,קולה של יוריקט החלשה מין המסע המהיר הזה אומר לויקטיני:"אני מוכנה לעשות הכול בשביל לעזור לפוקימונים ולבני האדם",ויקטיני מוסיף לדבריו:"שמי יוריקט את צריכה להביא שלושה ילדים לפה,הם כרגע יצאו מין המעבדה של פרופסור אוק בקנטו,שמם הם ירון,צ'רלס ויוקה שלושתם יעזרו לך,זה מובן להתראות,תזכרי אל תחזרי לכאן בלי שלושת הילדים",יוריקט מהנהנת מראשה,בום גדול נשמע בדיוק כמו לפני שבוע אך יוריקט מגיעה לבד למחוז אחר בכלל,מחוז ג'וטו.
    המשך יבוא...
    הפרק הבא:"צ'רמנדר,טורצ'יק וטוטודייל אויבים וחברים,קרב ראשון".

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    פרק טוב הפרק הבא נשמע מענין

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    הקרב הראשון יתחיל בפרק הבא והסתיים העוד שני פרקים

12. משתמש מנוסה
    פרק ממש טוב!
    מחכה לפרק הבא!

13. משתמש מנוסה
    שיוצא מחר בשעה 9:30 בערך...

14. משתמש מנוסה
    בבוקר או בערב?

15. משתמש מנוסה
    בוקר...

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •