<div align="Center">המסע אל האור</div>
המשחק יהיה בהפסקה לשבוע עקב זה שאני נוסע לאילת!!נתראה בשבוע הבא!...
העלילה
אתם חיים בשנת 2010 , צווטים רוקט מגמה אקווה וגלאקטיק נחרבו על ידי צוות חדש שהוקם הנקרע צוות הצללים ההופך את הפוקימונים שתופס לאפלים(גוזלת מהם את המתקפות)
רק אתם יכולים להאיר את כל הפוקימונים האפלים ולהציל את עולם הפוקימונים בו זמנית לכך שאתם משיגים תגים או סרטים.
--------------------------------------------------------------------------------------------
הסבר על המשחק
המשחק יהיה על הפוקימונים מהדור הראשון השני והשלישי ויכול להיות שבהמשך יתווסף גם הדור הרביעי.
סדר המתקפות שהפוקימונים מקבלים לא יהיה לפי הסדר. אשתדל לעשות את זה שזה יהיה לפי סדר כוח המתקפות.
השמות של השחקנים ומאמני המכונים שתפגשו במהלך המשחק לא יהיו לפי הסידרה וגם לא לפי אחד המשחקים.
-------------------------------------------------------------------------------------------
<div align="Center">החוקים</div>
החוקים הגלובאלים תקפים גם כאן
1.אין לקלל, ולרדת על שחקני המשחק או על דמויות המשחק.
2.יש למנהל המשחק(לי)זכות להחליט מי רשום ומי לא.
3.שחקן אשר לא יגיב שבוע לפחות ללא להודיע לי(חובה בפרטי)יסולק .
4.לא לתת תמונות אלה רק קישורים כדי שיהיה לי הרבה מקום בדף הרשומים.
5.להנות. :P:P
-------------------------------------------------------------------------------------------
טופס הרשמה:
שם במציאות:
שם בפורום:
שם במשחק:
פוקימון התחלתי(מהדור הראשון השני או השלישי):
תמונה של השחקן(חובה קישור לא התמונה עצמה):
תפקיד:מתאם/מת,מאמן/נת.
אם מאמן
תגים:
אם מתאם
סרטים:
חפצים:לא למלות
פוקימונים:לא למלות
------------------------------------------------------------------------------------------
אנשים חשובים במשחק:
פרופסור צארלס
פוקמונים:לא ידוע
למאמנים- יריבכם ריי
פוקמונים:מדקיפ
למתאמים-יריבכם גימס
פוקמונים:טוטודייל
------------------------------------------------------------------------------------------
פוקידע- http://www.pokemon.com/Pokedex/Loader.swf
זהו פוקידע מלא כולל הדור הרביעי המשחק יעסוק רק בפוקימונים מ-3 הדורות הראשונים והרביעי אולי יהיה בהמשך. הפוקימונים משלושת הדורות הראשונים יהיה מהמספר 1 ועד 386. בינתים לא נתעסק ב-387 ומעלה.