אלכס:
שלום שמי בריטני.אני מאמנת פוקימוני עשב.רוצה לערוך קרב פוקימונים?כמה קרבות כבר עשית בעבר?יש לך בכלל פוקימון?
אלכס:
שלום שמי בריטני.אני מאמנת פוקימוני עשב.רוצה לערוך קרב פוקימונים?כמה קרבות כבר עשית בעבר?יש לך בכלל פוקימון?
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
עדיין לא ב12 אני מקבל את הראשון רוצה ללכת לעשות משהו בחדר שלי בנתים?Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 06:55 AM
אלכס:
הודעתי האחרונהOriginally posted by rilman@Jul 18 2008, 08:53 AM
"הייה להם מזל אם מישהו מהם ינצח"אני אומר וממשיך לצפות
אלכס:
אממ..לא אני מאמנת את בלבאזור שלי.קיבלתי אותו לפני 4 שבועות בדיוק ואני מחכה שהוא יתפתח ויתחזק.
אה לוינאזור כע? אפשר לראות אותו?Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 06:59 AM
אלכס:
אממ..לא אני מאמנת את בלבאזור שלי.קיבלתי אותו לפני 4 שבועות בדיוק ואני מחכה שהוא יתפתח ויתחזק.
הודעתי האחרונהOriginally posted by rilman@Jul 18 2008, 08:53 AM
"הייה להם מזל אם מישהו מהם ינצח"אני אומר וממשיך לצפות
ריוגה:
אמך נכנסת לחדר ואומרת באמת מזל.צארמאנדר תוקף במתקפת להביור, גם בליזיקן שניהם נפגעים ונוצר פיצוץ של הסלעים על הזירה גם בליזיקן וגם צארמאנדר נפגעים ולא יכולים לקום.זהו תיקו זה היה קרב נפלא ואין הרבה קרבות כמוהו אתה שומע בטלוויזיה
---------------------------------------------------------------------------------
Goku-San:
אי אפשר לראות אותו או אצלי בבית בינתים.
"מעניין מה השעה"אני אומר ובודק מה השעהOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 09:08 AM
ריוגה:
אמך נכנסת לחדר ואומרת באמת מזל.צארמאנדר תוקף במתקפת להביור, גם בליזיקן שניהם נפגעים ונוצר פיצוץ של הסלעים על הזירה גם בליזיקן וגם צארמאנדר נפגעים ולא יכולים לקום.זהו תיקו זה היה קרב נפלא ואין הרבה קרבות כמוהו אתה שומע בטלוויזיה
אוקי רוצה לראות TV אני שואל אותהOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 07:08 AM
ריוגה:
---------------------------------------------------------------------------------
Goku-San:
אי אפשר לראות אותו או אצלי בבית בינתים.
ריוגה:
השעה 11:00 ויש ראיון אם 2 המשתתפים בקרב.
אלכס:
לא, אני צריכה ללכת ואז אתה רואה שמכונית כסופה באה לאסוף אותי.
שכנה עוברת ואתה רואה שיש לה שעון, שאלת אותה מה השעה והיא אמרה 10:30 ושעכשיו מתחיל קרב בערוץ הפוקימונים בטלוויזיה 1 .
אני ממשיך לצפות עד 11:30Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:22 PM
ריוגה:
אני הולך לראות TVOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 10:22 AM
ריוגה:
אלכס:
לא, אני צריכה ללכת ואז אתה רואה שמכונית כסופה באה לאסוף אותי.
שכנה עוברת ואתה רואה שיש לה שעון, שאלת אותה מה השעה והיא אמרה 10:30 ושעכשיו מתחיל קרב בערוץ הפוקימונים בטלוויזיה 1 .
אני אטייל קצת בחוץOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 08:31 AM
התחלה:
אתם נמצאים בביתכם בעירה ואמכם מאירה אותכם בבוקר ואומרת לכם :אני ממש יתגעגע אליך כשתצא למסע הפוקימונים שלך. אני מאחלת לך בהצלחה עכשיו קום ב-12 מעבדת הפוקימונים תיפתח ותקבל את הפוקימון הראשון שלך.אתם מתארגנים, ואוכלים ושמים לב בשעון שהשעה 8:45 ונזכרים שאמכם אמרה לכם המעבדה תיפתח בשעה 12.(מה תעשו עד שעה 12?)
<span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>
<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>
ריוגה:
ב-11:30 הראיון נגמר אתה מדבר אם אמך והיא אומרת ללכת מהר שלא תאחר ואתה יוצא לדרך לפרופסור צארלס. בדרך אתה פוגש את יריבך ריי.
אתה מדבר איתו והוא אומר עוד לא קיבלת פוקימון לוזר..אהאהאהאהאה... ואז אומר אני הולך למעבדה לראות איזה פוקימון אפס תבחר הפעם...לוזר.
-------------------------------------------------------------------------------------
אלכס:
אתה רואה סנורלאקס נגד סוולו.
הקריין בטלוויזיה אומר לשני המתמודדים נשאר פוקימון אחד סנורלאקס וסלוולו לבסוך סלורלקס משתמש במתקפת קרן ופוגע בסוולו קשות.
סוולו נפל מהאוויר ולא מסוגל לקום.
הקריין אומר מי אמר שלא יהיה מעניין ואתה מסתכל על השעון השעה 11:00 ויש בטלוויזיה ראיון עם הזוכה של הליגה.
אתה חושב לעצמך זה משעמם בוא נראה מה יהיה בערוץ אחר...אני מקווה שיהיה משהו מעניין
.נ.ב. מה רשמת בטופס הרשמה שאתה מאמן\מתאם?
מתאםOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 10:44 AM
אלכס:
אתה רואה סנורלאקס נגד סוולו.
הקריין בטלוויזיה אומר לשני המתמודדים נשאר פוקימון אחד סנורלאקס וסלוולו לבסוך סלורלקס משתמש במתקפת קרן ופוגע בסוולו קשות.
סוולו נפל מהאוויר ולא מסוגל לקום.
הקריין אומר מי אמר שלא יהיה מעניין ואתה מסתכל על השעון השעה 11:00 ויש בטלוויזיה ראיון עם הזוכה של הליגה.
אתה חושב לעצמך זה משעמם בוא נראה מה יהיה בערוץ אחר...אני מקווה שיהיה משהו מעניין
.נ.ב. מה רשמת בטופס הרשמה שאתה מאמן\מתאם?
אני יוצא החוצה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)