Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 209
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    Originally posted by צאריזארד@Jul 17 2008, 05:36 PM
    זואי- רשומה.(בגלל שאת הנרשמת הראשונה את מקבל ביצת פוקימון מפרופסור צארלס כשתקבלי את הפוקימון)

-----------------------------------------------------------------------------------------
    ריוגה- רשום.

---------------------------------------------------------------------------------------
    אלכס- לא רשום רשמתי בבירור לתת קישור לתמונה של השחקן, אי אפשר להיות גם מאמן וגם מתאם תערוך את טופס ההרשמה ותתקן את הסעיפים שאמרתי.
    יאי
    מתי מתחילים?

And If You Don't Know, Now You Know

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:44 PM
    ריוגה:

ב-11:30 הראיון נגמר אתה מדבר אם אמך והיא אומרת ללכת מהר שלא תאחר ואתה יוצא לדרך לפרופסור צארלס. בדרך אתה פוגש את יריבך ריי.
    אתה מדבר איתו והוא אומר עוד לא קיבלת פוקימון לוזר..אהאהאהאהאה... ואז אומר אני הולך למעבדה לראות איזה פוקימון אפס תבחר הפעם...לוזר.
    "חכה אני הנצח בליגה"אני אומר לו והולך למעבדה

3. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    אלכס:
    אתה פוגש את יריבך גיימס.הוא אומר לך היי היי לא פגשתי אותך אף פעם לוזר. אתה מאמן?מתאם? מה אתה?
    או שאתה בכלל לא זה ולא זה ?

--------------------------------------------------------------------------------
    ריוגה:
    בטח לוזר..אתה אפילו לא תשיג תג לפי דעתי.
    אתה מגיע למעבדה וחושב בראש איזה פוקימון אני אקבל לפתע פרופסור צארלס פותח את הדלת.
    המעבדה נפתחה ילד אתה בטח ריוגה ...

--------------------------------------------------------------------------------
    זואי:
    תגיבי להתחלה עכשיו...

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

4. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 10:55 AM
    אלכס:
    אתה פוגש את יריבך גיימס.הוא אומר לך היי היי לא פגשתי אותך אף פעם לוזר. אתה מאמן?מתאם? מה אתה?
    או שאתה בכלל לא זה ולא זה ?

אני מתאם ואתה הלוזר פה

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:55 PM
    ריוגה:
    בטח לוזר..אתה אפילו לא תשיג תג לפי דעתי.
    אתה מגיע למעבדה וחושב בראש איזה פוקימון אני אקבל לפתע פרופסור צארלס פותח את הדלת.
    המעבדה נפתחה ילד אתה בטח ריוגה ...
    "כן באתי לקבל פוקימון"אני אומר לפרופסוור

6. Veni Vidi Vici
    התחלה:

אתם נמצאים בביתכם בעירה ואמכם מאירה אותכם בבוקר ואומרת לכם :אני ממש יתגעגע אליך כשתצא למסע הפוקימונים שלך. אני מאחלת לך בהצלחה עכשיו קום ב-12 מעבדת הפוקימונים תיפתח ותקבל את הפוקימון הראשון שלך.אתם מתארגנים, ואוכלים ושמים לב בשעון שהשעה 8:45 ונזכרים שאמכם אמרה לכם המעבדה תיפתח בשעה 12.(מה תעשו עד שעה 12?)
    ילך להסתובב בעיר

7. סקסי כזה שיערות בחזה
    אלכס:

השעה 12:00 המעבדה נפתחה.
    אני גם מאמן, לוזר לידיעתך המעבדה נפתחה עכשיו לך תיקח את הפוקימון שלך לוזר ואז נישב את הריב ביננו איזה קרב אתה רוצה קרב רגיל או ...שהפוקימון בעל השילובים והמתקפות היפות ביותר ינצח?אה לוזר
    -------------------------------------------------------------------------------------

ריוגה:

בסדר אומר הפרוסור..אתה מביט אל החפצים במעבדה ועל 3 פוקדורים שמונחים על השולחן.
    הפרופסור אומר לך אני רואה שאתה מתעניין במעבדה שלי ...אתה כבר יותר איזה פוקימון אתה רוצה?

----------------------------------------------------------------------------------------
    זואי:
    את עומדת ליד הדלת ויוצאת.אתה מתקרבת לנהר ליד ביתך ולפדע גרידוס אדום מופיע מולך ותוקף אותך במתקפת בועות כאשר אין לך פוקימון ואין לך הגנה...

8. Veni Vidi Vici
    Originally posted by ranma@Jul 18 2008, 11:01 AM
    ילך להסתובב בעיר
    דילגת עליי

9. Master of the Xiii Tribe
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 11:04 AM
    אלכס:

אני גם מאמן, לוזר לידיעתך המעבדה נפתחה עכשיו לך תיקח את הפוקימון שלך לוזר ואז נישב את הריב ביננו איזה קרב אתה רוצה קרב רגיל או ...שהפוקימון בעל השילובים והמתקפות היפות ביותר ינצח?אה לוזר
    -------------------------------------------------------------------------------------

קרב רגיל הומו אחד ואני הולך לקחת את הפוקימון שלי

10. סקסי כזה שיערות בחזה
    אלכס:

תגובות הולמות בלי קללות פעם הבאה!!!

בסדר בסדר קרב רגיל!!!
    אתה נגש למעבדה ונכנס לתוכה לפתע איש זקן שאתה לא יודע מיהו אומר לך שלום אתה בטח אלכס.

11. Veni Vidi Vici
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 11:04 AM
    אלכס:

ריוגה:

הפרופסור אומר לך אני רואה שאתה מתעניין במעבדה שלי ...אתה כבר יותר איזה פוקימון אתה רוצה?

----------------------------------------------------------------------------------------
    זואי:
    את עומדת ליד הדלת ויוצאת.אתה מתקרבת לנהר ליד ביתך ולפדע גרידוס אדום מופיע מולך ותוקף אותך במתקפת בועות כאשר אין לך פוקימון ואין לך הגנה...
    אני יברח הצידה וינס להתרחק משם

12. Master of the Xiii Tribe
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 11:08 AM
    אלכס:

תגובות הולמות בלי קללות פעם הבאה!!!

בסדר בסדר קרב רגיל!!!
    אתה נגש למעבדה ונכנס לתוכה לפתע איש זקן שאתה לא יודע מיהו אומר לך שלום אתה בטח אלכס.
    אני אומר לו כן

13. סקסי כזה שיערות בחזה
    זואי:
    מהצד השני פוציאנה תוקף אותך במתקפת נשיכה ולפתע פוקימון אלמוני יוצא מהיער ומשתמש על הגרידוס בשריטה ואז בגחלת על הפוציאנה. שניהם נעלמים ואת שמה לב שכבר 11:00 את רואה שזה צארמאנדר הולכת לדבר אם צארמאנדר ...

אלכס:
    אתה הולך לשולחן ורואה שיש שם שלושה פוקימונים מיאו, פיצו,וסינדקוויל.
    אתה עובר ליד פיצו וחושב בהתחלה שהוא חמוד וחזק ורוצה לקחת אותו.לפתע אתה רואה שפיצו לא ממש אוהב אותך ונושך אותך אם שיניו הקטנות.אתה ממשיך ללכת ליד סינדקוויל ואתה רואה והוא קופץ עליו ומחבק אותך.
    הפרופסור אומר אני רואה שאתה מוצא חן בעני סינדקוויל .
    נו מי מהם תיקח?

14. Master of the Xiii Tribe
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 11:12 AM
    -----------
    אלכס:
    אתה הולך לשולחן ורואה שיש שם שלושה פוקימונים מיאו, פיצו,וסינדקוויל.
    אתה עובר ליד פיצו וחושב בהתחלה שהוא חמוד וחזק ורוצה לקחת אותו.לפתע אתה רואה שפיצו לא ממש אוהב אותך ונושך אותך אם שיניו הקטנות.אתה ממשיך ללכת ליד סינדקוויל ואתה רואה והוא קופץ עליו ומחבק אותך.
    הפרופסור אומר אני רואה שאתה מוצא חן בעני סינדקוויל .
    נו מי מהם תיקח?
    את סינדקויל

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 01:04 PM
    ריוגה:

"טרייקו"אני אומר לפרופסור

עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •