"ניצחתי"אני אומר לו מחזיר את טרייקו וממשיך בדרכיOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 02:21 PM
ריוגה:
מדקיפ נפגע מהמתקפת מהירות ולא מסוגל לזוז ולאחר מכן אתה שואב את חייו והוא מתעלף.
מדקיפ לא יכול להילחם יותר המנצח בקרב הוא טריקו.
"ניצחתי"אני אומר לו מחזיר את טרייקו וממשיך בדרכיOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 02:21 PM
ריוגה:
מדקיפ נפגע מהמתקפת מהירות ולא מסוגל לזוז ולאחר מכן אתה שואב את חייו והוא מתעלף.
מדקיפ לא יכול להילחם יותר המנצח בקרב הוא טריקו.
אלכס:
אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך פוציאנה.(תזכור שיש לך פוקידע)
-------------------------------------------------------------------------------------
ריוגה:
יריבך אומר הרווחת את זה. אתה יכול להמשיך.אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך רטטה.(תזכור שיש לך פוקידע)
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
אני משתמש בפוקידעOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:33 PM
אלכס:
אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך פוציאנה.(תזכור שיש לך פוקידע)
-------------------------------------------------------------------------------------
ריוגה:
יריבך אומר הרווחת את זה. אתה יכול להמשיך.אתה הולך בדשא ולפתע תוקף אותך רטטה.(תזכור שיש לך פוקידע)
אלכס:
פוציאנה פוקימון דמוי זאב.הוא מסוג אופל וברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות יללה ונשיכה.
"מה זה"אני אומר ובודק בפוקידעOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 02:33 PM
ריוגה:
טוב אז סינדקויל גחלת@@Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:36 PM
אלכס:
פוציאנה פוקימון דמוי זאב.הוא מסוג אופל וברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות יללה ונשיכה.
ריוגה:
רטטה פוקימון דמוי עכבר.רטטה הוא פוקימון חלש יחסית ברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות דחיפה, הצלפת זנב.
--------------------------------------------------------------------------------------
אלכס:
הגחלת פוגעת בפוציאנה והוא מתקשה לקום.
לבסוף קם ומשתמש בנשיכה.
תיתחמק במתקפה מהירה ואז תשמש במתקפה מהירה כדי לפגוע בוOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:41 PM
ריוגה:
רטטה פוקימון דמוי עכבר.רטטה הוא פוקימון חלש יחסית ברמות הנמוכות יש לו רק את המתקפות דחיפה, הצלפת זנב.
--------------------------------------------------------------------------------------
אלכס:
הגחלת פוגעת בפוציאנה והוא מתקשה לקום.
לבסוף קם ומשתמש בנשיכה.
אלכס:
פוציאנה נפגע קשות ולא יכול להילחם.פוציאנה במצב מעולף
אני הולך לחפש פוקימוניםOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:47 PM
אלכס:
פוציאנה נפגע קשות ולא יכול להילחם.פוציאנה במצב מעולף
אלכס:
אתה מוצא זיגזגון
שיזגזג את עצמו סינדקויל תעשה מתקפת מהירות ואז כשתיפגע בו גחלת!!!!Originally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:50 PM
אלכס:
אתה מוצא זיגזגון
אלכס:
זיגזגון עוד לא מספיק לתקוף וכבר אתה פוגע בוא במתקפת מהירות אתה מפיל אותו ומעיף אותו על העץ ואז משתמש בגחלת ומחסל אותו סופית.
ממשיך לחפש פוקימוניםOriginally posted by צאריזארד@Jul 18 2008, 12:56 PM
אלכס:
זיגזגון עוד לא מספיק לתקוף וכבר אתה פוגע בוא במתקפת מהירות אתה מפיל אותו ומעיף אותו על העץ ואז משתמש בגחלת ומחסל אותו סופית.
אלכס:
אתה מוצא רטטה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)