פורסם במקור על ידי iTai מעתיקן =@
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
פורסם במקור על ידי iTai הייתה בשכבה מעליי ילדה כזאת שלא ידעתי אם זה גבר או לסבית... אחרכך גיליתי שהיה לה סרטן אז הבנתי X: לא. אני מדבר איתך אל אלו עם קוצים של פריקים והתנהגות של גבר ! : S אלו שלובשות קפוצ'ונים וג'ינסים : P
http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=29437
פריקים לא עושים קוצים Oם
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land פריקים לא עושים קוצים Oם הוא מתכוון למוהיקן נוב שכמותו
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land פריקים לא עושים קוצים Oם אז אלו שכן עושים יש כאלה נדמה לי חחD : עריכה:וואלה אולי ואני לא נוב יבונ D :
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land פריקים לא עושים קוצים Oם ערסים רוסים כן P= זוכרים את התקופה של תחילת שנות ה-2000 כשקוצים היה מגניב? XD
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
פורסם במקור על ידי TheChosenOne הוא מתכוון למוהיקן נוב שכמותו מוהוק זה לאו דווקא קוצים. זה מגניב, אבל לא חייב להיות קוצני כזה.
פורסם במקור על ידי iTai ערסים רוסים כן P= זוכרים את התקופה של תחילת שנות ה-2000 כשקוצים היה מגניב? XD ושהמילה מגניב הייתה גזעית D :
פורסם במקור על ידי cyndaquil ושהמילה מגניב הייתה גזעית D : עכשיו עדיין אומרים מגניב S: אולי אתה מתכוון ל"קול" XD וגזעי לא נראלי שמישהו אמר ב-20 שנה האחרונות O:
פורסם במקור על ידי iTai עכשיו עדיין אומרים מגניב S: אולי אתה מתכוון ל"קול" XD וגזעי לא נראלי שמישהו אמר ב-20 שנה האחרונות O: אני כל הזמן אומר גזעי, כי להגיד גזעי זה קול.
למה אני תמיד אומר שנדב הוא גזעי וארווין הוא גייזעי אבל זה כבר משו אחר
פורסם במקור על ידי iTai עכשיו עדיין אומרים מגניב S: אולי אתה מתכוון ל"קול" XD וגזעי לא נראלי שמישהו אמר ב-20 שנה האחרונות O: וואלה קול חחח התבלבלתי : P וגיזעי מלא זמן לא אמרו את זה D : חוץ מאיך קוראים לו מהאח הגדול שבכלל מתכוון למילה הרשומה כך:גיזי(מה זה בכלל?) :P עריכה: הרגתם אותי שניכם למעלה D :
פורסם במקור על ידי TheChosenOne למה אני תמיד אומר שנדב הוא גזעי וארווין הוא גייזעי אבל זה כבר משו אחר ארווין ממש לא גייזעי, הוא יפה שבא לך לבכות!
פורסם במקור על ידי TheChosenOne למה אני תמיד אומר שנדב הוא גזעי וארווין הוא גייזעי אבל זה כבר משו אחר מאוהב בך נסיך שלי 3>
-- נדב 3>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום