אלכס, זאת שיחה של מבוגרים. אתה לא תבין.Originally posted by alex@Jul 19 2008, 03:30 PM
משה תגיד.
אלכס, זאת שיחה של מבוגרים. אתה לא תבין.Originally posted by alex@Jul 19 2008, 03:30 PM
משה תגיד.
הבנתי יש לואד גיים אחר, תודה, הצלחתי, קלטו מה יש לי!
גראודון,בליזייקן,קאיוגר,סלמנס,ראיקוזה ולטיאוס! ושניים מהם ברמה 100! אדיר תודה, אני יעשה מדריך כנראה למאמני מכון, אני יחפש קוד שעושה שאתה נלחם בהם שוב
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מה הקטע? אין לך הרבה אפשרויות.. בסך הכל קיבלת שישיה מגניבה ועברת את הליגה.Originally posted by Aviv@Jul 19 2008, 03:33 PM
הבנתי יש לואד גיים אחר, תודה, הצלחתי, קלטו מה יש לי!
גראודון,בליזייקן,קאיוגר,סלמנס,ראיקוזה ולטיאוס! ושניים מהם ברמה 100! אדיר תודה, אני יעשה מדריך כנראה למאמני מכון, אני יחפש קוד שעושה שאתה נלחם בהם שוב
חזרתיD:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
רואים.. :SOriginally posted by LayerDesign@Jul 19 2008, 03:35 PM
חזרתיD:
הקטע הוא שתכננתי לעשות קוד שנותן לך להילחם בכל המכנוים שוב, כך אוכל לעשות מדריך לעבירת המכונים וטיפים
חברה יש בעיה, אחרי שמסיימים את הכל כנראה אפשר להילחם שוב במאמנים, אבל יש להם צוותים חזקים יותר! אני לא יכול להיכנס לקרבות ולצלם תמונות כי זה פוקימונים אחרים ממה שהיה להם
אביב
שצץ!!!Originally posted by Zakum@Jul 19 2008, 02:35 PM
רואים.. :S
שאני לא אכנס בך
ויש לי צד ערסי שאחרי 12 בלילה הוא יוצא><"
פעם איזה חבורה של ילדים ביו בלוביבבנין ואני קומת קרקע כאילו זה ליד הדלת שלנו
חטפתי עלייהם קריז והיה אחד ומשו
אז לבשתי הכל לבן ושמתי ת'כובע נייק ויצאתי עלייהם וצעקתי עלייהם:"בוא'נה ילדים שאני לא נכנס בכם עכשיו למה יראו את זה מחר בחדשות"
הם ברחו כמו מטוריפים
לול זה היה גדול...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מי מעצן אותך? שתוק ותמשיך לעשות את מה שאתה פאקינג עושה.Originally posted by alex@Jul 19 2008, 03:37 PM
דני אל תעצן אותי.
לול לא צריך בשביל זה קודOriginally posted by Aviv@Jul 19 2008, 02:39 PM
הקטע הוא שתכננתי לעשות קוד שנותן לך להילחם בכל המכנוים שוב, כך אוכל לעשות מדריך לעבירת המכונים וטיפים
חברה יש בעיה, אחרי שמסיימים את הכל כנראה אפשר להילחם שוב במאמנים, אבל יש להם צוותים חזקים יותר! אני לא יכול להיכנס לקרבות ולצלם תמונות כי זה פוקימונים אחרים ממה שהיה להם
עשית קרבות חוזרים בעזרת הפוקנאווט?
אפשר לעשות קרב חוזר בכל יום...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
היי יובל^"Originally posted by rilman@Jul 19 2008, 02:42 PM
אמרתי היי כולם
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
תקשיב, היה לרוקסן נוזפאס וג'יאודוד נגיד ? עכשיו יש לה שישייה, זאת הבעיה
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)