אלכס :angry:
אלכס :angry:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש לי את 2Originally posted by SnorlaxKun@Jul 19 2008, 11:15 PM
אני מכיר ראיינבוא סיקס ווגאס
יש לי תמונות של זה בחבילה במחשב
וסוניק זה מעצבן -____.
השני ברצף הזמנים מתחיל לפני הראשון,השני אתה נלחם בטרוריסטים בווגאס ואז אתה הולך למדבר נוודה,ואז במשחק הראשון אתה בערך בנקודה הזאת שבה הלכת במשחק השני למדברO:<
בשני המשחקים משחקים שתי דמויות שונות...בראשון משחק את Logan ובשני את Bishop הסגידO:<
ולוגאן הוא בדרגה יותר נמוכה מבישופ!
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
לא אניO:
יש לי סט מצוין של מינאמימוטוO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
לא עדיף שתהיה מרוכז בסיפור במקום בלהכין כל הזמן חתימות לאחרים?Originally posted by alex@Jul 19 2008, 09:19 PM
מישהו רוצה חתימה?
אני יותר זמן ממך בפוטוP:Originally posted by alex@Jul 19 2008, 11:19 PM
מישהו רוצה חתימה?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עוד עשר אחוזO:
ולי יש מלא רעיונות...אבל אני מוכר את הרעיונותD:<
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
אלכס, אנשים כמוני שלא יודעים לעצב ... איך להגיד ...
לידך יודעים לעצב
LOL
כן,הוא מעצב...
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)