אפשר בקשה תמונה של עיר המכון ה2 במפה?תודה
אין לי ממש תמונה להביא לך, אבל זאת העיר השלישית מההתחלה (מהעיר של הבית שלך) והעיר שנמצאת מצד ימין לעיר Hiun הענקית.
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
עאוקית ודה מצאתי וד''א עוד שאלה עכשיו אחרי שדיברתי עם מנהיג צוות פלזמה ושמעתי תהרצאה שלו איך אני מגיע למכון 8 מה הלאה?
היית כבר במדבר ובמוזיאון?
כע
אז לך לעיר המכון השביעי, משם לשדה שבצד ימין שלה, עד שתראה מעבר. היריבה שלך (זאת עם ההתחלתי שחלש על ההתחלתי שלך) תהיה שם, אז תתכונן לקרב קשה.
סיימתי כבר רק 3 פוקימונים מתו בסוף ניחצית עם החפרפרת ד''א סליחה על השיגאות כתיב פשוט כפתור מחיקה לא פועל לי ואין לי כוח לסמן ולמחוק :p והגעתי לחלק שאחד המנהגים של פלזמה מרצה ואז אני עם איריס ואיזה מכוער עם שיער אדום ארוך
משם פשוט תלך למכון השמיני.
שהוא איפה ואיך אני עובר אותו מה השיטה ללחוץ על כפתורים מה?
זה לא קשה, תפעיל את הראש. זה מכון הדרקון, כלומר דרקון וקרח יהיו מצויינים פה. הוא נמצא בחלק הכי צפון-מערבי של העיר (למעלה-שמאלה בשבילך).
מה אתה חושב אני דפוק? אני מבריז משיעורים אל תחשיב אותי לילד דיסלקט ומה אני אמור לעשות שם אבל? וד''א אחרי שאני מסיים את זה איך אני משיג את זארקרום
אמרתי לך, אתה הולך הכי למעלה וכל פעם שאתה דורך על ריבוע הדרקונים משתנים, זה לא קשה :\ זרקום זה רק אחרי שאתה מביס את האליט פור.
מה זה אליט פור?
Elite Four, הליגה :|
נו בסדר אחרי שאני מסיים ליגה לאן ללכת?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום