Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 12 ראשוןראשון ... 89101112 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 179
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה
    ג'ייסון
    פוקאבו הקשיב לך וזה מה שהוא עושה. מיג'מארו של גרי מתחיל לתקוף בדחיפה על פוקאבו. פוקאבו מחכה שהוא התקרב אבל הוא חיכה יותר מיידי ונפגע קשה מהדחיפה. פוקאבו משתמש בכל זאת בחבטה ומצליח לפוגע קשה גם כן במיג'ימארו. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.

תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.
    מה עוזר ריר קנדי עם אין רמות? מה היא עושה במשחק?
    - - - - - - - - -
    "פוקאבו מהר, תשתמש בצעקה ותבלבל אותו, אחר-כך זנק הצידה ותקוף שוב מהצד בחבטה!" אפקוד עליו בזריזות ואקווה שזה יצליח!

.

2. משתמש מנוסה
    [B][U]

בלייר
    הקרב שלך מול גרי מתחיל. מיג'מארו שלך מתחילה לעשות מתקפת דחיפה ממש חזקה על פוקאבו של גרי. פוקאבו שלו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. גרי אמר לו: "תשתמש בחבטה על מיג'מארו שלה".

תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.

[/COLOR][/COLOR]
    "תתחמקי עם סלטה באוויר!דחיפה אחרי זה!" אני אומרת למיג'ומרו שלי.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    אתה מוציא את מיג'מארו שלך, גרי אומר לך: "מצוין, בוא נתחיל כבר את הקרב הזה כדי שנסיים אותו מהר מאוד, צא טסוטסג'ה, תשתמש בדחיפה חזקה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.
    יש לי מיג'ומארו

אני אומר: "מיג'ומארו תתחמק ותשתמש גם אתה בדחיפה!"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    אתה אומר לפוקאבו שלך להתנגש עם בואפו של הלוחם בצוות קון. התנגשות יצרה עשן שלא נראה מה קורה. לאחר כמה דקות אתה רואה את בואפו שלו מובס ופוקאבו שלך עומד על בטנו. הלוחם בצוות קון אומר לך: "אני עוד אחסל אותך" והולך. מה תעשה?.

רון

מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.

ברוס
    גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.

דור
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בדחיפה על טסוטסג'ה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, אתה רואה שהוא כבר תשוש וזאת הזדמונות, גרי אומר לך: "תשתמש בדחיפה נוספת עליו" מה תעשה?.

ג'ייסון
    פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא משתמש בצעקה אבל זה לא משפיע על מיג'מארו של גרי אבל פוקאבו לא מוותר וזז הצידה ותוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.

בלייר
    מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות בעזרת סלטה מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".

גיא
    מיג'מארו שלך עושה מה שאתה אמרת. הוא קופץ למעלה אבל טסוטסג'ה גם קופץ ושניהם התנגשו אחד בשני ונפלו מלמעלה ונפגעו באותה מידה, פתאום אתה רואה שטסוטסג'ה שלו לא יכול להלחם, אתה ניצחת עם מיג'מארו שלך. גרי אומר לך: "כל הכבוד, נתראה בהמשך" והוא הולך. מה תעשה?.

ג'ייסון אתה זכית בריר קנדי, זה הקדם לך קצת את התפתחות.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    אתה אומר לפוקאבו שלך להתנגש עם בואפו של הלוחם בצוות קון. התנגשות יצרה עשן שלא נראה מה קורה. לאחר כמה דקות אתה רואה את בואפו שלו מובס ופוקאבו שלך עומד על בטנו. הלוחם בצוות קון אומר לך: "אני עוד אחסל אותך" והולך. מה תעשה?.

[/B][/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך ניצחת בעוד קרב שלך" אני מחזיר את פוקאבו וממשיך בדרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון
    פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא משתמש בצעקה אבל זה לא משפיע על מיג'מארו של גרי אבל פוקאבו לא מוותר וזז הצידה ותוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.

למה הצרחה לא עובדת עליו? לא הצליח לי או שזה פשוט לא עובד מיג'מארו?
    - - - - - - - - - - -
    "מממ... יש לי רעיון" אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן.. לאחר מכן אומר "פוקאבו תסתובב ותשתמש בגרליים האחרויות שלך כדי להעיף לו חול לפנים ולעיינים, לאחר מכן תשתמש בדחיפה עוד פעם אחת!!"
    ואקווה בציפיה שהמהלך הזה יעבוד!

.

7. משתמש מנוסה
    [B][U]
    בלייר
    מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות בעזרת סלטה מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".

גיא
    B][/COLOR][/COLOR]
    "תתחמקי ותתני לא דחיפה ישר לפנים "אני אומרת למיג'ומורו .
    אני מחכה שהיא תעשה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. משתמש מנוסה
    ניר
    גרי אומר לך: "סבבה, למרות שהוא חדש לגמרי, רק בקרב השני שלנו יהיה לו מתקפת מים אבל אז כבר לשנינו יהיה עוד פוקימונים, טוב תתחיל אתה את הקרב, צא מיג'מארו, תחכה עד שהם יתקיפו" מה תעשה
    ?.

אוקי פוקאבו!,רוץ לעבר מיג'מארו,ותבלבל אתו,ברגע שהוא ינסה לתקוף אותך קופץ לצד השני של הקיר ותשמתש בו כתנופה לחבטה!

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [B][COLOR=#0000ff][U]
    דור
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בדחיפה על טסוטסג'ה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, אתה רואה שהוא כבר תשוש וזאת הזדמונות, גרי אומר לך: "תשתמש בדחיפה נוספת עליו" מה תעשה?.
    "מיג'ומארו,תקפוץ מעליו ואז תיפול עליו! אחר כך תקפוץ לכיווני ותשתמש בדחיפה עליו!" אומר למיג'ומארו ואקווה שיצליח.

10. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
    אני אומר למיג'ומארו: "תתחמק, תשתמש בצעקה ואז תשתמש בדחיפה עם כל העוצמה!"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.
    "טסטורג'ה!קדימה לקרב!" אומר לטסטורג'ה.
    "בואו נתחיל!" אומר לגרי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [B][U]/COLOR]גיא
    מיג'מארו שלך עושה מה שאתה אמרת. הוא קופץ למעלה אבל טסוטסג'ה גם קופץ ושניהם התנגשו אחד בשני ונפלו מלמעלה ונפגעו באותה מידה, פתאום אתה רואה שטסוטסג'ה שלו לא יכול להלחם, אתה ניצחת עם מיג'מארו שלך. גרי אומר לך: "כל הכבוד, נתראה בהמשך" והוא הולך. מה תעשה?.

"ביי גרי" אומר לו "בהצלחה במסע שלך!", אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את מוג'ימרו שלי כדי שיהיה מוכן לפוקימונים הפראיים שבדרך1
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

13. משתמש מנוסה
    אדם
    *בבקשה תרחיב יותר את ההודעה שלך בפעם הבאה
    אתה דופק בדלת מספר פעמים ואז פותח לך איש זקן שאומר לך: "היי ילד, אתה בטח באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך", בוא איתי, הפרופסורית עסוקה עכשיו אז אני מביא לך את הפוקימון שלך, איך קוראים לך ומה הפוקימון שתרצה?" מה תעשה?.
    אני מביט באיש הזקן בתמיהה, מתפלא מהעובדה שהפרופסורית לא פנויה בשביל לקבל אותי. "קוראים לי אדם..." אני אומר לו בחשש. "הפוקימון שאני רוצה הוא טאסוטאג'ה, פוקימון העשב." אני עונה לשאלתו.
    אני נותן לו להוביל אותי.

14. משתמש מנוסה
    אד
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך אל המעבדה ופתאום אתה רואה הרבה פוקימונים, אתה פתאום רואה את המעבדה של הפרופסור סינתיה, אתה מגיע אל הדלת ופתאום אתה שומע משהו מהמעבדה, מה תעשה?.
    *אני בחו"ל אין לי הרבה אינטרנט... So....*
    ~כנראה שיש אנשים בפנים... עוד חדשים~ אני חושב לעצמי ונכנס פנימה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש סופר ספאמר
    מקס
    [COLOR=#0000ff][BCOLOR][/B]

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    אני אומר לו: ''שאני יעזור לו אבל אני צריך קודם לקבל את הפוקימון הראשון שלי'' ואחרי זה אני הולך למעבדה של הפרופסורית

עמוד 10 מתוך 12 ראשוןראשון ... 89101112 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •