שם + כינוי: עומרי norvezzo
שם במשחק: רון
תמונה:
רקע: מאז ומתמיד רון רצה להיות מאמן פוקימונים ולוחם דגול, בדיוק כמו שאביו היה, זה לפחות מה שרון שמע מאמו כשהיה צעיר. אביו של רון נחטף על ידי צוות קון כשרון היה בן שנה בלבד, והדבר היחיד שנשאר לו מאביו הייתה תמונה מטושטשת שלו ושל הפוקימון הנאמן שלו היהידארומה. אימו של רון סיפרה לו שאביו היה אחד מן האנשים שלגלגו על רעיונותיו של המפקד של צוות קון, ולכן היא חוששת שהם מחזיקים בו. רון רצה לצאת למסע כדי לעזור ללוחמים ולגלות את האמת על מקום כליאתו של אביו ,וכעת ניתנה לו ההזדמנות.
ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
פוקימונים: אין כרגע
פוקימונים אצל הפרופסור: אין כרגע
פוקימון התחלתי: מיג'ומארו
שותף/שותפה: אין
הערות/הארות: אין
שם+כינוי:אפיק-Scizor
שם במשחק:מקס
תמונה:
רקע:מקס נולד במחוז קנטו למשפחה ענייה.למקס היה אח גדול בשם ג'וני,ג'וני הוא טוב יותר ממקס בכל וזה גרם למקס כל הזמן לרצות להתחזק.בסוף ג'וני הפך למאסטר פוקימון בזמן שמקס אפילו לא התחיל את המסע שלו.לאחר שג'וני הפך למאסטר פוקימון מקס התחיל להתאמן ולהיתאמן כדי שהיה יותר חזק מאחיו.הוא גידל את פוקאבו שהיה לאח שלו והם הפכו להיות חברים אמתיים לאחר אימונים רבים פוקאבו התפתח להתפתחותו האחרונה והפך לפוקימון עוצמטתי וחזק.לאחר כל האימונים מקס החליט שהוא צריך לצאת למסע והוא נפרד מפוקאבו אבל בשביל לזכור אותו הוא החליט להתחיל את מסעו במחוז איטשו כדי שיוכל להתחיל אם פוקאבו.שמקס היגעה למחוז איטשו הוא שמע על השומעה של צוות קון מקס התחיל לפחד ולחשוש להיות במחוז הזה אבל אז בפתעה הוא פגש את אחיו ג'וני.הוא חיבק אותו ואמר לו שהוא לא צריך לדאוג כל עד הוא אחיו.ג'וני נתן למקס תליון מזל שסבא שלהם הביא לו והלך בעד יש לו חיוך על הפנים.מקס החליט שהוא התחזק כדי שהוכל להיות בדיוק כמו אחיו.
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי:פוקאבו
שותף/שותפה:לוקה
ציוד:אוכל פוקימונים ואוכל לבני אדם,פוקדע,חמישה פוקדורים,התליון של אחיו ואוהל.
הערות/הארות:אין.
ספוילר
שם+כינוי: dor_rod דור
שם במשחק: דור
תמונה:
רקע: דור נולד למשפחה בעלת מצב כלכלי טוב אשר חיה עם קיבאגו (פוקימון הניב מסוג דרקון) נחמד אשר אהב מאוד אותו. כאשר דור עוד היה תינוק,קיבגו תמיד שמר עליו ושיחק איתו. כאשר דור גדל לאט-לאט,קיבגו גדל יחד איתו ותמיד הם הרגישו ממש כמו אחים טובים. יום אחד,כאשר דור היה כבר בן 10 הוא הלך ברחוב יחד עם קיבגו. לפתע חבורת בריונים מרושעים באו אליו והציקו לו. לפתע אחד הבריונים לקח את קיבגו ומחץ אותו בידיו. דור נלחץ מזה מאוד וניסה לבעוט ברגלו של הבריון,אך האחרים עצרו אותו ואף הרביצו גם לו. לפתע,כאשר קיבגו ראה את מה שקרה לדור,הוא התעצבן כל כך וזהר באור לבן ונוצץ ושינה את צורתו עד שראו שהוא התפתח ל... אונונדו! אונונדו נשך את ידו של הבריון ולאחר מכן תקף את הבריונים האחרים. מאז דור אהב את אונונדו יותר מתמיד ובילה איתו יותר זמן מתמיד. כאשר דור גדל עד גיל 14 הוא רצה להצטרף ללוחמים יחד עם אונונדו אך לא יכל מפני שלא היה מאמן מספיק חזק. דור הבטיח לעצמו שכאשר הוא יצא למסע שלו,הוא יהיה חזק במיוחד בעל אונונדו ואולי אפילו ההתפתחות שלו ולהראות לצוות קון מאיפה משתין הדג!
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי: מיג'ומארו
שותף/שותפה: לונה,חברת ילדות מאוד קרובה של דור
ציוד: חכה טובה,מפה,תיק גדול,שק שינה ובקבוק מים.
הערות/הארות: אפשר בבקשה לתפוס קיבגו?![]()
גיא
התקבלת, גם לך אני מוותר על הארבע שורות כי הרקע שלך מאוד מושקע, כמו שאמרתי, מחר אני יתן את התחלה של המשחק.
אד
תשנה את הרקע, המטרה שלך זה להציל את האגדיים ולא לתפוס אותם בינתיים, אולי לאחר הליגה אני יתן לכולם לתפוס אגדי אחד.
ניב
גם אתה התקבלת, רקע טוב, אני יתן את ההתחלה מחר אז תתכוננן.
ניר
כנראה לא הכי הבנת, אתה צריך לעזור לארגון ולא להצטרף אליו, תשפר את זה קצת ואני מוסיף גם אותך.
ג'ייסון
התקבלת למשחק, רקע מושקע מאוד, כמובן כמו שאמרתי, אתה תקבל את ההתחלה מחר, תכתוב רק את הציוד אבל זה דבר קטן.
רון
תקשר בבקשה את עצמך לעלילה בבקשה כי אז זה יתן לך עוד שורות וכך הרקע שלך יהיה יותר מושקע, תשנה את התלתי שלך, האש תפוס.
מקס
התקבלת, רקע מושקע מאוד וגם קשור לעלילה של המשחק, תקבל את ההתחלה של המשחק מחר כמובן, כנ"ל לך, תשנה את התחלתי שלך.
דור
רקע מאוד מושקע וגם קשר לעלילה, התקבלת, תקבל כמו שאמרתי קודם את ההתחלה של המשחק מחר.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
שם+כינוי:יגאל
שם במשחק:איתי
תמונה:
רקע:איתי נולד בעיר סניו איתי גם ילד שובב שאביו נעלם בנשיבות מסתוריות אבל יום לפני שקיבל את הפוקימון הראשון שלו אביו חזר וסיפר לו את כל מה שהוא עבר ואיזה פוקימונים הוא פגש כמו מיו גרדינה זקרום .אבל בלילה אביו נעלם שוב הוא ידע שצוות קון חתפו אותו בגלל שהוא ידע איפה נמצאים שלושת האגדיים של מחוז איטשו ולכן נשבע שימצא את אביו ושהיה מסטר פוקימונים במחוז איטשו
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי:
שותפה:חן
ציוד:5 פוכדורים פוקידע ואוכל
הערות/הארות:אין
נערך לאחרונה על ידי איתי., 09-29-2010 בשעה 02:06 PM
שם+כינוי:עמית,Master Monferno
שם במשחק:ברוס
תמונה:(לא הצלחתי לעשות בלי רקע..)
רקע:ברוס נולד למשפחה ממוצעת באזור קאנטו ועבר למחוז איסשו לפני 8 שנים.קון הוא דודו של ברוס והוא נתן שם רע למשפחתו של ברוס.לכן,ברוס רוצה לנקום בו ולחסל את קון.ברוס לוקח השראה מטוני והפוקימונים שלו,ורוצה להיות מאמן חזק כמוהו.בנוסף,ברוס גם חוקר את האגדות של מחוז איסשו ומאמין,שיום אחד יפגוש את ויקטיני,ראישראם וזקרום.למקרה זה,הכין לו אביו כדור מיוחד-המאסטר בול,אשר תופס את הפוקימונים ישירות,זהו הקמע המיוחד של ברוס,בכל מבחן או מקרה חשוב הוא לוקח באבנט חגורתו את המאסטר בול.
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי:טסטורג'ה(העשב)
שותף/שותפה:למסע זה ברוס יוצא לבד.
ציוד:אופנוע,תיק,5 פוכדורים,מאסטר בול שאביו הביא לו,חכה מעולה,פוקידע חדש של איסשו,אוהל ואוכל.
הערות/הארות:מקווה שתסלח לי שכתבתי 3 שורות ולא 4..
NYO HO HO BITCH
שם + כינוי: Lanvin
שם במשחק: אדם קימל
תמונה:
רקע: אדם מאז ומתמיד היה הילד הבעייתי במשפחה. מתוך חמישה אחים, הוא היחיד שאי פעם הראה תשוקה כלשהי להגן על שלושת הפוקימונים האגדיים מפני צוות קון. הוריו לא אהבו את הרעיון שהוא יעסוק בתחום הזה, והעדיפו שיתעסק בתחומים פחות מסוכנים בחיים. אדם, בהיותו צעיר מאוד, סרב בתוקף לקבל על עצמו את מרות הוריו, שמנעו ממנו מגע של פוקימונים על מנת שלא יחשוב בכיוונים מסוכנים. הוא התנגד בכל דרך שיכל - ברח מהבית לעיתים תכופות, הסתבך בקטטות והפסיק ללמוד את המקצועות הרגילים והמשעממים. בכל יום שעבר, הוא דרש שוב ושוב מהוריו שיתנו לו פוקימון, אך כמובן שהם סרבו בתוקף. ככל שהתבגר דרישותיו נעשו תקיפות יותר ויותר, וכך גם יחסיו עם ההורים ושאר האחים הדרדר. הוא עזב את בית הוריו בגיל חמש עשרה, ועבר לגור אצל סבתו בכפר קטן ומשמים. סבתו אמנם לא הייתה האדם המרענן ביותר שפגש בחייו, אבל לפחות היו לה פוקימונים אותה גידלה במסירות בביתה, ואדם הרגיש שיש מי שיקשיב לו ויקבל את הייעוד שהציב לעצמו - להתחזק ולהצטרף לצוות הלוחמים. הוא חי בבית סבתו המשוגעת עד היום, מנותק לחלוטין משאר משפחתו. כעת הגיע זמנו לעזוב גם את הבית הזה, ולצאת למסע פוקימונים במטרה להציל את העולם, כפי שתמיד חלם.
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
פוקימון התחלתי:
שותף/שותפה: ---
ציוד: אופניים, חמישה פוקדורים.
הערות/הארות: יש לי מעט מאוד זמן בחיים, אני אני מצטער מראש אם ייקח לי הרבה זמן להגיב.
מקווה שהכל בסדר...
נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 09-25-2010 בשעה 10:52 PM
איתי
תוכל לקשר קצת על העלילה ולהרחיב קצת, זה רקע לא מושקע בכלל, תשקיע ברקע ואני מקבל אותך, תשנה רק את התחלתי כי הוא תפוס.
ברוס
רקע מושקע, גם קשור לעלילה וגם מושקע בכללי, תשנה רק את ההתחלתי כי הוא תפוס.
אדם
תוכל לקשור את זה יותר לעליליה, רקע מושקע מאוד אבל הוא לא הכי קשור לעלילה של המשחק.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)