Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 12 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 179
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    הפוקידע אומר לך: "פוקאבו, פוקימון החזיר, הוא פוקימון מצוי שמאמנים צעירים יכולים לקבל אותו לתחלת המסע שלהם", סמואל אוק אומר: "בהחלט, הוא פוקימון מומלץ מאוד לאוהבי האש", פתאום אתה רואה ילד שבגיל שלך שאומר לסמואל אוק: "אבא, תביא לי את התחלתי המים, אני גם מתחיל את המסע שלי היום" מה תעשה?.

דור
    אתה הגעת לשביל השני ואז אתה רואה את המעבדה, נרגעת ורצת מהר אל המעבדה, פתאום אתם נתקל במישהו, אתה רואה שזאת הפרופסור סינתיה, היא אומרת לך: "תהיה זהיר בבקשה, באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה
    לי
    הפוקידע אומר לך: "פוקאבו, פוקימון החזיר, הוא פוקימון מצוי שמאמנים צעירים יכולים לקבל אותו לתחלת המסע שלהם", סמואל אוק אומר: "בהחלט, הוא פוקימון מומלץ מאוד לאוהבי האש", פתאום אתה רואה ילד שבגיל שלך שאומר לסמואל אוק: "אבא, תביא לי את התחלתי המים, אני גם מתחיל את המסע שלי היום" מה תעשה?.
    [/COLOR][/B]
    אני אמור לילד"תרצה קרב נגדי 1על 1"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"

מה תעשו?.

"זרקום, אני מבטיח לעשות כמיטב יכולתי כדי להפיל את צוות קון. להצטרף לצוות הלוחמים היה מאז ומתמיד החלום שלי." אני אומר לו ביראת כבוד.
    נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 09-26-2010 בשעה 01:17 PM

4. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    [U][COLOR=blue][B]

ההתחלה של המשחק:
    הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
    השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
    קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
    השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
    בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
    אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
    באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
    מה תעשו?.
    אצא מהבית בשמחה ואלחש לזקרום "אני אעזור לך עם זה"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו. אתה ממשיך בדרך של למעבדה ופתאום אתה רואה את כל הפוקימונים ואתה התמלא ומתלהב ורוצה לתפוס כמה מהפוקימונים שראית, פתאום אתה רואה איש זקן יחד עם אישה משוחחים מה תעשה?.
    אהההה זו המעבדה? כתבת "בדרך שלך למעבדה!"
    - - - - - - - - - - - - - -
    "וואיייי כמה פוקימונים מגנייבייים!!!" אמלמל לעצמי בהתלהבות.. אני רץ במהירות לעבר האנשים ובודק מה מתרחש..

.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    הילד שהוא הבן של סמואל אוק אומר לך: "כן, אני ישמח להלחם מולך, אחר שאני יקבל את הפוקימון שלי מאבא שלי, לי קוראים גרי אוק, סמואל אוק הוא אבא שלי, איך קוראים לך?, אני רוצה שאחנו נהיה יריבים במסע שלנו" מה תעשה?.

אדם
    *בבקשה תצטט בפעם הבאה.
    אתה רואה את זרקום מתעופף ואז תוך דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממהר אל המעבדה של הפרופסור, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים ואתה מתלהב מאוד. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?.

גיא
    בבקשה תרחיב יותר בפעם הבאה.
    אתה רואה את זרקום מתעופף ותוך דקה הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך אל המעבדה של הפרופסור סינתיה, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים טובים ואתה מתלהב ואתה רוצה לתפוס אחד כבר, אתה מגיע אל המעבדה ואתה רואה את הפרופסורית אומרת לך שלום ביד, מה תעשה?.

ג'ייסון
    זה לא הכי קשור, בסוף ההמשך שאני נתתי לך אתה כבר הגעת למעבדה, תכתוב הודעה חדשה עם תיקון בבקשה.

ניר
    התקבלת, רקע בסדר גמור וגם קשור לעלילה של המשחק, תגיב בבקשה להתחלה של המשחק שלי.

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    הילד שהוא הבן של סמואל אוק אומר לך: "כן, אני ישמח להלחם מולך, אחר שאני יקבל את הפוקימון שלי מאבא שלי, לי קוראים גרי אוק, סמואל אוק הוא אבא שלי, איך קוראים לך?, אני רוצה שאחנו נהיה יריבים במסע שלנו" מה תעשה?.
    אני אומר לגרי"שמי לי אין בעיה שניה יריבים למסע.באיזה התחלתי בחרת? אני בפוקאבו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    מקס
    התקבלת, רקע מושקע מאוד, עכשיו אני יכתוב כאן את ההתחלה אז תתכוננן טוב?.

רוני
    מצטער, אין מקום, בקרוב עוד אחת תשתתף בגלל שהיא הכינה לי את הלוגו.

ההתחלה של המשחק:
    מה תעשו?.
    אני אומר לזרקום: "אני מוכן לעזור לך,אבל בתנאי אחד,שגם אותו אתה יכול לעשות בקליק
    שתחזיר את אבא שלי לחיים. זה כל מה שאני רוצה,בסדר?"

9. משתמש מנוסה
    אדם
    *בבקשה תצטט בפעם הבאה.
    אתה רואה את זרקום מתעופף ואז תוך דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה ממהר אל המעבדה של הפרופסור, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים חדשים ואתה מתלהב מאוד. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?.
    אני דופק על הדלת מספר פעמים, וממתין בסבלנות שיפתחו לי.

10. משתמש מנוסה

גיא
    בבקשה תרחיב יותר בפעם הבאה.
    אתה רואה את זרקום מתעופף ותוך דקה הוא נעלם ואתה לא רואה אותו יותר. אתה ממשיך אל המעבדה של הפרופסור סינתיה, בדרך אתה רואה הרבה פוקימונים טובים ואתה מתלהב ואתה רוצה לתפוס אחד כבר, אתה מגיע אל המעבדה ואתה רואה את הפרופסורית אומרת לך שלום ביד, מה תעשה?.
    "שלום סינתיה!" אומר לה, "באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי! אני לא יכול לחכות עד שאני אקבל אותו ואוכל לצאת למסע!"
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    גרי אוק אומר לך: "הפוקימון התחלתי שלי הוא מיג'ימארו, פוקימון המים, הוא הסוג החזק מהפוקימון שלך, תוציא אותו ואני עכשיו יקבל את שלי ואז אנחנו נתחיל להלחם" אתה רואה את סמואל מביא לבן שלו, גרי אוק את הפוקימון הראשון שלו ואז הוא אומר לך: "בוא נלחם!" מה תעשה?.

אדם
    *בבקשה תרחיב יותר את ההודעה שלך בפעם הבאה
    אתה דופק בדלת מספר פעמים ואז פותח לך איש זקן שאומר לך: "היי ילד, אתה בטח באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך", בוא איתי, הפרופסורית עסוקה עכשיו אז אני מביא לך את הפוקימון שלך, איך קוראים לך ומה הפוקימון שתרצה?" מה תעשה?.

גיא
    הפרופסור סינתיה אומורת לך: "בוא, אני יביא לך מיד את כל מה שאתה צריך בשביל להתחיל את המסע שלך", היא פותחת את הדלת של המעבדה שלך ומסמנת לך לבוא איתה, אתה הולך אל המעבדה ואז אתה רואה אותה עם שלושת הפוכדורים: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון תרצה?" היא אומרת לך. מה תעשה?.

ניר
    אתה רואה את זרקום אומר לך: "אני לא יכול לעשות דבר כזה, אני לא מחייה מתים, מצטער אבל אם אני ימצא אני יעזור לך", אתה רואה את זרקום מתעופף ותוך דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך בדרך אל המעבדה ורואה הרבה פוקימנים ואתה מתלהב לתפוס כמה, אתה מגיע אל דלת המעבדה, מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה

גיא
    הפרופסור סינתיה אומורת לך: "בוא, אני יביא לך מיד את כל מה שאתה צריך בשביל להתחיל את המסע שלך", היא פותחת את הדלת של המעבדה שלך ומסמנת לך לבוא איתה, אתה הולך אל המעבדה ואז אתה רואה אותה עם שלושת הפוכדורים: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון תרצה?" היא אומרת לך. מה תעשה?.
    "קוראים לי גיא!" אומר לה, "ואני רוצה את מוג'ימרו כפוקימון ההתחלתי שלי!" אומר בהתלהבות.
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    גרי אוק אומר לך: "הפוקימון התחלתי שלי הוא מיג'ימארו, פוקימון המים, הוא הסוג החזק מהפוקימון שלך, תוציא אותו ואני עכשיו יקבל את שלי ואז אנחנו נתחיל להלחם" אתה רואה את סמואל מביא לבן שלו, גרי אוק את הפוקימון הראשון שלו ואז הוא אומר לך: "בוא נלחם!" מה תעשה?.
    אני אומר לגרי"אוקי אני אוציא את פוקאבו.אני יתחיל ראשון מכיון שלפוקימון שלך יש יתרון על שלי.מבחינתך זה בסדר?" אני מוציא את פוקאבו לקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    הפרופסור אומרת לך: "אהה, תזהר פעם הבאה, כי זה יכאב, יש לי פה משחה שתעזור פלוס פלסטר, חכה רגע", אתה רואה את סינתיה הפרופסורית מוציא בקבוק קטן ואז היא קוראת לך לבוא לפה שהיא תמרח לך את המשחה ותשים את הפלסטר מה תעשה?.
    אני הולך אליה כדי שהיא תמרח לי את המשחה
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון
    אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו. אתה ממשיך בדרך של למעבדה ופתאום אתה רואה את כל הפוקימונים ואתה התמלא ומתלהב ורוצה לתפוס כמה מהפוקימונים שראית, פתאום אתה רואה איש זקן יחד עם אישה משוחחים מה תעשה?.
    אהההה זו המעבדה? כתבת "בדרך שלך למעבדה!"
    - - - - - - - - - - - - - -
    "וואיייי כמה פוקימונים מגנייבייים!!!" אמלמל לעצמי בהתלהבות.. אני רץ במהירות לעבר האנשים ובודק מה מתרחש!

.

עמוד 5 מתוך 12 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •