Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 12 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 179
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס
    הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.
    "יש לי על מי לנסות!" אומר לפרופסור.
    "טסטורג'ה-צא!" ואני אזרוק את הפוכדור באוויר.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה
    לי
    פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה שהוא במצב של תסוס. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו הובס אחרי המכה הזאת וגרי אומר לך: "אתה יריב קשה, כל הכבוד, נפגש בהמשך המסע", הוא יוצא מין המעבדה, מה תעשה?.

[/COLOR]
    אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך" אני יוצא מהעבדה והולך בדרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    רון
    הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.
    אני עונה לגארי: "שמי הוא רון ואני אשמח להילחם בך ולהיות היריב המושבע שלך"
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור
    אתה מוציא את מיג'מארו שלך ואז אתה מפעיל את הפוקידע שלך שאומר: "שלום דור, אני הפוקידע שלך במסע שלך, אני יתן לך מידע על הפוקימונים שתפגוש, אתה רוצה מידע על ההתחלתי שלך?". מה תעשה?.
    "אמממ... כן!" אומר למכשיר בהרגשה קצת מוזרה שאני מדבר ככה אל מכונה...

5. משתמש מנוסה
    לי
    פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה שהוא במצב של תסוס. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו הובס אחרי המכה הזאת וגרי אומר לך: "אתה יריב קשה, כל הכבוד, נפגש בהמשך המסע", הוא יוצא מין המעבדה, מה תעשה?.

רון
    הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.

ברוס
    הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.

ניר
    אתה שומע מהפוקידע שלך: "פוקאבו, פוקימון החזיר והתחלתי, הוא פוקימוון מומלץ למאמנים שמתחילים את המסע שלהם", יואב מנסה גם: "טסטורג'ה, פוקימון הנחש, הוא הפוקימון העשב המומלץ להתחיל איתו את המסע" פתאום ילד בגילך אומר לפרופסור: "תביא לי את מיג'אמרו כמו שהעוזר שלך, אבא שלי אמר לך להביא לי ואני ביקשתי".

אני אומר לפרופסורית:
    "טוב ניראה לי שמציתי כאן,יכול להיות שאני עוד יחזור לכאן,להתראות בנתיים" ואני יוצא מהחדר.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון
    הפרופסור אומרת לך: "אהה פוקימון מצוין, אם אתה אוהב פוקימון אש אז זה ההמלצה מאוד טובה להשתמש בו, הנה גם הפוכדור שלך, 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים והנה פוקידע, תפתח אותו לניסיון בבקשה" מה תעשה?.
    אפתח את הפוקדור בקלות ובזריזות לפי הוראותיה.. אחר כך אומר לה "תודה רבה על הכל!" אנופף לה לשלום ואצא לדרכי עם חיוך רחב על פני..

.

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=#8b0000][U]

בלייר
    הפרופסור אומרת לך: "הנה היא, זאת בת אז בטח את תאוהבי אותה, בלייר, הנה הפוכדור שלה, הנה 5 פוכדורים כדי שתוכלי לתפוס פוקימונים והנה הפוקידע שלך, תפעילי אותו כדי שתדעי בפעם הבאה" מה תעשי?.

COLOR]
    "זאת בת ?איזה כיף לי !"אני אומרת בשמחה .
    "מיג'ומרו ,צאי !" אני אומרת בקולי קולות ,ומתי שהיא יוצאת אני אומרת לה
    "היי מיג'ומרו יפה שלי ,אני בלייר ,ואני המאמנת שלך" ליבי פועם לראותה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לי
    הפרופסור מאחלת לך בהצלחה במסע ואז אתה יוצא מהמעבדה, אתה כבר נחוש בדעתך לתפוס פוקימון ראשון עם פוקאבו שלך, אתה הולך לדרך 1 פתאום מגיע לפניך , לוחם רגיל בצוות קון, הוא אומר לך: "אתה עוזר לצוות הלוחמים נכון?, תביא את הפוקימון שלך או שתחוסל", מה תעשה?.

רון
    גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.

ברוס
    אתה מוציא את טסטוסג'ה שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.

ניר
    אתה יוצא מהמעבדה ופתאום מגיע אליך הילד שקודם הגיע ואומר לך: "רוצה להיות יריב שלי?, קוראים לי גרי ולך?, בוא נלחם עכשיו כדי שנתחיל את זה, אני עם מיג'מארו שקיבלתי עכשיו ואת הפוקאבו שלח" מה תעשה?.

דור
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוכדור של מיג'מארו והוא אומר לך: "מיג'מארו, הוא אחד מהפוקימונים המומלצים בשביל מאמנים שמתחילים את המסע שלהם", פתאום מגיע ילד בגילך ואומר לפרופסור: "את יכולה להביא את הפוקימון שאבא שלי, העוזר שלך הבטיח לי?" הוא רואה אותך ואומר: "רוצה קרב מולי?, ולהיות יריב משובע שלי גם?, איך קוראים לך?, לי קוראים גרי" מה תעשה?.

ג'ייסון
    אתה יוצא מהמעבדה שלך ואז בא ילד בגילך ואומר: "קיבלת עכשיו פוקימון נכון?, אני קיבלתי לפני חצי שעה, רוצה קרב ולהפוך להיות יריב מושבע שלי?, לי יש מיג'מארו ולך?" מה תעשה?.

בלייר
    את מוציאה את מיג'מארו שלך, את מציגה את עצמך והמיג'מארו שלך מתלהבת מאוד ורוצה לצאת איתך למסע. פרופסור האחילה לך בהצלחה ועד יוצאת מהמעבדה ופתאום בא אלייך ילד שאומר לך: "רוצה להלחם מולי?, אני גרי ואני רוצה שתהיי היריבה שלי" מה תעשי?.

גיא
    אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.

תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    [U]לי[/U

בלייר
    את מוציאה את מיג'מארו שלך, את מציגה את עצמך והמיג'מארו שלך מתלהבת מאוד ורוצה לצאת איתך למסע. פרופסור האחילה לך בהצלחה ועד יוצאת מהמעבדה ופתאום בא אלייך ילד שאומר לך: "רוצה להלחם מולי?, אני גרי ואני רוצה שתהיי היריבה שלי" מה תעשי?.
    .[/COLOR]

[/COLOR][/COLOR]
    "בסדר" אני אומרת לו
    "מיג'ומרו מוכנה?"אני שואלת אותה
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    הפרופסור מאחלת לך בהצלחה במסע ואז אתה יוצא מהמעבדה, אתה כבר נחוש בדעתך לתפוס פוקימון ראשון עם פוקאבו שלך, אתה הולך לדרך 1 פתאום מגיע לפניך , לוחם רגיל בצוות קון, הוא אומר לך: "אתה עוזר לצוות הלוחמים נכון?, תביא את הפוקימון שלך או שתחוסל", מה תעשה?.

[/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לחיל"בוא קרב 1 על 1 אם תביס אותי תקבל אותו טוב?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    לי

רון
    גרי אוק אומר לך: "בסדר, אז תוציא את הפוקימון הראשון שלך ואז אני יוציא את שלי, אתה תתחיל כי הסוג שלי יותר חזק משלך, כי מגיל קטן אביא שלי הסביר לי על הגינות בקרב" מה תעשה?.

ברוס
    אתה מוציא את טסטוסג'ה שלך, ואז אתה מכוון אליו את הפוקידע שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "טסטוסג'ה, פוקימון הנחש, הוא אחד מהפוקימונים הכי מומלצים למאמנים שרק התחילו את המסע שלהם", פתאום הגיע ילד בגילך ואז הוא אומר לפרופסור: "אפשר את הפוקימון האש שאבא שלי, העוזר שלך, הבטיח לי?" הוא מסתכל אליך והוא אומר לך: "רוצה להיות יריב משובע שלי?, עכשיו נלחם מתי שהפרופסור תביא לי את הפוקימון שלי?" מה תעשה?.

ניר
    אתה יוצא מהמעבדה ופתאום מגיע אליך הילד שקודם הגיע ואומר לך: "רוצה להיות יריב שלי?, קוראים לי גרי ולך?, בוא נלחם עכשיו כדי שנתחיל את זה, אני עם מיג'מארו שקיבלתי עכשיו ואת הפוקאבו שלח" מה תעשה?.

דור
    אתה מכוון את הפוקידע על הפוכדור של מיג'מארו והוא אומר לך: "מיג'מארו, הוא אחד מהפוקימונים המומלצים בשביל מאמנים שמתחילים את המסע שלהם", פתאום מגיע ילד בגילך ואומר לפרופסור: "את יכולה להביא את הפוקימון שאבא שלי, העוזר שלך הבטיח לי?" הוא רואה אותך ואומר: "רוצה קרב מולי?, ולהיות יריב משובע שלי גם?, איך קוראים לך?, לי קוראים גרי" מה תעשה?.

ג'ייסון
    אתה יוצא מהמעבדה שלך ואז בא ילד בגילך ואומר: "קיבלת עכשיו פוקימון נכון?, אני קיבלתי לפני חצי שעה, רוצה קרב ולהפוך להיות יריב מושבע שלי?, לי יש מיג'מארו ולך?" מה תעשה?.

בלייר

גיא
    אתה מוציא את המיג'מארו שלך, מיג'מארו משתמש בצעקה על טסטוסג'ה, אבל המתקפה לא השפיעה עליו, מיג'מארו ממשיך עם חבטה שדווקא פוגעת קשה בטסטוסג'ה. גרי אומר לו: "טסטוסג'ה, תשתמש בחבטה חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.

תזכורת, מי שפותח את העמוד 10 יקבל ריר קנדי מתנה, אז בהצלחה לכולם.

אני אומר לו: "אבל מה הרעיון?,הסוג שלך אפקטיבי מולי,זה לא הוגן ככה"
    ומחכה שהוא יגיד משהוא.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ייסון:
    עם זה הולך ליהיות היריב המושבע שלי לא כדאי שיהיה לו ספרייט?
    - - - - - - - - - -
    "אשמח מאוד להלחם בך, צא פוקאבו!" אומר ואוציא את פוקאבו מהפוקימון.. "
    ואז אשאל אותו בסקרנות "תוך כדאי דרך אגב.. קוראים לי ג'ייסון, איך קורים לך?" ואחכה לתגובה שלו..

.

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    בלייר
    את מוציאה את מיג'מארו שלך לקרב הזה מול גרי, גרי אומר לך: "אני ישתמש בפוקאבו שלי, את מתחילה בגלל שהסוג שלי יותר טוב משלך, אני פשוט למדתי בבית על הגונות וזה לא הוגן להתחיל" מה תעשי?.

לי
    החייל של צוות קון אומר לך: "טוב, אבל זה לא הכי טוב בשבילך כי אתה תפסיד לי בטוח, צא בואפו, תשתמש בלהביור על פוקאבו שלו" מה תעשה?.

ניר
    בבקשה תצטט רק את עצמך
    גרי אומר לך: "אתה תתחיל את הקרב זה קודם, חוץ מזה אין לי עדיין מתקפות מים אז זה עדיין קרב שווה כוחות, תוציא את פוקאבו שלך ונתחיל את הקרב, אחר זה נראה, זה יהיה אימון טוב בשביל שנינו" מה תעשה?.

ג'ייסון
    *יש לי תמונה באנשים שיהיו במשחק, בגלל זה אני בטחתי בכם שקראתם את כל הרקע של המשחק.
    הילד אומר לך: "שלום לך, ג'ייסון, לי קוראים גרי, אני ישתמש במיג'מארו שלי כמו שאמרתי לך קודם, תתחיל אתה כי הסוג שלי יותר חזק שלך ואני משחק הוגן וטוב, הטוב בינינו ינצח" מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U
    לי
    החייל של צוות קון אומר לך: "טוב, אבל זה לא הכי טוב בשבילך כי אתה תפסיד לי בטוח, צא בואפו, תשתמש בלהביור על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
    פוקאבו
    אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהלהביור ואז חבטה חזקה על באופו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [B][COLOR=#0000ff][U]
    דור
    "גרי הא? לי קוראים דור! אני אשמח לקרב מולך!" אומר לו בהתלהבות ואוציא את מיג'ומארו מהפוכדור תוך כדי שאני קורא בהתרגשות:"מיג'ומארו,אני בוחר בך!"

עמוד 8 מתוך 12 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •