Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    יש אישור מריטסוקה קאן הזה...

Naruto – After Ten Years

רקע:

עברו להן 10 שנים מסיום הסדרה... כל כך הרבה דברים השתנו... נג'י הפך להוקאגה וטנטן היא העוזרת שלו. טנזו (יאמאטו) הפך למנהיג האנבו בעוד שיקאמארו וסאי עוזריו. קאקאשי נשלח למשימות מסוג S ביחד עם גיא. צ'וג'י מנהל מסעדה מפורסמת. אינו הפכה למנהלת חנות הפרחים שהיא עבדה בה. טסונאדה פרשה בשיאה, התמכרה מחדש להימורים ויצאה למסע ביחד עם העוזרת שלה, שיזונה. לי יצא למסע אימונים ביחד עם חברו שהכיר לא מזמן, קיבה. קורנאי מגדלת את בנה ביחד עם שיקאמארו שעוזר איתו הרבה. (להזכירכם הוא היה אמור להיות של אסומה, שמת) שינו עדיין מתפקד כנינג'ה ובקבוצה ביחד עם הינאטה, נשלחים למשימות מדרגה A. לא ידוע מה מצבם של סאסקה, קאבוטו, אקאטסוקי, סאקורה ונארוטו – אשר נעלמו בצורה מסתורית לפני 3 שנים.

דברים שכדאי לעשות תוך משחק:
    Spoiler ספוילר

הייתי רוצה לתת קרדיט ענק למישהו מפורום אחר על שהרשה לי להעתיק כמה דברים.

לא להגיב!!!

2. מורחקים
    טופס הרשמה:

1) שם הדמות - איך יקראו לדמות, שם יפני עם שם משפחה
    2) תיאור מראה או תמונה - עדיף תיאור
    3) רקע – בגלל שאין עלילה אז החלק הזה חובה לגמרי, הוא יקבע את העלילה שלכם
    4) כפר הדמות - כפר העלה הנסתר, כפר הצליל הנסתר, כפר הענן הנסתר, כפר החול הנסתר,כפר המפל הנסתר, כפר הערפל הנסתר, כפר הגשם הנסתר, כפר הסלע הנסתר, כפר הדשא הנסתר.
    5) שבט הדמות - אתם יכולים לבחור כל שבט שהיה בסדרה, אתם גם יכולים ליצור שבט. אנשים שיצרו שבט יקבלו עדיפות.
    6) רמת הדמות - אגדי, מצוין, בינוני, חלש ולא קיים. אתם יכולים לבחור רק או בינוני, חלש או לא קיים. (אני זה שיעלה לחזק ואגדי אם אצטרך). תיהיה עדיפות קלה לדמויות חלשות שרוצות להתקדם.
    7) סטטוסים - כאן אתם תמלאו את הסטטוסים שלכם עם 5 דרגות: בינוני, חלש ולא קיים. (אני זה שיעלה לחזק ואגדי אם אצטרך) מותר לכם למלות 3 בינוני וכל השאר חלש לכל היותר
    כוח: על פי כמות הכוח ככה הסיבולת שלכם תגדל וככה איתה החיים. את הכוח אפשר לשפר בכמה דרכים:להתאמן בדוג'ואים או באימוניי הרמת משקולות וגם כמובן בנתינת מכות על עצים שמחזקות את הידיים ומקשיחות אותם וכך הכוח גדל.את החיים אפשר להחזיר בזמן מדיטציה או בזמן אכילת ארוחה או כאשר ישנים שינה טוב.

מהירות המהירות היא כשמה היא,זה היכולת של הדמות לרוץ מהר,לשנות כיוון בשעת הצורך.המהירות לרוב עוזרת כאשר משתמשים בטאיג'וטסו.את המהירות אפשר לשפר בכמה דרכים:אפשר לרוץ בכל מיני מקומות ואפשר גם על ידיי עצירת קונאי בזמן מעופו אליך או התחמקות משוריקנים,כמובן אפשר לשפר מהירות בזמן הקרב כאשר נלחמים.

שימוש בנשקים שימוש בנשקים מתחיל מהדברים הפשוטים ביותר כמו זריקת קונאי למטרה,ממשיך דרך אימוניי צליפה עם סנפונים ונגמר בקרבות ענקיים עם חרבות ענקיות.למשל להאקו שימוש בנשקים (לפי הנתונים במשחק) היה אצלו: מצוינת בעוד לנארוטו היה רק חלש בזמן ההוא,לכן אם הקרב של נארוטו היה הולך רק על פי שימוש בנשקים אז הוא היה מפסיד להאקו.

סטאמינה קובעת את כמות הצ'אקרה,הסטאמינה נחוצה בשביל להחזיק מעמד בזמן הקרב או בשביל כמות הצ'אקרה שנמצאת בגוף,ושהגוף יכול לייצר. את הסטאמינה אפשר לחזק בהליכה על עצים, אימוני סיבולת כמו לנסות לא לנשום מתחת למים כמה שיותר והליכה על המים גם מאוד עוזרת.

אינטליגנציה מראה את יכולת הלמידה של הבנאדם,עד כמה מהר הוא קולט דברים וכמה זמן יקח לו ללמוד טכניקה כלשהי.
    את האנטליגנציה אפשר להעלות על ידיי קריאת ספרים וחשיבה על טכניקות לימוד שונות.

נינג'וטסו לפי רמת הנינג'וטסו שלך ככה נמדדת היכולת שלך בנוגע לנינג'וטסו,ככל שיש לך רמה גבוה יותר אתה שולט יותר טוב בג'וטסואים שלך ויותר קל לך להשתמש בהם. למשל בשביל דרקון המים אתה צריך מצוין בנינג'וטסו בעוד בשביל קווארמי אתה צריך רק חלש.
    את הנינג'טסו אפשר לאמן על ידיי שימוש גדול בג'וטסואים.

גנג'וטסו לפי רמת הגנג'טסו שלך ככה נמדדת היכולת שלך בנוגע לגנג'וטסו,ככל שיש לך רמה גבוה יותר ככה אתה שולט יותר בטכניקות הגנג'טסו שלך ויותר קל לך להשתמש בהם.למשל בשביל להשתמש בגנג'טסו שעשתה קורנאי על איטצ'י צריך אגדי בגנג'טסו בעוד בשביל הנגה צריך רק חלש.
    את הגנג'וטסו אפשר לאמן על ידיי שימוש גדול בטכניקות האלה.

טאיג'וטסו לפי רמת הטאיג'וטסו ככה נמדדת כמות היכולת שלך בנוגע לטאיג'וטסו,ככל שיש לך יותר נקודות בזה ככה יכולת הלחימה עולה והשימוש הנכון בקרב בסוג הלחימה שלך.למשל בשביל לוטוס עיקרי צריך מצוין טאיג'וטסו בעוד לאגרוף טוב ובסיסי בשיטת הטקן צריך חלש.
    את הטאיג'וטסו אפשר לאמן על ידיי קרבות אחד על אחד עם אנשים או על בובות אימון מיוחדות.

8) טכניקות: כולם מתחילים עם 6 טכניקות בסיסיות, האנגה נו ג'וטסו, קווארימי נו ג'וטסו, בונשין נו ג'וטסו, צ'אקרה נו קנקאקו ועוד.
    לכל טכניקה יש דרגה, אשר הולכות מ-E עד S. כאשר טכניקות E הן הטכניקות שלומדים באקדמיה ו-S הן טכניקות רבות עוצמה שיכולות לקרוע הרים לגזרים.
    רמות היכולות בג'וטסואים למינהם(יש יכולות שיהיו יותר טובים אצלכם ויש יכולות שפחות ותוכלו לשפר אותם).
    רמה 1 (טעונה שיפר,שימוש לקוי)
    רמה 2 (ישנו שימוש נכון ביכולת אבל היא לא משפיעה)
    רמה 3 (שימש בינוני ביכולת)
    רמה 4 (שימוש טוב ביכולת אבל לא 100%)
    רמה 5 (שימוש חזק ביכולת עם כל העוצמה 100% מהיכולת)

*רמה 6 (שימוש מיוחד ביכולת שלא נשאר אלא מגיע ברגעים קשים וכשצריך אותו במיוחד כדי להגיע יותר מהמקסימום) רמה שבאה והולכת אף יכולת לא נשארת רמה 6.
    אם הוספתם ג'וטסואים, אחד מהם צריך להיות 4 והשאר 3 לכל היותר

טופס הרשמה ריק

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    דף הסברים:

מפה:

זוהי מפת העולם בנארוטו, אין ממש מה להסביר, אני רק אומר שנארוטו בא מהעיר קונואה שבארץ האש.

ג'וטסואים:

בנארוטו יש המון ג'וטסואים, אתם יכולים להמציא, ואתם יכולים לבקש ממני בפרטי שאביא לכם רשימה של ג'וטסואים.

אם אתם בחרתם שבט מסויים וכמובן אתם צריכים תוספת של מהלכים של השבט, האתר הזה בשבילכם, תעיינו בו שם תמצאו את המהלכים: http://www.naruto-fa...ques,1,0,0.html

שבטים:

כידוע לכולכם, בנארוטו יש גם המון שבטים, נארה השולט בצללים. אוצ'יה עם עין השארינגאן. היוגה עם עין הביאקוגאן ועוד רבים אחרים.
    שבטים מותרים:
    אוצ'יה, היוגה, נארה (שליטה בצללים), אבורמה (שליטה בחרקים), אקימיצ'י (הגדלת שטח פני הגוף), אינוזוקה (לחימה עם כלבים), קאגויה (לחימה עם עצמות) וקורי (שאומר קרח ביפנית, נגיד שזה השבט של האקו).
    מותר לכם ואף מומלץ להמציא שבטים משלכם.

קאגה ואנבו:

הקאגה הינו מנהיג הכפר, לדוגמה: הקאגה של כפר העלה הנסתר נקרא הוקאגה. הוא הדמות הכי חזקה בכפר, כמו נג'י או גאררה.
    אנבו הינה יחידה אשר מחסלת נינג'ות עריקים. מנהיג האנבו הוא טנזו (יאמאטו) ועוזריו הם שיקאמארו וסאי.

לא להגיב!!!

4. מורחקים
    שמור למידע חדש

5. מורחקים
    שמור למידע חדש.

6. מורחקים
    דף רשומים: 1-3

7. מורחקים
    דף רשומים: 4-6

אפשר להגיב!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    1) שם הדמות: ריו אוצי'ה
    2) תיאור מראה או תמונה: שיער שחור חזק וקצר, עיניים שחורות, גבוהה שרירי, עם קעקוע גדול של עין על הגב!
    3) רקע: עוד נצר לזן הנכחד של שבט האוצ'יה, היה גר בבית בוא האב היה מתנהג לילדים ככלים, אמו תמיד נסתה לעזור לו אך לא יכלה להתנגד לאביו.
    היחיד שהבין אותו היה המורה שלו שחווה את אותה ילדות כמוהו.. הוא תמיד היה בעיניו מודל לחיקוי ובשיעוריו היה ריו המשקיען והמוצלח מכולם.
    באותו הזמן בוא איטצ'י החליט לחסל את השבט ריו הלך ליקנות פרחים לכבוד יום הולדת אימו, כשחזר לכפר ראה אש, ודם ואת בניי שבטו ההרוגים!
    לפתע הוא הבחין במורה שלו בבית שהיה נחמד עליו מאז היותו ילד הוא התסכל עליו במבט עצוב בעיניים והבציר בוא לברוח.
    ריו בורח ומסתכל על המורה תוך כדי עם דמעות בעיניו..
    מאז הוא גדל לבד בבית קטן וזנוח ששיסדר לו כפר העלה הנסתר.. הוא תמיד היה בודד ולמד להתמודד בעצמו עם דברים!
    כל חייו הוא התאמן והבטיח ליהיות חזק מספיק כדי לחסל את האקצוקי עליה איטצ'י משתייח.
    4) כפר הדמות: כפר העלה הנסתר!
    5) שבט הדמות: אוצי'ה
    6) רמת הדמות: אגדי, בינוני
    7) סטטוסים: כוח- 3

.

9. מורחקים
    לא רשום. אתה רציני איתי? עאלק אגדי, אמרתי רק עד בינוני, לא עשית מתקפות, לא סטטוסים כמו שאמרתי, לא עשית כלום! תערוך הכל ותעשה לפי מה שרשמתי.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    עזוב אותך שטויות.. ההרשמה שלך לא ברורה בכלל... סדר אותה יותר נורמאלי שיוכלו להבין משהוא!
    אחריי זה דבר איתי

.

11. מורחקים
    טוב, אם אתה גרוע שלא מבין אז אתה לא רשום... קצת להשקיע בטופס לא הורג.

12. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רמה:גנין (Genin) בינוני.
    שם:רד אוצ'יהא
    תיאור/תמונה:
    Spoiler ספוילר

בעל צמיד שחור עם אבנים לבנות,וסמל של שבט הוציאה על החלק האחורי של החולצהו,יש לו קעקועה של כפר העלה על גבו,על זרועו הימנית יש צלקת של שריטה(שעליה אני אסביר בהמשך).
    כפר:העלה.
    שבט:אוצ'יהא.
    הרקע:רד נולד בכפר העלה שם חי את רוב כול חייב,הוא נולד לשבט אוצ'יהא והוא בין השורדים היחידים של השבט.
    רוב השבט נעלם בגלל מלחמה גדולה ורוצח שרצח את כול השבט,רד ילד שקט ולא אוהב לדבר הרבה הוא חושב הרבה ולא מעניין אותו מה קורא בסביבה,תמי היה מעדיף לשבט ליד האגם להתאמן או סתם לנוח,כולם הכירו אותו בזכות כינויו הזאב הלבן,את הכינוי נתנו לו בגלל שבגיל 11 הוא הותקף על ידי זאב לבן והצליח לגבור עלו אך יש לו צלקת על ידו מהשריטה של הזאב.
    רד היה בן יחיד אביו היה אחד הלוחמים הטובים ביותר והוא נימצא ביחידת האנבו,אביו של רד לימד אותו להשתמש בטכניקה מסוג אש ולכן הפך לאוצ'יהא בוגר.
    לאחר כמה שנים רד למד להשתמש במהירות ותבונה בקרב,הוא למד המון מאביו והצליח ללמוד להשתמש בשוריקנים ולשלב אותם אם מתקפה.
    כגון:שוריקנים בוערים.
    אמו של רד היא מארץ המים ושולטת בטכניקות מים היא הייתה אחת הלוחמות הטובות ביותר עד שנהרגה בניסיון להתנקש בטובי tobi מהאקטסוקה.
    רד לא יודע על כך וסיפרו לו שאמו מתה במשימה מסוג S.
    רד היה באקדמיה ולמד הכול השנה הוא עבר והוא עבר לדרגת גנין.
    (מקווה שהרקע מספיק טוב)

כוחות:השארינגאן של שבט האוצ'יהא (קקיי גנקאי ).
    מותר לכם למלות 3 בינוני וכל השאר חלש לכל היותר
    •כוח-חלש
    •מהירות-בנוני
    •שימוש בנשקים-חלש
    •סטאמינה-בנוני
    •אינטליגנציה-חלש.

כוחות נינג'ה:
    •נינג'טסו-בנוני.
    •גנג'טסו-חלש.
    •טאיג'טסו-חלש+.

(גם כאן אתם צריכים לבחור דרגה)
    חפצים -100 ריו (זה הכסף),20 קונאים,20 מאקיבישי,20 שוריקנים,5 פתקים מתפוצצים,2 פצצות עשן.

טכניקות:
    האנגה נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: מאפשר לקבל חזות של אדם\חיה\חפץ אחר למטרת הטעיה, אין זה אפקט אשליה, מכיוון שהצורה מוחשית לחלוטין.
    קווארימי נו ג'וטסו[דרגה D, רמה 4]: נותן את האפשרות להחליף את עצמך עם חפץ דומם כדי להטעות את האויב, או להתגונן מהתקפה. שימוש מיידי בזמן התקפה של יריב.
    בונשין נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: מאפשר זימון של 2 שכפולים מוחשיים חלקית שנשארים לצידך ומטעים את האויב.
    קאקורימינו נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: טכניקת מסווה. בעזרת שימוש בגלימה או כל דבר אחריו מאחוריו אפשר להתחבא, הטכניקה מקשה להבחין במשתמש, מה שמאפשר לו הסוואה טובה יותר, כל עוד הוא אינו זז ממקומו. דורש גלימה בצבעים זהים לסביבה כדי לעבוד.
    נאוואנוקי נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: טכניקת בריחת חבל. מאפשרת השתחררות יעילה יותר מחבלים ושלשלאות. שימוש חד פעמי.
    צ'אקרה נו קנקאקו[דרגה E, רמה 3]: חוש הצ'אקרה, מאפשר על-ידי ריכוז להבחין בצ'אקרה שמסביב. ככל שמקור הצ'אקרה חזק יותר, כך קל יותר לגלות אותו -כל עוד אותו מפיק המקור לא מחביא את הצ'אקרה. החוש מתגבר ככל שהדרגה והשליטה גדולה יותר.

Katon: Goukakyuu no Jutsu - שחרור אש: טכניקת כדור אש
    [דרגה C,רמה 4]
    לאחר ביצוע החותמות המשתמש אוגר צ'אקרה בפיו ומשחרר אותה במכה אחת מה שיוצר כדור אש ענקי
    כמו כן זוהי הטכניקה הכי מפורסמת של שבט האוצ'יאה וכדיי להיחשב בוגר אתה חייב לשלוט בטכניקה זו

Katon: Ryuka No Jutsu - שחרור אש: טכניקת אש דרקון
    [דרגה C,רמה 2]
    המשתמש מוציא אש מפיו לאורך חפץ ארוך,כמו חוט שקשור ליריב או לחפץ.

Doton: Shinju Zanshu no Jutsu - אלמנט אדמה: טכניקת עריפת ראש פנימית
    [דרגה: D,רמה 3]
    המשתמש יוצא מן האדמה מתחת ליריבו ומחליף עימו מקומות, המשתמש יוצא מן האדמה, בעוד היריב נקבר באדמה ללא יכולת לזוז, רק עם ראשו בחוץ.

Kage Buyo - צל העלה המרקד
    [דרגה C,3]
    בזמן שהיריב באוויר, המשתמש קופץ ומגיח מתחת ליריב כאילו הוא הצל שלו, כך חושף אותו למתקפות חזקות,
    להבת צל העלה המרקד (חיזוק שלי למתקפה)
    בזמן שהיריב באוויר אני נותן לו לו כמה בעיטות ואגרוף בגב בזמן האגרוף אני תופס לו את החולצה ולאחר מיכן מסובב אותו כך שאני היה מעלו,נותן לו בעיטה ואז משתמש בכדור אש.

שוריקנים בוערים.
    [דרגה D,3]
    המשתמש זורק שוריקנים לעבר היריב ועושה סימני ידיים,לאחר מיכן השוריקנים בוערים ונראים כמו כוכבי אש.
    רוצה ללמוד טכניקת זימון צפרדעים,ושארינגן ברמה גבוה.
    נערך לאחרונה על ידי red dd, 09-14-2010 בשעה 08:18 PM

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    לא רשום, איך הגיוני סב סבו מאדארה אם הוא חי וזה רק אחרי 10 שנים? ><"
    אתה צריך לרשום על כל ג'וטסו וג'וטסו ורשמתי רק 3 בינוני!

14. משתמש מנוסה
    טוב שלו אנשים =.=
    למה שלא כולכם תבחרו אוצי'אה ואף אחד לא ייהנה?..

זה אני מהמשחק שלך בפורום השני(תשים לב לשם Xd)
    הנה הטופס...
    רמה: חלש
    שם: יורי יוקאמרי.
    תיאור/תמונה: יורי הוא נער בעל שיער חום קצר ועיניים כחולות, גובהו לא עובר את ה 1.80 מטר ומשקלו נע בין 45~53, בד"כ הוא לבוש חולצה ומכנסיים קצרות בצבע חומה
    כפר: העלה הנסתר
    שבט: יוקאמרי.
    הסבר:
    בעצם כל השבט מתבסס על גנג'וטסו(כן!) בלבד, האנשים אשר מגיעים משבט זה שולטים היטב בכל סוגי הגנג'וטסו. אך מה שמאפיין אותם בעיקר בג'נגוטסויים הוא בעצם הוספת אלמנט הברק איתו הם בעצם נלחמים בתוך הגנגוטסו וזה מה שמאפיין אותם.
    בנוסף על כך יש להם עיניים מיוחדות, עיניים אשר מאפשרות להם לראות דרך גנג'וטסואיים ודרך העתקים(טריגאן)
    הרקע: טוב אני שמעתי שאני צריך לדבר פה קצת על עצמי אז בואו נתחיל:
    הכל התחיל כאשר נולדתי, אני זוכר עוד כאשר הייתי קטן ירד גשם מחוץ לביתי, סבתי אמרה לי שזה סימן טוב אך איני מאמין לסימנים כמו אלו, לדעתי אלו סתם אמונות תפלות של אנשים. אני זוכר כאשר כבר התחלתי לגדול התחלתי להראות את האהבה שלי לאשליות וקסמים, אני הייתי נוטע לשחק עם קלפים כאשר הייתי קטן, ולאחר כמה זמן התחלתי לשלוט בכל העניין של הגנג'וטסו, אני הייתי מוכשר מאוד, הראית כישורים רבים בתור נינג'ה מתחיל כאשר עליתי לדרגת גנין והורי החליטו שזה הרגע בשבילי ללמוד את טכניקת "טריגאן", אני זוכר את זה בברור רב, היה זה תחילת הערב, אני חזרתי עוד מהגן הציבורי הקרוב לביתי הורי כבר חיכו לי במרכז האימונים הקרוב לביתי ואני כמובן הלכתי לשם בעקבות פתק שהם השאירו לי על מיטתי,כאשר הגעתי לשם הם לקחו אותי ליער הנשמות שם ביקשו מימני לעצום את עיניי, הם סיפרו לי שכעת אני עומד לעבור סדרת טכניקות גנג'וטסו של השבט אני הייתי צריך רק לדעת איפה מסתתר אותו איש אשר מפעיל את הגנג'וטסו, טוב זה היה בעיה קשה במיוחד, אך לאחר זמן רב בסופו של דבר הצלחתי.לאחר 4 שנים באקדמייה המטרה שלי בחיי הנינג'ה לא השתנתה, המטרה שלי עכשיו היא להחזיר את הכבוד למשפחתי לאחר ה"פדיחות" שאחי גרם אליהם.
    חברים לקבוצה: אושירו היוגה, קורי נאמי. מורה:

כוחות:
    •כוח- חלש
    •מהירות- חלש
    •שימוש בנשקים- חלש(לא הכללתי את הבובה כנשק)
    •סטאמינה- בינוני
    •אינטליגנציה- בינוני

כוחות נינג'ה:
    •נינג'טסו- לא קיים
    •גנג'טסו- בינוני
    •טאיג'טסו-חלש

חפצים -100 ריו (זה הכסף),20 קונאים,20 מאקיבישי,20 שוריקנים,5 פתקים מתפוצצים,2 פצצות עשן.

טכניקות:
    האנגה נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: מאפשר לקבל חזות של אדם\חיה\חפץ אחר למטרת הטעיה, אין זה אפקט אשליה, מכיוון שהצורה מוחשית לחלוטין.
    קווארימי נו ג'וטסו[דרגה D, רמה 4]: נותן את האפשרות להחליף את עצמך עם חפץ דומם כדי להטעות את האויב, או להתגונן מהתקפה. שימוש מיידי בזמן התקפה של יריב.
    בונשין נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: מאפשר זימון של 2 שכפולים מוחשיים חלקית שנשארים לצידך ומטעים את האויב.
    קאקורימינו נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: טכניקת מסווה. בעזרת שימוש בגלימה או כל דבר אחריו מאחוריו אפשר להתחבא, הטכניקה מקשה להבחין במשתמש, מה שמאפשר לו הסוואה טובה יותר, כל עוד הוא אינו זז ממקומו. דורש גלימה בצבעים זהים לסביבה כדי לעבוד.
    נאוואנוקי נו ג'וטסו[דרגה E, רמה 4]: טכניקת בריחת חבל. מאפשרת השתחררות יעילה יותר מחבלים ושלשלאות. שימוש חד פעמי.
    צ'אקרה נו קנקאקו[דרגה E, רמה 3]: חוש הצ'אקרה, מאפשר על-ידי ריכוז להבחין בצ'אקרה שמסביב. ככל שמקור הצ'אקרה חזק יותר, כך קל יותר לגלות אותו -כל עוד אותו מפיק המקור לא מחביא את הצ'אקרה. החוש מתגבר ככל שהדרגה והשליטה גדולה יותר.
    טריגאן[דרגה S, רמה 4]- בעזרת הטכניקה הזאת המשתמש יכול לצאת מיד מתוך גנג'וטסויים ולראות דרך כפילים.
    הברק הלבן[דרגה C, רמה 3]- טכניקת גנג'וטסו בה המשתמש משנה את כל גופו לברק לבן בעל צ'אקרת ריטון טהורה, מתוך הטכניקה הזאת המשתמש יוצא לעבר הגנג'וטסויים האחרים
    החתך הטהור של האפלה[דרגה B, רמה 3] טכניקת גנג'וטסו אשר פועלת לאחר הטכניקה הברק הלבן, בטכניקה זאת המשתמש משתנה לצבע שחור ואז נעלם ממקומו, במהירות רבה הוא פשוט משסף את היריב מכל הכיוונים.
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 09-14-2010 בשעה 07:15 PM

15. משתמש מנוסה
    רמה: בינוני
    שם: שינג'יטסו הומנטה
    תיאור/תמונה: [IMG][/IMG]
    כמו שאתה רואה, יש לו מגן מצח של השבט שלו.
    כפר: כפר החול הנסתר(בחרתי כי אני מת על אלמנט רוח)(וגם כי ראסנשוריקן זה אחד החזקים)
    שבט: הומנטה(אני המצאתי אבל יש לי גם שאלה: יש הגבלה לכוחות של השבט? כי אם כן אז תגיד לי עד כמה ואני אערוך את היכולות)
    הרקע: שינג'יטסו ידוע כאדם טוב לב ואמיתי ומכאן שמו .(שינג'יטסו - אמת) כששינג'יטסו היה בן 9 הוא למד טכניקת רוח שהייתה ייחודית לשבטו ובה הוא היה שולח גל של רוח בלתי נראית שהיה חותך כל דבר שבו היה נוגע. הוא ניסה להתאמן כדי להיות הכי חזק שאפשר, והחליט שלא ינוח עד שיוכל להיות מקצוען אמיתי. הוא השקיע את כל חייו באימונים, וכל האנשים בשבט עזרו לו. במיוחד דודו, שאימן אותו כאילו היה בנו, שכן אביו חלה במחלה מסוכנת ונהרג. יום אחד, דודו של שינג'יטסו נהרג על ידי לוחם ששנא את השבט, כשהרג אותו בזמן שנתו. שינג'יטסו לא ידע על המקרה, לו סופר שהוא חלה מסרטן. אבל יום אחד הוא פגש את אותו הרוצח, והוא הבין מה קרה. מרוב כעס הוא שלח עליו מתקפת ג'והא רפו שו, על אף שהצליח להשתמש בד"כ רק בג'והא שו. הרוצח המסתורי חסם את המכה בקושי ועזב. בשבטו, שינג'יטסו היה היורש, לחרב חזקה מאוד שנקראה Tamashi Kend ( חרב הנפש) שהייתה מותאמת במיוחד לטכניקות רוח והייתה יכולה לאפשר למחזיק בה לעבור בין הנפש לגוף ולעבור בין נפש לנפש. כמעט ואף אחד לא ידע להשתמש בה, אך בכ"ז החרב הייתה מבוקשת מאוד. שינג'יטסו קיבל את החרב לאחר מות דודו מאמו, ובפגישתו עם הרוצח הבין שדודו נרצח במטרה להשיג את Tamashi Kend.
    כוחות:
    •כוח- חלש
    •מהירות- בינוני
    •שימוש בנשקים- חלש -
    •סטאמינה- בינוני
    •אינטליגנציה- חלש

כוחות נינג'ה:
    •נינג'טסו- בינוני
    •גנג'טסו- חלש
    •טאיג'טסו- חלש

טכניקות:
    פוטון: ג'והא שו[דרגה D, רמה 4]: נראה בסדרה, ההתקפה שבה השתמש סורה בפעם הראשונה שראה את נארוטו.
    פוטון: האנאצ'ירי מאי[דרגה C, רמה 2]: יוצר מערבולת חזקה, פוקה השתמשה בה על נארוטו.
    פוטון: פוסאג'ין[דרגה D, רמה 3]: בעזרת שימוש בנשק שמותאם לאלמנט הרוח או רוב כוחו של המשתמש, טכניקה זו מנצלת את אלמנט הרוח בכך שהיא שולחת כמויות עצומות של אבק לעבר היריב. האבק ישמש להאטת היריב, או לכיבוי אש.
    קאזה יא נו ג'וטסו[ דרגה D, רמה 3]: המשתמש מוציא צ'אקרה ושואף אותה. אחר כך הוא שולח החוצה מפיו חץ העשוי כולו רוח. החץ לא יכול להיחסם, אך הוא יכול להיספג. מכיוון שהחץ עשוי רוח, כמו הג'והא שו, הוא קשה להבחנה. ניתן לירות חץ אחד בלבד בכל פעם.
    פוטון: קאזה נו סנבון[דרגה D, רמה 3]: המשתמש אוסף אוויר בידיו ומשלבו עם צ'אקרה, וכשהוא עושה זאת הוא משנה את צורתם למחטים קטלניות. המחטים כמעט בלתי נראים ולכן הם מאוד מקשים על האויבים. מכיוון שהמחטים עשויות אוויר, הן לא יכולות להיחסם או להיות מוחזרות. הדרך היחידה להשמידם היא לספוגן או להגן מהן.
    פוטון: קאזה קאקרה:[דרגה A+(בין A לS), רמה 1-(מתחת ל1)]: המשתמש שולח רסיסים של להב חרב העשויים אוויר. הלהבים לא פוגעים ביריב עד שהמשתמש מפעיל אותם, ואז כולם הופכים ללהבים ממשיים.
    מרמת שליטה של 2 בטכניקה, הרסיסים ינסו להידבק לגופו של היריב כדי שכולם יפגעו בהפעלה, וברמת שליטה של 3, הרסיסים ינסו להיכנס לתוך גופו של היריב.

אולי אני יעשה עוד ואערוך אחרי שתענה לי על השבט.

הערה: אני לא רוצה להירשם רק קודם שתענה לי ואז אחרי שאני אערוך אז תרשום אותי.
    ד"א, לדעתך אני שחקן יצירתי? כי אני עושה משחק פוקימון ואני רוצה לראות אם אני יצירתי מספיק.
    נערך לאחרונה על ידי ealay, 09-27-2010 בשעה 06:44 PM

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •