~אייס~
אתם הולכים לכם כשלפתע אתם רואים שורה של פושידהאשר הולכים להם בנחת. לפתע אחד מהם מסתכל עליך ומתחיל לצרוח ואז כל השאר בורחים במהירות.
מה תעשה?
~גיא~
אתם הולכים יחד לכיוון העשבים כשלפתע אתם רואים צ'ורוונקואשר יושב מולכם ולא עושה כלום.
מה תעשה?
~ניב~
"אין בעיה,אך תדע שאם אין לך פלאפון אתה יכול להתקשר דרך המחשב שבמרכזי הפוקימונים. המספר שלי הוא 052-2675693." אומרת הפרופסורית וממתינה שתשמור את מספר הטלפון שלה בפלאפון שלך. לאחר שאתה מסיים היא אומרת לך שכדאי שתתחיל לזוז מכיוון שאם תגיע לעיר הבאה מאוחר מדי אתה לא תלחם במכון עד עוד יומיים מכיוון שמחר יום שבת.
מה תעשה?
כנוי:WARMACHINE
שם במשחק:אש קטצ'אם
התחלתי:מיגי'מרו
חפצים:פוקדע, 5 פוקדורים, 5 שיקויים,טלפון, כסף
שותף:כן
רקע:אש קצט'אם נולד במחוז איסשו למשפחה שבה אבא שלו היה מאמן פוקימונים חזק ואמא שלו הייתה גם מאמנת פוקימונים אבל היא הפסיקה בגלל מה שקרה לזרקרום וראשירם היא שמעה על זה והחליטה להפסיק להיות מאמנת ולנסות להציל את ראשירם וזארקרום אבל זה היה קשה כי היא הייתה גרה במחוז אחר , מחוז ג'וטו אבל אז היא פגשה את אבא של אש והם החליטו להילחם אבל הם הפסידו לצוות פלזמה אז אש החליט לנקום בצוות פלזמה על מה שעשו וגם לנסות לעשות את מה שההורים שלו לא הצליחו , לנצח את צוות פלזמה .
ספרייט:
בקשות\שאלות\הערות:מקווה שאני אתקבל
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
~WARMACHINE~
מצטער,אין מקום...
~מייק~
אוקיי,עכשיו תבחר שותף מתוך הרשימה שבעמוד הרשומים.
-------------------------------------------
אתה הולך למקום ההוא ורואה קבוצות גדולות מאוד של מינזומיאשר משחקים ובצד השני אתה רואה אגם גדול ועמוק וחבורה של קורוהי
אשר מתרחצים במים.
מה תעשה?
~אייס~
פושידה עדיין נראה קצת מודאג אבל פתאום הוא מחייך וקופץ אחורה. לפתע הוא משתמש בחפירה ולאחר מכן יוצא מהאדמה ופוגע בטסוטאג'ה!
מה תעשה?
~מקס~
טסוטאג'ה משתמש בעלי טער אך קורומירו מצליח להתחמק ולאחר מכן הוא משתמש בדחיפה ופוגע בטסוטאג'ה. לאחר מכן הוא הוא משתמש בעלי טער על טסוטאג'ה!
מה תעשה?
~ניב~
אתה מתחיל לרוץ לכיוון האזור עם העשבים הגבוהים כשלפתע אתה רואה דוקורהאשר חוסם אותך עם הקרש שיש לו!
מה תעשה?
[QUOTE=DoR_RoD;827047]~WARMACHINE~
~מייק~
אוקיי,עכשיו תבחר שותף מתוך הרשימה שבעמוד הרשומים.
-------------------------------------------
אתה הולך למקום ההוא ורואה קבוצות גדולות מאוד של מינזומיאשר משחקים ובצד השני אתה רואה אגם גדול ועמוק וחבורה של קורוהי
אשר מתרחצים במים.
מה תעשה?
אשמח לשותף מאקי צ׳אן
------------------------------
אני אומר למיג׳מרו ״אני מעדיף לחפש פוקימון אחר כמו אולי שיבישיראשו (פוקימון הצלופח החשמלי)״.
ואז הולך לחפש פוקימון אחר.*
~מקס~
טסוטאג'ה קופץ על עלי הטער אך כפות רגליו נשרטות בגלל זה. כאשר הוא כבר מספיק קרוב,הוא משתמש בדחיפה בצורה כזו שהוא קופץ אל קורומירו ומסתובב תוך כדי. טסוטאג'ה מצליח לפגוע בקורומירו ואף לחסל אותו! לפתע אתה רואה שמכל המהומה חבורה של מיימפאטועפה מעליכם בלחץ ואחד מהם מסתבך בבנדנה שיש לך על הראש!
מה תעשה?
~מייק~
אתם הולכים יחד עד שאתם מגיעים למערה חשוכה מאוד. מיג'ימארו נלחץ קצת ומסתתר מאחוריך בזמן שאתם מתקרבים למערה. לפתע אתה רואה אורות קטנים וצהובים אשר מרחפים בתוך המערה החשוכה. אתה מבין שכנראה מצאת חבורת שיבישיראסו מכיוון שהם חיים רק במערות חשוכות.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)