Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 129
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~אייס~
    טסוטאג'ה עושה מה שאתה אומר ובעזרת זנבו הוא חובט חזק בעלים ובעזרת זה העלים מזתגרים במהירות אל עבר פושידה אשר נפגע בחוזקה. פושידה מצליח להתאושש מהר מאוד והוא משתמש בחבטה ומתקרב אל טסוטאג'ה!
    מה תעשה?

~מייק~
    אתה פונה לאחד מהשיבישיראסו ולפתע כולם מתקרבים אל פרצופך מתוך סקרנות. מרוב כל האור שהם מביאים לך בפתאומיות לעיניים,אתה מסתנוור ובלי לשים לב אתה פוגע באחד מהם עם היד ואז לפתע כולם משתמשים במכת ברק עליך! "עכשיו טריקו,תשתמש בעלי טער..." אתה שומע קול שמגיע מעומק המערה כשלפתע טריקו קופץ לידך ומשתמש בעלי טער אשר פוגעים בכל השיבישיראסו. "אתה בסדר אחי?" שואל אותך בן אדם עם גיטרה . "טריקו עבודה יפה,חזור לפוכדור!" הוא אומר ומכניס את הטריקו לפוכדור. "שלום לך,שמי הוא מקי צ'אן. אני מקווה שהמכת ברק הזו לא הייתה יותר מדי בשבילך." הוא אומר ועוזר לך לקום.
    מה תעשה?

~מקס~
    מיימפאטו נלחץ ממך ומנסה לעוף אך הוא נופל! אתה מסתכל עליו מקרוב ורואה שכנפו פצועה בצורה קשה! אתה רואה שבמרחק 3 מטר ממך יש מרכז פוקימונים.
    מה תעשה?

~ניב~
    פוקאבו קופץ מהכתף שלך אל הדשא ולאחר מכן הוא רץ אל כיוון דוקורה ומשתמש בלהביור אך דוקורה משתמש בקרש שלו להגנה. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה במתקפת בלימה אך הוא מתנגש בקרש של דוקורה. לאחר מכן דוקורה משתמש בקרש שלו ומעיף את פוקאבו עליך!
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    [COLOR="Black"]]

~מייק~
    אתה פונה לאחד מהשיבישיראסו ולפתע כולם מתקרבים אל פרצופך מתוך סקרנות. מרוב כל האור שהם מביאים לך בפתאומיות לעיניים,אתה מסתנוור ובלי לשים לב אתה פוגע באחד מהם עם היד ואז לפתע כולם משתמשים במכת ברק עליך! "עכשיו טריקו,תשתמש בעלי טער..." אתה שומע קול שמגיע מעומק המערה כשלפתע טריקו קופץ לידך ומשתמש בעלי טער אשר פוגעים בכל השיבישיראסו. "אתה בסדר אחי?" שואל אותך בן אדם עם גיטרה . "טריקו עבודה יפה,חזור לפוכדור!" הוא אומר ומכניס את הטריקו לפוכדור. "שלום לך,שמי הוא מקי צ'אן. אני מקווה שהמכת ברק הזו לא הייתה יותר מדי בשבילך." הוא אומר ועוזר לך לקום.
    מה תעשה?
    [/B]
    ״תודה״ אני אומר לו ״האמת היא שרק ניסיתי להיתחבב עליהם כדי לתפוס אחד מהם אבל האור שלהם סינוור אותי אז בטעות פגעתי באחד מהם. דרך אגב אני מייק. טריקו חזק יש לך!״ אני אומר למקי ואז מנסה לתפוס את אחד השיבישיראסו.

קרדיט לmcshay

3. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    אתה זורק פוכדור על אחד השיבישיראסו והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
    תפסת שיבישיראסו! מיד יעודכן!
    "אז,בוא נכיר אחד את השני. את השם שלי אמרתי לך ועכשיו תראה את הפוקימונים שלי!" אומר מקי ומוציא את טריקו,אלקיד וקורפיש. "אז מי אתה ואת מי יש לך?" הוא שואל.
    מה תעשה?

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    פוקאבו קופץ מהכתף שלך אל הדשא ולאחר מכן הוא רץ אל כיוון דוקורה ומשתמש בלהביור אך דוקורה משתמש בקרש שלו להגנה. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה במתקפת בלימה אך הוא מתנגש בקרש של דוקורה. לאחר מכן דוקורה משתמש בקרש שלו ומעיף את פוקאבו עליך!
    מה תעשה?
    "אתה בסדר פוקאבו?" אשאל בדאגה.. לאחר מכן אחשוב לעצמי "ררר... לא טיפש הדוקורה הזה, צריך פעולה מחוכמת יותר!"
    "אוקיי פואקבו תרוץ מסביב דוקרה בכל המהירות ותשתמש בלהביור שיצור מסביבו טבעת אש, לאחר מכן תמשיך בצעקה וכשהוא יאבד ריכוז תקוף בבלימה!" אומר לו ואקווה שהטקטיקה תצליח!"

.

5. משתמש מנוסה
    ~ניב~
    פוקאבו עושה טבעת אש בדיוק כמו שאמרת לו ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה ודוקורה מאבד את הריכוז. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה ופוגע בו בבלימה חזקה במיוחד אך דוקורה מתאושש במהירות ומשתמש באגרוף ממוקד אשר מעיף את פוקאבו לשמיים ולאחר מכן הוא משתמש בקרש בתור מחבט ומעיף את פוקאבו לכיוונך שוב!
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    אתה זורק פוכדור על אחד השיבישיראסו והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ועוצר!
    תפסת שיבישיראסו! מיד יעודכן!
    "אז,בוא נכיר אחד את השני. את השם שלי אמרתי לך ועכשיו תראה את הפוקימונים שלי!" אומר מקי ומוציא את טריקו,אלקיד וקורפיש. "אז מי אתה ואת מי יש לך?" הוא שואל.
    מה תעשה?
    ״טוב״ אני אומר ״עכשיו תפסתי שיבישיראסו כמו שראית והפוקימון שאיתו התחלתי את המסע הוא מיג׳ימארו״
    אני אומר ומראה לו את מיג׳ימארו ״תגיד, מתחשק לך קרב זוגות?״ אני שואל ״מיג׳ימארו ושיבישיראסו על טריקו וקורפיש?״

קרדיט לmcshay

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"]
    ~מקס~
    מיימפאטו נלחץ ממך ומנסה לעוף אך הוא נופל! אתה מסתכל עליו מקרוב ורואה שכנפו פצועה בצורה קשה! אתה רואה שבמרחק 3 מטר ממך יש מרכז פוקימונים.
    מה תעשה?

[/B]
    -----------
    "בבקשה תנסה להירגע אני רק רוצה לעזור לך,יש כאן מרכז פוקימונים ממש קרוב ואני יכול לקחת אותך לשם"אני אומר לו.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

8. משתמש מנוסה
    ~אייס~
    טסוטאג'ה עושה מה שאתה אומר ובעזרת זנבו הוא חובט חזק בעלים ובעזרת זה העלים מזתגרים במהירות אל עבר פושידה אשר נפגע בחוזקה. פושידה מצליח להתאושש מהר מאוד והוא משתמש בחבטה ומתקרב אל טסוטאג'ה!
    מה תעשה?
    אחייך חיוך קטן, 'זה בדיוק מה שרציתי' אחשוב לעצמי.
    "טסוטאג'ה חכה שהוא יקפוץ כשהוא משתמש בהתקפה הזאת ומיד לאחר מכן תשלח עליו עלי טער ותהדוף אותו!" אצווה על טסוטאג'ה.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~ניב~
    פוקאבו עושה טבעת אש בדיוק כמו שאמרת לו ולאחר מכן הוא משתמש בצעקה ודוקורה מאבד את הריכוז. לאחר מכן פוקאבו רץ אל דוקורה ופוגע בו בבלימה חזקה במיוחד אך דוקורה מתאושש במהירות ומשתמש באגרוף ממוקד אשר מעיף את פוקאבו לשמיים ולאחר מכן הוא משתמש בקרש בתור מחבט ומעיף את פוקאבו לכיוונך שוב!
    מה תעשה?
    "לעזזללל עם המוט הזה, אני חייב להעיף לו אותו מהידיים!" אחשוב לעצמי, לאחר מכן אגיד לפוקאבו:
    "אוקיי פוקאבו תקשיב טוב, אני רוצה שתשתמש עוד פעם בצעקה ותשיח את דעתו ואז תשתמש בבלימה על אחת מידייו בכדי ישאבד אחיזה על המוט, לאחר מכן תקוף אותו ישירות שוב בבלימה!"
    "קדימה פוקאבו אנחנו יכולים!" אוסיף לעודד אותו ואקווה שזה יעבוד!

.

10. משתמש מנוסה
    ~ניב~
    פוקאבו משתמש בצעקה ושוב מסיח את דעתו של דוקורה. לאחר מכן הוא משתמש בבלימה ומעיף לדוקורה את הקרש. לאחר מכן הוא חוזר אליו בבלימה ומעיף אותו על עץ בעוצמה רבה. דוקורה מותש ולא מצליח להתאושש.
    מה תעשה?

~אייס~
    טסוטאג'ה מבין ועושה מה שאמרת לו. הוא משתמש בעלי טער ומצליח להדוף ואף לפגוע בפושידה. פושידה עף על עץ מרוב העוצמה של עלי הטער והוא מותש מאוד. הוא משתמש בחפירה כדי לברוח!
    מה תעשה?

~מקס~
    מיימפאטו מהנהן בראשו ונותן לך לקחת אותו למרכז הפוקימונים. אתה מגיע יחד איתו למרכז הפוקימונים ומניח אותו על השידה מול האחות ג'וי. "הו שלום לך! וואו,אני רואה שיש לנו פה מצב קשה מאוד עם המיימפאטו הזה. חכה פה כמה דקות!" אומרת האחות ג'וי בביטחה ונכנסת לחדר הטיפול. לאחר כמה דקות היא יוצאת החוצה יחד עם מיימפאטו כאשר הכנף שלו חבושה. "תהיה בשקט,הוא ישן ואם נעיר אותו הוא ילחץ מאוד ויוכל גם להיפגע." לוחשת לך האחות ג'וי ונותנת לך את מיימפאטו לידיים. "הוא אמור להתעורר עוד כמה דקות מעצמו,אז תשמור עליו." היא לוחשת בחיוך.
    מה תעשה?

~מייק~
    "אין שום בעיה!" אומר מקי ומכניס את אלקיד שלו לפוכודר. "אז קדימה,אתה תתחיל לתקוף!" הוא אומר ונותן מוזיקה קלילה בגיטרה.
    מה תעשה?

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~ניב~
    פוקאבו משתמש בצעקה ושוב מסיח את דעתו של דוקורה. לאחר מכן הוא משתמש בבלימה ומעיף לדוקורה את הקרש. לאחר מכן הוא חוזר אליו בבלימה ומעיף אותו על עץ בעוצמה רבה. דוקורה מותש ולא מצליח להתאושש.
    מה תעשה?
    "אוקיי פוקאבו גמור את זה בלהביור, אני יודע שאתה יכול!" אומר לפוקאבו על מנת לעודד אותו, ואז אחכה שזה התבצעה!

.

12. משתמש מנוסה
    [B]~
    ~מייק~
    "אין שום בעיה!" אומר מקי ומכניס את אלקיד שלו לפוכודר. "אז קדימה,אתה תתחיל לתקוף!" הוא אומר ונותן מוזיקה קלילה בגיטרה.
    מה תעשה?
    ״מהר! מיג׳ימרו תשתמש באקדח מים על שניהם בזמן ששיבישיראסו (זה ארוך מדי אז מעכשיו אני אקרא לו שיבי סבבה?) ישתמש במכת ברק כדי ליצור נזק גדול!״

קרדיט לmcshay

13. משתמש מנוסה
    ~ניב~
    פוקאבו משתמש בלהביור יפה,נוצץ ורב עוצמה אשר פוגע בדוקורה בעוצמה רבה ומחסל אותו.
    פתאום הקרש שלו עף על הראש של פוקאבו וגם הוא מתעלף!
    מה תעשה?

~מייק~
    מיג'ומארו משתמש באקדח מים על שניהם אך טריקו מצליח להתחמק. לאחר מכן שיבישיארסו משתמש במכת ברק חזקה אשר פוגעת רק בטריקו מכיוון שקורפיש מתחמק ממנה. "אוקיי,עכשיו תורנו לתקוף! תריקו תשתמש בעלי טער,קורפיש תשתמש בקרן בועות!" אומר מקי והמתקפות משתלבות לעלי טער אשר נמצאים בתוך בועות! המתקפה פוגעת בשניהם בנזק רב,אך הם עוד מצליחים לעמוד על הרגליים (חוץ משיבישיראסו שמרחף XD)
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 09-26-2010 בשעה 08:29 PM

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~ניב~
    פוקאבו משתמש בלהביור יפה,נוצץ ורב עוצמה אשר פוגע בדוקורה בעוצמה רבה ומחסל אותו.
    פתאום הקרש שלו עף על הראש של פוקאבו וגם הוא מתעלף!
    מה תעשה?
    רגע אבל לא העפתי את הקרש שלו הצידה ליפני עדכון? כתבת שהוא תשוש איך הוא הלך להביא אותו חזרה?
    - - - - - - - - - - -
    "שיט, לעזזל!" אומר בדאגה וארוץ לפוקאבו.. "היא חבר קטן אתה בסדר??" אומר בעודי מרים אותו וסוטר לו בעדינות בכדי להעיר אותו!

.

15. משתמש מנוסה
    [b]

~מייק~
    מיג'ומארו משתמש באקדח מים על שניהם אך טריקו מצליח להתחמק. לאחר מכן שיבישיארסו משתמש במכת ברק חזקה אשר פוגעת רק בטריקו מכיוון שקורפיש מתחמק ממנה. "אוקיי,עכשיו תורנו לתקוף! תריקו תשתמש בעלי טער,קורפיש תשתמש בקרן בועות!" אומר מקי והמתקפות משתלבות לעלי טער אשר נמצאים בתוך בועות! המתקפה פוגעת בשניהם בנזק רב,אך הם עוד מצליחים לעמוד על הרגליים (חוץ משיבישיראסו שמרחף XD)
    מה תעשה?
    המהירות זה מתקפת מהירות, נכון?
    ------------------------------------------
    ״יש לי רעיון!״ אני אומר ״מיג׳ימרו, תשתמש בדחיפה כדי לעכב את טריקו בזמן ששיבי ישתמש במכת ברק על עצמו, יספוג את הכח של וישתמש במכת מהירות אל קורפיש!״

קרדיט לmcshay

עמוד 4 מתוך 9 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •