~מקס~
טסוטאג'ה תוקף את צ'ורוונקו בעלי טער אך הוא מתחמק בקלות. "תשתמש בכדור צל." אומר האיש מצוות פלזמה וצ'ורוונקו משתמש בכדור צל רב עוצמה אשר פוגע בטסוטאג'ה! "עכשיו תשתמש בשריטה!" אומר האיש וצ'ורוונקו קופץ אל טסוטג'ה תוך כדי שהציפורניים שלו נהיות יותר ארוכות וחדות!
מה תעשה?
~אדם~
רשום! תגיב להתחלה.
~מייק~
"בטח,אשמח לצאת איתך למסע מייק!" אומר מקי ומחייך. "עכשיו כדאי שנלך לעיר המכון הראשון כי עוד מעט מחשיך ואז נצטרך לחכות יומיים שלמים כדי ללכת למכון מכיוון שמחר יום שבת." אומר מקי בלחץ.
מה תעשה?
~ניב~
מוגאריו נכנס לתוך אחד הבורות וחופר שם בור גדול יותר כדי שאתה ופוקאבו תוכלו להיכנס לשם. לאחר שאתם נכנסים אתה רואה המון מוגאריו שמסתובבים שם ובסוף אתה רואה מוגאריו זוהרואתה מבין שהוא הבן של המוגאריו שפנה אליך. "אם תשמור עלינו,תוכל לתפוס את המוגאריו הזוהר שלי משום שהוא כבר מספיק בוגר והוא תמיד רצה מאמן." אומר המוגאריו שפנה אליך.
מה תעשה?
~גיא~
מיג'ומארו משתמש באקדח מים חזק ומרהיב ומעיף את צ'ורוונקו על אחד השיחים. לפתע מהשיח הזה יוצא רפארודסועצבני והצ'ורוונקו מתחבא מאחוריו. לפתע הרפארודסו משתמש בכדור צל ומעיף את מיג'ומארו על אחד העצים אך הוא עדיין עומד על הרגליים!
מה תעשה?
~ניב~
"אתם לא צריכים ללכת אליהם משום שהם כבר באו אלינו..." אומר אחד מהם בעזרת התרגום של הפוקדע. אתה מסתכל דרך אחת הבורות ורואה 5 אנשים מצוות פלזמה. אתה,פוקאבו והמוגאריו שפנה אליך יוצאים החוצה. 4 אנשי צוות פלזמה מוציאים מהפוכדורים שלהם אקנס
ואחד מוציא ארבוק
. "זוזו מדרכנו עכשיו!" צועק האיש מצוות פלזמה אשר יש לו ארבוק.
מה תעשה?
~מייק~
אתם רצים לכיוון העיר עד שאתה רואה שלט ובו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר מנטריק!"
אתם נכנסים לתוך העיר ורואים שיש שם:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון פוקימונים
-תחרות עם פרס של ביצת פוקימון
"אני אומר שכדאי שנלך למכון ומחר נוכל ללכת להירשם לתחרות ואולי אפילו לזכות בביצת פוקימון!" אומר מקי.
מה תעשה?
~מקס~
טסוטאג'ה משתמש בעלי טער תוך כדי שהוא מסתובב וזה יוצר סופת עלים אשר פוגעת בצ'ורוונקו ומעיפה אותו. לאחר מכן טסוטאג'ה עושה אותו דבר רק בלי עלי טער אלא ישר סופה! אתה מבין שהוא למד סופת עלים! צ'ורוונקו נפגע שוב ומתעלף. "אתה עוד תשלם,ילד!" אומר האיש מצוות פלזמה,מכניס את צ'ורוונקו לפוכדור ובורח. "תודה לך שהצלת אותנו." אומרת האחות ג'וי ומביאה לך צנצנת ובתוכה ביצת פוקימון שנראית כאילו הוא מסוג על חושי. "זה כאות תודה על מעשיך." היא אומרת.
מה תעשה?
----------
'זאת נראת ביצה מעניינת מאוד'אני חושב לעצמי ולוקח אותה,"האחות ג'וי טסוטאג'ה שלי נלחם בשני קרבות היום ונראה לי שהוא עייף מאוד,תוכלי לרפאות אותו בבקשה?"אני שואל אותה,ונותן לה את טסוטאג'ה,ובזמן שהוא מתרפא אני חושב על כל הפוקימונים הנדירים והמיוחדים מסוג על-חושי אשר יכולים לצאת מהביצה.
~מייק~
אתם רצים לכיוון העיר עד שאתה רואה שלט ובו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר מנטריק!"
אתם נכנסים לתוך העיר ורואים שיש שם:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון פוקימונים
-תחרות עם פרס של ביצת פוקימון
"אני אומר שכדאי שנלך למכון ומחר נוכל ללכת להירשם לתחרות ואולי אפילו לזכות בביצת פוקימון!" אומר מקי.
מה תעשה?
״האמת היא שאני לא בטוח שאני מוכן למכון״ אני אומר למקי ״אז כדאי שנלך לתחרות ונוכל גם להתאמן וגם אולי לזכות בביצת פוקימון!״
~ניב~
"אם ככה אז... ארבוק,תשתמש במסך עשן!" אומר האיש מצוות פלזמה בזמן שמוגאריו חופר אליהם. ארבוק משתמש במסף עשן ואף אחד מכם לא רואה כלום כשפתאום אתה שומע אותם צועקים. לאחר מכן העשן נעלם ואתה רואה אותם תקועים בתוך בור אך ארבוק מצליח לצאת ממנו. "יפה ארבוק,עכשיו תשתמש בחפירה גם!" אומר האיש מצוות פלזמה וארבוק מנהל קרב מול מוגאריו מתחת לאדמה. לפתע ארבוק עף מהבור שלו מעולף. פתאום כל האקנס האחרים נכנסים לבור ומוגאריו עף מתוך הבור שלו מעולף! פתאום כל האקנס יוצאים מהבור וקופצים לכיוונך!
מה תעשה?
~מייק~
"אוקיי,אבל אל תתבאס אם אני אנצח!" אומר מקי ושניכם הולכים להירשם לתחרות. לאחר שנרשמתם אתם רואים שהתחרות מתחילה מחר בצהוריים ועכשיו כבר מאוחר. אתם עוברים במקרה ליד מרכז הפוקימונים כשפתאום האחות ג'וי אומרת לך:"חכה רק רגע! פה בלילה יש פוקימונים שונים וביום יש פוקימונים שונים. אם תרצה,תדע שיש פה פוקימונים מיוחדים בלילה שתוכל לתפוס וכשתהיה עייף תוכל לבוא למרכז הפוקימונים ולישון באחד החדרים."
מה תעשה?
~מקס~
"אין שום בעיה" אומרת האחות ג'וי ונכנסת יחד עם טסוטאג'ה לחדר הטיפול. בינתיים אתה מחכה עם הביצה במרכז הפוקימונים. לאחר כמה דקות אתה רואה את האחות ג'וי יוצאת מחדר הטיפול וטסוטאג'ה יושב לה על הידיים. "הנה,טסוטאג'ה בריא ושלם!" אומרת האחות ג'וי ונותנת לך אותו. לפתע מיימפאטו יוצא מהפוכדור שלו ויוצא ממרכז הפוקימונים!
מה תעשה?
~מקס~
אתה רץ ומגיע ליער. בתוך היער אתה רואה את מיימפאטו משתמש כמה פעמים באס אווירי ובמהירות על עצים. אתה מבין שמיימפאטו רוצה מאוד להתאמן. לפתע הוא משתמש באס אווירי חזק מאוד ומצליח לחתוך גזע שלם של עץ!
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)