~אדם~
"טסוטאג'ה הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה הטסוטאג'ה האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את טסוטאג'ה מהפוכדור באור כחול ונוצץ. טסוטאג'ה יוצא החוצה ומחייך אליך חיוך די מלחיץ...
מה תעשה?
~ניב~
הצעקה של פוקאבו לא עוזרת אך הוא משתמש בלהביור כל כך עוצמתי שנראה כאילו הוא לא מתאים למידת הפה שלו ופוגע בכל האקנס ומחסל אותם במכה אחת! "אררר... יש לך פוקאבו חזק!" אומר אחד מאנשי צוות פלזמה ולאחר מכן כל המוגאריו שבשטח עלו מעל האדמה והקיפו את צוות פלזמה. פתאום אתה רואה את השוטרת ג'ני של מחוז איסשורצה אליך וצועקת:"הכל בסדר שם?". היא מגיעה ושמה לכל אנשי צוות פלזמה אזיקים. "תגיד ילד,אתה עשית להם את זה?!" היא שואלת בהלם.
מה תעשה?
~מקס~
מיימפאטו מהנהן בראשו ומחכה שתסביר לו איך לעשות את זה. בינתיים הוא משתמש באס אווירי כדי להמשיך להתאמן.
מה תעשה?
~מייק~
אתה ומקי הולכים לחפש פוקימונים בלילה ואתה רואה שמולך יש זארוגו אחד,משמאלך יש אזור אפל במיוחד ושם חבורת דסומאסו
,ומימינך יש אזור עם עצים גבוהים ושם כמה אמונגה
.
"אני חושב שאני אלך על הזארוגו הזה." אומר מקי.
מה תעשה?
~ניב~
פוקאבו שמח מאוד אך אתה רואה שהוא גם די תשוש... "אוקיי ילד,אני חושבת שיש לך פוקאבו חזק מאוד. אני אשמח אם תוכל לעזור לכל אחד שנקלע לצרה,כולל פוקימונים." אומרת השוטרת ג'ני ולאחר מכן הולכת משם יחד עם אנשי צוות פלזמה. פתאום מוגאריו שפנה אליך בהתחלה,בא אליך ומדבר. אתה פותח את האפשרות של תרגום פוקימונים בפוקדע ושומע:"תודה רבה לך! לולא היית כאן עכשיו אני מניח שהיו מחסלים את כולנו. בבקשה,כך את בני-מוגאריו הזוהר אליך למסע." ומוגאריו הזוהר הולך אליך ושם את ידו לכיוונך ומחכה שתלחץ את ידו כדי להסכים שהוא יבוא איתך.
מה תעשה?
~מייק~
אתה הולך ומאתגר אותם לקרב. לפתע אתה רואה שהם מסתדרים בשני טורים,כאילו מישהו מכובד עובר באמצע ופתאום מישהו מגיע בין שני הטורים שלהם... הוא מתקרב עד שאתה רואה שזה דסומאסו זוהר! הוא מתקרב אליך ולפתע מטעין כדור צל!
מה תעשה?
~גיא~
אתה רואה שרפארודסו כבר מתחיל באמת להתעצבן אז אתה עוזב את המקום. לפתע אתה רואה מולך עצים ענקיים שחוסמים לך את השביל. אתה מנסה לעבור אותם כשפתאום אתה רואה שיש עליהם חבורה של אמונגהאשר מרחפים להם בין העצים.
מה תעשה?
~אדם~
טסוטאג'ה מחייך ושם את ידו על ידך. "אז,עכשיו כשהכרתם אתם יכולים לצאת סוף סוף למסע!" אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה על אזור עם עשבים גבוהים. "שם יש פוקימונים פראיים לתפיסה או לאימון."
מה תעשה?
~מייק~
הצעקה של מיג'ומארו לא עוזרת והוא נפגע קשה מכדור הצל הזה. לאחר מכן הוא משתמש באקדח מים ומצליח לפגוע בדסומאסו אך לא בצורה קשה. פתאום דסומאסו משתמש בחבטה בעזרת המסכה שעל גופו אך מיג'ומארו מתחמק בקלות ממנה.
מה תעשה?
~מקס~
מיימפאטו מנסה להשתמש במכת כנף ולהקשיח אותה אך יוצא לו רק מכת כנף שלא זזה. הוא מנסה ומנסה עד שפתאום יש לו זוהר-ברזל כזה מהכנף והוא מצליח לשבור עץ שלם! הוא מנסה לעשות את זה שוב אך הוא לא מצליח. אתה מבין שזה קורה לו רק לפעמים ועוד צריך להתאמן על זה.
מה תעשה?
~ניב~
מוגאריו מחייך ודופק לעצמו את הפוכדור על הראש. הוא נכנס לפוכדור באור אדום וזוהר והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד-נתפס!
תפסת מוגאריו זוהר! מיד יעודכן!
אתה ופוקאבו יוצאים מהאזור של כל המוגאריו ולפתע אתה רואה דוכן ובו מוכרים אוכל לפוקימונים ובקבוקי מים.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)