~מייק~
שיבישיראסו יוצא ומשתמש במכת ברק על עצמו ולאחר מכן הוא משתמש במהירות ויוצר מכת וולט אך בדיוק כשהוא עומד להתנגש בדסומאסו,הוולט נעלם והוא נופל על האדמה. לפתע דסומאסו משתמש בעוד כדור צל עוצמתי אשר מחסל את משיבישיראסו במכה אחת! דסומאסו מצחקק וחוזר אל תוך השטח שממנו יצא. לאחר מכן,כאשר כל הדסומאסו הולכים,אתה רואה דסומאסו אחד אשר בא אליך ומלטף את ראשו בך. לפתע הוא נוגע בשיבישיראסו ופתאום הגוף שלו הופך לכחול. פתאום הוא עוזב אותו ונופל אך שיבישיראסו קם! לאחר מכן הוא מחכך את ראשו בך כמו שעשה דסומאסו. אתה מבין שגילית פה מתקפה חדשה שדסומאסו השתמש בה אשר גורמת לרוח שבגוף שלו לעבור לגוף מעולף אחר. לאחר מכן דסומאסו חוזר לעצמו ואתה רואה שהוא רוצה שתתפוס אותו.
נ.ב
תבחר שם למתקפה שגילית ואני אעדכן אותה במתקפות החדשות.
מה תעשה?
~אדם~
אתה מגיע לאזור של העשבים הגבוהים ולפתע אתה רואה מערה גדולה. בפנים אתה רואה קורומורי,דאנגורו
ודוקורה
.
מה תעשה?
~ניב~
אתם מתקדמים אל עבר הדוכן ואתה רואה שם אישה נחמדה אשר מחזיקה כמה עוגות במגש. "שלום לך נער נחמד,תרצה אולי לקנות כמה עוגות טובות? כל אחת רק ב-10$." היא אומרת.
מה תעשה?
~מקס~
מיימפאטו מסכים איתך. אתה מחפש פוקימון ולפתע אתה רואה ג'יגליפאף קטןאשר הולך לו בשביל ושר.
מה תעשה?
"אוקי אני חושב שאני הבחר בפוקאבו מסוג האש! תמיד חלמתי שהיה לי אחד כזה!"התחלה
אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח ___ נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.
מה תעשו?
ספוילר
~מייק~
תסתכל בעמוד הראשון ב'מתקפות החדשות' את המידע על המתקפה.
--------------------------------------------------
אתה זורק פוכדור על דסומאסו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונתפס!
תפסת דסומאסו! מיד יעודכן!
"איזה באסה,לא הצלחתי לתפוס את הפוקימון הזה! אהה... בפעם אחרת." אומר מקי ונאנח. "טוב אני כבר נהייתי עייף,וגם הפוקימונים שלי. בוא נלך למרכז הפוקימונים." הוא אומר ומתחיל לגרור את עצמו לשם מרוב שהוא עייף.
מה תעשה?
~אדם~
טסוטאג'ה יוצא ומשתמש בעלי טער ופוגע קשה בדוקורה משום שהוא לא שם לב. דוקורה מסתכל על טסוטאג'ה בעצבים ולאחר מכן משתמש במכה כפולה ומעיף את טסוטאג'ה על אחד העצים. טסוטאג'ה קם בעצבים ומסתכל על דוקורה כאילו הוא רוצה כבר לתקוף אותו...
מה תעשה?
~מקס~
אתה מחפש פוקימון אחר בסביבה כשלפתע אתה רואה מינזומי קטןשצופה בכם מהצד.
מה תעשה?
~ניב~
"תודה רבה! יש לי גם כמה עוגיות חריפות,מתוקות וחמוצות." אומרת האישה ומוציאה מהדוכן מגש גדול של עוגיות כתומות,ורודות ואדומות. לפתע אתה רואה שפוקאבו מאוד רוצה את החריפה ומוגאריו רוצה מאוד את המתוקה.
מה תעשה?
~ג'וני~
"פוקאבו הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה הפוקאבו האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את פוקאבו מהפוכדור באור כחול ונוצץ. פוקאבו יוצא החוצה,מתנער קצת ואז מחייך אליך ומלקק לך את היד כמו כלבלב.
מה תעשה?
~ג'וני~
"לפי מה שהבנתי כבר קיבלת פוכדורים ופוקדע. זה רשום ברשימת החפצים שלקחת מביתך." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר מכן מלווה אותך החוצה. "אתה רואה,שם באזור העשב הגבוהה יש פוקימונים פראיים ומשם אתה גם מתחיל את מסעך." אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה אל עבר אזור עם עשב גבוהה.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)