Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 129
  1. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    [COLOR="RoyalBlue"]
    ~מייק~
    הצעקה של מיג'ומארו לא עוזרת והוא נפגע קשה מכדור הצל הזה. לאחר מכן הוא משתמש באקדח מים ומצליח לפגוע בדסומאסו אך לא בצורה קשה. פתאום דסומאסו משתמש בחבטה בעזרת המסכה שעל גופו אך מיג'ומארו מתחמק בקלות ממנה.
    מה תעשה?
    [/B]
    אני מחזיר את מיג׳ומארו ומוציא את שיבי ואומר לו ״עכשיו, כשדאסמאסו רטוב תשתמש במכת חשמל על עצמך משולב עם מתקפת מהירות ליצירת מכת וולט!״

קרדיט לmcshay

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ~מייק~
    שיבישיראסו יוצא ומשתמש במכת ברק על עצמו ולאחר מכן הוא משתמש במהירות ויוצר מכת וולט אך בדיוק כשהוא עומד להתנגש בדסומאסו,הוולט נעלם והוא נופל על האדמה. לפתע דסומאסו משתמש בעוד כדור צל עוצמתי אשר מחסל את משיבישיראסו במכה אחת! דסומאסו מצחקק וחוזר אל תוך השטח שממנו יצא. לאחר מכן,כאשר כל הדסומאסו הולכים,אתה רואה דסומאסו אחד אשר בא אליך ומלטף את ראשו בך. לפתע הוא נוגע בשיבישיראסו ופתאום הגוף שלו הופך לכחול. פתאום הוא עוזב אותו ונופל אך שיבישיראסו קם! לאחר מכן הוא מחכך את ראשו בך כמו שעשה דסומאסו. אתה מבין שגילית פה מתקפה חדשה שדסומאסו השתמש בה אשר גורמת לרוח שבגוף שלו לעבור לגוף מעולף אחר. לאחר מכן דסומאסו חוזר לעצמו ואתה רואה שהוא רוצה שתתפוס אותו.
    נ.ב
    תבחר שם למתקפה שגילית ואני אעדכן אותה במתקפות החדשות.
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה מגיע לאזור של העשבים הגבוהים ולפתע אתה רואה מערה גדולה. בפנים אתה רואה קורומורי ,דאנגורו ודוקורה .
    מה תעשה?

~ניב~
    אתם מתקדמים אל עבר הדוכן ואתה רואה שם אישה נחמדה אשר מחזיקה כמה עוגות במגש . "שלום לך נער נחמד,תרצה אולי לקנות כמה עוגות טובות? כל אחת רק ב-10$." היא אומרת.
    מה תעשה?

~מקס~
    מיימפאטו מסכים איתך. אתה מחפש פוקימון ולפתע אתה רואה ג'יגליפאף קטן אשר הולך לו בשביל ושר.
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    התחלה
    אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח ___ נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.
    מה תעשו?
    "אוקי אני חושב שאני הבחר בפוקאבו מסוג האש! תמיד חלמתי שהיה לי אחד כזה!"
    Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    אתם מתקדמים אל עבר הדוכן ואתה רואה שם אישה נחמדה אשר מחזיקה כמה עוגות במגש . "שלום לך נער נחמד,תרצה אולי לקנות כמה עוגות טובות? כל אחת רק ב-10$." היא אומרת.
    מה תעשה?
    "אםם.. אני דיי רעב.." אומר בחיוך נבוח, "למה לא, אחטוף אחת!" אומר ואתן לה את הכסף.. לאחר מכן אשאל "יש לך אולי משהוא לפוקימונים?"

.

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Purple"]~מקס~
    מיימפאטו מסכים איתך. אתה מחפש פוקימון ולפתע אתה רואה ג'יגליפאף קטן אשר הולך לו בשביל ושר.
    מה תעשה?
    -----------
    'שמעתי שהם יודעים להרדים פוקימונים אחרים בעזרת מתקפת שירה,אולי לא כדי לי להיסתכן בזה שהפוקימונים שלי ירדמו'אני חושב לעצמי,ואז אומר למיימאטו:"עדיף שנחפש לנו יריב אחר".
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    אתה מגיע לאזור של העשבים הגבוהים ולפתע אתה רואה מערה גדולה. בפנים אתה רואה קורומורי ,דאנגורו ודוקורה .
    מה תעשה?
    "וואו מגניב דוקורה! הוא יהיה מושלם לאימון ואולי אני גם יתפוס אותו" אגיד
    אני שולף את הפוכדור של טסוטג'ה מסתכל עליו ואומר:
    "הגיע הזמן לקרב הראשון שלך חבר..קדימה צא!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר
    "טסוטג'ה קדימה תתקוף את הדוקורה הזה בעלי תער!" אצעק
    ואצביע על דוקורה

7. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~מייק~
    שיבישיראסו יוצא ומשתמש במכת ברק על עצמו ולאחר מכן הוא משתמש במהירות ויוצר מכת וולט אך בדיוק כשהוא עומד להתנגש בדסומאסו,הוולט נעלם והוא נופל על האדמה. לפתע דסומאסו משתמש בעוד כדור צל עוצמתי אשר מחסל את משיבישיראסו במכה אחת! דסומאסו מצחקק וחוזר אל תוך השטח שממנו יצא. לאחר מכן,כאשר כל הדסומאסו הולכים,אתה רואה דסומאסו אחד אשר בא אליך ומלטף את ראשו בך. לפתע הוא נוגע בשיבישיראסו ופתאום הגוף שלו הופך לכחול. פתאום הוא עוזב אותו ונופל אך שיבישיראסו קם! לאחר מכן הוא מחכך את ראשו בך כמו שעשה דסומאסו. אתה מבין שגילית פה מתקפה חדשה שדסומאסו השתמש בה אשר גורמת לרוח שבגוף שלו לעבור לגוף מעולף אחר. לאחר מכן דסומאסו חוזר לעצמו ואתה רואה שהוא רוצה שתתפוס אותו.
    נ.ב
    תבחר שם למתקפה שגילית ואני אעדכן אותה במתקפות החדשות.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    אני חושב שאני אקרא לה ׳השתלטות רוח׳
    ------------------------------------------------
    ״אני פונה לשיבי ואומר לו ״כנראה שנצטרך להתעצם על המתקפה עוד קצת אבל כל הכבוד!״ ואז פונה לדסומאסו בחיוך ואומר ״אין בעיה, אני אתפוס אותך״ ומוציא פוקדור וזורק עליו כדי ללכוד אותו.*

קרדיט לmcshay

8. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    תסתכל בעמוד הראשון ב'מתקפות החדשות' את המידע על המתקפה.
    --------------------------------------------------
    אתה זורק פוכדור על דסומאסו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונתפס!
    תפסת דסומאסו! מיד יעודכן!
    "איזה באסה,לא הצלחתי לתפוס את הפוקימון הזה! אהה... בפעם אחרת." אומר מקי ונאנח. "טוב אני כבר נהייתי עייף,וגם הפוקימונים שלי. בוא נלך למרכז הפוקימונים." הוא אומר ומתחיל לגרור את עצמו לשם מרוב שהוא עייף.
    מה תעשה?

~אדם~
    טסוטאג'ה יוצא ומשתמש בעלי טער ופוגע קשה בדוקורה משום שהוא לא שם לב. דוקורה מסתכל על טסוטאג'ה בעצבים ולאחר מכן משתמש במכה כפולה ומעיף את טסוטאג'ה על אחד העצים. טסוטאג'ה קם בעצבים ומסתכל על דוקורה כאילו הוא רוצה כבר לתקוף אותו...
    מה תעשה?

~מקס~
    אתה מחפש פוקימון אחר בסביבה כשלפתע אתה רואה מינזומי קטן שצופה בכם מהצד.
    מה תעשה?

~ניב~
    "תודה רבה! יש לי גם כמה עוגיות חריפות,מתוקות וחמוצות." אומרת האישה ומוציאה מהדוכן מגש גדול של עוגיות כתומות,ורודות ואדומות. לפתע אתה רואה שפוקאבו מאוד רוצה את החריפה ומוגאריו רוצה מאוד את המתוקה.
    מה תעשה?

~ג'וני~
    "פוקאבו הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה הפוקאבו האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את פוקאבו מהפוכדור באור כחול ונוצץ. פוקאבו יוצא החוצה,מתנער קצת ואז מחייך אליך ומלקק לך את היד כמו כלבלב.
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ~ג'וני~
    "פוקאבו הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה הפוקאבו האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את פוקאבו מהפוכדור באור כחול ונוצץ. פוקאבו יוצא החוצה,מתנער קצת ואז מחייך אליך ומלקק לך את היד כמו כלבלב.
    מה תעשה?
    "הוא ממש חמוד והוא גם נראה מאוד חזק! רגע, אני לא אמור לקבל גם פוקדורים ופוקדע?" אני אשאל בסקרנות.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~ג'וני~
    "לפי מה שהבנתי כבר קיבלת פוכדורים ופוקדע. זה רשום ברשימת החפצים שלקחת מביתך." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר מכן מלווה אותך החוצה. "אתה רואה,שם באזור העשב הגבוהה יש פוקימונים פראיים ומשם אתה גם מתחיל את מסעך." אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה אל עבר אזור עם עשב גבוהה.
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    ~ג'וני~
    "לפי מה שהבנתי כבר קיבלת פוכדורים ופוקדע. זה רשום ברשימת החפצים שלקחת מביתך." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר מכן מלווה אותך החוצה. "אתה רואה,שם באזור העשב הגבוהה יש פוקימונים פראיים ומשם אתה גם מתחיל את מסעך." אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה אל עבר אזור עם עשב גבוהה.
    מה תעשה?
    "טוב תודה פרופסור! אוקי פוקאבו מעכשיו אנחנו צוות וזה אומר שאנחנו צרכים להיתחזק ובשביל להיתחזק צריך שנהיה קבוצה יותר גדולה אז בוא נתחיל לחפש חברים חדשים לצוות שלנו!" אומר בהרבה התלהבות והרוץ על עבר הדשא בעד אני שם את פוקאבו על הראש שלי.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ~ג'וני~
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון העשב הזה כשפתאום אתה נופל על הפנים! אתה מסתכל אחורה ורואה שבטעות שמת את רגלך על יוטרי קטן וחמוד אך אתה רואה שהוא בסדר. הוא מתקרב אליך בסקרנות ובזהירות.
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ~ג'וני~
    אתה מתחיל לרוץ לכיוון העשב הזה כשפתאום אתה נופל על הפנים! אתה מסתכל אחורה ורואה שבטעות שמת את רגלך על יוטרי קטן וחמוד אך אתה רואה שהוא בסדר. הוא מתקרב אליך בסקרנות ובזהירות.
    מה תעשה?
    "אני מצטאר יוטרי אני מקווה שלא ניפצעת! טוב אולי תרצה להיות חלק מין הצוות שלנו?" אני אשאל יוטרי והחזיק פקדור ריק ביד.
    Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    "תודה רבה! יש לי גם כמה עוגיות חריפות,מתוקות וחמוצות." אומרת האישה ומוציאה מהדוכן מגש גדול של עוגיות כתומות,ורודות ואדומות. לפתע אתה רואה שפוקאבו מאוד רוצה את החריפה ומוגאריו רוצה מאוד את המתוקה.
    מה תעשה?
    "עם זה מה שאתה בטוחים בוא..."אומר להם בחיוך, לאחר מכן אגש עליה ואומר "אחת חמוצה ואחת חריפה בבקשה, ועם יש גם בקבוק מים!"

.

15. משתמש מנוסה

~מקס~
    אתה מחפש פוקימון אחר בסביבה כשלפתע אתה רואה מינזומי קטן שצופה בכם מהצד.
    מה תעשה?

---------------
    "הוא נראה כמו פוקימון טוב להילחם בו,מיימפאטו תכה אותו במכת כנף!"אני פוקד על מיימפאטו.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •