Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
מציג תוצאות 121 עד 129 מתוך 129
  1. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    ~מייק~
    תסתכל בעמוד הראשון ב'מתקפות החדשות' את המידע על המתקפה.
    --------------------------------------------------
    אתה זורק פוכדור על דסומאסו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונתפס!
    תפסת דסומאסו! מיד יעודכן!
    "איזה באסה,לא הצלחתי לתפוס את הפוקימון הזה! אהה... בפעם אחרת." אומר מקי ונאנח. "טוב אני כבר נהייתי עייף,וגם הפוקימונים שלי. בוא נלך למרכז הפוקימונים." הוא אומר ומתחיל לגרור את עצמו לשם מרוב שהוא עייף.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    אני מחייך ואומר ״גם אני עייף. כדאי שנלך לנוח״ ואני הולך אחריו למרכז הפוקימונים.

קרדיט לmcshay

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    טסוטאג'ה יוצא ומשתמש בעלי טער ופוגע קשה בדוקורה משום שהוא לא שם לב. דוקורה מסתכל על טסוטאג'ה בעצבים ולאחר מכן משתמש במכה כפולה ומעיף את טסוטאג'ה על אחד העצים. טסוטאג'ה קם בעצבים ומסתכל על דוקורה כאילו הוא רוצה כבר לתקוף אותו...
    מה תעשה?
    "סטוסטג'ה קדימה תגמור אותו עם עלי טער פעם נוספת!" אצעק

3. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    מה איתי??נסעתי לאילת ולא היה לי זמן להגיב
    בבקשה תרשום אותי שוב

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    מה איתי??נסעתי לאילת ולא היה לי זמן להגיב
    בבקשה תרשום אותי שוב
    אבל אני לא רשמתי אותך בכלל....

~אדם~
    טסוטאג'ה משתמש בעלי טער אבל דוקורה משתמש בקרש וחוסם את העלים. לאחר מכן הוא קופץ על דוקורה ומשתמש בקרש שלו כדי למחוץ אותו! טסוטאג'ה קם על הרגליים בעצבים ולפתע דוקורה מתקרב במתקפת קצה כפול!
    מה תעשה?

~מייק~
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי. "שלום לכם,אתם כבר בטח רוצים לישון. הנה המפתחות לחדר שלכם,חדר מספר 537." היא אומרת ומביאה לך את המפתח לחדר. "לילה טוב!" היא אומרת לכם בזמן שאתם עולים לקומה העליונה כדי לחפש את החדר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים את החדר,נכנסים ורואים שיש שם שתי מיטות,ארון קטן וטלוויזיה.
    מה תעשה?

~מקס~
    מיימפאטו מתקרב אל מינזומי כדי להשתמש במכת כנף אך הוא מצליח להתחמק והוא משתמש בדחיפה ופוגע במיימפאטו. לפתע הוא משתמש במהירות ומתקרב אל מיימפאטו!
    מה תעשה

~ג'וני~
    יוטרי נראה קצת מפוחד אך לאחר כמה שניות הוא מתקרב אליך ומלקק אותך. אתה מבין שהוא מסכים.
    מה תעשה?

~ניב~
    "אוקיי,אם כך זה עולה 20$ בסך הכול ויחד עם בקבוק מים זה יוצא 30$." אומרת המוכרת בחיוך בזמן שהיא מוציאה מהדוכן בקבוק מים גדול. "אך אם אתה רוצה בקבוק מים קטן,זה יעלה 25$." היא אומרת ומוציאה גם בקבוק קטן.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ~מקס~
    מיימפאטו מתקרב אל מינזומי כדי להשתמש במכת כנף אך הוא מצליח להתחמק והוא משתמש בדחיפה ופוגע במיימפאטו. לפתע הוא משתמש במהירות ומתקרב אל מיימפאטו!
    מה תעשה

[/B]
    ------------
    "מיימפאטו תתחמק,ואז תסתובב סביבו עם מתקפת מהירות בכדי להטעותו לגבי מיקומך האמיתי,ואז שאתה חושב שהגיע הרגע הנכון תכה אותו עם אס אווירי!"אני אומר.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

6. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~ג'וני~
    יוטרי נראה קצת מפוחד אך לאחר כמה שניות הוא מתקרב אליך ומלקק אותך. אתה מבין שהוא מסכים.
    מה תעשה?
    "יופי אם כך צא פקדור!" אומר בשמחה ואזרוק על יוטרי פוקדור.
    Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    "אוקיי,אם כך זה עולה 20$ בסך הכול ויחד עם בקבוק מים זה יוצא 30$." אומרת המוכרת בחיוך בזמן שהיא מוציאה מהדוכן בקבוק מים גדול. "אך אם אתה רוצה בקבוק מים קטן,זה יעלה 25$." היא אומרת ומוציאה גם בקבוק קטן.
    מה תעשה?
    אומר לה "בקבוק מים קטן עדיף!" ואתחיל לחשוב לעצמי "טוב התעקבתי פה יותר מידי הגיע הזמן שאמשיך.." אודה לך על השירות.
    אתן את האוכל לפוקאבו ומוגאריו את האוכל ומחכה לתגובה שלהם, לאחר מכן אתקדם

.

8. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים

~מייק~
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ורואים את האחות ג'וי. "שלום לכם,אתם כבר בטח רוצים לישון. הנה המפתחות לחדר שלכם,חדר מספר 537." היא אומרת ומביאה לך את המפתח לחדר. "לילה טוב!" היא אומרת לכם בזמן שאתם עולים לקומה העליונה כדי לחפש את החדר. לאחר כמה דקות אתם מוצאים את החדר,נכנסים ורואים שיש שם שתי מיטות,ארון קטן וטלוויזיה.
    מה תעשה?
    [/B]
    ״טוב אני הולך לישון. לילה טוב״ אני אומר למקי.

קרדיט לmcshay

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אבל אני לא רשמתי אותך בכלל....

~אדם~
    טסוטאג'ה משתמש בעלי טער אבל דוקורה משתמש בקרש וחוסם את העלים. לאחר מכן הוא קופץ על דוקורה ומשתמש בקרש שלו כדי למחוץ אותו! טסוטאג'ה קם על הרגליים בעצבים ולפתע דוקורה מתקרב במתקפת קצה כפול!
    מה תעשה?
    "טסוטג'ה תשתמש בעלי תער על רגליו של דוקורה כדי להפיל אותו ואז תשתמש בדחיפה!" אצעק

עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •