Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 52
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    יש אישור מריטסוקה קאן ~

רקע:
    "כדור הארץ הינו כוכב לכת אחד מתוך רבים, אך כאן בכוכב הלכת "הקטן" קרה מקרה מופלא, נוצרו צורות חיים אנו בני האדם, אשר עומדים בראש שרשרת המזון אלה ששומרים על העולם וגם הורסים אותו באותו הזמן, וכמובן הפוקימונים הצורות המופלאות שחלקנו למדנו לאהוב והחלק השני אהב לשנוא"אומר המרצה של כיתה יב' וברגע שהוא מזכיר את המילה פוקימונים הוא שולף כדור קטן אשר חצוי לשני חלקים, החלק הראשון אשר צבעו אדום והחלק השני אשר צבעו לבן,בנקודת החיבור בין שני החצים ישנו פס כסוף אשר במוביל לכפתור יחסית גדול שצבעו כסוף גם הוא.
    "אני מאמין שרובכם מכירים את החפץ הזה אשר קוראים לו פוכדור"מוסיף המרצה בזמן שאתם בוהים בפוכדור, לאחר שניות ספורות הוא לוחץ על הכפתור הכסוף ומיד זורק את הפוכדור לאוויר.
    מתוך הפוכדור יוצא יצור קטן אשר רוב גופו צבוע בכתום ורק בטנו בצבע כתום אך בהיר יותר.
    מהחלק התחתון של גופו יוצא זנב ארוך אשר בקצהו בוערת להבה אמתנית, המרצה מחייך עקב תגובותיכם הנלהבות ואז ממשיך בנאומו "יצור זה השייך למשפחת הפוקימונים נקרא צארמנדר פוקימון לטאת האש הלהבה שעל גבו מסמלת את החיים, פוקימון זה משמש לרבים כפוקימון הראשון שהם יקבלו לקראת מסעם." הצילצול נשמע ברחבי הכיתה והמרצה מסיים את השיעור.
    אתם יוצאים מהשיעור במחשבה על מה שהמרצה אמר ובמיוחד על הצארמנדר שהוא הציג בפניכם.
    אתם חושבים על כל הדברים שאפשר לעשות עם הפוקימונים,אפשר לעזור לאנשים ולהשתמש בהם לטובה ואפשר אפילו להשתמש בפוקימונים לרעה ולהשיג כמעט כל מה שאתה רוצה.

העלילה :
    העלילה תחשף ככל שתתקדמו במשחק, לא נראה לי הגיוני שאנשים רגילים ידעו על פעילות של ארגון סודי או דברים דומים.

אל תגיבו ~
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. אמאש'ך פלאפי ):
    מערכת הקארמה:
    במשחק הזה בניגוד להרבה משחקים לא בוחרים בשבילך מה אתה תהיה, "הגיבור" או "הנבל" וכמובן אתה יכול להיות הבחור "הנורמאלי", אתה הינו היחיד שמשפיע על עתידך, כל מעשה שתעשה כל תגובה כל מילה יכולה לשנות את הצד, לאלה שעדיין לא הבינו אם אתה מחליט בתחילת המשחק להיות בצד של הרעים אתה לא בהכרח צריך להישאר שם אתה יכול לשלם על מעשיך או לשנות את ההתנהגות שלך.

הנבל:
    אתם בטח חושבים שזה כיף שכולם בורחים ממך ומשתחווים אליך, אז תחשבו שוב,ככל שאתם תהיו יותר מבוקשים המשטרה תשלח אלך שוטרים יותר חזקים, ציידי ראשים מסוכנים ינסו להרוג אותך,
    יתרונות:
    יכול לעשות מה שהוא רוצה בלי לפחד שזה יפגע בקארמה שלו,
    יכול להיות ביתרון מספרי על פוקימון.
    לא מחוייב לשחק לפי החוקים(חוקים של קרב לא החוקים של המשחק, לדוגמא יתרון מספרי)
    יכול לגנוב דברים.
    וכל דבר שאתם תחשבו עליו כיתרון נוסף ^^
    חסרונות:
    משטרה תרדוף אחריך וכל פעם שהם יתפסו אותך אתה תצטרך לשלם על מה שעשית.
    ירדפו ארחיך רוצחים שכירים שרק מנסים לתפוס אותך לא משנה להם אם אתה מת או לא.
    לא יכול לקנות מחנויות.
    וכל דבר שאתם רואים בו כחסרון נוסף

הגיבור:
    זה לא כל כך קל ששכולם מצפים ממך להיות לצידם ולקוות שתעזור להם, יש הרבה ציפיות מהאדם אשר מכונה גיבור, אם לא תעמוד בציפיות יפסקו להלל אותך.
    יתרונות:
    לרוב לא ירדפו אחריך,
    יכול לקנות בחנות,
    מקבל מתנות.
    מקבל הנחות בחנויות.
    יכול לצוד אנשים רעים ולקבל על זה כסף
    וכל דבר אחר שתראה בתור יתרון
    חיסרונות:
    צריך לשים לב לרוב מעשיו
    ציפיות גבוהות
    חייב לשחק לפי החוקים
    וכל דבר שתראה בתור חיסרון

האדם הנורמאלי:
    אותו אדם שכולנו חיים זה בעצם הצד השלישי אותו בו אתם מתחילים שאף אחד לא מכיר אותך ואף אחד לא שונא אותך, לא ירדפו אחריך , ולא יהללו אותך .
    אין ממך ציפיות.
    אם רוב המעשים שאתה עושה הם טובים אתה תשתנה לגיבור.
    אם רוב המעשים שאתה עושה הם רעים אתה תהפוך לנבל.
    כמובן שאתה יכול להישאר נורמאלי ולא להעשות הרבה דברים טובים או רעים בהפרשים גבוהים.

לאדם הזה יש חסרונות ויש יתרוות כמו לכל אחד אבל כאן הדברים לא מובנים מאליו.
    לדוגמא:
    אתה יכול לקנות בחנות אבל המחירים בשבילך יהיו יותר גבוהים , אז עדיף לגנוב לא ?אבל אם תעשה את זה אתה תהיה קרוב לנבל ויכול להיות שאתה בעצם רוצה להיות גיבור .

המכונים:
    לאחר מחשבה מרובה החלטתי כן להכניס את מערכת המכונים למשחק משום שלדעתי זה דבר חובה לכל משחק פוקימון שראיתי.
    למכונים בניגוד לדברים אחרים גם הנבלים צריכים לשחק לפי החוקים אחרת הם לא יקבלו את התג.
    תשכחו מלגנוב את התג כי מאמני המכון הינם המאמנים החזקים ביותר במחוז והם משתמשים בפוקימונים חלשים בקרב נגדכם ככה שעדיף תקרב .

אל תגיבו ~

3. אמאש'ך פלאפי ):
    תופס הרשמה :
    שם:תתפראו הא רגע לא זה השם שלכם D:
    שם במשחק: תרגישו חופשי לקרוא לעצמכם היי פופD:
    רקע:מושקע שלוש + שורות
    מראה:כבר מהמשחק הקודם שלי הבנתי שאנשים כושלים בתיאור המראה אז בספרייטים :P
    פוקימון התחלתי:כל פוקימון שעולה בראשכם הקטן חוץ מאגדיים ופסאדו אגדיים(לארוויאטר דרטני גיבל )
    כסף:לא לגעת ~

קוד:
    שם :
    שם במשחק:
    רקע:
    מראה:
    פוקימון התחלתי:
    כסף:
    חוקים:
    אני יותר מגניב מכולכם אז אתם צריכים להקשיב לי.
    אתם יכולים למות אז אל תהיו מטומטמים ותתקפו פוקימונים/מאמנים מעל הרמה שלכם.
    שוב אני יותר מגניב אז אתם צריכים להקשיב לי.
    אסור לתקוף פוקימון ביתרון מספרי לדוגמא גיבל וצארמנדר תוקפים טוטודייל את זה אסור במקרה שזה קורה אני פשוט יגרום לטוטודייל לנצח ואם זה יחזור על עצמו אחד הפוקימונים שלך ימות.
    החוקים הגלובאליים תקפים גם פה.
    במקרה הצורך אני הוסיף לחוקים.
    במקרה ששניים נפגשים הם יכולים לדבר ביניהם כ2-3 תגובות עד שאני מגיב .

אל תגיבו עדיין.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    המפה:

מחוז אימוס:
    מחוז אימוס הינו המחוז הגדול ביותר שנמצא עד עכשיו.
    במחוז זה נמצאים כל הפוקימונים שהתגלו עד עכשיו ואף נמצאים בו פוקימונים פרה היסטוריים אשר חשבו שהם נכחדו.
    במחוז זה נמצאת ליגת המחוז אימוס אשר נחשבת לתחרות היוקרתית ביותר.

ערים
    טוקיו: ) אינה אותה הטוקיו שאתם מכירים :X)
    עיר הבירה של מחוז אימוס.
    בעיר נמצא התיכון שבו אתם לומדים.
    זאת העיר שאתם מתחילים בא וזאת העיר שבה מתקיימת ליגת הפוקימונים.
    המוטו של העיר הוא
    "אחי אני בוכה מרוב שזה יפה "
    רוב העיר מתפרנסת מחלקאות דבר אשר לא אופייני לעריי בירה במחוזות הגדולות.

לונדון:
    לונדון נחשבת לעיר הפשע והרשע אסור להסתובב בעיר הזאת בשעות הלילה מחשש לחייהם של תושבים רבים הוחלט שינתן לכל תושב ותיק פוקימון חזק במיוחד.
    בעיר זאת נמצא מכון האופל, יש האומרים שמנהיג המכון כאן מסתיר עבר אפל במיוחד.

דרכים:
    דרך 1:
    דרך זאת מלאה במאמנים מתחילים שמחפשים קרבות, בדרך זאת אינם נמצאים כמעט פוקימונים בגלל כל האנשים אשר נמצאים בה

דרך 2:
    דרך 2 או היער הקטן.
    ביער ישנם כמות קטנה של פוקימוני ציפור ועשב .

5. אמאש'ך פלאפי ):
    מידע~ D:
    לא להגיב ~

6. אמאש'ך פלאפי ):
    רשומים:
    1.שם :[/b] אורי
    שם במשחק: האריס בלאד
    רקע:
    אני ואחי התאום נולדנו למשפחה קשה בלאס וגאס. אבא שלנו היה אלכוהוליסט ומכור להימורים, ואמא שלנו, על מנת להגן ולשמור עלינו, נאלצה לעבוד בזנות כנערת ליווי באחד מהמועדונים בעיר. למען האמת, את כל ילדותינו בילינו יחד, בניסיון לשמור האחד על השני. קוראים לנו סטיב והאריס בלאד.
    החיים בעיר הגדולה אכזריים, מאוד. עוד מילדותינו נאלצנו לגנוב מחנויות קטנות, דוכנים וחנויות כלבו על מנת להשיג אוכל.
    בהתחלה, סחבנו כדי לשרוד; היינו גונבים כמה שהיינו צריכים על מנת לשכב לישון שבעים, ולא יותר מזה. לאט לאט התחלנו לנצל את זה; לאחר כל ההונאות הקטנות שלנו שבסיסן היה יכול להיות בסיס עסקי, הונאות דרך הימורים והונאות דתיות (ותאמינו לנו, יחסית לבחור רוחני אלוהים הזה מכניס די הרבה כסף לכיס), וכמובן שאחרי כל הסחיבות הקטנות מהחנויות שאף אחד לא ממש קונה בהם משהו, החלטנו לבצע משהו שיותר הולם את הכישורים שלנו.
    שכרנו את שירותיו של לקוח של אמא שלנו, עליה השלום: גיק מחשבים שעשה בשכל, משום שכנראה שלא היה מצליח לאבד את בתוליו בחינם. למזלנו הוא היה בחור משכיל שהיה מומחה במדעי המחשב, ובין השאר, הצליח לפרוץ למחשבי האבטחה של הבנק.
    אחי סטיב, הזריז מבינינו, חמק לחדר הכספות בעוד שאני הסחתי את דעת הבנקאים. סטיב נכנס מהכניסה שעל הגג אל תוך פתח האוורור, ומשם חמק מיד אל תוך הכספות. לפי מה שהוא מתאר שם, כמות הכסף שם כל כך גדולשה שאם יחלקו אותה שווה בשווה בין כל האזרחים בעיר כולם יוכלו לחיות באושר ובמיוחד בעושר. הוא הוציא שק גדול והתחיל להעמיס עליו את המזומנים. הרבה, הרבה מזומנים. לאחר מכן הוא דחף את הכסף אל תוך פתח האוורור ונמלט מהמקום. אני בדקתי כל הזמן את השעון כי תאמנו שעות, ככה שאני אדע מתי לצאת ולא אתקע שם עד שיכנס ואז יעלה חשד. בדיוק בשעה 18:32 אמרתי לבנקאים "טוב, אני צריך ללכת לעזור לאמא שלי עם הקניות. תודה רבה על הזמן שהקדשתם לי", חייכתי ויצאתי משם. נפגשתי עם סטיב בדיוק בסמטה במרחק 8 דקות הליכה מהבנק. "אתה לא תאמין כמה כסף חלבנו מהבנק הזה!" הוא קרא בהתרגשות. "תהיה בשקט!" אמרתי לו וסתמתי את פיו. "אתה רוצה שישמעו אותנו? חתיכת דביל!". "סליחה באמת, אבל כשתראה כמה כסף יש לנו גם אתה לא תוכל
    לעמוד בזה ולא לצרוח מהתרגשות" הוא סינן לעברי בלעג, ואז הוא הרים שק גדול עמוס בכסף. עמדתי עם פה פעור למראה גודל השק.
    "יש פה בסביבות ה-60 אלף דולר. משהו כזה. לא ספרתי ממש, פשוט לקחתי" הוא הוסיף. "60 אלף? אתה יודע מה אנחנו יכולים לעשות עם זה?!" לחשתי בהתרגשות. "כן. לעבור מהמקום המחורבן הזה סופסוף. לחיות בעצמנו בלי דאגות במקום שכן כיף לחיות בו" הוא אמר.
    "לא חשבתי על זה ממש..." מלמלתי.

"אתה מבין, סטיבי," אמרתי לו כשסופסוף יכולנו לדבר שנינו, בקרון הרכבת המהירה של לאס וגאס-טוקיו, "יש עולם שם בחוץ. יש שם חיות, שמעולם לא ראינו, שנקראים פוקימונים. אם נשיג אחד מהפוקימונים האלה, הפעולה הבאה תהיה הרבה יותר קלה." "אם ככה, למה טוקיו?" שאל אחי בחוסר הסבלנות האופייני לו. "בזמן שקנית את המזוודה ואת החליפות, בדקתי קצת באינטרנט; מסתבר שיש שם איזושהיא מעבדת פוקימונים, אחת כזו שתיתן לנו מספיק
    מידע כדי להחזיק בכל הכסף שבעולם. זה מעולם לא היה כל כך קל!"
    פרצנו בצחוק התמים עליו התאמנו שנים בעיר הגדולה, אבל שנינו הבנו הכל. הבנו שאין דבר שלא נוכל להשיג. והוכחנו את זה לעצמו, כשיצאנו מהמעבדה עם שני כדורים מוזרים שסטיב סחב מבעוד מועד. הסתכלנו בכדורים בציפייה והבנו שהגיע הזמן לשלוט בעולם.

מראה:
    פוקימון התחלתי: דסומאסו
    פוקימונים: דסומאסו:
    protect
    astonish
    haze
    evil eye
    כסף:20,000

2.שם : נדב המלךךךךךךךךך כפרעליו -555-
    שם במשחק: סטיב בלאד
    רקע:
    אני ואחי התאום נולדנו למשפחה קשה בלאס וגאס. אבא שלנו היה אלכוהוליסט ומכור להימורים, ואמא שלנו, על מנת להגן ולשמור עלינו, נאלצה לעבוד בזנות כנערת ליווי באחד מהמועדונים בעיר. למען האמת, את כל ילדותינו בילינו יחד, בניסיון לשמור האחד על השני. קוראים לנו סטיב והאריס בלאד.
    החיים בעיר הגדולה אכזריים, מאוד. עוד מילדותינו נאלצנו לגנוב מחנויות קטנות, דוכנים וחנויות כלבו על מנת להשיג אוכל.
    בהתחלה, סחבנו כדי לשרוד; היינו גונבים כמה שהיינו צריכים על מנת לשכב לישון שבעים, ולא יותר מזה. לאט לאט התחלנו לנצל את זה; לאחר כל ההונאות הקטנות שלנו שבסיסן היה יכול להיות בסיס עסקי, הונאות דרך הימורים והונאות דתיות (ותאמינו לנו, יחסית לבחור רוחני אלוהים הזה מכניס די הרבה כסף לכיס), וכמובן שאחרי כל הסחיבות הקטנות מהחנויות שאף אחד לא ממש קונה בהם משהו, החלטנו לבצע משהו שיותר הולם את הכישורים שלנו. שכרנו את שירותיו של לקוח של אמא שלנו, עליה השלום: גיק מחשבים שעשה בשכל, משום שכנראה שלא היה מצליח לאבד את בתוליו בחינם. למזלנו הוא היה בחור משכיל שהיה מומחה במדעי המחשב, ובין השאר, הצליח לפרוץ למחשבי האבטחה של הבנק.
    אני, סטיב, התאום הזריז יותר, חמקתי לחדר הכספות בעוד שאחי האריס הסיח את דעת הבנקאים.
    נכנסתי מהכניסה שעל הגג אל תוך פתח האוורור, ומשם חמקתי מיד אל תוך הכספות. לפי מה שראיתי שם, כמות הכסף שם כל כך גדולה שאם יחלקו אותה שווה בשווה בין כל האזרחים בעיר כולם יוכלו לחיות באושר ובמיוחד בעושר. הוצאתי שק גדול והתחלתי להעמיס לתוכו את המזומנים. הרבה, הרבה מזומנים. לאחר מכן דחפתי את הכסף אל תוך פתח האוורור ונמלטתי משם. חיכיתי שהאריס יסיים את פעולת ההסחה שלו וישים לב לשעה כיוון שתיאמנו שעונים וזמן בשביל להיפגש בסימטה במרחק כמה דקות הליכה מהבנק.
    לאחר כמה דקות של ציפייה, האריס הגיע.
    "אתה לא תאמין כמה כסף חלבנו מהבנק הזה!" קראתי בהתרגשות. "תהיה בשקט!" הוא אמר לי וסתם את הפה שלי. "אתה רוצה שישמעו אותנו? חתיכת דביל!".
    "סליחה באמת, אבל כשתראה כמה כסף יש לנו גם אתה לא תוכל לעמוד בזה ולא לצרוח מהתרגשות" סיננתי לעברו בלעג, ואז הרמתי את השק גדול שעמוס בכסף. הוא עמד עם פה פעור למראה גודל השק.
    "יש פה בסביבות ה-60 אלף דולר. משהו כזה. לא ספרתי ממש, פשוט לקחתי" הוספתי. "60 אלף? אתה יודע מה אנחנו יכולים לעשות עם זה?!" הוא לחש בהתרגשות. "כן. לעבור מהמקום המחורבן הזה סופסוף. לחיות בעצמנו בלי דאגות במקום שכן כיף לחיות בו" אמרתי. "לא חשבתי על זה ממש..." הוא מלמל לעברי.

"אתה מבין, סטיבי," הוא אמר לי כשסופסוף יכולנו לדבר שנינו, בקרון הרכבת המהירה של לאס וגאס-טוקיו, "יש עולם שם בחוץ. יש שם חיות שמעולם לא ראינו, שנקראים פוקימונים. אם נשיג אחד מהפוקימונים האלה, הפעולה הבאה תהיה הרבה יותר קלה." "אם ככה, למה טוקיו?" שאלתי בחוסר הסבלנות האופייני לי. "בזמן שקנית את המזוודה ואת החליפות, בדקתי קצת באינטרנט; מסתבר שיש שם איזושהיא מעבדת פוקימונים, אחת כזו שתיתן לנו מספיק
    מידע כדי להחזיק בכל הכסף שבעולם. זה מעולם לא היה כל כך קל!"
    פרצנו בצחוק התמים עליו התאמנו שנים בעיר הגדולה, אבל שנינו הבנו הכל. הבנו שאין דבר שלא נוכל להשיג, והוכחנו את זה לעצמנו כשיצאנו מהמעבדה עם שני כדורים מוזרים שסחבתי מבעוד מועד. הסתכלנו בכדורים בציפייה והבנו שהגיע הזמן לשלוט בעולם.

מראה:
    פוקימון התחלתי: קופינג
    פוקימונים:קופינג:
    smoke screen
    smog
    tackle
    poison gas

3.שם :עומר
    שם במשחק:סלבדורה דונפלאמינגו
    רקע:
    עומר נולד למשפחת פשוטה,אבא שלו היה עובד משרד ואמא שלו הייתה מזכירה.
    כל חייו של עומר ההורים שלו דיברו איתו על קריירה פשוטה בתור מזכיר,משפחה פשוטה ולא חיזקו אותו כדי שירדוף אחרי החלומות שלו ויגיע,ייפתח קריירה אמיתית,יעשה משהו אמיתי בחיים שלו.
    עומר הרגיש שהוא נולד לגדולה ומגיע לו יותר מזה,עומר בורך בגנטיקה טובה,גובה,כריזמה,חוש הומור,חוש צדק מיוחד ושאיפות גבוהות.
    "המטרה מקדשת את האמצעים" זה משפט שעומר נוהג להזכיר לעצמו ולסובבים אותו כל הזמן.
    במהלך שנות חייו של עומר תכנן מה לעשות במסע הפוקימונים שלו,חשב על המטרות שלו בחיים ולא יצר קשרים
    עם הילדים בבית ספר כי האמין שהם ילדותיים מידי,הוא פשוט התעלם מהם.
    הגיע הרגע והגיע הזמן של עומר לפרוש כנפיים ולצאת לעולם,להגשים את החלום שלו לשנות את העולם ואת השלטון שקיים בו,'הם מנצלים פוקימונים לקרבות מיותרים' הוא חשב לעצמו,'אני ישתלט על הממשלה וידאג שזה ייפסק,גם אם אני אצטרך להילחם בקרבות פוקימונים בשביל להשיג את המטרה הזאת' בעודו מסיים את י"ב ויוצא למסע הפוקימונים שלו.

מראה:
    פוקימון התחלתי:צ'ארמנדר (אני יודע שאני לא מקורי.. חח).
    פוקימונים: צארמנדר :
    scratch
    ember
    growl
    smoke screen

4.
    שם : TheChosenOne
    שם במשחק: דסו מיוריאל בינג
    גיל: לפי הספירה האחרונה שבע עשרה, אך הגיל משתנה בהתאם לבחורה שעומדת מולו בכול רגע נתון.
    רקע: דסו מיוריאל בינג נולד במקור בקנדה, למשפחת מהגרים שלא יחלו להחזיק בו.
    ברגע של יאוש אמו של דסו השאירה אותו על מפתן דלתם של שכניהם העמידים, ואז היא ואביו
    של דסו ביצעו את תוכניתם הסודית: הם פוצצו את ביתם וגרמו לזה להראות כמו התקפה של טרוריסטים
    (מסוג ארווינ) ונחשבו כמתים בפני החוק, ואז הם עלו לישראל והתיישבו בירוחם.
    בינתיים דסו גדל בקנדה למשפחה שמעולם לא אמרה לו שהוא מאומץ
    יום אחד אמו המאמצת של דסו (ששמה לא רלוונטי) ביקשה ממנו לעשות שעורי בית.
    דסו המרגן אמר לא ואז אימו המאמצת אמרה לו שהוא מאומץ. דסו שלא יכל לסבול זאת ברח מהבית
    (כמובן אחרי שלקח את כרטיס האשראי של אימו) וטס למחוז איימוס והתיישב בעיר טוקיו.
    בהתחלה הוא השתכן בבתי מלון זולים עד שאימו גילתה את כול החיובים בכרטיס האשראי והפסיקה את פעולתו.
    אבל אז דסו מצא משפחה של פסיכופטים שהיו בטוחים שהוא באמת הבן שלהם, הוא שיחק את המשחק
    ומאז ועד היום הוא גר עם הפסיכופטים שבטוחים שקוראים לו טימי והוא חייזר שאוכל מוזיקה.
    מראה:
    פוקימון התחלתי:
    כסף: 20,000

5.

שם : ritsuka kun
    שם במשחק: ריסטוקה 'טומי' לאבלאסס
    רקע: תמיד ניקראתי ילד הזהב. לא יודע למה, אבל יכול להיות שבגלל שהייתי הילד של ההורים העשירים שכמעט שמונים אחוז מהמחוז היו שייכים להם. כמובן שלא הייתי ילדם הביולגי, אלא מאומץ. אתם מבינים ההורים שלי, זוג הומוסקסואלים ההיתחתנו ואימצו אותי מצעירה שהידרדרה לסמים. כמובן את זה לא ידעתי בכלל לפני יום הולדתי ה 15.
    כמובן שגילתי את הידיעה המאוד מטרידה הזו, ניסיתי כמה שיותר להדחיק. ואכן, שנה שלמה שבקושי הירהרתי בזה, עד שאחד מאבותי היתאבד אחרי מכתב שקיבל בדואר. מאז אבי השני, זרק את כל כספו בלנסות למצוא את השולח, וכאשר לא הצליח היתאבד אף גם הוא.
    נישאר לי מעט כסף של עצמי שחסכתי ויש לי כמה חשבונות בנק במיטב הבנקים. הסוכמים קטנים, לא יותר משמונה ספרות בכל חשבון.
    בכל מקרה, מעט גלשתי.
    יום אחרי יום הולדתי ה- 17, החלטתי בעצמי לגלות מה העיניין ולמצוא את אימי הביולוגית.
    ארזתי את דברי והחלטתי שאם כבר אני יוצא להיסתובב במחוז, כדי גם לנסות להיתגבר על חשושתי מפוקימון ולנסות לאתגר את עצמי ולראות שאני באמת מסוגל.
    זה לא שאני שואף להיות אלוף בליגה או משהו כזה, אבל למצוא חבר אמיתי שיאוהב אותי כמו שאני , זו המטרה העיקרית.
    מראה:
    פוקימון התחלתי: קאנגסקן

6.
    שם : ליאור
    שם במשחק: ג'ורג'
    רקע: ג'ורג' הוא בנם של זוג מטיילים. כל חייו הוא היה בטבע. מצד אחד הוא רכש כישורים מיוחדים, אבל מצד שני הוא בודד. אף פעם לא היה לו חבר. לכן ג'ורג' נוטה לדבר אל עצמו והוא סובל מסכיזופרניה, כך שלפעמים הוא אפילו לא שם לב שהוא מדבר אל עצמו. הוריו היו נחמדים, וחינכו אותו היטב לשרוד וכל מה שצריך לדעת על הטבע. אבל הם נחטפו כשהגיע לגיל 7 ומעולם ג'ורג' לא מצא אותם. זו אחת הסיבות לסכיזופרניה שלו. ג'ורג' חשדן מאוד ולא יקבל אנשים לפני שיבדוק טוב מאוד מה הם רוצים, וגם אז הוא לא בוטח בהם.
    מראה:

פוקימון התחלתי: קיבאגו ()
    תגיבו בהמוניכם D:

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם :לוקאס
    שם במשחק:לוקאס
    רקע:
    לוקאס הוא נער צעיר ונחמד תלמיד ממוצע+ ומאוד חברותי
    לוקאס גדל אצל סבא וסבתא שלו אחרי שהוריו נעלמו בגיל 5 שנים רבות מציקה לו השאלה היכן הוריו אך הוא עדיין לא מצא את התשובה לכך
    הפוקימון שלו הוא טדיאורסה אותו קיבל מסבתא שלו בהגיעו לגיל 10 לוקאס מאוד ממוקד במטרה שלו חבריו אומרים עליו שהוא "עקשן כמו פרד"
    ללוקאס יש נטיה לצדק ותמיד ינסה לעזור לחלשים ולאלה שזקוקים לתמיכה
    מראה:
    פוקימון התחלתי: טדיאורסה
    כסף:
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 09-25-2010 בשעה 09:16 PM

8. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    שם :לוקאס
    שם במשחק:לוקאס
    רקע:
    לוקאס הוא נער צעיר ונחמד תלמיד ממוצע+ ומאוד חברותי
    לוקאס גדל אצל סבא וסבתא שלו אחרי שהוריו נעלמו בגיל 5 שנים רבות מציקה לו השאלה היכן הוריו אך הוא עדיין לא מצא את התשובה לכך
    הפוקימון שלו הוא טדיאורסה אותו קיבל מסבתא שלו בהגיעו לגיל 10 לוקאס מאוד ממוקד במטרה שלו חבריו אומרים עליו שהוא "עקשן כמו פרד"
    ללוקאס יש נטיה לצדק ותמיד ינסה לעזור לחלשים ולאלה שזקוקים לתמיכה
    מראה:
    פוקימון התחלתי: טדיאורסה
    כסף:
    ניקוד ?

זוכר את זה ?
    תתקן ~

9. משתמש מנוסה
    שם: עומרי
    שם: norvezzo
    שם במשחק: שי
    רקע: שי היה ילד קטן כשאמו עזבה את הבית. הוא היה בן 3-4 שנים לכל היותר וכל מה שהיה לו ממנה היה תמונה ישנה והתיאורים של אביו. מכיוון שגדל בחיק אביו כל השנים הללו, הוא רצה לגדול ולהיות אדם טוב כמוהו, לנסות למצוא את אימו וגם לאמן פוקימונים אחרי שהוא ראה את הצ'רמנדר של המרצה.
    מראה:
    פוקימון התחלתי: מדקיפ
    כסף: לא לגעת
    חברי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

חוקי האקטסוקי:

Spoiler ספוילר

כינויים קודמים:
    Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    שם: ליאור
    שם : ליאור
    שם במשחק: ג'ורג'
    רקע: ג'ורג' הוא בנם של זוג מטיילים. כל חייו הוא היה בטבע. מצד אחד הוא רכש כישורים מיוחדים, אבל מצד שני הוא בודד. אף פעם לא היה לו חבר. לכן ג'ורג' נוטה לדבר אל עצמו והוא סובל מסכיזופרניה, כך שלפעמים הוא אפילו לא שם לב שהוא מדבר אל עצמו. הוריו היו נחמדים, וחינכו אותו היטב לשרוד וכל מה שצריך לדעת על הטבע. אבל הם נחטפו כשהגיע לגיל 7 ומעולם ג'ורג' לא מצא אותם. זו אחת הסיבות לסכיזופרניה שלו. ג'ורג' חשדן מאוד ולא יקבל אנשים לפני שיבדוק טוב מאוד מה הם רוצים, וגם אז הוא לא בוטח בהם.
    מראה:

פוקימון התחלתי: קיבאגו ()
    כסף:

11. אני ניניני אני סמל מיני
    שם :אביב
    שם במשחק:ז'אן דארק(זכר)
    רקע:ז'אן גדל כילד למשפחת שודדים,היה אחראי על הסחת הדעת של הקורבן.גדל כמו כל פושע מהיד לפה.כשהיה בן 12 שני הוריו נתפסו לנתלו למוות.
    ז'אן המשיך לגנוב ולשדוד וכך הצליח לקנות לעצמו אוכל ובגדים.הוא היה מקבץ והיה מכייס את קורבנותיו שרק רצו לעזור לו.
    יום אחד כשאכל את כיכר הלחם שלו נחטף.היה זה אמן השדידות הגדול ג'יל דילופי.הוא הבטיח שילמד אתו לשדוד כמו שצריך,
    הרי גם ככה הוא עמד למות מעישון סמים כבד.ז'אן למד לשדוד לקבל את ג'יל כביו החדש.
    לג'יל היתה אהבה בלתי מוסברת לפוקימונים, הם היו עוזרים לו לשדוד ביעילות מירבית.אלקזם באמצעות הטלפורת,אייביזור עם גפניו ואף סלבי רשע עם על חושי שפילח דברים ומסעות בזמן.
    ז'אן למד הרבה על פוקימונים כדי לפתח את כישורי הגנבה שלו.
    יום אחד ג'יל גסס וז'אן היה לידו ברגעיו האחרונים.ג'יל ביקש ממנו שיצא למסע פוקימונים וינציח את שמו של ג'יל ויהפוך לשודד הפוקימונים המבוקש ביותר!ומת..(xdd)
    מראה:אשמח אם תשים לי..אם לא אני יוסיף בהמשך.
    פוקימון התחלתי:האנדור
    כסף:

קרדיט ענק לרועי!

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ליאור :
    הרקע טוב יותר שירשמו עוד משתמשים אני אגיד מי נרשם ^^

אלבז:
    מי זה גי'ל ?אם הוא אמן השדידות הגדול הוא לא אמור להיות מפורסם תחשוב על זה :p
    ואם בא לך לעשות את הרקע קצת יותר נטרלי ?בשביל להתחיל כנורמלי ?

13. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    ליאור :
    הרקע טוב יותר שירשמו עוד משתמשים אני אגיד מי נרשם ^^

אלבז:
    מי זה גי'ל ?אם הוא אמן השדידות הגדול הוא לא אמור להיות מפורסם תחשוב על זה :p
    ואם בא לך לעשות את הרקע קצת יותר נטרלי ?בשביל להתחיל כנורמלי ?
    הוא מפורסם כי יש עליו פרס גדול במיוחד...ואשמח אם תשים אותי כנבל..למרות שאוכל לשנות את הרקע..

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    שם:ido12
    שם במשחק:מקס
    רקע:מקס גדל במשפחה נורמלית למדי,עד שיום אחד אביו זכה בלוטו,א כמו שקורה להרבה משפחות אשר זוכות בלוטו,אחיו נגרר לס-מ-י-ם,אביו הפך לשתיין,ומרוב דיכאון אימו ה-ת-א-ב-ד-ה,מקס היה עצוב מאוד,ומיום ליום כספה של משפחתו אזל,עד שיום אחד הוא ראה מודעה בעיתון,על קבלת פוקימון מתחיל ויציאה למסע פוקימונים,והוא החליט להשקיע את כל כספה הנותר של משפחתו ביציאה למסע,-בתקווה שהוא יצליח בתור מאמן פוקימונים.
    מראה:
    פוקימון התחלתי:שינפורה-
    כסף:
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 09-26-2010 בשעה 12:36 AM
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

15. אבאי אני יכול לשנות את זה
    שם:דן
    שם במשחק: דניאל
    רקע:דניאל הוא ילד שמשקיע בלימודים
    מאז ומתמיד הוריו של דניאל הכריחו אותו ללמוד ולהשקיע בלימודים הוא תמיד רצה ללכת למסע פוקימונים אם פוקימון משלו ולחקור. אבל ההורים שלו לא רצו בזה והכריחו אותו ללמוד
    וככה בזמן הפינוי שלו הוא השקיע הכל בידע על פוקימונים עכשיו כאשר הוא כבר מסיים את בית הספר
    הוא מתכוון לצאת למסע פוקימונים. מסע שרצה לצאת מזמן
    לחקור את העולם . ואת הפוקימונים המופלאים שחיים בו
    מראה:גבוהה רחב שיער ארוך ובלונדי מתלבש אם בגדים ארוכים ונעליים לרוב
    פוקימון:MONOZU מונזו http://www.serebii.net/pokedex-bw/633.shtml
    כסף:לא לגעת ~

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •