שם ושם משפחה: ג'ק סילבר
כינוי בפורום: zapdos
גיל במשחק: 14
רקע: לא חובה
פוקימון מתחיל:סורסקיט
שם ושם משפחה: ג'ק סילבר
כינוי בפורום: zapdos
גיל במשחק: 14
רקע: לא חובה
פוקימון מתחיל:סורסקיט
חמוף
רשום תגיב להתחלה
טום
---------------------------
היא מוציא וולקיס ווולקיס משתמשת בלהביור צאמנדר נפגע מה תעשה?
אני הולך לחפש פוקימונים.Originally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 11:54 AM
התחלה
*רק ל6 הראשונים*
אתם שטים בספינה ונותנים לכם לבחור פוקימון מתחיל.
אחרי שאתם מגיעים לאקדמיה מסבירים לכם הכל ונותנים לכם יום לתפוס פוקימונים ולהתאמן
מה תעשו ביום הזה?.....
מה שבא לכם
חמוף
ג'ק
-----------------------------
אתה מוצא סוולו מה תעשה?
"צא סורסקיט!" אני צועק ומוציא את סורסקיט מהפוקדור.Originally posted by Goku-San@Jul 21 2008, 07:17 AM
ג'ק
-----------------------------
אתה מוצא סוולו מה תעשה?
"בועות עכשיו" אני אומר לו.
חמוף
הולך לרוקיה.Originally posted by Goku-San@Jul 20 2008, 10:32 PM
טום
------------------------------
"לא רוצה קרב?(אולי אחר כך)" מה תעשה?
תום
-------------------------------
השיעור נגמר ויש הפסקה של 10 דקות מה תעשה?
"יש לך מושג מה קרה אתמול?"
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>מה27 אני לא יהיה פה שבועיים!</span></span>
הודעתי האחרונהOriginally posted by rilman@Jul 20 2008, 07:33 PM
*יותר טוב*
אני שותה ממנו ואז בודק מה השעה
ריוגה
---------------------
אתה שותה ואז אתה יורק את זה אתה חושב מה זה? ופתאום בא איש ולוקח את המוכנה הוא אומר:"במפעל בטעות נפל לשם אבן ירח אז עשו תחרות מי שמוצא את אבן הירח מוצא אותה"
אתה מסתכל בכוס שלך ורואה שם אבן אתה אומר לו והוא אומר:"מצאת את אבן הירח! לך למנהל ותגיד לו" מה תעשה?
תום
------------------------
היא אומרת:"אני לא יודעת שמענו צעקה ואז התעוררתי בחדר" מה תעשה?
ג'ק
-------------------------
סוולו מתחמק ובורח
יש הודעות שכולם מקבלים כמו עכשיו
כולם
----------------------------
אתם מקבלים איימל מהמנהל:"כולם כמו שאתם יודעים יש חמישה אקדמיות האקדמיה בהואן בג'וטו בקנטו בשינו ובפטניום כרגע קיבלתי הודעה שהאקדמיה בפנטיום נהרסה עקב מתקפה של פוקימון אגדי! כול מי שיגיע לכחול בשינו יכול לנסוע לשם אז תיזדרזו!!!!!!" אדומים תבואו לאולם הספורט לקבל פוקימונים חדשים! צהובים תבואו לסיפריה לקבל וללמד אותם מתקפות בחינם כחולים אתם מעוברים למחוז הבא! שכולם ישלחו לי הודעה פרטית עם רשימה של פוקימונים שהם רוצים וכול אחד יקבל אחד לפי הבחירה שלי
אני ממשיך לחפש פוקימונים עם סורסקיט בחוץ.Originally posted by Goku-San@Jul 21 2008, 09:04 AM
ג'ק
סוולו מתחמק ובורח
חמוף
ג'ק
------------------------------------------
אתם מקבלים איימל מהמנהל:"כולם כמו שאתם יודעים יש חמישה אקדמיות האקדמיה בהואן בג'וטו בקנטו בשינו ובפטניום כרגע קיבלתי הודעה שהאקדמיה בפנטיום נהרסה עקב מתקפה של פוקימון אגדי! כול מי שיגיע לכחול בשינו יכול לנסוע לשם אז תיזדרזו!!!!!!" אדומים תבואו לאולם הספורט לקבל פוקימונים חדשים! צהובים תבואו לסיפריה לקבל וללמד אותם מתקפות בחינם כחולים אתם מעוברים למחוז הבא! שכולם ישלחו לי הודעה פרטית עם רשימה של פוקימונים שהם רוצים וכול אחד יקבל אחד לפי הבחירה שלי
*לא הבנתי את זה :XD: :XD: *Originally posted by Goku-San@Jul 21 2008, 09:06 AM
ג'ק
------------------------------------------
אני לא מצליח להבין את זה ואני אפילו לא יודע באיזה בית אני.
חמוף
"טוב...רוצה לצאת החוצה להיתאמן?"Originally posted by Goku-San@Jul 21 2008, 09:04 AM
ריוגה
---------------------
אתה שותה ואז אתה יורק את זה אתה חושב מה זה? ופתאום בא איש ולוקח את המוכנה הוא אומר:"במפעל בטעות נפל לשם אבן ירח אז עשו תחרות מי שמוצא את אבן הירח מוצא אותה"
אתה מסתכל בכוס שלך ורואה שם אבן אתה אומר לו והוא אומר:"מצאת את אבן הירח! לך למנהל ותגיד לו" מה תעשה?
תום
------------------------
היא אומרת:"אני לא יודעת שמענו צעקה ואז התעוררתי בחדר" מה תעשה?
ג'ק
סוולו מתחמק ובורח
יש הודעות שכולם מקבלים כמו עכשיו
כולם
----------------------------
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>מה27 אני לא יהיה פה שבועיים!</span></span>
"אוקיי"אני אומר והולך למנהלOriginally posted by Goku-San@Jul 21 2008, 09:04 AM
ריוגה
---------------------
אציע לו להילחם מולי בקרב פוקימונים.Originally posted by Goku-San@Jul 20 2008, 12:06 PM
גייסון
--------------------
אתה מוצא מאמן עם טורציק מה תעשה?
ג'ק
--------------------------
מסולק מהמשחק בי
תום
--------------------
"כן" היא אומרת מה תעשה?
ריוגה
-------------------
אתה בא לחדר המנהל והוא לא נמצא שם המזכירה שלו אומרת לך:"המנהל יחזור מחר" מה תעשה?
גייסון
----------------
הוא מסרב מה תעשה?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)