"מאנצ'לקס תשתמש במטרונום"אני אומר למאנצ'לקסOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 02:27 PM
ריוגה
---------------------------
אתה מוצא טיילו ומצלאנקס רוצה להלחם מה תעשה?
"מאנצ'לקס תשתמש במטרונום"אני אומר למאנצ'לקסOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 02:27 PM
ריוגה
אתה מוצא טיילו ומצלאנקס רוצה להלחם מה תעשה?
שם ושם משפחה: לורל איירן
כינוי בפורום: Phoenix-girl
גיל במשחק: 14
רקע:
פוקימון מתחיל: מדקיפ
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><u>קרידיט על החתימות:</u>
קרידיטים על החתימות המדהימות שבחתימה המתחלפת:
לאוהד, לגל, BoolBool לאילון ולאליאב! עשיתם עבודה מדהימה!
וקרידיט לאריאל כי לא יפה להוריד את הקרידיט שלו רק בגלל שיש לי עכשיו על מה להודות לאליאב!</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>דף העבודות שלי</span>
לורל
------------------
תגיבי להתחלה
ריוגה
-------------------
מצלאנקס מנצח ועולה רמה מה תעשה?
*יש לי פוקדורים*Originally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 05:28 PM
ריוגה
-------------------
מצלאנקס מנצח ועולה רמה מה תעשה?
אני זורק על טיילו פוקדור
ריוגה
----------------
אתה זורק והפוכדור פוגע ועף לכיון שלך אתנ מתחמק אתה חושב:"מה לעזאזעל קרה?"פתאום מגיע איש ואומר "טלוו הינה אתה חיפשתי אותך" מה תעשה?
"סליחה לא ידעתי שטיילו שייך למישהו"אני אומרר ומרים את הפוקדורOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 06:05 PM
ריוגה
----------------
אתה זורק והפוכדור פוגע ועף לכיון שלך אתנ מתחמק אתה חושב:"מה לעזאזעל קרה?"פתאום מגיע איש ואומר "טלוו הינה אתה חיפשתי אותך" מה תעשה?
ריוגה
-------------------
האיש אומר:"שלום אני קיין אני מזפטוס צהוב ואתה? לפי המדים אני רואה שאתה מולטריס אדום"
מה תעשה?
"כן נעים מאוד"אני אומר לוOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 07:25 PM
ריוגה
-------------------
האיש אומר:"שלום אני קיין אני מזפטוס צהוב ואתה? לפי המדים אני רואה שאתה מולטריס אדום"
מה תעשה?
ריוגה
הוא אומר לך:"צריך ללכת לארוחה של הפתיחה עכשיו ביי" ואז אתה ניזכר שגם אתה צריך להגיע לשם מה תעשה?
"אגע איך מגיעים לבית מולטרס אדום"אני שואל אותוOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 07:41 PM
ריוגה
הוא אומר לך:"צריך ללכת לארוחה של הפתיחה עכשיו ביי" ואז אתה ניזכר שגם אתה צריך להגיע לשם מה תעשה?
ריוגה
-----------------
הוא מרים את האצבע ומכוון לבית עם גג אדום ומוזנח וקטן הוא אומר לך שזה הוא בית מולטרס אדום מה תעשה?
"אוקיי תודה"אני אומר לו ורץ לביתOriginally posted by Goku-San@Jul 19 2008, 07:49 PM
ריוגה
-----------------
הוא מרים את האצבע ומכוון לבית עם גג אדום ומוזנח וקטן הוא אומר לך שזה הוא בית מולטרס אדום מה תעשה?
ריוגה
---------------------
אתה מגיע והמנהל של הבית אומר:"אפשר להתחיל סוף כול סוף שלום לכול החדשים כאן זה האקדמיה לחידות מחר יש לכם שיעור אז תוכאלו ולכו לישון"
שם ושם משפחה:תום בלק
כינוי בפורום: tom black
גיל במשחק: 16
רקע: (לא חובה)
פוקימון מתחיל: איווי
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>מה27 אני לא יהיה פה שבועיים!</span></span>
רשום תגיב להתחלה
אני מזכיר שאפשר ללכת לחדר ולדבר עם החבר לחדר שלכם ולהתאמן איתו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)