סלח לי. אבל אתה אידיוט?
הוא קרא לבן אדם טמבל, אז הוא נאצי?
אתה באמת חושב ככה?
אם כן - אני חייב לאמר שאני פשוט מזועזע.
סלח לי. אבל אתה אידיוט?
הוא קרא לבן אדם טמבל, אז הוא נאצי?
אתה באמת חושב ככה?
אם כן - אני חייב לאמר שאני פשוט מזועזע.
דברי נאמרו, אשמח לענישה הולמת
אני נותן לכם להספים את האשכול, אינני רוצה להיות שותף לדבר. להתראות וברכת חג שמח, עידוס.
מה התלונה פה נפגעת?
אנחנו בחטיבה בסך הכל (אני שנה שעבר הייתי בט לא כל כך רחוק) מה אתה רוצה שנדבר כמו זקנים?
לא טוב לך סלנג אז שלא יהיה לך טוב מה פשר התלונה המשתמש מקפיץ נושא מעל חודשיים חיים מעיר לו על זה מה הבעיה בכלל לא הבנתי מה אתה מחפש סתם לפגוע בחיים?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
זה פורום זה לא בית אבות
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
אני פשוט המום, באמת שאני לא מצליח לעכל את מראה עיניי.
בן אדם קורא לאחר "טמבל" וישר אתה מקשר את זה לנאציזם?
אתה מבין כמה הפרספקיבה שלך רחוקה שנות אור מהמציאות?
אני מזועזע שיש לך החוצפה לפתוח אשכול כזה. אני חושב שאלה לחלוטין מפספס פה את ההגדרה של נאצי, זה הזוועות שהם עשו וגרמו.
למרות זאת, אני מניח שאם תפיסת העולם שלך שגוייה כל כך כנראה שאתה פשוט לא יודע מה הם עשו. תתלונן כשתתחיל ללמוד היסטוריה.
אה כן וכאן זה פורום ולא יד ושם
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
הוא באמת יצא די טמבל...
המשתמש ביקש משהו חודשיים לפני ועכשיו את עונה לו?
ואולי ערכת את ההודעה הראשית, אבל הספקתי לראות שכתבת שחיים יוביל את הפורום לנאציזם, ואני שואל את עצמי אם הבנת כמה טמבל אתה יצאת... כאילו, אם עכשיו אני אקרא לךך טמבל זה יהפוך לנאציזם? נו באמת...
אם היו מענישים כל מי שאומר "טמבל" הפורום היה ריק :o
וכמו שתומר אמר- עדיף שהיית מתלונן על ההקפצה, שזה אסור מאשר על עוקצנות מסכנה
אף אחד לא אמר שטמבל היא מילה טובה,אבל אתה מעצים את זה ועושה מזה כאילו המשתמש פותח עכשיו מלחמת עולם שלישית,בנוסף אתה בעצמך עוקץ משתמשים באשכול הזה,וחוץ מכל זה,עשו לך משהו רע?,התשובה היא לא כמובן,ובנוסף נראה לי שהמשתמש שעקצו אותו פרש כבר ממזמן.
אני מבקש לנעול את הנושא. פותח הנושא פשוט מבזה את נושא השואה ומזלזל באינטיליגנציה שלנו, המשתמשים. הוא חושב שכל אחד שאומר מילה לא יפה הוא נאצי, וברור שהוא לא יודע מה הנאצים עשו. אני מאמין שהוא עוד ילמד במשך החיים שלו, אבל בבקשה, הייתי רוצה לחסוך את הבזיון הזה ממנו, המשתמשים. מנהלים, בבקשה לנעול.
קראתי הכל ו...
אסור לפתוח נושאי תלונות.
נעול.
נשלחו מסרים למקפיץ, למקלל ולפותח ההודעה, ככה שהמקרה טופל.
להבא דברים כאלה רק בפרטי. תודה.
ורק שתדעו שאלו בדיוק המקרים שבגללם אסרנו להתלונן על משתמשים אחרים בפורום משוב ~.~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)